kasienka80 09.03.04, 15:39 Juz mi nawet troche glupio znowu zaczynac taki sam watek, ale co tam: przyjezdzam i chcialabym sie z wami spotkac!! Komu odpowiada poniedzialek 15.03? i o ktorej godzinie? ok 19 moze byc? czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Spotkajmy sie !! 09.03.04, 16:03 Fajnie Kamilka...czy ktos jeszcze? Ariel, Malena, Chiara i inni?????? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Spotkajmy sie !! 09.03.04, 16:06 hej umawiajcie się beze mnie. U nas jak wiecie złe nowiny, i wszystko wygląda na to, że właśnie w przyszłym tygodniu pogrzeb się odbędzie. Tak więc, jeśli się umówicie, a ja będę mogła przyjść, to dam znać, na razie jednak zupełnie nie jestem w nastroju...strasznie dziś oklapłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Spotkajmy sie !! 09.03.04, 17:50 no a ja teraz nie wiem... serio ... umowcie sie jakos a ja dam znac w pn czy przyjde :) ale ogolnie bede bardzo sie starac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 09:44 Ja jeszcze ni ewiem czy sie wyrobie. Bede to wiedziala dopiero w poniedzialek. I na pewno w poniedzialek sie zdeklaruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 09:59 No ok, mam nadzieje, ze teraz wszystko wypali i bedziemy mogly WSZYSTKIE sie spotkac... Malena, Ariel...zalezy mi bardzoe, zebyscie byly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 10:06 kasienka80 napisała: > No ok, mam nadzieje, ze teraz wszystko wypali i bedziemy mogly WSZYSTKIE sie > spotkac... > Malena, Ariel...zalezy mi bardzoe, zebyscie byly :-) No mi tez :) Tylko nie chce proponowac innej daty, bo tez nie bylabym pewna na 100% ze bede mogla byc.A bez sensu tak przekladac to spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Ariel.. 10.03.04, 10:25 Jasne :-) juz starczy przekladania, odkladania itd ale jesli sie nie wyrobisz na 19 to zawsze mozesz wpasc troche pozniej !! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ariel.. 10.03.04, 11:09 kasienka80 napisała: > Jasne :-) juz starczy przekladania, odkladania itd > ale jesli sie nie wyrobisz na 19 to zawsze mozesz wpasc troche pozniej !! Wiem :) Z reszta w i tak bym nie dala rady na 19, wiec i tak bym sie spoznila. Ale bede strasznie zla jak mi sie nie uda do Was dolaczyc, chocby na chwilunie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ariel.. 10.03.04, 11:10 kasienka80 napisała: > Jasne :-) juz starczy przekladania, odkladania itd > ale jesli sie nie wyrobisz na 19 to zawsze mozesz wpasc troche pozniej !! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 10:49 ja moge juz teraz powiedziec, ze bede na 99% tylko gdzie? jestem na gg, wiec dajcie znac, albo yahoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 11:03 No tak, to jest pytanie...gdzie? jak byscie wolaly? spotkac sie pod Rotunda i ruszyc na poszukiwanie jakiegos miejsca czy od razu w jakiejs knajpie? Tylko jesli knajpa to powiedzcie gdzie, bo ja z knajp w centrum to znam Pub Ksiazecy, Flis (gdzie jest tanie piwo, ale wystroj taki sobie) i Porthosa na skrzyzowaniu Hozej i Marszalkowskie (w piwnicy)- to jest fajna knajpeczka. Powiedzcie co sadzcie Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 11:53 mysle, ze lepiej sie od razu w konkretnym miejscu umowic, bo jak ktos bedzie mial dojsc czy sie spoznic to nie bedzie problemu ze znalezieniem sie ja znam tylko: puby na polach mokotowskich (ale tam glosno muzyka gra:( brame na kruczej szparke na pl 3 krzyzy i restauracje guru wegetarianska za smykiem, ale tam jest fajny klimat, tylko nie wiem jak z drinkami itp... no i to chyba wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 11:56 Hahaha...to kazdy zna co innego :-) Poczekamy na Kamilke i Ann.K to moze podadza jakis pub, ktory sie pokrywa z ktoryms z naszych haha Halooo...a co z reszta? tylko tyle Warszawianek jest ? Kasienka, Ann K, Kamilka, Ariel i Malena? nikt wiecej?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Chiara usprawiedliwiona 10.03.04, 13:01 Jedyna Warszawianka usprawiedliwiona to Chiara...w jej obecnej smutnej sytuacji rodzinnej jest zrozumiale, ze nie bardzo ma ochote na spotkanie...choc moze jednak sie skusisz Chiara? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara usprawiedliwiona 10.03.04, 21:31 Dziś postanowiono, pogrzeb odbędzie się w poniedziałek.Tak więc, zrozumiecie mnie chyba, że nie będę w nastroju...i tak dziś, kiedy układaliśmy z P tekst nekrologów na jutro do "Gazety" znowu się rozkleiłam , więc nawet gdyby nie tego dnia , to i tak nie chciałabym Wam psuć nastroju moim ponuractwem. I tak jestem mało optymistyczna na codzień, haha, a jeszcze w takim momencie. Posyłam Wam pozdrówka. Chiara76. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Spotkajmy sie !! 10.03.04, 19:44 Sorki, ja sie odzywam tylko wieczorami, no bo wiecie.... nie kazdy ma w pracy internet :-)). No wiec moje pomysly oscyluja tylko wzgledem tego, zeby nie znalezc lokalu z piwem powyzej 10 zeta za poł litra; Z rzadka odwiedzam city warszawy, wiec nie bardzo znam tamtejsze lokale. Dostosuje sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 proponuje Porthosa 10.03.04, 19:51 Grrrr :-) to kto ma zdecydowac? Ja? Skoro ja to ok....proponuje wiec Porthosa. Juz tlumacze jak tam dotrzec. Jest to pubik, ktory miesci sie w piwnicy kamienicy mieszkalnej na rogu Hozej i Marszalkowskiej (prawa strona Marszalkowskiej jak sie patrzy w strone pl.Konstutucji) Na samym rogu jest jakis sklep, ale przchodzi sie 10m wglab Hozej i jest jakby podworko i napis nad drzwiami "Porthos" latwo tam trafic....a piwo kosztuje 7 zeta, z sokiem 7.50 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: proponuje Porthosa 10.03.04, 20:45 Jestem w pracy do 18.30 i na prawdę do Placu Konstytucji mam kawał drogi (Warszawa-Białołęka) ale bardzo chciałabym się z Wami spotkać, więc stanę na uszach żeby to jakoś zrobić. Potrzebuję tylko na 100% wiedzieć gdzie i kiedy! Dokładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: A może Caffe Brama? 10.03.04, 20:51 Niedaleko P. Konstytucji są 2! Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: A może Caffe Brama? 10.03.04, 21:44 wlasnie dlatego, ze sa dwie to odpada... nie robmy juz zametu i skoro Kasienka wymyslila Porthosa, a wczesniej nie bylo innych pomyslow, przytuptajmy grzecznie do Porthosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Porthos 11.03.04, 08:59 Ja tez jestem za porthosem, bo jesli zaczniemy macic z dwiema Cafe Brama to sie pogubimy. I tak jestem ciekawa jak sie rozpoznamy...bo jedno widziec ludzi na zdjeciach, a co innego na zywo :-) Ariel, a ty? a Malena, bedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Prosba 11.03.04, 09:02 kasienka80 napisała: > > Ariel, a ty? a Malena, bedziecie? Ja bede wiedziala w poniedzialek ale bardzo postaram sie byc. I mala prosba: umowmy sie na yahoo gdzie mamy sie spotkac, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Arielka 11.03.04, 09:06 Ariel, daj mi swoja komorke to wysle Ci smsa gdzie dokladnie sie spotykamy. Wyslij na gazete...bedzie bezpieczniej. Fakt, tez sie zastanawialam nad tym, ze umawiajac sie tak na forum, to nie wiadomo kto to czyta. Przeniesmy sie na Yahoo, albo ostateczne decyzje ustalmy na GG Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Porthos 11.03.04, 09:57 no ja bede :) ja zakladam, ze Was poznam, poogladam jeszcze zdjecia na galeri i bede Was odnajdywac hihi, poza tym taka zgraja fajnych babek nie trudna bedzie do zauwazenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Porthos 11.03.04, 11:02 No to gut :-))) i fajowo, ze sie spotkamy :-) do poniedzialku wiec Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Kasia.. 11.03.04, 08:57 Kaska, a gdzie ty mieszkasz? Ja jestem z Tarchomina, gdzie ty pracujesz na Bialolece? Jak sie spoznisz to nic nie szkodzi...wazne, zebys byla Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Napisałam na Yahoo. 11.03.04, 19:58 Sorry, że dopiero teraz, nie miałam jak się dorwać do netu... PS. To już jesteśmy 3 z Tarchomina :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Napisałam na Yahoo. 11.03.04, 20:15 ja będę. o ile Panie szanowne mnie dopuszczą... ;)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Egon... 12.03.04, 19:20 Fajnie Egon, ze bedziesz !! bedziesz jedynym meskim przedstawicielem tego forum ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Kamilka, fajnie 12.03.04, 19:19 Naprawde jestes z tarchomina ???? Super, obgadamy to w poniedzialek ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Halo Halo !!! Wazne !!! 14.03.04, 10:38 Wyslalam wiadomosc na Yahoo co do spotkania, bo bedzie zmiana co do naszego spotkania !!! Sprawdzcie koniecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś