pejsaty 24.02.04, 18:49 maja wiecej wspolnego z kultura niz to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 18:56 nie podskakuj Pchełko! schowaj sobie pejsy pod jarmułkę, bo Cię więcej na pięterko prosić nie będę, takiś nieuczesany i do kultury ambicjonujesz.. zachowuj się, całe forum ślepia na nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 19:38 Jada wyjalowione jogurty, stad te mylne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 20:01 I co z Nowym ? Zanim został kolegą, przestał już być, czy wyslałyście go, swoim zwyczajem, do piwnicy po asortyment ? Żeby tylko nie wyszło, że tu się pejsatych specjalnie nie lubi - oni wtedy bardzo ajwajują. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 20:17 Pejsacz kumplem mym z babci prababci - on nie z tych, co się zrażają naprędce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 20:15 Byle co jada i byle co gada. ale ,,ten typ tak ma" Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Tela, iż autorytet wątkowy 24.02.04, 20:21 napisał słowa owe dracznie i dla żartowności, nie rozumiejta ich nazbyt dosłownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 20:29 Czy pan pejsaty zawsze jest taki pyskaty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 20:46 zdarza się, muszę mu dietę ubogacić większą ilością chromu i jarzyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 21:06 aha i zapomnialem dodac, ze przez linki do roznych forow (na czele z jakims dziwnym tolkienowskim, ze tez zalozyciel nie skasowal tego czegos, pewnie dzis tego zaluje) wydluzyl sie opis forum bardzo. jedynem plusem tego rozszerzenia opisu jest to, ze widac mniej watkow. :P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 21:54 Okrutny, jak możesz tak mówić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 21:06 bromu tyż - jako wojakom i recydywie, chrom to na zły cholesterol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 21:31 Witam. Wyjałowiony jogurt na forum słownym pachnie mi nieszczególnie miło. Hola, hej. A smakuje jeszcze gorzej. Uśmiechnij się DANONE. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 21:52 To może byc wina nosa, te braki czucia zapachu. Można medykiem zmienić, ale dużych podwyższeń nie rokuję. Pewnych zakresów tionkości nie poniucha nikogda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 22:05 a mi schlebia ze bywam na forum z dziedziny kultury. trzymam strone Edy, nie daj im :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: bakterie w jogurcie 24.02.04, 23:29 Dobra, ale w takim razie Ty i Eda bedziecie od dzisiaj recenzowac poezje. A jak sie napije to i ja cos napisze, zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Mata jakie wątpliwości, 25.02.04, 08:24 iż na tym forumie praktykowana jest kultura dyskusji? czyż nie krzewimy jej śród pojawiających się co czas jaki nowieńkich forumowiczów? jestem za kulturą! również siebie ubogacamy wzaimno.. przejrzyjcie inne fora z tej kategorii, w niczym im nie ustępujem, a rzekłabym - wręcz przeciwnie.. wolicie witać w tych progach seksistów z Towarzyskiego? wtenczas najtrafniej byłoby się kategoryzować w "tylko dla dorosłych" - największa zaglądalność jak mniemam.. a właściwie tośmy nie ustalili dotychczas składu roboczej grupy ds. marketingu, tylko ja weń rabotam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mata jakie wątpliwości, 25.02.04, 08:43 Eda, jakby co, to mnie z daleka od marketingu trzymaj. W tej dziedzinie odnosze jedynie porazki. Natomist skarbnikiem to zawsze i wszedzie i chetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Mata jakie wątpliwości, 25.02.04, 09:20 hyhy, nie wiem jeno, cóż gromadzić i przeliczać zamierzasz? bystro padła nasza pomysła ze zbieraniem złotych przemyśliwań.. "nie chaczu być już chłopką włościanką, a rodową szlachcianką", pnę się bystro, a uparcie szczebelkami karyjery - cytata z bajki "O rybaku i rybce złotej", pa Puszkinu.. a na dokładkę, w ramach dziękczynienia za zaszczyta - mówi stara do swego starucha: "marsz do stajni służyć za koniucha".. tak się mi jakoś istoryja owa skojarzyła, jako ostrzeżenie dla niezdrowo ambicjonujących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty kategorie dziecko polecam!!! 25.02.04, 09:55 bylabys edi tam rowniez number one, a obok bylyby tak fajowe fora jak "macochy" (czyli jak sie znecac skutecznie a perfidnie nad pasierbami), "cesarskie ciecie" (forum na temat szermierki i samurajow) czy "mamy dzieci dwujezycznych" (coz lepiej miec dziecko z dwoma jezykami niz np. dwiema glowami). Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: kategorie dziecko polecam!!! 26.02.04, 01:37 pejsaty napisał: > bylabys edi tam rowniez number one, a obok bylyby tak fajowe fora jak "macochy" > > (czyli jak sie znecac skutecznie a perfidnie nad pasierbami), "cesarskie > ciecie" (forum na temat szermierki i samurajow) czy "mamy dzieci dwujezycznych" > > (coz lepiej miec dziecko z dwoma jezykami niz np. dwiema glowami). Makabra! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kategorie dziecko polecam!!! 26.02.04, 08:12 A moze ciaza i porod? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kategorie dziecko polecam!!! 26.02.04, 08:23 hyhy, trud tworzenia oraz radość z narodzin dzieła - toż przywilej masterów klawisza ;) Odpowiedz Link Zgłoś