tadeusz_ski.51 05.07.10, 16:47 mam swoje forum i tu mogę wypisywać co chcę! He he he... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Jeeeeeeeeeee 05.07.10, 16:59 a czy to ktoś będzie czytał, czy nie... a niech se każdy robi co chce, co mnie to obchodzi! hieeeeee hieeeee hieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie przeczę, że jako bufon 06.07.10, 11:23 lubię się popisywać, ale na dobrą sprawę można nawet popisywać się przed samym sobą. Doświadczeni forumowicze, jeśli zakładają forum, to przynajmniej w fazie początkowej, tworzą kilka nowych nicków i piszą sami ze sobą. Mnie wystarcza ten jeden i nowych bytów wirtualnych tworzyć nie zamierzam. Owszem z racji długiego już stażu na forach, mam trochę przyjaciół i znajomych (wirtualnych i realnych), których o tym forum wypada poinformować? Jeśli zechcą tu dyskutować, to ok. jeśli nie, nie będę nalegał ani miał za złe. Uważam, że każdy ma prawo, w pewnych ogólnie przyjętych ramach, robić co chce, gdyż na tym opiera się wolność, lecz wolność bez ram, wolność całkowita to anarchia, chaos czyli bajzel! Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Nie przeczę, że jako bufon 08.07.10, 18:02 No, to Ty pisz sobie. A ja se juz idę. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ale przyjdziesz Tropcia? 09.07.10, 10:55 Przysięgać nie musisz, ale deklarację to bym chętnie widział, wierzę Ci na słowo, wyobrażasz Sobie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Jeeeeeeeeeee 09.07.10, 07:38 Witaj Tadek , ledwo Cię znalazłam !. no,no nie było tak żle, rzadko zaglądam na pocztę . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Dzięki, że przyjęłaś zaproszenie 09.07.10, 10:59 Mam nadzieję, że często będziesz tutaj pisać? Cenię sobie Twoje posty, mądra babka jesteś, inteligentna "bestyja", jak mówią w Małopolsce... Odpowiedz Link Zgłoś
zak-1 Re: Dzięki, że przyjęłaś zaproszenie 11.07.10, 21:45 Cześć Tadek . wiesz , ze Cie lubię , ale z braku czasu nie będę za częstym gosciem , jednak postaram się czasem wpasć . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Kazik!!!!!!!! 12.07.10, 09:06 Nareszcie jesteś! No doooobra, wiem, że jesteś u Darimy moderatorem i stąd masz opory czy się nie narazisz? Spoko Kazik, wolny człowiek jesteś, Darima to wie i nie może mieć pretensji, że będziesz pisał i na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś