Gość: kubek IP: 192.168.5.* 05.02.02, 12:06 ale słowacki, a po naszej stronie jeszcze chyba śpi. Ale śpioch ten miś! A kawa wystygła ....... kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: NIEDŹWIEDŹ SIĘ OBUDZIŁ IP: 192.168.5.* 05.02.02, 12:24 www.zakopane.pl/camera www.szczyrk.com.pl Sami zobaczcie. Pogoda dobra to się i obudził. A śnieg topi się w oczach! kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: NIEDŹWIEDŹ SIĘ OBUDZIŁ 05.02.02, 13:15 po naszej stronie Tatr chlodniej:) w koncu to polnoc nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: NIEDŹWIEDŹ SIĘ OBUDZIŁ IP: 192.168.5.* 07.02.02, 09:02 A dzis już nie śpi. Pewnie poszedł na pączki! Gdzie są najlepsze pączki? Blikle czy Michalscy ? W Szczecinie czy w Kielcach? A może najlepsze są u ciotki Hani w Podkowie? Z czym najlepsze? Z różą czy z jakąś marmoladą z niewiadomoczego? ...A do pączków herbata , kawa czy może coś innego , i ze szklanki czy przydałby się kubek? kubek&s-ka Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: NIEDŹWIEDŹ SIĘ OBUDZIŁ 07.02.02, 09:10 Najlepiej to wszysztko:))) ale może nie na raz!!!!! A kubeczek zawsze się przyda.........:)))))) A z tymi niedźwiedziami to nie zabawa!!!! Ja raz tak szłam przez las, a wiedziałam, że rok wcześniej na pewno był tam niedźwiedź......To była najdłuższa droga w moim życiu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś