Dodaj do ulubionych

Walczyć? warto?

02.11.10, 01:38
Poznałem kogoś wyjątkowego, naprawdę... Spotykaliśmy się dłuższy czas naprawdę jak na początku różnie się zachowywałem to później stanąłem na wysokości zadania! pojąłem, że warto i wgl. Było świetnie, spotykaliśmy się i wgl aż uznało, że jestem świetny i wgl, ale ona często zmienia zdania i chce być wobec mnie fair, nie krzywdzić dlatego odchodzi, bo widzi jak ja się staram, a ją to deprymuje, że ona tak się nie stara. Padłem, wszyscy byli zaskoczeni w tym ja. Minęło trochę czasu, dalej jestem rozbity. Utrzymujemy dobry kontakt, ona wie, że bardzo chciałbym mieć ją z powrotem. Jak wcześniej mówiła, że raczej nie chce mieć nikogo. Co mnie męczy usłyszałem od niej, że jestem świetnym facetem i wgl to jest naprawdę dziwna sytuacja, ona sama nawet siebie nie rozumie, na głowie bym stanął by mieć ją z powrotem! Jak ona to ujęła jest jej bardzo miło, że ktoś tak o niej mówi. Mój przyjaciel mówi, że mam się zebrać i coś z tym zrobić, a nie smęcić na boku, kazał mi walczyć. Ja sam nie wiem, warto? czy mam coś do stracenia? nie chce też wyjść na kretyna. Niby rozmawiamy i wgl jest to jakby pasuje. Nie wiem czy powinienem zacisnąć zęby i przestać o niej myśleć, czy coś zadziałać. Proszę was o radę. A czy Kocham? sam nie wiem, ciężka to opisać, często myślałem nad tym nikomu nie mówiąc. Ciągle myślę o niej.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Walczyć? warto? 02.11.10, 13:15
      Może starałeś się za bardzo?"Wszyscy musimy mieć możność oddychania"
      • peterunited Re: Walczyć? warto? 02.11.10, 13:37
        Nie, starałem się w granicach rozsądku, nie natarczywie, robiłem wszystko żeby nie przesadzić, a żeby było jej miło.
        • ayl-la Re: Walczyć? warto? 06.11.10, 07:22
          Moze najpierw zaoferuj jej przyjazn. Stan sie takim kumplem od wszystkiego. Pokaz jej ze moze liczyc na Ciebie, ze fajny z Ciebie facet.
          Od przyjazni do milosci jest jeden malutki kroczek.
          POWODZENIA !
    • tapatik Bawi się Tobą. 17.11.10, 07:45
      Chcesz być zabawką w ręku kobiety?
      Zerwij totalnie kontakt z tą osobą i natychmiast poszukaj innej.
      • wioletta123 Re: Bawi się Tobą. 06.12.10, 18:54
        Na moje oko to wymówki kobiety która nie chce z toba sie zwiazać, a głupio jej szczerze ci to powiedzieć, chce być grzeczna i robi uniki . Mozesz oczywiscie sie starać i sam zobaczysz czy cos sie zmieniło, jesli nie zauważysz zadnego zaangażowania to znaczy ze ona nie chce ciebie.Uwierz mi jesli kobieta cos czuje do faceta nie odchodzi juz na starcie.
        • fantka Re: Bawi się Tobą. 18.12.10, 22:13
          Też myślę, że to grzeczna odmowa.
          Gdyby była zainteresowana,
          to by jej nic nie przeszkadzało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka