marceliszpak 26.01.04, 09:25 daj glos skoros wrocila , i daj znak zycia brama pustoszeje trza cos wypic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba ja myslalam 26.01.04, 10:46 ze wodnik na jakis powazny urlop pojechal...dwa tygodnie a nie weekend tylko? Czy to juz tydzien minal? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ja myslalam 26.01.04, 11:15 No urlop był poważny - na tydzień znaczy :)) Daję znać dopiero teraz, bo dużo spraw po tygodniu niebycia, wiadomo. Wypić chętnie. Mówicie, że brama pustoszeje? Giepeh już nie nadaje z Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba ja znow myslalam 26.01.04, 11:42 ze on do konca stycznia czyli jeszcze tydzien pracuje... ale jest takie przyslowie...o inydku:)) wiec juz myslec przestaje bo niedzele chce przeczyc:))) No i? Wyjezdziliscie sie do woli?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ja znow myslalam 26.01.04, 12:15 no wyjeździliśmy sie do syta, jeśli można tak powiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: ja znow myslalam 26.01.04, 12:36 to fajnie:) wczoraj w naszym zadupowskim radiu regionalnym byl program o polskich Tatrach, turystach, wspanialych warunkow, o tym ze tanio, pysznie, milo...ale ze nie ma wyjazdow z tzw animacja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph rzecz jasna kłamią Niemce... 27.01.04, 16:56 sabba napisała: > ze on do konca stycznia czyli jeszcze tydzien pracuje... > ale jest takie przyslowie...o inydku:)) wiec juz myslec przestaje bo niedzele > chce przeczyc:))) jestem na przymusowym urlopie a potem idę na bezrobocie. w sumie mi dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serenissima1 Re: narciarko 26.01.04, 14:28 I ja Ciebie Wodniku serdecznie pozdrawiam - bo i zalegle to pozdrowienia:) W ostatni czwartek, w Bialce ehhhhh...do 22.00 jezdzilam, bardzo bylo zimno, wiec bardzo przyjemnie, bo ludzi bardzo malo:))) A ty gdzie narciarko? Odpowiedz Link Zgłoś