ulak102 19.10.10, 23:52 Proszę o opinię nt. zespołu małżeństwa Con Brio Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfi.pl Con Brio 21.10.10, 22:21 widzialam w bystrej (osp) na imprezie firmowej wawrzaszka czy innej firmy z takimi autami w tym roku chyba w styczniu albo lutym - pani ma głos ok ale nie współgra z głosem pana w sensie tonacji co powoduje że oboje się męczą i nikt nie śpiewa pełną mocą i barwą - barwy wokali takie sobie w skali 0-10 pani 6 pan 4 - dykcja w tejsamej skali 3 moze 4 - instrumentalnie totalna klapa nawet komputera i myszki się nie wstydzą stał na klawiszu mega obciach podkład mp3 słychać na odległość wystarczy wejść na wrzutę i wybrać "podkłady" wpisać tytuł zassać i już można grać na imprezkach - nagłośnieniowo lata 80-te poprzedniego stulecia - brak odsłuchów, dlatego jeden głosnik grał dla nich a dla 150 ludzi drugi UWAGA jeśli skromne wesele kosztuje zwykle 170 od osoby z wódką, ciastkami, napojami, mnożąc x 90 daje 15300,- garnitur, kiecka, buty welon krawat koszula, bielizna, fryzjer, makijarz skromnie 5000,- kamera foto ubieranie sali bardzo skromnie 3500 koszty dodatkowe auto, kierowca do rozworzenia, szlogi, podz dla rodz, ciastka dla gości jakiś nocleg dla ciotek z daleka, jedzenie dla przyjezdnych przed i po weselu + dodatkowy alkohol 5000 no i zespół 2000 mogłam o czymś zapomnieć co tylko jeszcze bardziej potwierdzi mój dowód jaka jest róznica czy za zespół taki jak oni zapłacimy 2000 bo każda inna cena to byłoby już nie przesadą a prawie złodziejstwem, czy weźmiesz dobry zespół za 4000 skoro mówi się że zespół to 50 % niektórzy że nawet 80 % wesela to jak ma się cena nawet 4000 do wyliczonych 30800,- za dwa tysiaki różnicy możesz mieć albo super wesele albo takie nijakie wybieraj zadzwoń do dwóch przypadkowych miejsc gdzie robią wesela niech ci podadzą kilka fajnych namiarów np hotel na błoniach robią w tygodniu po 5 czasem 6 wesel mają przegląd zadzwoń do bartka ci pewnie w tygodniu robią z 3, do jakiejś maski jeszczeczy w. żarcia i masz po kłopocie posłuchaj tego artystycznego mał i innego zespołu dobrego gwarantuję otworzysz oczy ze zdziwienia i stwierdzisz że warto wydać nawet nie dwa tysiaki wiecej a trzy czy cztery żeby bylo ok pozdrowienia Odpowiedz Link
litany666 Re: Con Brio 28.04.11, 12:56 ja mialem ten zespol u siebie na weselu w miniona niedziele, swietny duet, warty polecenia, Odpowiedz Link
isaurabb Coś koledze te szóstki zaszkodziły. 29.04.11, 12:31 ŚWIETNY zespół to jest "SZTABA" wszechstronny z total wokalami zagrane odlotowo - dynamit; na wesele niestety nikogo prawie nie stać i nawet żadna sala sala nie pomieści. Bardzo dobra to byłaby w sensie koncertu na weselu Pani Rodowicz. Z forum zespoły byłyby na wesela dobre ale powiedzmy pierwsza 2 może 3. Reszta bardzo słaba a Con brio hihi Con brio to jest duuużo poniżej jakiejkolwiek jakości a może i brak uczciwości Dla mnie tysiak to drogo- wypada uzasadnić: nie rozmawiamy o brzmieniu na płycie z wesela ale gra na instrumentach - w szkole podstawowej muzycznej pan nie przechodzi do 5 klasy, elementarne braki, brak ćwiczenia śpiew - nie współgrają na scenie wokalnie wygląd - ani atrakcyjni ani ładnie ubrani, pan wielki, smutny, grubawy, pani niby w sukience ale ani fryzura, ani but, nie przykleja wzroku facetów a przecież jest chyba po to by odwrócić uwagę od komputera; wygląd sceny instrumentów - żenada starocie tylko klawisz takie wczesne lata 80-te tylko komputer nie commodore i nie atari, co do uczciwości tak zarzucam nieuczciwość bo to nie zespół muzyczny tylko zespół wokalny (słabo wokalny) Przecież oprócz walczyków i polek nie grają prawie nic wszystko leci a pan podgrywa i za to podgrywanie by siedział w tej samej klasie. Chodziłam do muzyka w Żywcu, mam narzeczonego z Bielska, chodzimy od 6 lat a oglądamy zespoły od dwóch lat. Ktoś o loginie z szóstkami ma wypalony mózg przez RMF i Radio Z czyli przez "Angielskie Disco Polo" Chyba że to Pan Wielki Smutny - zatem go rozumiem. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
lukasz.jatkowski Re: Coś koledze te szóstki zaszkodziły. 12.08.21, 15:19 Witam Cię. Jestem tym smutnym panem z z Twojej recenzji naszego duetu Con Brio. Mamy datę 12. 08. 2021 Z łezką w oku czytam ten tekst. Zniechęciłeś do nas kilku gości a kilku na przekór zachęciłeś. To nie miało większego znaczenia. Pragnę Cię uspokoić, nie gram już na imprezach okolicznościowych Moja żona natomiast kocertuje non stop, z krótką paromiesięczną koronawirusową przerwą w całej Polsce i Europie. Ja wycofałem się z powodu choroby - cukrzycy Ale ciągle nagłaśniam duże imprezy plenerowe, różne pikniki itp. Pozdrawiam. Łukasz Jatkowski 12. 08. 2021. twojej Odpowiedz Link