jul.mal 11.01.10, 13:53 Proszę o opinie na temat tego obiektu. www.hotelsahara.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sig-mat Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 11.01.10, 15:42 Witam, Mialam wesele 3.10.2009. Jest to baardzo drogi lokal. Nam sie jeszcze udalo wynegocjowac przyzwoita kwote i alkohol we wlasym zakresie ale tylko ze wzgledu na to, ze trafilismy na managera ktora juz tam nie pracuje.. Jezeli jednak stawiacie na wysoka jakosc oferowanych uslug, dobre jedzenie, sprawna i mila obsluge to dobrze trafiliscie...lokal jest piekny...jedzenie smaczne, sprawnie podawane-jedyny problem z porcjami ktore nie sa typowo 'weselne' ale mozna sie najesc...moi goscie nie narzekali. Uczulam na akustyke...mysmy mieli zespol 5 osobowy i Sahara to zdecydowanie za maly lokal na taką kapelę - bylo strasznie glosno, co prawda mlodzi nie narzekali ale dla starszych gosci bylo za glosno.. Nie wiem co jeszcze moge napisac... Podaje maila sigmat@poczta.onet.pl lub gg: 106 752 30 Odpowiedz Link
zespoltango Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 11.01.10, 19:07 Witam. Piękny hotelik. Kiedyś już pisałem o nim, bardzo fajna restauracja. Po części zgadzam się z poprzednim postem. Zgadzam się w zakresie małej ilości miejsca do tańca. Wesele na 60/70 z bidą się uda. Zespół mp3 + saks sobie poradzi, ale kapela z perkusją itd troszkę problem. Reszta to same superlatywy. Jedzenie bardzo dobre, pieknie, starannie podane. W związku z taką lokalizacją, taką ilością prądu potrzebną do oświetlenia zewnetrznego, a nawet placykiem zabaw dla dzieci, stolikami pod parasolkami z dala od wścibskich przechodnów i wogóle dlatego, że hotel jest jak z bajki uważam, że tam nie jest drogo. Jeśli ktoś chce nosić swoją wódkę bo mu żal, że ktoś na wszytkich butelkach zarobi 1000 zł to strażnice OSP witają. Coś co ma wartość musi kosztować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jul.mal Akustyka w Saharze 12.01.10, 12:04 Witam, Z tego co wiem grało tam wiele zespołów i nie narzekało. Więc problem może nie jest sala ale dobre ustawienia sprzętu i profesjonalizm osób grających. Znajomy zespołu muzycznego. Odpowiedz Link
sig-mat Re: Akustyka w Saharze 12.01.10, 12:10 Na moim weseli gral zespol KARALUCHY - jest to zepol ktory gra nie tylko na weselach ale i na imprezach plenerowych, maja wlasne studio nagran i nagrywaja plyty...na moje wesele wzieli i tak slabszy sprzet a jednak problem z akustyka byl...chlopaki grali zawodowo. Sala w Saharze ma bardzo nisko sufit w zwiazku z czym dzwiek nie ma gdzie sie rozchodzic... Odpowiedz Link
jul.mal Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 17.02.10, 07:09 Witam, U nas będzie grał DJ. Mówił, że nie będzie żadnych problemów. Ale dość z akustyką. Potrzebuje informacji jakie jest jedzenie, obsługa. Czy pakiety alkoholowe się sprawdzają itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sig-mat Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 17.02.10, 08:10 Alkohol mialam we wlasnym zakresie wiec nie wiem czy jest ok - wiem napewno ze strasznie drogo wychodzi ale jak teraz juz nie zgadzaja sie na wlasny alkohol... Jedzenie super - polecam poledwiczki owijane boczkiem...odradzam rybe i barszcz... Porcje moga wydawac sie male...szczegolnie rosol podawany w mikroskopijnnej bulionetce...jak goscie sa przyzwyczajeni do imprez w remizach gdzie stoly uginaja si epod ciezarem jedzenie to moga byc rozczarowani....zdziwil mnie fakt ze przy zimnej plycie JEST ograniczenie jedzenia tzn. nie dokladaja do oporu... obsluga ok, sprawni ale mogli byc bardziej uprzejmi...najwazniejsze ze nie rzucali sie strasznie w oczy... Aha jezeli ktos bierze piwo (wystawiane przed hotelem) to wazne aby dj lub zespol poinformowal o tym fakcie...u mnie goscie dopiero po jakims czasie zorientowali sie ze jest piwo;P ale moze to i lepiej:) Odpowiedz Link
nietoperekeb Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 17.02.10, 19:18 Jul.mal coś mi sie tutaj wydaje podejrzane :/ Raz Pan pisze że bedzie miał wesele i DJ w Saharze i pyta o opinie, gdzie indziej non stop Pan poleca Sahare, znowu gdzie indziej Pan pisze iż 3 lata temu miał wesele w Bartku a jeszcze gdzieś że zwolnił sie Wam termin w hotelu Sahara.... np *Re: wesele w domu weselnym Bartek (Halcnow) Witam, Miałem tam wesele 3 lata temu i wtedy było super. Nie wiem jak teraz, słyszałem różne opinie. Ostatnio słyszałem bardzo dużo dobrych opinii o restauracji/hotelu Sahara. Śr, 03-02-2010, 08:17:17 Forum Ślub i wesele Bielsko-Biała Autor: jul.mal Podobne: Znajdź Wyklucz *WOLNY TERMIN 22.05.2010 (początek wątku) Witam, Zwolnił się termin 22.05.2010 w Restauracji/Hotelu Sahara. www.hotelsahara.pl 033 486 11 00 ul. Falista 13 recepcja@hotelsahara.pl Pn, 11-01-2010, 13:49:09 Forum Ślub i wesele Bielsko-Biała Autor: jul.mal Podobne: Znajdź Wyklucz *Re: Szukam Wolnej Sali na KWIECIEN 2010 Witam, Polecam restaurację/hotel Sahara www.hotelsahara.pl Piękna sala, miła obsługa i jak na tak wysoki standard nie drogo. Śr, 03-02-2010, 08:40:39 Forum Ślub i wesele Bielsko-Biała Autor: jul.mal Podobne: Znajdź Wyklucz Czyżby menager szalał po forum ?? :D :D jeśli tak to by trzeba jedną wersję wydarzeń wybrać albo różne konta ;) Odpowiedz Link
appleman87 Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 17.02.10, 20:34 Zgadzam się w 100% z nietoperekeb. To samo dotyczy się postów o innych lokalach, zespołach itp. Obserwując to forum można się domyśleć, że np. lokal czy zespół muzyczny, który jest naprawde na wysokim poziomie - ma najwięcej negatywnych opinii. Jestem 99% pewny że to działanie tylko i wyłącznie konkurencji (innych lokali, zespołów). Także nie można się sugerować postami z tego forum... "REKLAMOWEGO FORUM". Jak zwał tak zwał... Szczerze to czytając posty np. Jul.mal można sobie humor poprawić :) Tak samo Pani, która poleca nonstop sale OSP... co post to samo :)nie będę cytował bo czytelnicy tego forum wiedzą o kogo chodzi... pozdrawiam Odpowiedz Link
jul.mal Re: RESTAURACJA/HOTEL SAHARA 22.02.10, 09:50 Witam, W Saharze pracuje mój znajomy i mówił mi o wolnym terminie więc go wpisałem. Nie oczerniam nikogo,wręcz przeciwnie zachwaliłem Bartka. A że polecam Saharę, dlatego iż uważam że jest ok. Często tam bywam w restauracji i z tąd moje opinie. Odpowiedz Link
sig-mat Zgadzam sie z Applemanem! 24.02.10, 21:39 Wpisujac jul.man w wyszukiwarce mozna rzeczywiscie dostac oczoplasu - jest wszedzie i wszedzie poleca hotel Sahara;] hmm...radze Panu zmienic nicka - bedzie wiarygodniej:) Odpowiedz Link