inkageo 15.03.07, 16:51 Dziewczyny jeżeli macie jeszcze trochę czasu, a planujecie kupić obrączki w Aparcie to wstrzymajcie się, bo za miesiąc ma być nowa kolekcja:) Tak mi powiedziała pani w Auchan:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefrea26 Re: Apart - nowa kolekcja obrączek 13.04.07, 19:45 Podobno mają być w maju :) Odpowiedz Link
inkageo Re: Apart - nowa kolekcja obrączek 13.04.07, 21:46 Ciekawe czy coś nam się spodoba z nowej kolekcji:) A jeszcze w temacie Apartu, Maraxela pisała, że ma być duży rabat na obrączki w Factory Outlet - 40%! Odpowiedz Link
nantu Re: Apart - nowa kolekcja obrączek 18.04.07, 12:16 bylam wczoraj w Aparcie w galerii dominikanskiej, jest juz nowa kolekcja, ale jakos specjalnie mnie nie uzekla...a co gorsze nie ma wiekszosci modeli ze starej kolekcji...a ceny..duzo wyzsze!!! Odpowiedz Link
inkageo Re: Apart - nowa kolekcja obrączek 25.04.07, 11:33 I jak Wam się podoba nowa kolekcja? Mi jakoś niespecjalnie.. A może jeszcze nie ma całej w salonach.. Odpowiedz Link