alcamo 09.01.04, 10:09 Znacie może jakieś fajne dyskoteki z muzyką najlepiej Latyno? Chodzi mi o takie miejsca, gdzie osoba w wieku 30 lat nie będzie czuła się zbyt staro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcamo Re: Fajne dyskoteki 09.01.04, 11:54 Z Warszawy. Ostatnio nie bywałem w takich miejscach i nie chcę spudłować. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Fajne dyskoteki 09.01.04, 12:17 Chyba w Dekadzie i w Tygmoncie - jest określony dzień tygodnia, w którym są imprezy w stylu latino. I tam przychodzą własnie ludzie koło 30 (a nawet trochę +) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Fajne dyskoteki 09.01.04, 12:22 monisb napisała: > Chyba w Dekadzie i w Tygmoncie tak tak tak. Jeszcze w enklawie. I w ogole coraz wiecej takich miejsc jest Zajrzyj tu: www.tancerze.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Fajne dyskoteki 09.01.04, 12:29 Oooo... uwielbiam Dekadę :-) Chociaż na latino jeszcze tam nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Fajne dyskoteki 09.01.04, 12:32 k.mmilka napisała: > Oooo... uwielbiam Dekadę :-) Chociaż na latino jeszcze tam nie trafiłam. Kiedys byly imprezy w kazda srode. Nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś