22.02.09, 06:27
Odbywa sie nasz slub.
Nie mam jeszcze kupionej ani upatrzonej sukienki. Wiem jedno: bedzie biala:)
Poza tym jestem zielona w temacie. Nie mam pojecia jakie kwiaty i dodatki
wybrac? Jestem brunetka i nie za bardzo chce szalec z kolorami, zastanawialam
sie nawet aby pozostac przy wylacznie bialym klorze...no ale z drugiej strony
wesele odbedzie sie na wsi, slub w wiejskim kosciolku, przyjecie w miejscu ze
staroposkim wystrojem wiec mysle,ze chyba jakies kolorowe dodatki by sie
przydaly...juz sama nie wiem! Doradzcie! Moze znacie jakie przydatne stronki
internetowe gdzie moglabym poprzegladac zdjecia dekoracji oraz dodatkow?
Obserwuj wątek
    • serduszko104 Re: 19.09.09 22.02.09, 20:39
      cześć:) Ja jeszcze przed sobą mam troche czasu, bo mamy 26 czerwca 2010 . U nas
      wszystkim zajmuje się Pani z kwiaciarni:) Ona ma kilka klaserów zdjęć i
      będziemy razem przeglądać i coś wybierać ale to dopiero w czerwcu. Jak coś
      znajde na stronce to Ci prześle, ale myśle że najlepiej iść właśnie do takiej
      kwiaciarni i oni doradza:) a jeszcze można podejżeć na stronkach sal
      weselnych.(napewno w galerii mają jakieś zdjęcia):) powodzenia
      • pama13 Re: 19.09.09 22.02.09, 23:25
        dziekuje serduszko104 za odpowiedz. Juz zaczelam podejrzewac, ze moj watek jest
        niewidzialny;)
        Faktycznie masz wiecej czasu niz ja i tymbardziej stresik mnie bierze, ze wesele
        coraz blizej a ja nic nie robie w tym kierunku.
        Kwiatami zajma sie moi przyjaciele, ktorzy prowadza kwiaciarnie i bede ich sie
        takze radzila. Jednak przed konsultacja z nimi musze miec choc niewielkie
        pojecie o tym czego chce:)
        Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki,informacje.
        A Ty mniej wiecej wiesz jaki kolor chcialabys jako dodatek?
        • serduszko104 Re: 19.09.09 24.02.09, 09:29
          jeszcze nie, ponieważ nie oglądałam tych zdjęć z sal co Ona ma.To też będzie
          zależało od tego czy sale zdążą wyremontować do mojego ślubu, ponieważ ona jest
          ciemna, ma malutkie okna. Jak znajdę jakąś inspiracje w internecie to Ci wyśle
          linka :)pozdrowienia
          • pama13 Re: 19.09.09 24.02.09, 20:02
            dzieki,dzieki,dzieki!
            Mysle o bialym bukiecie lub bordowym...bo to mi sie podoba i mysle ze pasuje do
            mnie ,ale znowu wesele ma byc zorganizowane na styl staropolski...a ten styl
            kojarzy mi sie z kolorami niczym na jarmarku:) gdybys znalazla jakies inspiracje
            na wlasnie takowy styl bede wdzieczna.
            papapa!
    • serduszko104 Re: 19.09.09 05.03.09, 10:17
      Cześć, jak przygotowania ??:) Znalazłam zdjęcia z dekoracjami sal... Mam
      nadzieję, że choć troszkę Ci się przydadzą... Powodzenia
      www.uroczystedekoracje.pl/galeria-s.php
      www.dekolife.pl/?p=p_33&sName=najnowsze-realizacje--galeria
      www.dekolife.pl/?p=p_59&sName=palac-w-walewicach--galeria
      • pama13 Re: 19.09.09 06.03.09, 05:12
        Witam! Przygotowania narazie stoja w miejscu. Mialam wyruszyc na polowanie na
        sukienke,ale postanowilam poczekac pare tygodni aby sie ocieplilo, bo ta
        dlugaaaaa zima mnie troche przygnebia i nie bardzo mi sie chce dzialac,mysle ze
        z wiosna przyjdzie enegia na dzialanie:)
        dziekujue dobra duszyczko za stronki. Jest co ogladac. Napewno sie przydadza.
        A co u Ciebie?Dzialasz?
        • serduszko104 Re: 19.09.09 06.03.09, 08:33
          Cześć mi się też nic nie chce przez tą zimę :( Muszę się zmobilizować i
          zadzwonić do zespołu, czy aby napewno o nas pamiętają... i w końcu pojechać
          podpisać umowe...chciałabym zaproszenia i takie drobne rzeczy kupić, ale to za
          szybko. Więc stoje w miejscu... A jak z samopoczuciem, nie boisz się ..;) bo ja
          mam codziennie sny związane z ślubem... śni mi się,że jest dzień ślubu a ja nie
          mam sukienki i butów, albo że nikt nie przyszedł...Pozdrawiam troszke się
          rozpisałam ;)
          • pama13 Re: 19.09.09 08.03.09, 06:32
            Nie martw sie! Wiosna juz blizej niz dalej:) i wtedy zaczniemy dzialac! Ty masz
            luzik, bo Twoj slub jest za 15 miesiecy, mi zostalo 6! hahaha! dobra jestes z
            tymi conocnymi koszmarami. Mysle, ze kazda z nas je ma tylko kazda z inna
            czestotliwoscia. Ja mialam tylko raz taki koszmar, podobny do twojego; w Dniu
            Slubu oczywiscie nie mialam sukienki oraz(zamiast butow jak u Ciebie) nie mialam
            fryzjerki:) goscie pod domem a ja nie ubrana i nie uczesana, hahaha!ale by bylo!
            Skad jestes? Gdzie macie wesele?Jaki zespol wybraliscie?
            pozdrawiam wiosennie:*
            • serduszko104 Re: 19.09.09 08.03.09, 07:51
              Obecnie mieszkam i studiuje we Wrocławiu:) a wesele będę miała w
              ZGorzelcu...zespół nazywa się Diamand... A Ty skąd jesteś? Masz już załatwione
              nauki przedmałżeńskie? Także pozdrawiam wiosennie i słonecznie;)
              • pama13 Re: 19.09.09 10.03.09, 01:50
                Ja mieszkam z Kanadzie. Wesele bedzie ok. 50 km od Wrocka. Jestesmy juz po
                naukach przedmalzenskich. Wszytko zalatwiamy przez tutejszy kosciol, a ten daje
                nam pozwolenie na zawarcie slubu w Polsce. nasz zespol to Chris Band Show z
                Olawy, slyszalas kiedys?bo ja o Diamandzie nic.
                :*
                • serduszko104 Re: 19.09.09 10.03.09, 08:26
                  Nie o Twoim zespole też nic nie słyszałam... Pozrdowienia i miłego dnia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka