Dodaj do ulubionych

Cosplay kostiumy DokiDoki

25.07.24, 17:32
Moja corka chce sobie kupic cosplay kostium i znalazla taki jaki jej pasuje na stronie DokiDoki. Czy sa tutaj dziewczyny albo ich dzieci ktore sie intersuja Anime , jezdza na Anime con i kupuja cosplay costumes? Czy ktos zamawial ze strony DokiDoki albo moze jakis inny godny polecenia sklep?
Obserwuj wątek
    • zielonazaba9999 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 19:57
      Moja córka mówi, że Doki doki jest ok. Przy czym cosplaye oznaczone jako "R" to najniższa jakość, lepsze jest "SR" a najlepsze "SSR".
      • wiwi1 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 20:36
        o, super, dzieki za odpowiedz. Moja corka sobie znalazla kostium ktory jej sie podoba, cena z przesylka dosyc spora, wiec sie wole upewnic, ze to jest godna zaufania strona. A wiesz moze czy rozmiarowka jest zgodna z opisem na stronie? Wedlug ich tabeli powinnam zamowic dla corki rozmar S czyli najmniejszy jaki maja.
        • zielonazaba9999 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 20:43
          Córce i jej koleżance wg ich tabeli wyszło M i pasowało. A jaki kostium (postać) kupuje Twoja córka?
          • wiwi1 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 21:09
            Furina z Genshin. Ona chce tez buty a w rozmarowce butow jest blad bo rozmair europejski nie pokrywa sie z rozmarem angielskim i z podana dlugoscia w centymetrach.
            Ale to juz nie jest az taki problem bo buty z tego wszystkiego sa najtansze.
            Dostawa ponoc moze zajac nawet kilka miesiecy. Jak dlugo Twoja corka czekala na dostawe?
            • zielonazaba9999 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 21:32
              Z butami nie pomogę, bo córka nie kupowała. Wysyłkę wybrałyśmy droższą kurierem, więc 4 stycznia wysłali, a 9tego już miałam paczkę
              • wiwi1 Re: Cosplay kostiumy DokiDoki 25.07.24, 21:53
                Super, dzieki wielkiesmile Przy tym kostiumie nie ma opcji szybszej dostawy, mam nadzieje, ze szybko przyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka