Gość: ania IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 18:47 .......mrok na schodach pustka w domu,nie pomoże nikt nikomu,ślady Twoje śnieg zaprószył........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 19:20 Gość portalu: ania napisał(a): > .......mrok na schodach pustka w domu,nie pomoże nikt nikomu,ślady Twoje śnieg > zaprószył........... .......przyozdobil w biel horyzont po za zasieg wypatrzenia. Dlugie noce, ciemne noce, choc samotne........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ........................ IP: *.dialinx.net 11.08.01, 02:09 Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ranione zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malena Re: ........................ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 03:24 > Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! > A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. > Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ranione > zwierze. .........trzeba teraz w snieg uwierzyc i tym sniegiem sie osniezyc........... i ocienic sie tym cieniem............. i pomilczec.............tym milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: ........................ 11.08.01, 04:22 Gość portalu: Helga napisał(a): > > Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! > > A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. > > Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ranione > > zwierze. ..siadz blizej usiadz przy mnie tuz .. i usmiechajac sie oczami ..na ten niebieski zeszyt spojrz dziecinny zeszyt moj z wierszami ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: ........................ IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 11:49 pomięty zeszyt z naiwnymi marzeniami uśmiecha się niebieskimi oczami jej ...a teraz tylko lód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 11.08.01, 18:50 Gość portalu: orange napisał(a): > pomięty zeszyt z naiwnymi marzeniami > uśmiecha się > niebieskimi oczami > jej > ...a teraz tylko lód .....pozostal w sercu by je chlodzic? Wroc swym marzeniem w swiat dziecinny, zaczerpnij usmiech ten niewinny. Ktos go doceni, przyjdzie wezmie, jak nie raz przedtem go wymieni. Na cieply zapal i poryw checi...... co znow ukoi serce ktore tak zawsze neci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: ........................ IP: 213.77.81.* 13.08.01, 10:16 Gość portalu: orange napisał(a): > pomięty zeszyt z naiwnymi marzeniami > uśmiecha się > niebieskimi oczami > jej > ...a teraz tylko lód .....tonac w smutku zlym ..cieszyc sie zyciem nie umielam... przebacz i to ze w zyciu mym ...innych za ciebie czesto...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 11.08.01, 03:26 Gość portalu: Helga napisał(a): > Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! > A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. > Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ranione > zwierze. Czy naprawde nie ma komu Ciebie przytulic, biedulka? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ........................ 11.08.01, 21:13 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! > > A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. > > Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ranione > > > zwierze. > > Czy naprawde nie ma komu Ciebie przytulic, biedulka? .......a żebyś Wiedziała że nie ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 11.08.01, 22:58 ania1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Jaki snieg? Dzieci drogie, sierpien mamy!!! > > > A jak czujecie pusteke, to wiedzcie, ze ja tez. > > > Na dodatek mam straszne rachunki do zaplacenia i wylam dzisiaj jak ra > nione > > > > > zwierze. > > > > Czy naprawde nie ma komu Ciebie przytulic, biedulka? > .......a żebyś Wiedziała że nie ma...... Prawidlowo by bylo "wiedzial", co zreszta i tak nie zmienia faktu tyczacego sie Twojego pocieszenia. A mocno pradniesz, moze tesknisz nawet, by byc tulona w kochanych ramionach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 10:41 > > Prawidlowo by bylo "wiedzial", co zreszta i tak nie zmienia > > faktu tyczacego sie Twojego pocieszenia. A mocno pradniesz, > > moze tesknisz nawet, by byc tulona w kochanych ramionach? ......nie słuchaj tego co mówie,usłyszysz czego nie powiedziałam,to najprawdziwsze jest cudowną ciszą.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 12.08.01, 19:54 Gość portalu: ania napisał(a): > ......nie słuchaj tego co mówie,usłyszysz czego nie powiedziałam,to > najprawdziwsze jest cudowną ciszą.......... ....w odczuciu serc, dotyku dloni, musnieciu warg i spojrzen wciaz niezapomnianych. Cudowna cisza jest mym szczesciem, nadzieja wieczna, nieskonczona.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 22:16 > > ....w odczuciu serc, dotyku dloni, musnieciu warg i spojrzen > > wciaz niezapomnianych. Cudowna cisza jest mym szczesciem, > nadzieja wieczna, nieskonczona.......... .....co wieczór wracam by wtulić sie w twoje ciepło......każdym dotknięciem ust wyczarowuję Cię w ciszy.............wystarczy zamknąć oczy i szeptem wywołać Cie z mroku.....a Ty ogromniejesz w tańcu moich dłoni i silnym ramieniem osłaniasz kruchość........marzeń.............trudne jest przebudzenie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 12.08.01, 22:45 Gość portalu: ania napisał(a): > > > > > ....w odczuciu serc, dotyku dloni, musnieciu warg i spo > jrzen > > > > wciaz niezapomnianych. Cudowna cisza jest mym szczesciem, > > nadzieja wieczna, nieskonczona.......... > .....co wieczór wracam > by wtulić sie w twoje ciepło......każdym dotknięciem ust wyczarowuję Cię w > ciszy.............wystarczy zamknąć oczy i szeptem wywołać Cie z mroku.....a Ty > > ogromniejesz w tańcu moich dłoni i silnym ramieniem osłaniasz > kruchość........marzeń.............trudne jest przebudzenie......... ....skrytych pragnien, checi wznioslych ponad wiatry w sztormach sennych. Drzemia we mnie prady rzeskie, w swym dotyku czuje ogien. Przekazany plomien serca jest nad wyraz duszy szczesciem. W Tobie widze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 09:36 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > > > > > > > ....w odczuciu serc, dotyku dloni, musnieciu warg i > spo > > jrzen > > > > > > wciaz niezapomnianych. Cudowna cisza jest mym szczesci > em, > > > nadzieja wieczna, nieskonczona.......... > > .....co wieczór wracam > > by wtulić sie w twoje ciepło......każdym dotknięciem ust wyczarowuję Cię w > > > ciszy.............wystarczy zamknąć oczy i szeptem wywołać Cie z mroku.... > .a Ty > > > > ogromniejesz w tańcu moich dłoni i silnym ramieniem osłaniasz > > kruchość........marzeń.............trudne jest przebudzenie......... > > ....skrytych pragnien, checi wznioslych ponad wiatry w sztormach > > sennych. Drzemia we mnie prady rzeskie, w swym dotyku czuje > > ogien. Przekazany plomien serca jest nad wyraz duszy > szczesciem. W Tobie widze....... ............dobrze widzi sie tylko sercem,najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.............Intrygujesz mnie Nieznajomy............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 13.08.01, 09:59 Gość portalu: ania napisał(a): ): > ............dobrze widzi sie tylko sercem,najważniejsze jest niewidoczne dla > oczu.............Intrygujesz mnie Nieznajomy............ Pozwolilem sobie na cien polemiki z Toba chociaz ja naprawde tego nie lubie i jak tylko ja skoncze obiecuje ze zaprzestane. Robie to tylko i wylacznie gdyz doznalem z Twojej strony malej ( przyjemnej) prowokacji. Otoz ja uwazam ze dla moich oczu wlasnie jest najwazniejsze to, co jest widoczne. Inaczej bylyby mnie naprawde niepotrzebne. Oczywiscie zrozumialem Twoja intencje i te sprawy serca sa naprawde w moim odczuciu chyba ( wybacz za watpliwosci) tez najwazniejsze. Checi jego poznania nie maja granic tak jak i w zadnych granicach zamknac sie tez nie chce. Czy Twoje jest wlasnie takie? Pozdrawiam PS. W Tobie raczej Intryga do poznania zamieszkala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: ........................ IP: 213.77.81.* 13.08.01, 14:06 ... mgla dziwna oczy Jej przyslania... .. i drza do piers przytulone ... ...kwiaty czyjegos nie-spotkania..... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................do.......... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 14:40 Zajrzyj tu ok.23.08. to dokończymy tą rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................do.......... IP: *.sympatico.ca 13.08.01, 18:55 Gość portalu: ania napisał(a): > Zajrzyj tu ok.23.08. to dokończymy tą rozmowe. Chyba wielka moja strata byloby przeoczyc te okazje. Mysle ze Ty gdzies wyfruwasz, dlatego tez zycze przyjemnego czasu i pozdrawiam. ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitx Aniu !!! IP: 216.214.9.* 14.08.01, 00:38 A mozebysmy tak najmilsza ... pitx1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Aniu !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 20:40 Gość portalu: pitx napisał(a): > A mozebysmy tak najmilsza ... > pitx1@wp.pl hm..........ciekawe............. ............wpadli........:))))))??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Aniu !!! 25.08.01, 09:04 Gość portalu: ........ napisał(a): ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 16:06 no,chociaż słówko........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 25.08.01, 20:02 Gość portalu: ania napisał(a): > no,chociaż słówko........ ........przyjemnie jest od Ciebie zawsze otrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ........................ 26.08.01, 09:55 ....najpierw był zegar teraz jest kalendarz ale poza tym nic sie nie zmieniło.......... popełniam nadal swoje stare błędy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thori-m Re: ........................ IP: *.*.*.* 26.08.01, 12:29 Chcesz powiedzieć, że liczyłaś godziny, a teraz dni? Nie warto liczyć czasu, nie warto wspominać złych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:07 moje wspomnienia są dobre,nie wspominałabym złych chwil..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 26.08.01, 15:29 ania1 napisał(a): > ....najpierw był zegar teraz jest kalendarz > > ale poza tym nic sie nie zmieniło.......... > > popełniam nadal swoje stare błędy.......... Przeskok z zegara na kalendarz nie wychodzi Ci na dobre. Bledy pewnie znikna gdy z kalendarza przejdziesz na zegar a i precyzja sie taksamo poprawi - nie sadzisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ........................ 26.08.01, 18:51 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > ....najpierw był zegar teraz jest kalendarz > > > > > ale poza tym nic sie nie zmieniło.......... > > > > > popełniam nadal swoje stare błędy.......... > > Przeskok z zegara na kalendarz nie wychodzi Ci na dobre. > Bledy pewnie znikna gdy z kalendarza przejdziesz na zegar > a i precyzja sie taksamo poprawi - nie sadzisz? Pozdrawiam Bawię sie słowem bo już czuje za plecami jesień i troche sie boje jaka będzie i pomimo iż dopiero niedawno wróciłam z przepięknych górskich ścieżek to chwyta mnie jakiś dziwny nastrój.Pamiętasz (hm,w sumie to nie mam pojęcia jak sie do Ciebie zwracać Nieznajomy),że mieliśmy dokończyć rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 26.08.01, 22:34 Chyba zbytnio i niepotrzebnie sie przejmujesz. Pory roku przemijaja jak wspomniane przez Ciebie godziny czy dni w kalendzrzu tyle tylko ze rzadziej. A czy to nadmierne przejmowanie sie stanowi Twoja trwala czesc kobiecego charakteru wynikajacego z nadmiaru troski o.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 23:09 troski o co? Ja tylko czuje już za plecami jesienne deszcze,dzień pozbawiony słońca,.............z resztą tak do końca to sama nie wiem skąd ten nastrój................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 02:25 Gość portalu: ania1 napisał(a): > troski o co? Ja tylko czuje już za plecami jesienne deszcze,dzień pozbawiony > słońca,.............z resztą tak do końca to sama nie wiem skąd ten > nastrój................... Myslalem, ze masz o kogo sie troszczyc. Ta nuta deszczowa nasuwa mi mysl, ze o Tobie ten ktos zatroskania wlasciwego nie okazuje ( chcialbym naprawde tutaj sie mylic).Czy Twoj pesymizm z brakiem slonca nastepuje? A moze jesienne odczucie deszczu go przynosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 15:23 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > troski o co? Ja tylko czuje już za plecami jesienne deszcze,dzień pozbawio > ny > > słońca,.............z resztą tak do końca to sama nie wiem skąd ten > > nastrój................... > > Myslalem, ze masz o kogo sie troszczyc. Ta nuta deszczowa > nasuwa mi mysl, ze o Tobie ten ktos zatroskania wlasciwego > > nie okazuje ( chcialbym naprawde tutaj sie mylic).Czy Twoj pesymizm > > z brakiem slonca nastepuje? A moze jesienne odczucie deszczu > > go przynosi? ha! Tu wacpan jestes??? zamilowanie do ornitologii nie przeszlo???? :)))"ptaszka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 15:42 Gość portalu: samanta napisał(a): > > ha! Tu wacpan jestes??? zamilowanie do ornitologii nie przeszlo???? :)))"ptaszk > a" A no, jak widzisz chyba zabladzilem, ale dziekuje Ci ze potrafisz mnie odnalezc. Czy to ma oznaczac ze Twoj powrot juz nastapil? Ornitologia i moja milosc? - niech Ci bedzie, bo i jak mozna nie kochac dwunoznej ptaszki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: ........................ 27.08.01, 16:59 słuchajcie nie bšd�cie tacy! dajcie upust ciekawo�ci i powiedzcie cóż takiego Was łšczyło, ptaszek ??? ornitolog w stanie rezerwy. Woland Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > ha! Tu wacpan jestes??? zamilowanie do ornitologii nie przeszlo???? :)))"p > taszk > > a" > A no, jak widzisz chyba zabladzilem, ale dziekuje Ci ze > potrafisz mnie odnalezc. Czy to ma oznaczac ze Twoj powrot juz > > nastapil? Ornitologia i moja milosc? - niech Ci bedzie, bo i > jak mozna nie kochac dwunoznej ptaszki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................do.......... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 18:16 I pomyśleć że niemal załapałam syndrom pasażera w pociągu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 21:37 Gość portalu: ania napisał(a): > I pomyśleć że niemal załapałam syndrom pasażera w pociągu ........... Potrzebna jest Ci troche dluzsza podroz pociagiem by to nastapilo. A tak swoja droga zapytam, jak znosisz podroze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta do Wolanda IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 19:26 woland? napisał(a): > słuchajcie nie bšd�cie tacy! dajcie upust ciekawo�ci i powiedzcie cóż takiego W > as łšczyło, ptaszek ??? > ornitolog w stanie rezerwy. > Woland Cha,cha! Wybacz ale to tajemnica !:)))) > > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > > > > ha! Tu wacpan jestes??? zamilowanie do ornitologii nie przeszlo???? : > )))"p > > taszk > > > a" > > A no, jak widzisz chyba zabladzilem, ale dziekuje Ci z > e > > potrafisz mnie odnalezc. Czy to ma oznaczac ze Twoj powrot > juz > > > > nastapil? Ornitologia i moja milosc? - niech Ci bedzie, bo > i > > jak mozna nie kochac dwunoznej ptaszki! Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 19:24 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > ha! Tu wacpan jestes??? zamilowanie do ornitologii nie przeszlo???? :)))"p > taszk > > a" > A no, jak widzisz chyba zabladzilem, ale dziekuje Ci ze > potrafisz mnie odnalezc. Czy to ma oznaczac ze Twoj powrot juz > > nastapil? Ornitologia i moja milosc? - niech Ci bedzie, bo i > jak mozna nie kochac dwunoznej ptaszki! Pozdrawiam :))Pod warunkiem ze gniazdo nie jest zbyt pelne!:)) Spojrz Pan na adres a sam zobaczysz ze wrocilam ...w koncu chyba to obiecalam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 21:29 Gość portalu: samanta napisał(a): > :))Pod warunkiem ze gniazdo nie jest zbyt pelne!:)) Spojrz Pan na adres a sam > zobaczysz ze wrocilam ...w koncu chyba to obiecalam!:)) Gniezdzic sie chyba zadna ptaszka zbytnio nie lubi. Ja nie jestem wlascicielem "gniazda" i wydaje mi sie ze postawiony przez Ciebie warunek spelniany bedzie tak dlugo jak dlugo bedziesz miala zyczenie do tego gniazdka zagladac. Pytajac o powrot, chcialem uzyskac tylko Twoje potwierdzenie. Sama wiesz ze w srodowisku ptaszynym roznie z powrotami bywa. Czasami sa zafrapowane cieplymi krajami, czasami gina ( znikaja) gdzies w zapomnieniu, czasami powracaja i swym spiewnym porankiem mily dzien nam zaczynaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:13 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > :))Pod warunkiem ze gniazdo nie jest zbyt pelne!:)) Spojrz Pan na adres a > sam > > zobaczysz ze wrocilam ...w koncu chyba to obiecalam!:)) > Gniezdzic sie chyba zadna ptaszka zbytnio nie lubi. Ja nie > jestem wlascicielem "gniazda" i wydaje mi sie ze postawiony przez > > Ciebie warunek spelniany bedzie tak dlugo jak dlugo bedziesz > > miala zyczenie do tego gniazdka zagladac. Pytajac o > powrot, chcialem uzyskac tylko Twoje potwierdzenie. Sama wiesz > > ze w srodowisku ptaszynym roznie z powrotami bywa. Czasami > sa zafrapowane cieplymi krajami, czasami gina ( znikaja) gdzies > > w zapomnieniu, czasami powracaja i swym spiewnym porankiem > mily dzien nam zaczynaja. Zgadza sie ,nie przepadam za tlokiem ,co nie znaczy ze stawiam jakiekolwiek warunki.:)Ptaszki lubia czasami pospiewac o wschodzie slonca .Ich piosenki radosne zazwyczaj a zachecane do spiewu ..ho,ho,ho!:))A Ty "szerokoramienny" lubisz sluchac ich spiewu??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 23:42 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zgadza sie ,nie przepadam za tlokiem ,co nie znaczy ze stawiam jakiekolwiek > warunki.:)Ptaszki lubia czasami pospiewac o wschodzie slonca .Ich piosenki > radosne zazwyczaj a zachecane do spiewu ..ho,ho,ho!:))A Ty "szerokoramienny" > lubisz sluchac ich spiewu??? :)) Lubie je nawet obejmowac swoimi (znowu niech Ci bedzie- "szerokoramiennymi") konczynami. A Ty jak sie czujesz w takich usciskach nad ranem? A moze wolisz sluchac spiew ptaszek nieuchwytnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:54 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Zgadza sie ,nie przepadam za tlokiem ,co nie znaczy ze stawiam jakiekolwie > k > > warunki.:)Ptaszki lubia czasami pospiewac o wschodzie slonca .Ich piosenki > > > radosne zazwyczaj a zachecane do spiewu ..ho,ho,ho!:))A Ty "szerokoramienn > y" > > lubisz sluchac ich spiewu??? :)) > > Lubie je nawet obejmowac swoimi (znowu niech Ci bedzie- > "szerokoramiennymi") konczynami. *Och! Rozczarowujesz mnie!!!! Zaniki pamieci????A kto chcial rozkladac szeroko ramiona zeby lapac....????:))) A Ty jak sie czujesz w takich > usciskach nad ranem? A moze wolisz sluchac spiew ptaszek > nieuchwytnych? * No coz ....lubie te uchwytne ale czasami zadawalam sie (z koniecznosci cholender tylko!) tymi nieuchwytnymi!:)))Jak mozna sie czuc w wymarzonych usciskach nad ranem........przeciez wiesz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 04:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Zgadza sie ,nie przepadam za tlokiem ,co nie znaczy ze stawiam jakiek > olwie > > k > > > warunki.:)Ptaszki lubia czasami pospiewac o wschodzie slonca .Ich pio > senki > > > > > radosne zazwyczaj a zachecane do spiewu ..ho,ho,ho!:))A Ty "szerokora > mienn > > y" > > > lubisz sluchac ich spiewu??? :)) > > > > Lubie je nawet obejmowac swoimi (znowu niech Ci bedzie- > > "szerokoramiennymi") konczynami. > *Och! Rozczarowujesz mnie!!!! Zaniki pamieci????A kto chcial rozkladac szeroko > ramiona zeby lapac....????:))) *** Niby czym znowu Cie rozczarowalem? Powinnas wiedziec ze ja mam zawsze ramiona otwarte ( no, chyba ze przyjemnie sa zwarte - wtedy zamkniete) inaczej jakbym mogl zlapac te wolna ptaszke?. Nie wiem czy zmartwie Ciebie czy pociesze ale naprawde "zlotej klatki" zadnej ptaszce nie obiecuje. > A Ty jak sie czujesz w takich > > usciskach nad ranem? A moze wolisz sluchac spiew ptaszek > > > nieuchwytnych? > > * No coz ....lubie te uchwytne ale czasami zadawalam sie (z koniecznosci > cholender tylko!) tymi nieuchwytnymi!:)))Jak mozna sie czuc w wymarzonych > usciskach nad ranem........przeciez wiesz!:)) ***W wymarzonych nigdy nie bylem ( a moze mam faktycznie zaniki pamieci) ale te rzeczywiste gdy sa naprawde realne stanowia uczucie............... rowniez tak bardzo Ci znane, prawda? A moze Twoj swiat marzen jest ponad codzienna rozkosza i siega.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 15:20 > > > > *** Niby czym znowu Cie rozczarowalem? Powinnas wiedziec ze > ja mam zawsze ramiona otwarte ( no, chyba ze przyjemnie sa > zwarte - wtedy zamkniete) inaczej jakbym mogl zlapac te wolna > > ptaszke?. Nie wiem czy zmartwie Ciebie czy pociesze ale naprawd > e > "zlotej klatki" zadnej ptaszce nie > obiecuje. * Ani ja sie nie garne do klatki , nawet zlotej ! Byla taka jedna klateczka niedawno ,dobrowolnie bym do niej weszla ,ale.....zniklo ja .:) > > > ***W wymarzonych nigdy nie bylem ( a moze mam faktycznie zaniki > > pamieci) ale te rzeczywiste gdy sa naprawde realne stanowia > uczucie............... rowniez tak bardzo Ci znane, prawda? A moze > > Twoj swiat marzen jest ponad codzienna rozkosza i siega....... > ? **Zadawalam sie tym co mam , bo musze , i tylko dlatego. Niczego sobie juz nie wymarzam (ale glupie slowo!) ,niczego nie obiecuje ...koniec z tym ! Amen Kazdy dzien przynosi jakies male radosci i tym nalezy sie cieszyc. staram sie ..prawda?:) Biale sa rece moje ,senne sa moje oczy, nie dbam co dzis kolo mnie i co jutro otoczy. Slysze jak ptaki lopoca-nie dbam ,zurawie czy sepy rozniosa ma dusze po swiecie na drobne stargane strzepy. Na swiecie dalekim ktos jedzie po szerokim morskim wybrzezu, ma serce moje zywe ,jak roze przy pancerzu, slonce tysiaczne odblaski rozpala w zlotym kirysie, bialy,ogromny pioropusz u helmu na wietrze lsni sie... Nie dbam o moje serce ,wstajace z morza lazuru, patrze na nagie drzewo,co jak zlodziej wyrasta z muru, na szyby, co przy zgnilej pogodzie codziennie we lzach mokna ...i tesknie do zielonej galezi ,co czasami zaglada przez okno.... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: do Samanty IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 15:29 Brawa, brawa, brawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 15:54 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Brawa, brawa, brawa !!! Za co ,za co ,za co ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 20:38 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > **Zadawalam sie tym co mam , bo musze , i tylko dlatego. Niczego sobie juz nie > wymarzam (ale glupie slowo!) ,niczego nie obiecuje ...koniec z tym ! Amen > Kazdy dzien przynosi jakies male radosci i tym nalezy sie cieszyc. staram > sie ..prawda?:) > Biale sa rece moje ,senne sa moje oczy, > nie dbam co dzis kolo mnie i co jutro otoczy. > Slysze jak ptaki lopoca-nie dbam ,zurawie czy sepy > rozniosa ma dusze po swiecie na drobne stargane strzepy. > Na swiecie dalekim ktos jedzie po szerokim morskim wybrzezu, > ma serce moje zywe ,jak roze przy pancerzu, > slonce tysiaczne odblaski rozpala w zlotym kirysie, > bialy,ogromny pioropusz u helmu na wietrze lsni sie... > Nie dbam o moje serce ,wstajace z morza lazuru, > patrze na nagie drzewo,co jak zlodziej wyrasta z muru, > na szyby, co przy zgnilej pogodzie codziennie we lzach mokna > ...i tesknie do zielonej galezi ,co czasami zaglada przez okno.... Dlaczego z tym Twoim dbaniem jest tak marnie by nie rzec - zle!.Czy naprawde jestes az w takiej rozsypce ze nawet swojego serca sie nie sluchasz? A moze to jest ten wlasnie czas by ktos zadbal o Ciebie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 21:01 taka postawa jest najzdrowsza i najbezpieczniejsza .za zludzenia i marzenia trzeba czesto placic .:)Prosze mnie tu nie swatac ,juz chyba wole sama zadbac o siebie ,na zdrowko mi to tylko wychodzi i oszczedza glupich rozczarowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 21:23 Gość portalu: samanta napisał(a): > taka postawa jest najzdrowsza i najbezpieczniejsza .za zludzenia i marzenia > trzeba czesto placic .:)Prosze mnie tu nie swatac ,juz chyba wole sama zadbac o > > siebie ,na zdrowko mi to tylko wychodzi i oszczedza glupich rozczarowan. Swatanie wcale nie bylo mi w glowie. Pisalem to wszystko dlatego gdyz sama pisalas powtarzajac: " nie dbam o......" Cieszy mnie to, ze masz wole zadbania o siebie. Ciagle jednak mysle ze napewno lepiej by Ci to wszystko wyszlo gdyby ten "ktos" Ci w tym pomogl, niesadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do ........................ IP: 213.76.59.* 28.08.01, 21:53 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > taka postawa jest najzdrowsza i najbezpieczniejsza .za zludzenia i marzeni > a > > trzeba czesto placic .:)Prosze mnie tu nie swatac ,juz chyba wole sama zad > bac o > > > > siebie ,na zdrowko mi to tylko wychodzi i oszczedza glupich rozczarowan. > > Swatanie wcale nie bylo mi w glowie. Pisalem to wszystko > dlatego gdyz sama pisalas powtarzajac: " nie dbam o......" > Cieszy mnie to, ze masz wole zadbania o siebie. Ciagle > jednak mysle ze napewno lepiej by Ci to wszystko wyszlo > gdyby ten "ktos" Ci w tym pomogl, niesadzisz? ***Moze i tak ale jest to zupelnie niemozliwe wiec po co myslec w ten sposob? JEGO juz nie ma ...a moze mi sie tylko wydawalo ze byl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 23:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > ***Moze i tak ale jest to zupelnie niemozliwe wiec po co myslec w ten sposob? > JEGO juz nie ma ...a moze mi sie tylko wydawalo ze byl ? * Nie to mialem na mysli. Ten "ON" to juz historia. Trzeba troche pryszlosciowo pomyslec o Nim. Przeciez On gdzies istnieje i to tylko dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 00:21 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > > ***Moze i tak ale jest to zupelnie niemozliwe wiec po co myslec w ten spos > ob? > > JEGO juz nie ma ...a moze mi sie tylko wydawalo ze byl ? > * Nie to mialem na mysli. Ten "ON" to juz historia. Trzeba > > troche pryszlosciowo pomyslec o Nim. Przeciez On gdzies > istnieje i to tylko dla Ciebie. ***fantazja! Wlasnie ON byl wazny i jest .Nie jest historia skoro sobie mieszka w w moim umysle,pamieci.Inny "on" mnie nie interesuje.Przeciez ON jest jeden ...ale nie dla mnie.:( Nie wylewam zalow ,nie jestem smutna ,nie zaluje ,nie rozpaczam etc.Jest dobrze tak jak jest .ten ON istnieje ....i to jest tylko wazne .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do ........................ IP: *.sympatico.ca 29.08.01, 15:47 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > > > > > > ***Moze i tak ale jest to zupelnie niemozliwe wiec po co myslec w ten > spos > > ob? > > > JEGO juz nie ma ...a moze mi sie tylko wydawalo ze byl ? > > * Nie to mialem na mysli. Ten "ON" to juz historia. Trz > eba > > > > troche pryszlosciowo pomyslec o Nim. Przeciez On gdzies > > istnieje i to tylko dla Ciebie. > > ***fantazja! Wlasnie ON byl wazny i jest .Nie jest historia skoro sobie mieszka > w > w moim umysle,pamieci.Inny "on" mnie nie interesuje.Przeciez ON jest jeden ...a > le > nie dla mnie.:( Nie wylewam zalow ,nie jestem smutna ,nie zaluje ,nie rozpaczam > > etc.Jest dobrze tak jak jest .ten ON istnieje ....i to jest tylko wazne .:) > Czy to mam rozumiec ze juz nikt INNY nie ma najmniejszych szans azeby tego JEGO zastapic ( przeciez on odzszedl chyba na niekonczacy sie spacer i to w jednym kierunku ku oddaleniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:15 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > ***Moze i tak ale jest to zupelnie niemozliwe wiec po co myslec > w ten > > spos > > > ob? > > > > JEGO juz nie ma ...a moze mi sie tylko wydawalo ze byl ? > > > * Nie to mialem na mysli. Ten "ON" to juz historia. > Trz > > eba > > > > > > troche pryszlosciowo pomyslec o Nim. Przeciez On gdzie > s > > > istnieje i to tylko dla Ciebie. > > > > ***fantazja! Wlasnie ON byl wazny i jest .Nie jest historia skoro sobie mi > eszka > > w > > w moim umysle,pamieci.Inny "on" mnie nie interesuje.Przeciez ON jest jeden > ...a > > le > > nie dla mnie.:( Nie wylewam zalow ,nie jestem smutna ,nie zaluje ,nie rozp > aczam > > > > etc.Jest dobrze tak jak jest .ten ON istnieje ....i to jest tylko wazne .: > ) > > > > Czy to mam rozumiec ze juz nikt INNY nie ma najmniejszych > > szans azeby tego JEGO zastapic ( przeciez on odzszedl chyba na > > niekonczacy sie spacer i to w jednym kierunku ku oddaleniu). ***JEGO nie mozna zastapic .Oczywiscie ze moze byc ktos inny ,nie jestem zakonnica w koncu ale i tak zawsze gdzies w myslach bedzie wlasnie ON. tak mi sie na razie wydaje a zycie pokaze czy faktycznie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................do.......... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:06 Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podróże znosze świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Do Ani IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:39 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podróże znosze > > świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... ***dzien dobry ,czy znajdzie sie tu jedno wolne miejsce?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do Ani IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 20:52 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podróże z > nosze > > > > świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... > > ***dzien dobry ,czy znajdzie sie tu jedno wolne miejsce?:))) ***** Wprawdzie to zwrot (prosba) do Ani. Ja chcialbym Ci je uczynic ale niestety stoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do ............ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 21:02 > > > > ***dzien dobry ,czy znajdzie sie tu jedno wolne miejsce?:))) > > ***** Wprawdzie to zwrot (prosba) do Ani. Ja chcialbym Ci je > > uczynic ale niestety stoje. ***jesli troszeczke sie posuniesz to stane sobie obok Ciebie.W towarzystwie wszak podroz milsza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do ............ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 21:34 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > > > ***dzien dobry ,czy znajdzie sie tu jedno wolne miejsce?:))) > > > > ***** Wprawdzie to zwrot (prosba) do Ani. Ja chcialbym Ci > je > > > > uczynic ale niestety stoje. > > ***jesli troszeczke sie posuniesz to stane sobie obok Ciebie.W towarzystwie wsz > ak > podroz milsza.:) > ***** Ty juz dawno wcisnelas sie do pociagu. Przesunac sie nie bardzo moge, troche ciasno. A zeby ta podroz byla milsza postanowilem troche do Ciebie sie przytulic. Wynika to tez z koniechnosci ( aczkolwiek mam w tym niesamowita przyjemnosc) gdyz w tlocznym pociagu na nierownych torach potrzebujesz przytrzymania ktore Ci z checia udzielam. Jak znosisz takie podroze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do ............ IP: 213.76.59.* 28.08.01, 21:50 > > > ***** Ty juz dawno wcisnelas sie do pociagu. Przesunac sie > nie bardzo moge, troche ciasno. A zeby ta podroz byla > > milsza postanowilem troche do Ciebie sie przytulic. Wynika to > > tez z koniechnosci ( aczkolwiek mam w tym niesamowita > przyjemnosc) gdyz w tlocznym pociagu na nierownych torach > potrzebujesz przytrzymania ktore Ci z checia udzielam. Jak > znosisz takie podroze? ***Weszlam, nie wcisnelam sie!!!!!(rzucila wsciekle!) zazwyczaj w zatloczonym pociagu jezdzilam pod klopem -najlepsze miejsce!!! Nie musisz sie przytulac do mnie z koniecznosci ,swietnie trzymam sie na swoich nozkach! Nigdy nie przytulam sie przypadkiem a tylko wtedy kiedy chce ...no i ten ktos ma na to ochote a nie wyczekuje wstrzasow pociagu! jestem zlosliwa bo i Ty nie lepszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do ............ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 23:48 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > ***Weszlam, nie wcisnelam sie!!!!!(rzucila wsciekle!) > zazwyczaj w zatloczonym pociagu jezdzilam pod klopem -najlepsze miejsce!!! Nie > musisz sie przytulac do mnie z koniecznosci ,swietnie trzymam sie na swoich > nozkach! Nigdy nie przytulam sie przypadkiem a tylko wtedy kiedy chce ...no i t > en > ktos ma na to ochote a nie wyczekuje wstrzasow pociagu! jestem zlosliwa bo i Ty > > nie lepszy;) > No to ten pociag wcale nie jest az tak zatloczony kiedy moglas do niego swobodnie wejsc. Z przytulaniem sie spontanicznym jest ciekawiej - tutaj jest ta urozmaicona koniechnosc. Ja np. nie moge zaplanowac przytulania, nie wiem tez kiedy mi sie tego najbardziej chce. Czasami mysle ze zawsze przyjemnie jest cos ( tylko nie pisz mi prosze ze "ja" nie jestem "cos")cieplego miec w swym uscisku. A jak sie czujesz w tym pociagu? Dalej na stojaco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do ............ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 00:17 > > No to ten pociag wcale nie jest az tak zatloczony kiedy > > moglas do niego swobodnie wejsc. **To nie ja wymyslilam tlok ale Ania. Z przytulaniem sie > spontanicznym jest ciekawiej - tutaj jest ta urozmaicona > koniechnosc. Ja np. nie moge zaplanowac przytulania, nie wiem > > tez kiedy mi sie tego najbardziej chce. **jak to nie wiesz kiedy masz ochote poprzytulac sie?????? Dziiiiwne. Czasami mysle ze > zawsze przyjemnie jest cos ( tylko nie pisz mi prosze ze "ja" > nie jestem "cos")cieplego miec w swym uscisku. ***Nie zawsze i nie kazdy uscisk jest mily. A jak sie > czujesz w tym pociagu? Dalej na stojaco? ***Co Ty konduktor ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do ............ IP: *.sympatico.ca 29.08.01, 15:40 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > No to ten pociag wcale nie jest az tak zatloczony ki > edy > > > > moglas do niego swobodnie wejsc. > **To nie ja wymyslilam tlok ale Ania. > Z przytulaniem sie > > spontanicznym jest ciekawiej - tutaj jest ta urozmaicona > > > koniechnosc. Ja np. nie moge zaplanowac przytulania, nie w > iem > > > > tez kiedy mi sie tego najbardziej chce. > **jak to nie wiesz kiedy masz ochote poprzytulac sie?????? Dziiiiwne. > Czasami mysle ze > > zawsze przyjemnie jest cos ( tylko nie pisz mi prosze ze "j > a" > > nie jestem "cos")cieplego miec w swym uscisku. > ***Nie zawsze i nie kazdy uscisk jest mily. > A jak sie > > czujesz w tym pociagu? Dalej na stojaco? > ***Co Ty konduktor ? :))) Nie, ja pasazer taksamo jak Ty. A z przytulaniem pisalem, ze nie wiem kiedy mi sie NAJBARDZIEJ chce. Ogolnie to wiem kiedy ale stwierdzic kiedy najbardziej naprawde nie moge. Moze dlatego ze tutaj nie ma nigdy granicy. Niby chce zawsze mocno ale gdy mocno przytulam chce sie mocniej, potem jeszcze mocniej i........... A Ty te sprawy( przytulania) znasz i kontrolujesz lepiej niz konduktor swoich pasazerow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do ............ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:01 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > > > > > > No to ten pociag wcale nie jest az tak zatloczony > ki > > edy > > > > > > moglas do niego swobodnie wejsc. > > **To nie ja wymyslilam tlok ale Ania. > > Z przytulaniem sie > > > spontanicznym jest ciekawiej - tutaj jest ta urozmaic > ona > > > > > koniechnosc. Ja np. nie moge zaplanowac przytulania, ni > e w > > iem > > > > > > tez kiedy mi sie tego najbardziej chce. > > **jak to nie wiesz kiedy masz ochote poprzytulac sie?????? Dziiiiwne. > > Czasami mysle ze > > > zawsze przyjemnie jest cos ( tylko nie pisz mi prosze ze > "j > > a" > > > nie jestem "cos")cieplego miec w swym uscisku. > > ***Nie zawsze i nie kazdy uscisk jest mily. > > A jak sie > > > czujesz w tym pociagu? Dalej na stojaco? > > ***Co Ty konduktor ? :))) > > > Nie, ja pasazer taksamo jak Ty. A z przytulaniem pisalem, ze > nie wiem kiedy mi sie NAJBARDZIEJ chce. Ogolnie to wiem > kiedy ale stwierdzic kiedy najbardziej naprawde nie moge. > Moze dlatego ze tutaj nie ma nigdy granicy. Niby chce > zawsze mocno ale gdy mocno przytulam chce sie mocniej, > potem jeszcze mocniej i........... A Ty te sprawy( > przytulania) znasz i kontrolujesz lepiej niz konduktor swoich > pasazerow? **W takim ujeciu jak teraz napisales to nie .Natomiast to po twoim"i"...zapomnialam juz troche jak to jest.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 28.08.01, 20:48 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podróże znosze > > świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... Przeciez masz zarezerwowana miejscowke takze zbytnio sie nie zasmucaj. W tloku czasami jest razniej i droga krotsza sie wydaje. Pasazerowie nie wszyscy jada do konca. A Ty jak daleki masz bilet? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................do.........i Samanty IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:21 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podróże z > nosze > > > > świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... > > Przeciez masz zarezerwowana miejscowke takze zbytnio sie nie > > zasmucaj. W tloku czasami jest razniej i droga krotsza sie > wydaje. Pasazerowie nie wszyscy jada do konca. A Ty jak > daleki masz bilet? Pozdrawiam Kochani!!Super jazda!Miło się z Wami podróżuje,ale kto wie dokąd tak naprawde zmierza ten pociąg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................do.........i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:51 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > > > Wielokropku Drogi(Ornitologu,Błądzący.....niepotrzebne skreślić) podr > óże z > > nosze > > > > > > świetnie drażni mnie tylko tłok w przedziałach....... > > > > Przeciez masz zarezerwowana miejscowke takze zbytnio sie > nie > > > > zasmucaj. W tloku czasami jest razniej i droga krotsza si > e > > wydaje. Pasazerowie nie wszyscy jada do konca. A Ty j > ak > > daleki masz bilet? Pozdrawiam > > Kochani!!Super jazda!Miło się z Wami podróżuje,ale kto wie dokąd tak naprawde > zmierza ten pociąg??? ***To pociag widmo w ktorym podrozuja ludzie bez twarzy(jak my).Dokad zmierza? takie pociagi jezdza dla samej przyjemnosci podrozowania ,bez celu i przystanku koncowego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ........................ 29.08.01, 21:15 We własnym imieniu prosze(Samanto to do Ciebie)ja mam twarz i pomimo iż kocham niektóre przyjemności dla nich samych to z reguły wiem dokąd zmierzam.........nie chcę by jesień nastała nim dojdę do rogu(parafrazując sobie trochę),albo żeby nastała zbyt szybko....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:16 ania1 napisał(a): > We własnym imieniu prosze(Samanto to do Ciebie)ja mam twarz i pomimo iż kocham > niektóre przyjemności dla nich samych to z reguły wiem dokąd > zmierzam.........nie chcę by jesień nastała nim dojdę do rogu(parafrazując > sobie trochę),albo żeby nastała zbyt szybko....... ***masz twarz? czyzby? I kto z obecnych ja tu widzi???? jesli pozwolisz przyjsc jesieni to przyjdzie.To od Ciebie w koncu tylko zalezy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:47 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > We własnym imieniu prosze(Samanto to do Ciebie)ja mam twarz i pomimo iż ko > cham > > niektóre przyjemności dla nich samych to z reguły wiem dokąd > > zmierzam.........nie chcę by jesień nastała nim dojdę do rogu(parafrazując > > > sobie trochę),albo żeby nastała zbyt szybko....... > ***masz twarz? czyzby? I kto z obecnych ja tu widzi???? jesli pozwolisz przyjsc > > jesieni to przyjdzie.To od Ciebie w koncu tylko zalezy...:) > Mądry człowiek powiedział "reszta jest milczeniem" i milczeniem też jest moja odpowiedz.....jest troche rzeczy na świecie,których nie widać a są............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: 213.76.59.* 29.08.01, 22:53 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > We własnym imieniu prosze(Samanto to do Ciebie)ja mam twarz i pomimo > iż ko > > cham > > > niektóre przyjemności dla nich samych to z reguły wiem dokąd > > > zmierzam.........nie chcę by jesień nastała nim dojdę do rogu(parafra > zując > > > > > sobie trochę),albo żeby nastała zbyt szybko....... > > ***masz twarz? czyzby? I kto z obecnych ja tu widzi???? jesli pozwolisz pr > zyjsc > > > > jesieni to przyjdzie.To od Ciebie w koncu tylko zalezy...:) > > Mądry człowiek powiedział "reszta jest milczeniem" i milczeniem też jes > t > moja odpowiedz.....jest troche rzeczy na świecie,których nie widać a > są............ ***Nie sluchaj ludzi Aniu ,sluchaj siebie.:)) Chyba mnie cos nie lubisz i nie bardzo wiem dlaczego.jesli masz zal ze przerwalam twoja rozmowe z "..." to moge zniknac.:))dla mnie to wylacznie zabawa.pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:02 Odezwałam sie chyba troche zbyt ostro.......entschuldigung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: 213.76.59.* 29.08.01, 23:22 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Odezwałam sie chyba troche zbyt ostro.......entschuldigung ***nie ma sprawy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 30.08.01, 04:11 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > Odezwałam sie chyba troche zbyt ostro.......entschuldigung > ***nie ma sprawy...:)) No i nareszcie znowu fajnie. Musze powiedziec ze przez moment wczesniej chodzila mi mysl po glowie podjac sie tej odpowiedzialnej (i bardzo niebezpiecznej w tym przypadku) funkcji konduktora i posprawdzac Wasze bilety. Teraz mi jest troche wstyd, wstyd jak moglem niedowierzac ze macie je w zacnym posiadaniu do stacji koncowej. Problem troche z tym pociagiem - donikad? Czy macie naprawde wrodzone pasje podrozowania, ze bezwiednie ten swiat przemierzacie i to nawet " zatloczonym" pociagiem? Czy naprawde w nim jest az tak ciasno? Ja widze wolne miejsca, specjalnie dla Was zarezerwowane. Wasze bilety to potwierdzaja. Prosze wiec usiasc Drogie Panie i czuc jak mkniemy w to nieznane. Pozdrawiam po krotkiej zdrzemce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 19:47 To internet daje mi luksus anonimowości.......z mojego wagonu niedawno ktoś wysiadł......i to powoduje iż choć troche sie wymądrzam to cel podrózy trace z oczu(strasznie łzawo i banalnie to zabrzmiało,ale taki ostatnio mój nastrój) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 31.08.01, 05:15 Gość portalu: ania1 napisał(a): > To internet daje mi luksus anonimowości.......z mojego wagonu niedawno ktoś > wysiadł......i to powoduje iż choć troche sie wymądrzam to cel podrózy trace z > oczu(strasznie łzawo i banalnie to zabrzmiało,ale taki ostatnio mój nastrój) Ktos wysiadl? Ja ciagle tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:03 niewazny srodek lokomocji,wazne by nie stac w miejscu. A Ty masz aby bilet??? Dlaczego wsiadles do tego pociagu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 31.08.01, 05:13 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > niewazny srodek lokomocji,wazne by nie stac w miejscu. A Ty masz aby bilet??? > Dlaczego wsiadles do tego pociagu? Chyba wlasnie dlatego by nie stac w miejscu. A Ty dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:14 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > niewazny srodek lokomocji,wazne by nie stac w miejscu. A Ty masz aby bilet > ??? > > Dlaczego wsiadles do tego pociagu? *** Z poprzednich wyskakiwalam w biegu .ten wydaje sie mily i spokojny .Towarzystwo mile ,zawsze mozna liczyc na wsparcie meskim ramieniem i usmiechem od Ani (mam nadzieje) .Pozdrawiam moich wspolpasazerow. Aniu! Chyba nie wysiadlas ???? > > Chyba wlasnie dlatego by nie stac w miejscu. A Ty dlacze > go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:31 do.........Miły facet jesteś......."mów do mnie jeszcze"....... > No i do Samanty rzecz jasna....jak widzisz jade dalej,no i dalej zaoferować moge "męski" rękaw do wypłakania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 19:11 Gość portalu: ania1 napisał(a): > do.........Miły facet jesteś......."mów do mnie jeszcze"....... > > No i do Samanty rzecz jasna....jak widzisz jade dalej,no i dalej zaoferowa > ć > moge "męski" rękaw do wypłakania Chyba damski ,przeciez jestes dziewczyna:) ja na szczescie mam okres "szlochow" za soba .czuje sie wolna ...choc brak czasami ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 17:31 Gość portalu: ania1 napisał(a): Dziekuje za mile slowa. Naprawde nie bardzo wiem co Ci jeszcze powiedziec. Nie chcialbym Ci sprawic swoim slowem jakiejkolwiek nieprzyjemnosci. Rozpoczelas ten watek pelna zima, mroczna noca i pesymistyczna nuta. Myslalem ze potrafie w jakis sposob chociaz odrobine usmiechu Ci przydodac ale jak widzisz.............. nic z tych rzeczy. Niefortunnie znalazlas sie w pociagu ze lzawym znowu nastrojem. Wprawdzie mam pomocna chusteczke haftowana ale nie jestem pewien czy jej wystarczy na morze lez. A Ty dlugo zamierzasz tak szlochac? > do.........Miły facet jesteś......."mów do mnie jeszcze"....... > > No i do Samanty rzecz jasna....jak widzisz jade dalej,no i dalej zaoferowa > ć > moge "męski" rękaw do wypłakania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 17:46 Gość portalu: samanta1 napisał(a): No to teraz wiem ze musze byc milym. Koniecznie takim musze byc gdyz naprawde nie chcialbym zebys wyskakiwala z pociagu. Wprawdzie jak moge sadzic masz w tym duze doswiadczenie ale ja jednak martwie sie o Twoje ( chyba ciagle jeszcze cale) nogi. Z tego pociagu skakanie kategorycznie zabraniam. Pasazerowie jak zwykle wchodza i wychodza a i pociagi tez przystaja u boku peronow. Czy taki regulamin Ci odpowiada? Sluzyc swoim ramieniem oznacza przyjemnosc po mojej stronie. > *** Z poprzednich wyskakiwalam w biegu .ten wydaje sie mily i > spokojny .Towarzystwo mile ,zawsze mozna liczyc na wsparcie meskim ramieniem i > usmiechem od Ani (mam nadzieje) .Pozdrawiam moich wspolpasazerow. Aniu! Chyba n > ie > wysiadlas ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:50 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > No to teraz wiem ze musze byc milym. Koniecznie takim > musze byc gdyz naprawde nie chcialbym zebys wyskakiwala z > pociagu. Wprawdzie jak moge sadzic masz w tym duze > doswiadczenie ale ja jednak martwie sie o Twoje ( chyba > ciagle jeszcze cale) nogi. Z tego pociagu skakanie > kategorycznie zabraniam. Pasazerowie jak zwykle wchodza i > wychodza a i pociagi tez przystaja u boku peronow. Czy taki > regulamin Ci odpowiada? Sluzyc swoim ramieniem oznacza przyjemnosc > > po mojej stronie. > > *** Z poprzednich wyskakiwalam w biegu .ten wydaje sie mily i > > spokojny .Towarzystwo mile ,zawsze mozna liczyc na wsparcie meskim ramieni > em i > > usmiechem od Ani (mam nadzieje) .Pozdrawiam moich wspolpasazerow. Aniu! Ch > yba n > > ie > > wysiadlas ???? * W wyskakiwaniu jestem juz recydywistka! Boli ale krzywdy totalnej nie czyni:) To zalezy od Ciebie czy przejdzie mi ochota do tych wyczynow .Sprobuj zachecic zebym zostala.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 18:10 Gość portalu: samanta1 napisał(a): To teraz pewnie skaczesz lepiej od sprezyny ale tego Ci juz zazdroscic nie bede. W pociagu musisz pamietac ze ja jestem tylko pasazerem. Zdawalo mi sie ze masz cel podrozy bowiem sama sobie kupilas bilet i wsiadlas do tego pociagu. Myslalem ze moj "spokoj" i pomocne ramie Tobie wystarczy ale Ty zadasz wiecej.Czy zawsze Twoje zadania sa tak ogromne? * W wyskakiwaniu jestem juz recydywistka! Boli ale krzywdy totalnej nie czyni:) > > To zalezy od Ciebie czy przejdzie mi ochota do tych wyczynow .Sprobuj zachecic > zebym zostala.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:13 Czy dla Ciebie sa to zbyt wygorowane zadania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 18:58 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Czy dla Ciebie sa to zbyt wygorowane zadania????? Jakie zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1@po Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:15 Hm, ........a tak naprawde to kto tu mówi o szlochaniu?????Ten czas mam już dawno za sobą.....Proszę tylko nie zgubcie mnie gdzieś po drodze w tej coraz dziwniejszej podróży.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 18:53 Gość portalu: ania1@po napisał(a): > Hm, ........a tak naprawde to kto tu mówi o szlochaniu?????Ten czas mam już > dawno za sobą.....Proszę tylko nie zgubcie mnie gdzieś po drodze w tej coraz > dziwniejszej podróży.......... A to mnie cieszy. Nawet chusteczke chyba wyrzuce. Juz nikomu nie bedzie potrzebna. Z zagubieniem sie nie martw. Trzymaj sie Samanty a napewno nie zginiesz, tylko z nia nie skacz jak zwariowana - ZABRONIONE! Swoja droga obiecuje ze zerkne okiem czy nikomu krzywda sie w podrozy nie dzieje. Na to mi chyba pozwalasz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: .........,Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:13 Juz lepiej Ania sie mnie trzyma ,moglaby wyjsc na tym "jak Zablocki na mydle"!!! Lepiej niech postepuje jak sama czuje . A Ty wielokropku zabawiaj damy z ktorymi przyszlo Ci podrozowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: .........,Ania IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 21:00 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Juz lepiej Ania sie mnie trzyma ,moglaby wyjsc na tym "jak Zablocki na > mydle"!!! Lepiej niech postepuje jak sama czuje . A Ty wielokropku zabawiaj > damy z ktorymi przyszlo Ci podrozowac!!! A no, przyszlo mi sie przyszlo. Na moja biedna glowe dwie kobiety. Oh, przepraszam - damy. Niechajze smie zapytac jakim to dworom zacne Panienki swoja ozdoba krase przynosza?. Zabawiac umiem, lecz czy nobliwie...............? A jakie najbardziej Panienkom zabawy pieszczoty przynosza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: .................. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 10:51 Lepiej niech postepuje jak sama czuje . Samanto!Ja nigdy nie postępuje inaczej,zawsze tak jak czuje........ > Zabawiac umiem, lecz czy nobliwie...............? A jakie > najbardziej Panienkom zabawy pieszczoty przynosza? ......hm,zabawy,pieszczoty......moja wyobraznia zaczyna działać............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: .................. IP: *.sympatico.ca 03.09.01, 04:59 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Lepiej niech postepuje jak sama czuje . > > Samanto!Ja nigdy nie postępuje inaczej,zawsze tak jak czuje........ > > Zabawiac umiem, lecz czy nobliwie...............? A jakie > > najbardziej Panienkom zabawy pieszczoty przynosza? > ......hm,zabawy,pieszczoty......moja wyobraznia zaczyna działać............ Wczesniej Ci wcale jej( wyobrazni) nie brakowalo. Moglem jedynie Ci tego zazdroscic. Wazne jest to, ze nadmiarem pieszczot i zabaw nie gardzisz a wrecz odwrotnie - ukobiecasz pieszczotliwie!. Tak wiec wnikam rozmarzenie w Twoj swiat marzen................ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: .................. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 13:56 Moja drogi Panie ,zapomniales juz o mnie??? Zezloscisz mnie i dzobkiem Ci oko wybije:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: .................. IP: *.sympatico.ca 03.09.01, 20:04 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Moja drogi Panie ,zapomniales juz o mnie??? Zezloscisz mnie i dzobkiem Ci oko > wybije:))) Chociaz niejednokrotne mam problemy z pamiecia o Tobie jednak pamietam. Wiesz potrzebuje czasu na znalezienie Ci odpowiedniej zabawy ( sama wczesniej domagalas sie o to bym Ciebie zabawial). Jak narazie najwygodniej dla mnie by bylo zaprosic Ciebie do jakiegos kina. A moze Ty teatr bardziej lubisz? Problem jest w tym ze naprawde nie wiem co Ciebie bawi najbardziej. W pociagu jak wiesz mozliwosci sa ograniczone a w nim tez jeszcze bardziej moja glowa. Czy masz jakas recepte na nia gdyz zaczyna juz mi troche bolec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ..................!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:13 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > Lepiej niech postepuje jak sama czuje . > > > > > Samanto!Ja nigdy nie postępuje inaczej,zawsze tak jak czuje........ > > > Zabawiac umiem, lecz czy nobliwie...............? A jak > ie > > > najbardziej Panienkom zabawy pieszczoty przynosza? > > ......hm,zabawy,pieszczoty......moja wyobraznia zaczyna działać........... > . > > Wczesniej Ci wcale jej( wyobrazni) nie brakowalo. Moglem jedynie > Ci tego zazdroscic. Wazne jest to, ze nadmiarem pieszczot i > zabaw nie gardzisz a wrecz odwrotnie - ukobiecasz pieszczotliwie!. > Tak wiec wnikam rozmarzenie w Twoj swiat marzen................ > > Pozdrawiam ....hm,nadmiarem pieszczot......jak tu mówić o nadmiarze............dopiero obiecujesz przecierz Wielokropku zmysłowe szepty do ucha ,ja dopiero zaczynam ich słuchać...........(przepraszam rym częstochowski wyszedł mi zupełnie niechcący) .............cóż więc widzisz w świecie moich marzeń........??? Duża Buzka-A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ..................!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 03.09.01, 20:30 Gość portalu: ania1 napisał(a): > ....hm,nadmiarem pieszczot......jak tu mówić o nadmiarze............dopiero > obiecujesz przecierz Wielokropku zmysłowe szepty do ucha ,ja dopiero zaczynam i > ch > słuchać...........(przepraszam rym częstochowski wyszedł mi zupełnie niechcący) > .............cóż więc widzisz w świecie moich > marzeń........??? > > Duża Buzka-A. W swiecie Twoim czuje slodycz slodsza od miodu. Nie wiem jak duza buzka byla zaoferowana ale powiem Ci ze rozkosza Twoich ust nie moge sie nacieszyc. Przynosza one wszystek nektar z kwiacistych pol i run lesnych zebrany. Teraz wiem ze ze slodka Pszczolka podroz moze byc nawet w nieznane najslodsza. Ku mojemu zdziwieniu doznaje od Ciebie naprawde bezgraniczne pieszczoty. Czy naprawde jest Ci ich nie zal? Sa przeciez niepowtarzalne i zarazem bezcenne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ..................!!!!!!!!!! 03.09.01, 22:35 Widze ze wyrzuciliscie mnie z pociagu.:) trudno sie mowi ,pojde pieszo.Zycze milej podrozy.samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ..................!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 03.09.01, 23:02 samanta1 napisał(a): > Widze ze wyrzuciliscie mnie z pociagu.:) trudno sie mowi ,pojde pieszo.Zycze > milej podrozy.samanta Jak moglas nas posadzic o tak niegodny wyczyn? Przeciaz dobrze wiesz ze nie zasluzylas na cos podobnego a wrecz odwrotnie- na kolyszaca i rozbujana jazde. Nie wiem czy moje prosby przekonaja Ciebie towarzyszyc mi w podrozy. Wiesz, nie jestem pewien czy ta Ania wlasnie mnie nie wyrzuci. Staram sie byc dla niej mily ale czy to jej wystarczy? Jezeli juz stanowczo nie wsiadziesz do tego pociagu, czy bedziesz zadac zwrotu za bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ..................!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:07 pewnie ze nie bede zadac zwrotu pieniedzy ,tym bardziej ze...jechalam na gape!!!:) Wsiadlam nieproszona i tylko zamieszania narobilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ..................!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 03.09.01, 23:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > pewnie ze nie bede zadac zwrotu pieniedzy ,tym bardziej ze...jechalam na > gape!!!:) Wsiadlam nieproszona i tylko zamieszania narobilam:) To teraz wiem dlaczego kolej bankrutuje. Mnie sie wydawalo ze ja Ciebie zaprosilem do pociagu i chyba Ania tez nie miala mi tego za zle. Zamieszania moze troche i narobilas ale to tez nie Twoja wina. Bylo przeciez tloczno. Swoja obecnoscia napewno tez sprawilas i sprawiasz wiele przyjemnosci swoim wspolpasazerom ( moze nie wszystkim). U mnie przejdzie jazda na gape ale za Anie nie recze. Proponuje Ci nabycie biletu u konduktora i to do stacji koncowej. Musze odejsc na troche. Zycze dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ............,Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:07 Wielokropku! jestes slodki! Twoje slowa koja moje skolatana dusze. Z reszta co tu sie dziwic ,dzentelmen starej daty!(bez obrazy) .ciesze sie ze zlapales troche luzu na forum,mam nadzieje ze troszke Ci w tym pomoglam :) Anulka ,zycze tysiac radosnych usmiechow dziennie ! Zycze zeby Twoje zmartwienia znikly jak wczorajszy deszcz.:) Kochani ..to moja stacja..wysiadam. Bawcie sie dobrze przez reszte podrozy! Jesli kiedys wsiade do Waszego pociagu...nie wyrzucajcie mnie,mimo ,ze znowu pewnie pojade na gape. Pozdrawiam Was serdecznie !!Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re:Samanta! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:13 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Wielokropku! jestes slodki! Twoje slowa koja moje skolatana dusze. Z reszta co > tu sie dziwic ,dzentelmen starej daty!(bez obrazy) .ciesze sie ze zlapales > troche luzu na forum,mam nadzieje ze troszke Ci w tym pomoglam :) > Anulka ,zycze tysiac radosnych usmiechow dziennie ! Zycze zeby Twoje > zmartwienia znikly jak wczorajszy deszcz.:) > Kochani ..to moja stacja..wysiadam. Bawcie sie dobrze przez reszte podrozy! > Jesli kiedys wsiade do Waszego pociagu...nie wyrzucajcie mnie,mimo ,ze znowu > pewnie pojade na gape. Pozdrawiam Was serdecznie !!Samanta ......A może by tak trochę wiary w kobiecą solidarność.......bo tak sobie myślę że mamy trochę wspólnego.....jednak.......znajdziesz tu gdzieś powyżej adres mojej poczty.......bo myśle sobie że chyba dobrze by sie nam rozmawiało,a na rozmowy bardziej serio to ja jednak musze mieć odrobine dyskrecji....... Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do.......................kimkolwiek jesteś IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:19 Wielokropku..........wiesz co jest największym afrodyzjakiem dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do.......................kimkolwiek jesteś IP: *.sympatico.ca 04.09.01, 22:17 Gość portalu: ania napisał(a): > Wielokropku..........wiesz co jest największym afrodyzjakiem dla > kobiety? Tego wlasnie od Ciebie oczekuje sie dowiedziec. Czy wszystkie Twoje pytania beda az tak trudne? Sprobuje jednak trafiac z tym kobiecym afrodyzjakiem. Moze nim byc np. ten wymarzony mezczyzna, wysniony noca ktory kolysze jak senna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Samanta! IP: 213.76.59.* 04.09.01, 22:18 kochana jestes Anulka ale.... na razie nie stac mnie na powazne rozmowy .:) Czasami wstydze sie swojej przerazliwej glupoty i wole nie mowic o sobie .Jesli jednak bedziesz miala ochote napisac ,czula potrzebe pogadania z kims zyczliwym i .... dosyc wiekowym:) to moj adres samanta1@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Do Samanty IP: *.sympatico.ca 04.09.01, 22:41 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Wielokropku! jestes slodki! Twoje slowa koja moje skolatana dusze. Z reszta co > tu sie dziwic ,dzentelmen starej daty!(bez obrazy) .ciesze sie ze zlapales > troche luzu na forum,mam nadzieje ze troszke Ci w tym pomoglam :) > Anulka ,zycze tysiac radosnych usmiechow dziennie ! Zycze zeby Twoje > zmartwienia znikly jak wczorajszy deszcz.:) > Kochani ..to moja stacja..wysiadam. Bawcie sie dobrze przez reszte podrozy! > Jesli kiedys wsiade do Waszego pociagu...nie wyrzucajcie mnie,mimo ,ze znowu > pewnie pojade na gape. Pozdrawiam Was serdecznie !!Samanta Teraz wiem ze nudnym pasazerem jestem. Z jednej strony mowisz mi mile slowa a towarzystwa dotrzymac nie chcesz. Niespodziewanie, tak bez zapowiedzi, zostawiasz ten pociag. Nie mowisz nawet w ktorym kierunku odchodzisz i gdzie Ciebie szukac? Bede mocno, mocno tesknil za Toba. A moze to ta moja propozycja kupienia biletu Ciebie wystraszyla ze zdecydowalas dalej nie jechac? Nie martw sie ja juz go kupie dla Ciebie. Zasluzylas na niejeden bilet i duzo, duzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Do Samanty 04.09.01, 22:48 Cholera! I jak tu takiego fajnego chlopa zostawic?:) Nie jestes nudny (kiedys troche byles marudny:) , nie kokietuj! :) Ania jest swietnym motorniczym i zadba o bezpieczenstwo . Kiedys zajrze do Was ,obiecuje!!!! A teraz ...Pa,pa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do Samanty IP: *.sympatico.ca 04.09.01, 23:11 samanta1 napisał(a): > Cholera! I jak tu takiego fajnego chlopa zostawic?:) Nie jestes nudny (kiedys > troche byles marudny:) , nie kokietuj! :) Ania jest swietnym motorniczym i > zadba o bezpieczenstwo . Kiedys zajrze do Was ,obiecuje!!!! A > teraz ...Pa,pa!!!! No tak! Ania motorniczy, ma pociag na glowie i w dodatku bezpieczenstwo a ja sam biedny przylepa do okna w nim siedze. O pieszczotach tez juz mnie trzeba zapomniec bo jak sama piszesz "kiedys zajrze". Czyli czekaj babka latka. Tez mnie los spotkal! Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:14 Ty klamczuchu! Ania ma automatycznego pilota i nie klam ze jestes sam bo jak wkurzysz Anke to zabiore ja ze soba i dopiro bedzie Ci lyso!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Do Samanty IP: *.sympatico.ca 04.09.01, 23:57 Anki ja tak Ci latwo nie oddam. A jezeli stanie sie tak jak napisalas to zatrzymam pociag. Teraz to Ty jestes niegrzeczna. Chcesz mi zabrac Anie zebym sie sam zanudzil. Dobrze ze jestem w pociagu a za oknem krajobraz sie zmienia. A jak Twoje sliczne oczy go widza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1@po ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:52 Gość portalu: ........ napisał(a): > Anki ja tak Ci latwo nie oddam. A jezeli stanie sie tak > jak napisalas to zatrzymam pociag. Teraz to Ty jestes > niegrzeczna. Chcesz mi zabrac Anie zebym sie sam zanudzil. > Dobrze ze jestem w pociagu a za oknem krajobraz sie > zmienia. A jak Twoje sliczne oczy go widza? Hm,Wielokropku,Podróżniku Kochany........nie myślałam że zadaje trudne pytania.......największym(albo jednym z największych afrodyzjaków)dla kobiety jest słowo..........ale przyznaje że w marzeniach popijam czerwone wino wtulona w Mężczyzne Mojego Życia........tak oto po krótkiej przerwie i na krótko jadę sobie znowu.......a zdradz mi proszę Drogi W. jak to jest z mężczyznami......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 05.09.01, 21:34 Gość portalu: ania1@po napisał(a): > Hm,Wielokropku,Podróżniku Kochany........nie myślałam że zadaje trudne > pytania.......największym(albo jednym z największych afrodyzjaków)dla kobiety > jest słowo..........ale przyznaje że w marzeniach popijam czerwone wino wtulona > w > Mężczyzne Mojego Życia........tak oto po krótkiej przerwie i na krótko jadę sob > ie > znowu.......a zdradz mi proszę Drogi W. jak to jest z mężczyznami......... Czyli prawda jest ze kobieta kocha uszami a mezczyzna oczami ( tutaj czesciowo odpowiedzialem na Twoje pytanie). Jak naprawde jest z mezczyznami............. oj, zebym to ja ich tak znal jak Ty to pewnie by cos wielkiego wyszlo z mojego pisania. A tak przez te kobiety nawet nie chce rozmawiac o mezczyznach. No, moze smie zapytac z racji Ciebie jak ten mezczyzna Twojego zycia wyglada, a moze on ciagle w marzeniach Twojej madrej glowy jest gosciem?. Jak narazie spelniam juz jeden warunek - mam czerwone wino i to duzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 15:45 > > Czyli prawda jest ze kobieta kocha uszami a mezczyzna oczami > ( > tutaj czesciowo odpowiedzialem na Twoje pytanie). Jak naprawde > > jest z mezczyznami............. oj, zebym to ja ich tak znal > jak Ty to pewnie by cos wielkiego wyszlo z mojego > pisania. A tak przez te kobiety nawet nie chce rozmawiac > > o mezczyznach. No, moze smie zapytac z racji Ciebie jak > ten mezczyzna Twojego zycia wyglada, a moze on ciagle w > marzeniach Twojej madrej glowy jest gosciem?. Jak narazie > spelniam juz jeden warunek - mam czerwone wino i to duzo. > Pozdrawiam Nie znam sie na mężczyznach.......najlepszy dowód na to,to fakt że obecnie nawet za ręke nie ma mnie kto potrzymać(nie mówiąc już o odrobinie czułości.....) Naprawde masz czerwone wino.....Uwielbiam czerwone wino.......Pozdrawiam odrobine rozmarzona...........A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:44 Ania to ja,Samanta(a raczej jej duch).Jak juz bedzie to winko to szepnij slowko ,chetnie wpadne na kieliszeczek.:))Caluski!!! Buch!I znikl duch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Ania IP: *.sympatico.ca 07.09.01, 02:02 Gość portalu: duch napisał(a): > Ania to ja,Samanta(a raczej jej duch).Jak juz bedzie to winko to szepnij > slowko ,chetnie wpadne na kieliszeczek.:))Caluski!!! > Buch!I znikl duch..... Wiem tylko ze Ania winko czerwone lubi. Jezeli bede tak szczesliwy rozdielic z nia wspolnie to "animuszowe zycie" znajde tez odwage poprosic Anie by wlasnie szepnela Ci to zaproszeniowe slowko..................... mysle ze mnie poslucha. Jest przeciez dobra dziewczyna. Zrobie to oczywiscie gdyby Ania przeoczyla Twoje checi powyzej wyrazone. Jak myslisz, czy bedzie nas wystarczajaco na mala libacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 07.09.01, 01:50 Gość portalu: ania napisał(a): > Nie znam sie na mężczyznach.......najlepszy dowód na to,to fakt że obecnie > nawet za ręke nie ma mnie kto potrzymać(nie mówiąc już o odrobinie czułości.... > .) > Naprawde masz czerwone wino.....Uwielbiam czerwone wino.......Pozdrawiam odrobi > ne > rozmarzona...........A. To w tym Twoim srodowisku mezczyzni naprawde nie wiedza co traca. Przeciez to wielka przyjemnosc trzymac reke kobiety takiej klasy, a widziec Jej reakcje na czule slowko to sercu radosc. Co wprowadzilo Ciebie w ten odrobinowy stan rozmarzenia, czyzby kuraz czerwonego wina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Samanta! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 14:58 Wino?Gwarantowane.......mam nadzieję że na lampce sie nie skończy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Samanta! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 00:27 Gość portalu: ania napisał(a): > Wino?Gwarantowane.......mam nadzieję że na lampce sie nie skończy..... O rany!Tylko nie dzisiaj!Drugi dzien juz chleje wirtualnie!!!!! :) Jak tam wielokropek ?Nie marudzi????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Samanta! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:43 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > Wino?Gwarantowane.......mam nadzieję że na lampce sie nie skończy..... > O rany!Tylko nie dzisiaj!Drugi dzien juz chleje wirtualnie!!!!! :) > Jak tam wielokropek ?Nie marudzi????:))) > Oj, zrozum tu faceta.....mi to sie chyba nigdy nie uda......Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 15:10 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > > Nie znam sie na mężczyznach.......najlepszy dowód na to,to fakt że obecn > ie > > nawet za ręke nie ma mnie kto potrzymać(nie mówiąc już o odrobinie czułośc > i.... > > .) > > Naprawde masz czerwone wino.....Uwielbiam czerwone wino.......Pozdrawiam o > drobi > > ne > > rozmarzona...........A. > > To w tym Twoim srodowisku mezczyzni naprawde nie wiedza co > > traca. Przeciez to wielka przyjemnosc trzymac reke kobiety > takiej klasy, a widziec Jej reakcje na czule slowko to sercu > > radosc. Co wprowadzilo Ciebie w ten odrobinowy stan > rozmarzenia, czyzby kuraz czerwonego wina? Hm,Wielokropku,miły facet jesteś.......ale zapomniałeś już że nic tak nie działa na kobiete jak czułe słowka szeptane do ucha......zrób coś abym rozmarzyła sie jeszcze bardziej........A skąd do diabła wiesz w jakim środowisku sie obracam.....??Sam tajemniczy facet jesteś...........Pozdrawiam ciepło A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 19:22 Albo inaczej.....daj mi jakąś pożywke dla wyobrazni............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 08.09.01, 02:49 Gość portalu: ania napisał(a): > Albo inaczej.....daj mi jakąś pożywke dla wyobrazni............. Czy czerwone wino naprawde nic Ci nie pomaga? Nawet jesli cokolwiek zdzialam to i tak ta pozywka bedzie malo skuteczna gdyz wirtualnie mozna malo co zrobic. Swoja droga bylem upewniony ze Twoja fantazja i swiat wyobrazni nie maja granic. Czyzbym raz jeszcze sie mylil? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:40 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > Albo inaczej.....daj mi jakąś pożywke dla wyobrazni............. > Czy czerwone wino naprawde nic Ci nie pomaga? > Nawet jesli cokolwiek zdzialam to i tak ta pozywka bedzie malo > skuteczna gdyz wirtualnie mozna malo co zrobic. Swoja droga > bylem upewniony ze Twoja fantazja i swiat wyobrazni nie maja > granic. Czyzbym raz jeszcze sie mylil? Pozdrawiam Przyznam sie choć może nie powinnam.....bujna wyobraznia już mi troche w życiu nabroiła.....a fantazja? Hm,fakt że potencjalnie czyta naszą rozmowe duuuuużooooo osób trochę mnie blokuje......A jeżeli wirtualnie można zrobić mało............. Klucze troche w tych pytaniach i odpowiedziach,ale i Ty nie jesteś lepszy..........Powiem Ci jeszcze że mężczyzna którego szukam dla siebie to przede wszystkim facet opiekuńczy ,ciepły i opiekuńczy......to tak a propo pytań zadawanych jakiś czas temu..........Przyznam też że fantazjuje ostatnio na temat faceta z którym rozmawiam wirtualnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 09.09.01, 03:21 Gość portalu: ania napisał(a): > > Przyznam sie choć może nie powinnam.....bujna wyobraznia już mi troche w życiu > nabroiła.....a fantazja? Hm,fakt że potencjalnie czyta naszą rozmowe duuuuużooo > oo > osób trochę mnie blokuje......A jeżeli wirtualnie można zrobić mało............ > . > Klucze troche w tych pytaniach i odpowiedziach,ale i Ty nie jesteś > lepszy..........Powiem Ci jeszcze że mężczyzna którego szukam dla siebie to > przede wszystkim facet opiekuńczy ,ciepły i opiekuńczy......to tak a propo pyta > ń > zadawanych jakiś czas temu..........Przyznam też że fantazjuje ostatnio na tema > t > faceta z którym rozmawiam wirtualnie......... Skadze znowu. To nie bujna wyobraznia Ci w zyciu nabroila. Powiedz szczerze ze ktos Ci w nim nabroil. Ten ktos wlasnie nie potrafil zrozumiec Twojej BUJNEJ fantazji i tyle. Ja bym tez nie twierdzil ze nasza rozmowe czyta duzo osob. Jak na razie jestes Ty i ja. Samanta przeciez wysiadla. Czas od czasu zapowiedziala ze nas sprawdzi, co zreszta robi, za co tez jej dziekuje. Zreszta ona jest Twoja przyjaciolka takze zadnej szkody Ci nie zrobi. Ja tez licze na wyrozumienie z jej strony jak rowniez na jej towarzystwo do wina. Nie wiedzialem ze jest taka kumpela. O Tobie tez mam wcale nie gorsze zdanie chociaz z tym facetem opiekunczo- cieplym - opiekunczo ( czy cos w tym rodzaju) to mi sie az tak samemu nie udaje by takim wlasnie byc. Musi mnie ktos(ktoras) zagrzac bym tym cieplym mogl byc. We wlasciwych rekach potrafie nawet byc bardzo goracym, co zreszta tez sam uwielbiam. A ta podwojna opiekunczosc tez we wlasciwych rekach mi sama przychodzi, co jest taksamo dla mnie naturalne. Napisz cos o tym swoim fantazjowanym wirtualnie facecie. Moze go znam bardziej niz Ty a wtedy napewno pomoge Ci te bujna fantazje czesciowo rozwinac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 14:35 > > Skadze znowu. To nie bujna wyobraznia Ci w zyciu nabroila. > Powiedz szczerze ze ktos Ci w nim nabroil. Ten ktos wlasnie > > nie potrafil zrozumiec Twojej BUJNEJ fantazji i tyle. Ja bym > > tez nie twierdzil ze nasza rozmowe czyta duzo osob. Jak n > a > razie jestes Ty i ja. Samanta przeciez wysiadla. Czas od > czasu zapowiedziala ze nas sprawdzi, co zreszta robi, za co > tez jej dziekuje. Zreszta ona jest Twoja przyjaciolka takze > zadnej szkody Ci nie zrobi. Ja tez licze na wyrozumienie z > > jej strony jak rowniez na jej towarzystwo do wina. Nie > wiedzialem ze jest taka kumpela. O Tobie tez mam wcale nie > gorsze zdanie chociaz z tym facetem opiekunczo- cieplym - opiekuncz > o > ( czy cos w tym rodzaju) to mi sie az tak samemu nie > udaje by takim wlasnie byc. Musi mnie ktos(ktoras) zagrzac > bym tym cieplym mogl byc. We wlasciwych rekach potrafie > nawet byc bardzo goracym, co zreszta tez sam uwielbiam. A > ta podwojna opiekunczosc tez we wlasciwych rekach mi sama > przychodzi, co jest taksamo dla mnie naturalne. Napisz cos o > > tym swoim fantazjowanym wirtualnie facecie. Moze go znam > bardziej niz Ty a wtedy napewno pomoge Ci te bujna > fantazje czesciowo rozwinac. Pozdrawiam **Czy nie za dużo wymagasz Wielokropku?Mam sie zwierzać ze swoich fantazji całej internetowej Polsce?(bo fakt ze wypowiada sie tu tylko Samanta o niczym nie świadczy)........"odsłoń" sie choć troche......powiedz np. jakie to są te właściwe ręce........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:36 A i przyznam sie jeszcze że faktycznie Ktoś mi kiedyś w życiu nabroił.............ale to już stara historia.......a ostatnio myśle sobie że chyba zwariowałam,bo spragniona ciepła zaczełam szukać go wirtualnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 ReDO SAMANTY! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:44 Jako że wydaje mi sie że jakiś poziom zrozumienia zdołałyśmy wypracować,to chciałam jeszcze słówko na temat dwóch panów M.,nie wydaje Ci sie że obydwaj powinni wziąć głęboki oddech?Pozdrawiam z nadzieją że wojny nieprowadzimy,a do Mario nie usiłuje sie dopchać z prostej przyczyny że jak już tu gdzieś pisałam chór to raczej nie moja specjalność....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ReDO SAMANTY! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:50 Ania ,my sie wszyscy wyglupiamy! Tak na prawde zadna z nas nie wielbi Mario ,to jest zabawa. Powinni sobie odpuscic ,tez tak uwazam . Tyle za Mackie przegial z tym zalozeniem watku.Chwyt ponizej pasa. A ze sie nawzajem popieramy ?Czyz nie tak rodza sie przyjaznie? Ja bardzo ich polubilam ,no Mario oczywiscie kocham!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 09.09.01, 20:59 Gość portalu: ania1 napisał(a): > A i przyznam sie jeszcze że faktycznie Ktoś mi kiedyś w życiu > nabroił.............ale to już stara historia.......a ostatnio myśle sobie że > chyba zwariowałam,bo spragniona ciepła zaczełam szukać go wirtualnie....... Nie wazne gdzie, nie wazne jak, wazne jest chyba to by je znalezc. Przeciez milosc, wiara, nadzieja i inne upragnione cnoty sa niewidoczne. Kazda kobieta je jednak posiada ( prawda, zawsze gleboko ukryte i wiernie strzezone) aczkolwiek widocznie tego swojego ciepla jest ciagle za malo. Ja sam z siebie nie potrafie wyzwolic nawet odrobiny ciepla. Przy milej "Jej" pomocy przyjemnoscia najwieksza moja zyciowa jest wlasnie w nim tkwic i nim (cieplem) nawzajem sie czestowac. A moze Ty jestes skapa zeby choc troszke dac komus ciepla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 09.09.01, 20:45 Gość portalu: ania napisał(a): > **Czy nie za dużo wymagasz Wielokropku?Mam sie zwierzać ze swoich fantazji > całej internetowej Polsce?(bo fakt ze wypowiada sie tu tylko Samanta o niczym n > ie > świadczy)........"odsłoń" sie choć troche......powiedz np. jakie to są te > właściwe ręce........... To sa Jej rece( i nie tylko) ktore tylko cieplo, pieszczoty,chec zycia..........przynosza. Tutaj granicy mojej rozkoszy konca nie widac. Chce mi sie szepnac do Twojego milego uszka te cieple slowka i powiedziec jak jest mi w nich dobrze. Niestety nie chce by pol internetowej Polski....... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ........................ 09.09.01, 21:02 Mow wielokropku,nie przejmuj sie ze ktos to przeczyta.tak na prawde wszyscy szukamy tu przytulnego kata dla swoich chorych duszyczek.Nikt Cie nie widzi ,nie rozpozna.czasami trzeba mowic zeby sie nie udusic . Nikt Cie nie wykpi a juz na pewno nie ja! Pozdrawiam i przepraszam ze znowu wlazlam bez zaproszenia.Juz znikam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 09.09.01, 21:15 samanta1 napisał(a): > Mow wielokropku,nie przejmuj sie ze ktos to przeczyta.tak na prawde wszyscy > szukamy tu przytulnego kata dla swoich chorych duszyczek.Nikt Cie nie > widzi ,nie rozpozna.czasami trzeba mowic zeby sie nie udusic . Nikt Cie nie > wykpi a juz na pewno nie ja! Pozdrawiam i przepraszam ze znowu wlazlam bez > zaproszenia.Juz znikam! Zaproszenia to Ty wcale nie musisz miec, przynajmniej by mnie cieplo swoim slowkiem przyniesc. Martwi mnie jednak to co napisalas a szczegolnie fakt "chorej duszyczki" Troche wyzej wyczytalem ze jestes w tym szczesliwym stanie - zakochana! Teraz juz naprawde nie wiem co mam myslec. Moze Ty mi powiesz jak ta Twoja milosc naprawde wyglada? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 21:34 To wirtualny swiat wielokropku .....Myslisz ze mozna tu znalezc milosc? Nie odpowiem na Twoje pytanie ,to byloby zbyt proste:)Pozdrawiam Cie ,buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re:Wielokropku,jeśli jesteś....... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 21:52 Jesteś ostatnio jedynym mężczyzną z którym rozmawiam.....szczerze.....wierz mi pomimo iż troche sie z Tobą przekomarzam....nie mów mi że jestem skąpa.....potrafie dać dużo ciepła....i nie tylko,ale musze mieć komu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re:Wielokropku,jeśli jesteś....... IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 00:03 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Jesteś ostatnio jedynym mężczyzną z którym rozmawiam.....szczerze.....wierz mi > pomimo iż troche sie z Tobą przekomarzam....nie mów mi że jestem > skąpa.....potrafie dać dużo ciepła....i nie tylko,ale musze mieć komu..... Musze Ci powiedziec ze poczulem sie mocno zaszczycony bedac tym czesciowo jedynym wybrancem. Takie chwile sa wlasnie cieple i teraz juz wiem ze skapa nie jestes. Z ta skaposcia to wyszlo troche male nieporozumienie. Ja Ci przeciez nie powiedzialem ze nia jestes lecz tylko dla upewnienia sie w tym - zapytalem. W jednym Cie bede probowal podwazyc a mianowicie w tym, ze nie masz komu swojego cennego ciepla dac. Czyzby z chetnymi na nie byl problem? Pokaz je dla swiatla dziennego a zobaczysz ilu chetnych sie zglosi. Nawet w dluuuuugiej kolejce po nie sie ustawia. Nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 03:56 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > To wirtualny swiat wielokropku .....Myslisz ze mozna tu znalezc milosc? > Nie odpowiem na Twoje pytanie ,to byloby zbyt proste:)Pozdrawiam Cie ,buziaczki > ! Oczywiscie ze to swiat wirtualny. Pamietaj ze on dotyczy naszych serc taksamo. Z miloscia zas naprawde nie wiem co Ci powiedziec. Gdyby ona byla gdzies na drodze szukalbym jej wlasnie tam. Gdyby byla w srodku morza rzucilbym sie na jej glebie. Gdyby byla................ znaleziona, nie oddalbym juz jej nikomu. Nie wiem wiec gdzie ja mozna znalezs. Napewno szukac jej trzeba wszedzie. Czasami nawet nie trzeba, sama przychodzi i to ku Twojemu wielkiemu zdziwieniu powiem ze - znikad. Po Twoich buziaczkach jeszcze sie slodko oblizuje, i jakze tu takiej slodyczy nie kochac?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 15:56 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > To wirtualny swiat wielokropku .....Myslisz ze mozna tu znalezc milosc? > > Nie odpowiem na Twoje pytanie ,to byloby zbyt proste:)Pozdrawiam Cie ,buzi > aczki > > ! > > Oczywiscie ze to swiat wirtualny. Pamietaj ze on dotyczy > naszych serc taksamo. Z miloscia zas naprawde nie wiem co Ci > > powiedziec. Gdyby ona byla gdzies na drodze szukalbym jej > wlasnie tam. Gdyby byla w srodku morza rzucilbym sie na > jej glebie. Gdyby byla................ znaleziona, nie oddalbym > juz jej nikomu. Nie wiem wiec gdzie ja mozna znalezs. > Napewno szukac jej trzeba wszedzie. Czasami nawet nie trzeba, > > sama przychodzi i to ku Twojemu wielkiemu zdziwieniu powiem > ze > - znikad. Po Twoich buziaczkach jeszcze sie slodko oblizuje, i > > jakze tu takiej slodyczy nie kochac?! ***Kochani,włączyła sie u góry tego wątku 2001 mówiąc mi że jestem tu na straconej pozycji......ja naiwna zastanawiałam sie dlaczego? No ale chyba powoli rozumiem.......Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 16:24 Jesli myslisz o mnie Aniu to bardzo sie mylisz!!!!!! Nie wiem dlaczego 2001 tak napisala i co miala na mysli! Do niedawna z wielokropkiem wrecz sie klocilismy! Ania ,to nie jest tak jak myslisz! wielokropek to potwierdzi ,tak mysle.Przykro mi ze mnie posadzalas o cos takiego.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Ania IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 18:14 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Jesli myslisz o mnie Aniu to bardzo sie mylisz!!!!!! Nie wiem dlaczego 2001 tak > > napisala i co miala na mysli! Do niedawna z wielokropkiem wrecz sie klocilismy! > > Ania ,to nie jest tak jak myslisz! wielokropek to potwierdzi ,tak mysle.Przykro > > mi ze mnie posadzalas o cos takiego.:( Tak naprawde to nie wiem dokladnie o co tutaj sie rozchodzi i co mam potwierdzic. Raczej bym chcial zaprzeczyc to Twoje ujecie klotni. Moze ze swojej strony tak to traktowalas, ja zas inaczej. Z nikim tutaj na forum sie nie klocilem i nie zamierzam tego robic. To ze niejednokrotnie wyrazalem zupelnie odmienna opinie na dany temat wcale nie swiadczy o klotni z kims. Z Toba, co zreszta sama potwierdzasz mialem w niektorych sprawach inne poglady (czesciowo inne). Najgorsze jest to ze wcale Ciebie nie przekonalem na slusznosc swoich racji(zartuje). Martwie sie ze i w calej reszcie tez mi sie nie poszczeci, a Ty juz napewno w tym to mi szczescia nie pozyczysz. Moze z Ania mi latwiej bedzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Ania IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 18:27 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Jesli myslisz o mnie Aniu to bardzo sie mylisz!!!!!! Nie wiem dlaczego 2001 tak > > napisala i co miala na mysli! Do niedawna z wielokropkiem wrecz sie klocilismy! > > Ania ,to nie jest tak jak myslisz! wielokropek to potwierdzi ,tak mysle.Przykro > > mi ze mnie posadzalas o cos takiego.:( Tak naprawde to nie wiem dokladnie o co tutaj sie rozchodzi i co mam potwierdzic. Raczej bym chcial zaprzeczyc to Twoje ujecie klotni. Moze ze swojej strony tak to traktowalas, ja zas inaczej. Z nikim tutaj na forum sie nie klocilem i nie zamierzam tego robic. To ze niejednokrotnie wyrazalem zupelnie odmienna opinie na dany temat wcale nie swiadczy o klotni z kims. Z Toba, co zreszta sama potwierdzasz mialem w niektorych sprawach inne poglady (czesciowo inne). Najgorsze jest to ze wcale Ciebie nie przekonalem na slusznosc swoich racji(zartuje). Martwie sie ze i w calej reszcie z Toba tez mi sie nie poszczesci, a Ty juz napewno w tym to mi szczescia nie pozyczysz. Moze z Ania mi latwiej bedzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 10.09.01, 17:58 Gość portalu: ania1 napisał(a): > > ***Kochani,włączyła sie u góry tego wątku 2001 mówiąc mi że jestem tu na > straconej pozycji......ja naiwna zastanawiałam sie dlaczego? No ale chyba powol > i > rozumiem.......Pozdrawiam A. *No i te kobiety faktycznie lubia sluchac. A moze ktos Ci dzisiaj cos przykrego powiedzial? Jaki mialas (masz) dzien? Co z Twoim nastrojem sie stalo? Jezeli ja w jakikolwiek sposob go popsulem - przepraszam. Jezeli zas w jakikolwiek sposob moge go poprawic, wtedy - dla Ciebie wszystko! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:07 Wielokropku jesli mozesz to odezwij sie.jak tam jest u Was???Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ........................ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................Ania IP: *.sympatico.ca 12.09.01, 18:29 Smutek dusze ogarnia gdy Ty milczysz................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 12.09.01, 18:25 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Wielokropku jesli mozesz to odezwij sie.jak tam jest u Was???Pozdrawiam!!! Tutaj wszystko swoim rytmem. Jest slonecznie, cieplo no i troszeczke blizej ku jesieni. Widze ze umiesz martwic sie nawet na odleglosc. Caluski. ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:54 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Wielokropku jesli mozesz to odezwij sie.jak tam jest u Was???Pozdrawiam!!! > > Tutaj wszystko swoim rytmem. Jest slonecznie, cieplo no i > troszeczke blizej ku jesieni. Widze ze umiesz martwic sie nawet > > na odleglosc. Caluski. ........ ***Kawal cholernika z Ciebie ale w koncu sprzeczki tez lacza ludzi. :)Wyobrazam sobie jakie macie nastroje bedac tak niedaleko.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 12.09.01, 22:12 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > ***Kawal cholernika z Ciebie ale w koncu sprzeczki tez lacza ludzi. :)Wyobrazam > > sobie jakie macie nastroje bedac tak niedaleko.Pozdrawiam serdecznie. > Cholernika ze mnie faktycznie kawal. Odleglosc jest pojeciem relatywnym, szczegolnie w czasach dzisiejszej, kosmicznej predkosci. Sprawa jednak w moim przypadku wyglada tak, ze w ktora strone bym sie nie wybieral mam tysiace km. do pokonania a tego juz na pieszo nie zrobie. Nawet ten pociag jak spiewala kiedys Rodowicz: "trzech pasazerow pociag wiozl........" nie jest najlepszym rozwiazaniem. Ten nasz (a raczej Ani) jest mily, tylko ze Ty wysiadlas a ona zamilkla (mam nadzieje ze tylko chwilowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 22:18 Jak masz ochote to potowarzysze Ci poki Ania nie wroci.Wspolne podroze zobowizuja:)) jakie nastroje maja kanadyjczycy po wczorajszym? Gdybym byla tam gdzie Ty chyba umarlabym ze strachu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 12.09.01, 22:56 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Jak masz ochote to potowarzysze Ci poki Ania nie wroci.Wspolne podroze > zobowizuja:)) > jakie nastroje maja kanadyjczycy po wczorajszym? Gdybym byla tam gdzie Ty chyba > > umarlabym ze strachu:( Ja jestem nad drugim oceanem takze jest troche drogi. Nastroje? Raczej chyba tylko idiota z diablem moze sie cieszyc z tego wydarzenia. Zostawia ono w psychice cos, czego normalnie pasazer nie powinien miec a juz napewno doswiadczac. Dotyczy to jednak calego swiata. Samolot z W-wy tez moze byc rownie dobrze porwany i eksplodowac (?). Tak wiec chyba wszyscy mamy podobne nastroje. A jaki jest Twoj dzisiaj? Niedlugo nocka, czy zasniesz spokojnie? Gdybys byla tu gdzie ja, ze strachu napewno bys nie umarla - ja bym Ci nie pozwolil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < :) > Re: ufff........... IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 02:25 .........a ja nad pierwszym . Kamien z serca . M*. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ufff........... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 07:10 Gość portalu: < :) > napisał(a): > .........a ja nad pierwszym . Kamien z serca . > > M*. :)))) ******* .....Michel??? Pozdrawiam Cie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 07:26 Mam nadzieje ze dorwa tych s...i urzadza publiczna egzekucje!!! Ty oczywiscie rycerski w kazdej sytuacji?:)No tak,jak sie lapie ptaszki to i gniadka trzeba bronic.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 19:28 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Mam nadzieje ze dorwa tych s...i urzadza publiczna egzekucje!!! > Ty oczywiscie rycerski w kazdej sytuacji?:)No tak,jak sie lapie ptaszki to i > gniadka trzeba bronic.:)) Problem w tym ze ci s....i sami sie juz zalatwili takze ich dorwac nie mozna. Gniazdka oczywiscie trzeba bronic a i ptaszke tez, by jej zly zwierz nie porwal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ........................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:33 Ci z samolotow to gowno ,tych ktorzy zaplanowali zarznac! Jak na razie to ptaszka na literke"A" chce Ci odfrunac ! Co Ty taki zimnokrwisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ........................ IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 19:57 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ci z samolotow to gowno ,tych ktorzy zaplanowali zarznac! > Jak na razie to ptaszka na literke"A" chce Ci odfrunac ! > Co Ty taki zimnokrwisty? Tez mam takie przeczucie co do Ptaszki "A". Ona widocznie potrzebuje duzo slonca i lubi cieple kraje. Lato mija dlatego pewnie chce odfrunac. Nie wiem co jej powiedziec ale odrobina opiekunczosci mi mowi zeby zostala. W powietrzu naprawde ostatnio jest bardzo niebezpiecznie i stracic ptaszke "A" tak bardzo bym nie chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ........................ 29.08.01, 21:06 We własnym imieniu proszę (wybacz Samanto to do Ciebie),ja mam twarz i pomimo iż kocham niektóre przyjemności dla nich samych,to z reguły wiem dokąd zmierzam.......nie chcę by jesień nastała nim dojdę do rogu(parafrazując oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: do Ani IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 09.09.01, 14:40 Kiedy mijaja sie dwa pociagi, wtedy wszystko jest wzgledne. Jestes na straconej pozycji... Pasazerka z drugiego pociagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: .................. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:20 Pewne wydarzenia sprawiają że już nic nie będzie takie jak było.........to tak a propos tego co ludzie ostatnio sobie fundują,a ja mam wrażenie że to co dopiero sie zacznie budzi przerażenie.......... Kochani ,tak sie wam przysłychuję i mam wrażenie że świetnie sobie radzicie......więc po co wam jestem potrzebna? Wielokropku......miło się z Tobą rozmawia,uroczo flirtuje,ale o kobietach wiesz chyba niewiele........Pozdrawiam ciepło......A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 aNIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:25 Dostalas mojego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
ironia Ani 13.09.01, 19:31 chyle czola przed poezja i delikatnoscia Twego wnetrza , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: .................. IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 19:46 Gość portalu: ania napisał(a): > Pewne wydarzenia sprawiają że już nic nie będzie takie jak było.........to tak > a propos tego co ludzie ostatnio sobie fundują,a ja mam wrażenie że to co > dopiero sie zacznie budzi przerażenie.......... > > Kochani ,tak sie wam przysłychuję i mam wrażenie że świetnie sobie > radzicie......więc po co wam jestem potrzebna? Wielokropku......miło się z Tobą > > rozmawia,uroczo flirtuje,ale o kobietach wiesz chyba niewiele........Pozdrawiam > > ciepło......A. Po co nam jestes potrzebna? A gdzie ta Twoja solidarnosc towarzyska? Popiescic Ciebie nie moge z racji Ci znanej ale to wcale nie oznacza ze masz "zniknac". Juz sam fakt Twojej kobiecosci wzbudza we mnie sily ciekawosci poznania. Na kobietach znam sie..............przeczyc Ci nie moge. Kazda z Was jest inna. Moja glowa jest poprostu za mala zeby Was do konca poznac. Jedno jest tutaj pewne, musisz sie troche odkryc zebym w przyszlosci wiedzial troche wiecej o kobietach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:23 Dlaczego ciagle Ance powtarzasz ze jest na straconej pozycji??? Daj sobie na szczerosc bo siejesz zamet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 13.09.01, 19:30 Odpowiadam, nie ciagle, napisalam tylko raz, spojrz na date. Moze i nie potrzebnie, ale zupelnie w innym kontekscie, nie w takim w jakim Ania to zrozumiala, tlumaczenie tego pozniej uznalam za jeszcze bardziej komplikujace. Aniu, nie przejmuj sie tym co napisalam, nie chodzilo mi o Samante. Mam nadzieje, ze Samanta nie bedzie chciala usunac mnie za to z Forum ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: RDo Samanty! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:50 To przestan wygadywac jak ta nakrecona!!!!! :))))Oj Ancia,Ancia....:) Ale co,mozna sie ciachnac i pomylic nie????:))Badz dalej soba a na przyszlosc wiedzy zasiegaj u zrodel!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 ReDo..................... 13.09.01, 19:56 Hm, mam się trochę odkryć.........Kochanie kobieta nigdy nie odkrywa sie za bardzo :)))(a już na pewno nie publicznie , nie na forum),żonglerki słowne mnie męczą,taki stresujący dzień był.....rozmasować Ci plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 20:07 ania1 napisał(a): > Hm, mam się trochę odkryć.........Kochanie kobieta nigdy nie odkrywa sie za > bardzo :)))(a już na pewno nie publicznie , nie na forum),żonglerki słowne mnie > > męczą,taki stresujący dzień był.....rozmasować Ci plecy? Mnie zas nic nie meczy a wrecz odwrotnie - relaksuje, wlacznie z Twoim masazem. Zaczynam byc podniecony w dotykach Twoich i nie moge sie nasycic doznawana przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 20:26 ania1 napisał(a): > Mm.....jeszcze??? Och, co za roskosz jestes! Tak! Prosze. A mozesz gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:47 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > Mm.....jeszcze??? > > Och, co za roskosz jestes! Tak! Prosze. A mozesz gdzie indzie > j? ***:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 02:56 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > Mm.....jeszcze??? > > > > Och, co za roskosz jestes! Tak! Prosze. A mozesz gdzie i > ndzie > > j? > > ***:))))) Dziekuje za nieziemskie dotyki z ktorymi wiecznosc jest marzeniem. Przyjemnoscia moja wielka bedzie odwzajemnic Ci dbale. Czy moje zyczenie znachodzi w Twym sercu zgode na jego spelnienie? Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:53 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Odpowiadam, nie ciagle, napisalam tylko raz, spojrz na date. Moze i nie > potrzebnie, ale zupelnie w innym kontekscie, nie w takim w jakim Ania to > zrozumiala, tlumaczenie tego pozniej uznalam za jeszcze bardziej komplikujace. > Aniu, nie przejmuj sie tym co napisalam, nie chodzilo mi o Samante. > Mam nadzieje, ze Samanta nie bedzie chciala usunac mnie za to z Forum ;)))) **** Nadzieja????ja Ci watek zaloze z paskudnym naglowkiem! za kazdym razem bede pisala"2001 musi zniknac z forum"!!!!! Cha,cha ,cha! przestan !to ze jestem wariatka to nie znaczy ze kretynka!!:)))No!Ide porobic za zakale!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:17 Czekam Świt rozłożył skrzydła Twoje posłanie pozistało zimne Cienie dotykały ścian gdy Głuchły od naszego śmiechu I teraz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 20:30 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Czekam Świt > > rozłożył skrzydła > > Twoje posłanie pozistało zimne > > Cienie dotykały ścian gdy > > Głuchły od naszego > śmiechu > > I teraz.......... *.....kolejny dzien nam swiatlem swieci a promien slonca nieuchwytny ozdabia zycie wciaz radosne. Poniekad siega w glebie duszy, choc zimniej czasem lecz............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:41 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > Czekam Świt > > > > > rozłożył skrzydła > > > > > Twoje posłanie pozistało zimne > > > > > Cienie dotykały ścian gdy > > > > > Głuchły od naszego > > śmiechu > > > > > I teraz.......... > > *.....kolejny dzien nam swiatlem swieci a promien slonca > nieuchwytny ozdabia zycie wciaz radosne. Poniekad siega w glebie > > duszy, choc zimniej czasem lecz............. ****Dziś chcę przyjść do Ciebie odwiedzić nasz wspólny czas równy oddech złapać za kark uczynić moim Dziś........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 21:06 Gość portalu: ania1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: ania1 napisał(a): > > > > > Czekam Świt > > > > > > > > > rozłożył skrzydła > > > > > > > > > Twoje posłanie pozistało zimne > > > > > > > > > Cienie dotykały ścian gdy > > > > > > > > > Głuchły od naszego > > > śmiechu > > > > > > > > > I teraz.......... > > > > *.....kolejny dzien nam swiatlem swieci a promien slonca > > nieuchwytny ozdabia zycie wciaz radosne. Poniekad siega w gleb > ie > > > > duszy, choc zimniej czasem lecz............. > ****Dziś chcę przyjść do Ciebie > > odwiedzić nasz wspólny > czas > > równy oddech > > złapać za kark > > uczynić moim > > Dziś........ *.....jest dniem mojej radosci. W swoich ramionach czuje szczescie, na ustach slodycz, w sercu poryw a w zylach werwe. Radosc zas wlada mym istnieniem. Chce tak bez konca, tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 15.09.01, 21:11 Chwileczke prosze pana, prosze sie wylegitymować........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 21:19 ania1 napisał(a): > Chwileczke prosze pana, prosze sie wylegitymować........ Ten wielki dzien okazal sie wcale nie takim............ Znowu pech. Czy trafilem na bezlitosna policjantke? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 16.09.01, 10:16 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > Chwileczke prosze pana, prosze sie wylegitymować........ > > Ten wielki dzien okazal sie wcale nie takim............ Znowu > pech. Czy trafilem na bezlitosna policjantke? **Nie,ja z Ośrodka Badania Opinii Publicznej,ankiete przeprowadzam...odpowie Pan na kilka pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 19:55 ania1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > Chwileczke prosze pana, prosze sie wylegitymować........ > > > > Ten wielki dzien okazal sie wcale nie takim............ Znow > u > > pech. Czy trafilem na bezlitosna policjantke? > **Nie,ja z Ośrodka Badania Opinii Publicznej,ankiete przeprowadzam...odpowie Pa > n > na kilka pytań? ***Dla Ciebie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:45 Gość portalu: ........ napisał(a): > > ***Dla Ciebie wszystko! ******Hm, wszystko? Doprawdy? Trzymam za słowo ,prosze doprecyzować i rozwinąć tą myśl.........(ankieta w swoim czasie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 19:42 Gość portalu: ania1 napisał(a): > > ******Hm, wszystko? Doprawdy? Trzymam za słowo ,prosze doprecyzować i rozwinąć > tą > myśl.........(ankieta w swoim czasie) *Doprawdy! To nie jest mysl, a raczej moje (wciaz niespelnione) zyczenie. Wszystko - rozumiem, wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 17.09.01, 21:22 > > *Doprawdy! To nie jest mysl, a raczej moje (wciaz niespelnione) > zyczenie. Wszystko - rozumiem, wszystko mozliwe. ****Hm.....są życzenia jak marzenia ,a marzenia do spełnienia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 21:44 ania1 napisał(a): > ****Hm.....są życzenia jak marzenia ,a marzenia do spełnienia....... Tak mnie pocieszylas ze rozmarzylem sie jak nigdy. Problem widze tylko w tym ze spelnienie tych marzen jest moim najwiekszym marzeniem. Czy masz jakies rady dla marzyciela? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 17.09.01, 22:01 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > > ****Hm.....są życzenia jak marzenia ,a marzenia do spełnienia....... > > Tak mnie pocieszylas ze rozmarzylem sie jak nigdy. Problem > widze tylko w tym ze spelnienie tych marzen jest moim > najwiekszym marzeniem. Czy masz jakies rady dla marzyciela? ***Hm,poradnictwa udzielam już raczej prywatnie(patrz skrzynka na portalu gazety) pierwsza konsultacja w drodze wyjątku bezpłatna...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 22:11 ania1 napisał(a): > ***Hm,poradnictwa udzielam już raczej prywatnie(patrz skrzynka na portalu gazet > y) > pierwsza konsultacja w drodze wyjątku bezpłatna...... Jedna konsultacja (szczegolnie Twoja) mi napewno nie wystarczy a tylko smaku narobi. Dziekuje ze zrobilas wyjatek i nie bedzie mnie ona nic kosztowac chociaz za wlasciwe i dobre porady odplacac sie zobowiazuje. Czy nalezysz do tych najdrozszych konsultantek, z doswiadczeniem wielkim i zaslugami nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 18.09.01, 15:37 > > Jedna konsultacja (szczegolnie Twoja) mi napewno nie wystarczy a > tylko smaku narobi. Dziekuje ze zrobilas wyjatek i nie bedzie > mnie ona nic kosztowac chociaz za wlasciwe i dobre porady > odplacac sie zobowiazuje. Czy nalezysz do tych najdrozszych > konsultantek, z doswiadczeniem wielkim i zaslugami nawet? ******Nie wiem, nie powiem sprawdz Waćpan a sam sie przekonasz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 18.09.01, 21:54 ania1 napisał(a): > ******Nie wiem, nie powiem sprawdz Waćpan a sam sie przekonasz....... * Wiem o tym, dlatego tak bardzo chcialbym wlasnie sprawdzic Wacpanne dla upewnienia. Inne drogi poznania sa mniej ciekawe jak tez i mniej w przyjemnosc zasobne. Zaznaczam tez ze moje sprawdzanie bedzie pelne, glebokie, dokladne i czule. Czy otrzymam na nie zgode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 19:01 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > > > ******Nie wiem, nie powiem sprawdz Waćpan a sam sie przekonasz....... > > * Wiem o tym, dlatego tak bardzo chcialbym wlasnie sprawdzic > Wacpanne dla upewnienia. Inne drogi poznania sa mniej ciekawe jak > > tez i mniej w przyjemnosc zasobne. Zaznaczam tez ze moje > sprawdzanie bedzie pelne, glebokie, dokladne i czule. Czy otrzymam > na nie zgode? ******A znasz Waćpan najpopularniejsze przysłowie o obietnicach?:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 19.09.01, 19:53 Gość portalu: ania napisał(a): > ******A znasz Waćpan najpopularniejsze przysłowie o obietnicach?:-)))))))))) Znam "obiecanki to cacanki a........." tyle ze to napewno nie jest najpopularniejsze. Licze i tym razem na dobroc serca Wacpanny ze mi podpowie i prawde tez powie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 20:45 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > ******A znasz Waćpan najpopularniejsze przysłowie o obietnicach?:-)))))))) > )) > > Znam "obiecanki to cacanki a........." tyle ze to napewno nie jest > > najpopularniejsze. Licze i tym razem na dobroc serca Wacpanny > > ze mi podpowie i prawde tez powie. Pozdrawiam ******Podpowiedzieć? Ale co? Inne przysłowie? Kochanie.....jest cała "Księga Przysłów",polecam.....a prawda.....sama chciałabym ją znać......Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 19.09.01, 21:15 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: ania napisał(a): > > > > > ******A znasz Waćpan najpopularniejsze przysłowie o obietnicach?:-))) > ))))) > > )) > > > > Znam "obiecanki to cacanki a........." tyle ze to napewno nie > jest > > > > najpopularniejsze. Licze i tym razem na dobroc serca Wac > panny > > > > ze mi podpowie i prawde tez powie. Pozdrawiam > > ******Podpowiedzieć? Ale co? Inne przysłowie? Kochanie.....jest cała "Księga > Przysłów",polecam.....a prawda.....sama chciałabym ją znać......Pa * Myslalem ze w tej Ksiedze jest tez to najpopularniejsze przyslowie o ktore sama pytalas, ale............. niestety trzeba na nie czekac, czekac, czekac i................ Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 19.09.01, 21:31 > > * Myslalem ze w tej Ksiedze jest tez to najpopularniejsze > przyslowie o ktore sama pytalas, ale............. niestety trzeba > na nie czekac, czekac, czekac i................ ****Chyba go nie znam,może nie pamiętam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 19.09.01, 21:42 Chociaz tym sie nie zamartwiaj. Jak tylko te Ksiege zdobede to Ci wszystko przypomne i do uszka powiem, chcialabys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 22:36 Gość portalu: ........ napisał(a): > Chociaz tym sie nie zamartwiaj. Jak tylko te Ksiege zdobede > to Ci wszystko przypomne i do uszka powiem, chcialabys? Nie powiem czego bym chciała. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 19.09.01, 22:59 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Chociaz tym sie nie zamartwiaj. Jak tylko te Ksiege zdobe > de > > to Ci wszystko przypomne i do uszka powiem, chcialabys? > > Nie powiem czego bym chciała. Pa *Czy to ma oznaczac ze juz nigdy sie tego nie dowiem? A moze teraz poprostu Twoja tajemniczosc w Tobie przemawia? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ReDo..................... 20.09.01, 16:13 > > *Czy to ma oznaczac ze juz nigdy sie tego nie dowiem? A > moze teraz poprostu Twoja tajemniczosc w Tobie przemawia? ***Oj,ci mężczyzni......ja tu szczerze jak na spowiedzi i z sercem na dłoni a temu ciągle mało........:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 21.09.01, 07:21 ania1 napisał(a): > ***Oj,ci mężczyzni......ja tu szczerze jak na spowiedzi i z sercem na dłoni a > temu ciągle mało........:)))))) Przyjemnosci nigdy za duzo. Z sercem zas badz ostrozna bo Ci je z rak ukradna i moja nadzieja na jego cieple, obfite dary nigdy sie nie zisci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 15:53 Gość portalu: ........ napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > > > ***Oj,ci mężczyzni......ja tu szczerze jak na spowiedzi i z sercem na dłon > i a > > temu ciągle mało........:)))))) > > > > > Przyjemnosci nigdy za duzo. Z sercem zas badz ostrozna bo > Ci je z rak ukradna i moja nadzieja na jego cieple, > obfite dary nigdy sie nie zisci. Pozdrawiam ******Nadzieje zawsze warto mieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 21.09.01, 23:45 Gość portalu: ania napisał(a): > ******Nadzieje zawsze warto mieć..... Przeciez bez niej nie deptalbym po tej ziemi, zreszta jaki by byl wtedy sens zycia. A tak jak widzisz, nadzieje mam. Mam ja na wszystko dobre i przyjemne. Czy to Twoje "wyjete" serce taksamo bogate jest w podobna nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 09:29 > > Przeciez bez niej nie deptalbym po tej ziemi, zreszta jaki by > > byl wtedy sens zycia. A tak jak widzisz, nadzieje mam. Mam > > ja na wszystko dobre i przyjemne. Czy to Twoje "wyjete" serce > taksamo bogate jest w podobna nadzieje? *******Ich auch. Za chwile pomyślą tu że znam tylko jeden zwrot obcojęzyczny. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 22.09.01, 19:13 Gość portalu: ania napisał(a): > > > > > Przeciez bez niej nie deptalbym po tej ziemi, zreszta jaki > by > > > > byl wtedy sens zycia. A tak jak widzisz, nadzieje mam. > Mam > > > > ja na wszystko dobre i przyjemne. Czy to Twoje "wyjete" ser > ce > > taksamo bogate jest w podobna nadzieje? > > *******Ich auch. Za chwile pomyślą tu że znam tylko jeden zwrot > obcojęzyczny. Pozdrawiam A. *Ja juz przestalem myslec o wielu rzeczach. Wciaz marze......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 15:47 > > *Ja juz przestalem myslec o wielu rzeczach. Wciaz marze........ > . ******Zacznij realizować marzenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ReDo..................... IP: *.sympatico.ca 23.09.01, 20:39 Gość portalu: ania napisał(a): > ******Zacznij realizować marzenia....... Czesciowo juz zaczalem to robic. Najgorsze jest to, ze one zamykaja w sobie "swiat" w pol drogi odlegly, ktory nie chce sie przyblizyc ani tez bardziej odkryc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: ReDo..................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 22:04 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > > ******Zacznij realizować marzenia....... > > Czesciowo juz zaczalem to robic. Najgorsze jest to, ze one > > zamykaja w sobie "swiat" w pol drogi odlegly, ktory nie chce > > sie przyblizyc ani tez bardziej odkryc. Pozdrawiam *****Napisz do mnie........jest tu adres mojej poczty na portalu Gaz.Wyb......napisz ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Do Ani IP: *.sympatico.ca 24.09.01, 23:57 Niestety moje pisanie wrocilo. Czy adres jest napewno prawidlowo podany? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś