adrafka 24.05.07, 17:12 Szukam rodziny ze strony mojej babci Stanisławy Paszkowskiej. Jesli masz tak na nazwisko lub masz w rodzinie kogoś, kto sie tak nazywa, odezwij sie do mnie. Bardzo mi zależy, dlatego wiedzących i chcących prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzina Re: Paszkowscy IP: *.178.unknown.vectranet.pl 04.06.07, 10:10 hej tez mam na nazwisko paszkowska-agrafko-gosiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrafka Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:34 a skąd dokładnie pochodzi Twoja rodzina? z jakiego miasta lub województwa? Odpowiedz Link Zgłoś
regni.inger Re: Paszkowscy 30.08.07, 14:41 Ja mam tak na nazwisko i obecnie mieszkam w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aylinka Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:20 Czy Twoja bacia pochodzila z okolic-Krosna, jasła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela55 Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:57 Moja babcia była z domu Paszkowska. Zyje jeszcz jej brat i kuzyni o tym nazwisku. Pochodziła z Radziłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.paszkowski Re: Paszkowscy 28.09.10, 19:07 nazywam się jan paszkowski mój ojciec i jego rodzina pochodziła spod Radziwiłowa,dziadek na imię miał Aleksander-był synem Jana. ,więcej pod telefonem 605 315212 . Odpowiedz Link Zgłoś
jan.paszkowski Re: Paszkowscy 03.11.10, 19:39 Witaj Elu !,moja rodzina też pochodzi z Radziwiłowa,mój imiennik Jan Paszkowski jest pochowany wraz z żoną na cmentarzu w Radziwiłowie.Bardzo bym chcial porozmawiać daj znać oddzwonię nr.telefonu 605315212 ,lub meil. jan.paszkowski@interia.pl -oczekuję Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela55 Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:01 Moja babcia miała na imię Leokadia ajej żyjący brat Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Paszkowscy IP: *.pc.net.pl 12.12.07, 00:05 Jestem z domu paszkowska, moja babcia Maria Paszkowska z domu Ptaszyńska i dziadek Henryk Paszkowski, mój email:basik74@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doduniap Re: Paszkowscy IP: *.on5.ontelecoms.gr 15.10.09, 14:17 CZESC MAM NA NA ZWISKO PASZKOWSKA POCHODZIMY Z WARSZAWY.DZIADEK JERZY PASZKOWSKI .ZROBILI KILKA POMYLEK W NASZEJ RODZINIE NIEKTORZY TO PACZKOWSCY,CHOC SA RODZENSTWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dismal Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 20:28 Skąd jesteś? Ja pochodzę z Tarnowa i właśnie tak się nazywam. A moja rodzina wywodzi się spod Lwowa. więcej informacji udzielę pod nr. GG - 5994451 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszkin Re: Paszkowscy IP: 217.97.137.* 11.01.08, 15:21 Witam, ja nazywam się Paszkowski, mój nieżyjący już niestety dziadek nazywał się Tadeusz Paszkowski a jego żona - moja babcia to Genowefa Paszkowska. Pochodzą spod Kielc, od strony Tarnowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODUNIAP Re: Paszkowscy IP: *.on5.ontelecoms.gr 15.10.09, 14:25 WITAM .NAZYWAM SIE PASZKOWSKA DOROTA. MOJ DZIADEK JERZY,MIAL SYNA TADEUSZA,KTORY PRZEPADL BEZ WIESCI,GDYBY ZYL TO MIALBY OK 70 LAT,NIE MAMY O NIM WIESCI OK.33 LAT.MATKA JEGO ZMARLA,A DZIADEK PONOWNIE OZENIL SIE I...WOJEK TADEK MIAL NIESAMOWITE ZDOLNOSCI PLASTYCZNE. CZY TO MOZE TEN SAM? POZDEAWIAM .doduniap@yahoo.gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:14 Ja pochodzę z Reszla woj. warmińsko-mazurskie. chris_26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaz@runbox.com Re: Paszkowscy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.11.08, 02:49 Nazywam sie Katarzyna Paszkowska moj dziadek od strony taty nazywal sie Antoni Paszkowski,ur w Radziezy na Wolyniu.Rodzina uzywala herbu Zadora i byla spokrewniona z rodzina Krok-Paszkowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:05 Ej to ja się nazywam Katarzyna Paszkowska i to mój dziadek a nawet pradziadek od strony ojca nazywał się Antoni Paszkowski i też pochodzili z terenów dzisiejszej Ukrainy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 11:27 Cześć Kasiu... mam 56 lat, moja Mama (żyjąca) jest z domu Paszkowska. Jako jedyna z rodziny przeżyła mord w czerwcu 1943 roku we wsi Frankopol na obecnej Ukrainie. Mój dziadek nazywał się Franciszek Paszkowski i był sołtysem w tej wsi. Od 2002 roku regularnie bywam na grobach bliskich we Frankopolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergey Re: Paszkowscy IP: 130.185.53.* 17.08.14, 23:46 Witam! Szukam krewnych! Na tej stronie znajdziesz swoje kontakty www.wolyn.ovh.org/opisy/frankopol-03.html Proszę was, odpowiedzieć! neyod@yandex.ru Z poważaniem, Sergey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin@marcinmagdz Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 17:48 Hej.... Moja prababcia nazywala sie Stanislawa Paszkowska, nazwisko miala po swoim mezu Stanislawie. Przed wojna mieszkali miejscowosci Wilczna kolo Skaryszewa, po wojnie przesiedlono ich do Pogrodzia warmisnsko mazurskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin@marcinmagdz Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 17:49 marcin@marcinmagdziak.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzzzzzzi Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 03:21 Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany przez wiele osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnych idealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia (dział krewni/inne). Chwile to zajmuje, a zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 23:30 paszkowcy są również w Wręczycy Wielkiej koło częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Paszkowscy IP: *.tepsalan.pl 11.04.10, 21:11 mój dzadek miał na imię czesław, był najmłodszy z rodzeństwa urodził się na zsyłce w zsrr, po I wojnie swiatowej osiedlił sie w okolicach łomży.. przemekp07@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Re: Paszkowscy IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 11:36 Moi pradziadkowie to Franciszek i Julia Paszkowscy. Obecnie mieszkają we Wrocławiu wraz ze swoimi dziećmi i ich rodzinami.:) Wiem, że pradziadek miał sporo rodzeństwa, jednak nie jestem w stanie wymienić imion. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert14410@o2.pl Re: Paszkowscy IP: *.41.77.21.sub.mbb.three.co.uk 05.09.10, 22:36 Witam,ja nie nazywam sie Paszkowski ale moja prababcia Karolina byla z domu Paszkowska,ur.w 1903 r. w Rzesna Polska,kolo Lwowa,potem wyszla za Jana Hałub,za kazda informacje na temat rodziny Hałub i Paszkowskich z tamtych terenow serdecznie dziekuje. moj kontakt robert14410@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia p. Re: Paszkowscy IP: 193.200.51.* 26.09.10, 10:59 czesc! Ja sie nazywam Katarzyna Paszkowska, moja babcia z domu to Alina P., a moj dziadek Konstanty, urodzili sie na obecnych terenach Ukrainy. Tez szukam ludzi, spokrewnionych jakos ze mna i tworze drzewo genealogiczne , ale mam pewne braki w nim :) demolkaq1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jan.paszkowski Re: Paszkowscy 01.10.10, 10:00 Cześć ! też nazywam się Jan Paszkowski jestem synem Józefa,dziadek Aleksander-syn Jana ,urodzili się naterenach obecnej Ukrainy w rejonie Radziewiłów Siestratyn,Krupiec,Dubno,Równe,Łuck.....,proszę o kontakt telefoniczny 605 315212, Odpowiedz Link Zgłoś
utracjusz49 Re: Paszkowscy 06.01.14, 15:47 Witaj !!,jestem Jan Paszkowski syn Józefa,dziadek Aleksander miał brata Konstantego urodzeni na Wołyniu:Sitno,Beresteczko,Sestratyn,Brody Radziewiłów.... posiadam inne wiadomości -tel: 605315212 janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anistar Re: Paszkowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 17:53 W Ośnie Lubuskim mieszkają Irena i Józef Paszkowscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Paszkowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:36 Poszukuję rodziny mojego pradziadka Wojciecha Paszkowskiego. Pochodził z kieleckiego. Zawarł związek małżeński z Apolonią. Miał syna Piotra ur. w 1879 r, który być może miał i inne rodzeństwo. kontakt na maila: zp129@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkiboy Re: Paszkowscy 22.07.11, 21:49 DETEKTYWI - Grupa Doradcza "RESH" gwarantuje profesjonalne doradztwo w zakresie usług detektywistycznych oraz pełną dyskrecję przy realizacji zadań. Fachowe podejście do wszelkich zagadnień zapewnia wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Znajomość procedur prawnych oraz doświadczenie praktyczne, dają nam przewagę w poszukiwaniu faktów i dowodów w sprawach karnych, cywilnych, rodzinnych i administracyjnych. Zbierzemy dla Państwa dowody w każdej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Paszkowscy IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.13, 00:24 Moja św. pamięci prababcia Stanisława Wójcicka przed wyjściem za mąż miała na nazwisko Paszkowska. Miała sporo rodzeństwa. Pra pra dziadkowie mieszkali koło Skaryszewa (Radom), w ich posiadaniu byl jakis dworek, który został zniszczony przez bolszewików. Brat prababci chyba jeszcze żyje i mieszka w Tolkmicku (Elbląg). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz Paszko Rodzina IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 18:58 witam jestem Włodzimierz Paszkowski mieszkam w w-wa mój ojciec to Tadeusz dziadek to Sylwin Paszkowski mieszkał we wsi PASZKI MAŁE ( niedaleko Radzynia Podlaskiego)mam 47 lat ojciec 74 dziadek niestety nie zyje pozdrawiam wszystkich PASZKOWSKICH Tel 502-410-745 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna z Lublina Re: Rodzina IP: *.centertel.pl 25.11.14, 19:59 Witam, moja rodzina (prapradziadkowie) mieszkali pod Radzyniem Podlaskim w Zabielu. Prawdopodobnie pobrali się około 1885-6 roku, mieli młyn. Wcześnie zmarli na tyfus. Osierocili bliźniaki. Moją prababcie Annę i Michała. Prababcia Anna Kępińska z domu Paszkowska wyjechała z mężem do Konstantynowa,a ja jestem wnuczką jednego z jej synów. Może jesteśmy rodziną:) Odpowiedz Link Zgłoś
annak1978grochow Re: Rodzina 15.02.25, 18:28 Witam moja babcia z domu Paszkowska Marianna urodzona w roku 1914 Paszki Małe niedaleko Radzyń Podlaski jej mama Marianna Woronowicz. Babcia miała rodzeństwo Natalia i Mieczysław Paszkowski przyszli do Warszawy reszta została w Paszki Małe Odpowiedz Link Zgłoś
annak1978grochow Re: Rodzina 15.02.25, 18:31 Ja jestem wnuczka Marianny z domu Paszkowska. Mieszkam w Warszawie wiem że babcia miała też brata Sylwka Paszkowski oraz jak wcześniej pisałem siostrę Natalię i Mieczysława Mój nr telefonu 531 240 447 Odpowiedz Link Zgłoś
annak1978grochow Re: Rodzina 20.02.25, 18:24 Moja prababcia to Marianna Wierzchowska a jej córka czyli moja babcia Marianna Paszkowska urodzona w Paszki Małe w 1914 babci rodzeństwo Natalia, Mieczysław i Sylwin Paszkowscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek odp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.14, 13:02 miras71-35@o2.pl w sprawie Paszkowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stadnicki Poszukuje potomków Karola i Cecyli Paszkowskich.. IP: 5.174.196.* 06.06.15, 08:59 jestem w posiadaniu listu Cecyli Paszkowskiej żony Karola ..do mojego dziadka...Karol był jego Wujem ..List jest datowany na 10.02.1899r napisany w Jarosławiu....do Stanisław Gawlikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Paszkowscy IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.16, 17:54 Dzień dobry .mam na nazwisko Paszkowska na imię Grażyna ,pochodzę z rodziny Paszkowskich Odpowiedz Link Zgłoś
zpaszkowski Re: Paszkowscy 30.05.16, 16:39 Witam ! Wszystko o Paszkowskich e-mail zpaszkowski@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zpaszkowski Re: Paszkowscy 30.05.16, 16:41 Witam Dużo wiem o Paszkowskich. Proszę o kontakt. Zenon Paszkowski Odpowiedz Link Zgłoś