mag_nolia 21.02.02, 13:39 JESTEM... ...TEŻ PROSZĘ O PROGNOZY... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: SIÓDEMKĄ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:41 to łączy nas nie tylko to samo miejsce zamieszkania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: SIÓDEMKĄ 21.02.02, 13:45 A ja też:))))))))) LICZBA PRZEZNACZENIa - SIEDEM Ludzie ci mają typ możliwości psychicznych, które są im pomocne również w wykonywanym zawodzie, niezwykła intuicję, dar proroczych przeczuć. Są wyjątkowo wrażliwi, nie tylko na uczucia osób najbliższych, ale także na emocjonalne "podziemne prądy". Ich sny mogą być bardzo wyraziste i pełne znaczeń. Mają bogatą wyobraźnię, często też odwołują się do niej żyjąc w świecie fantazji, co może dla nich skończyć niezbyt fortunnie. Są to ludzie głęboko myślący, niekiedy zamknięci w sobie, oderwani od rzeczywistości, co może powodować, że czują się wyobcowani. Mają skłonności do zamartwiania się, co źle wpływa na ich zdrowie. Pozdr.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Magi, Una!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:50 i moze wystarczy?!:)) trzy"czarownice"z nadmiernie rozwiniętą intuicją....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:00 bedac tylko w wirtualnym kontakcie z nami jestes bezpieczny:))prawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:08 hę ? Sugerujesz, że mam trzymać się daleko od wrocka ? Tak profilaktycznie tylko ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:10 moze az tak to nie... ale na potrójna randke sie czasem z nami nie umów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:15 Ale nawet mi ta potrójna nie w główce :))) hę ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:18 a kto Cie tam wie...hihi zartuje!:)) najwyzej zrobimy sobie sabat bez zadnej meskiej ofiary:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:26 No to muszę się zastanowić, co z najbliższym wyjazdem na jakaś tam ulicę Gajowicką, czy coś takiego :)) i przy okazji pod pomnik pana hrabiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:28 a czemu akurat Gajowicka?:)) ciepło ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:32 hi, hi - przerażona czy zdziwiona ?:))) jak wrócę za gzodzinkę to wyjaśnię na @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:34 a oona znowu przez godzine ma umierac? tym razem ze strachu??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:44 ale moze?hihi:)) plissss,moze???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:51 A lubi, ale chyba nie mnie ?:)) Tylko prosze bez czekoladki juz :)) znikam (na moment, tfu, na chwilkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:58 ja mu dam znikanie na "moment"!!:))) a Uneczka lubi Menika nawet Menik nie wie jak bardzo...:) a strachliwa bo strachliwa a nie bo cos(kogos)ukrywa:)) I precz z czekoladą-dzis ani kubeczka!na razie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:04 Kogos ukrywa ?, hmmmmm.... A z czym Uneczce kojarzy się "moment" - z jakąs znowu numerko-logią, hę ?:)) p.s.: ja tez :)) @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:12 to Oon jej brzydkie skojarzenia podsuwa bo oona sama...a skąd!:)) @ czytała,dziekujem,odpiszem,choc nie wiem czy dzis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:14 Ja, jakie skojerzenia ? Co tez Uneczka mi impo-ten/tego coś ?:)) Momencik to podobne trzy chwile, a chwila to podobno wieczność, czy tez na odwrót, hę ?:)) p.s. były daw @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:22 były dwa:)) Menik ostatnio nic,zadnych skojarzen,Kitek musi za niego te robote odwalac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:26 Kurde, jak zaczynam o czyms za dużo myśleć (kojarzyć), to mam potem straszny apetyt :) w realu też To mają być te skojarzenia, czy też nie, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:30 kurde,ja mam to samo! dziwne,nie??:)) to siem moze nie frustrujmy wzajemnie:)) ładna pogoda za oknem,wiesz....tfu,paskudna!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:38 A jutro bedzie jeszcze lepsza, hi, hi :)) Może o polityce pogadamy, hi, hi :)) p.s.: kurde a ja obiadku nie jadłe, i juz mi jakies mięsko po główce chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:40 to niech zje bo mu resztki brzuszka spadną i co?:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 17:02 A ja o troszkę innym mięsku myslałem - taik surowym :) np. tatar :)) W weekend zniknie ten b.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:16 na odsysanie b.idzie???brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 17:28 Nieeeeeeeeee :))) Pobiegam sobie w parku, a raczej bede uciekał przed pieskami, no i suczkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:43 to Oon tez ma taki magnetyczny urok ze gdzie sie pojawi to wszystkie zaraz za nim?:))) suczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:16 na odsysanie b.idzie???brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:17 na odsysanie b.idzie???brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:17 na odsysanie b.idzie???brrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 do menika......... 21.02.02, 14:30 we wrocku jest tak zwyczaj, ze pod pomniczkiem hrabiego, umawiasz sie z kims, z kim nie chcesz sie spotkac:) a wogole to znowu za duzo klepiesz / po co nazwa tej ulicy/, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: do menika......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:33 znowu jakies spiski???:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Kitka 21.02.02, 14:41 Nic nie klepię - to jedna z kilku ulic, które znam, O !:)) brrrrr - to zapominam o tym pomniczku Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do Kitka 21.02.02, 15:22 ciekawe skad akurat ta, na ktorej stacjonowala Armia Czerwona:) czysbys byl Olinem? Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Do Kitka:)) 21.02.02, 15:09 Masz rację......ten Fredro chyba jest pechowy.......nigdy nie udało mi się przyjść jak się tam z kimś umówiłam:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:04 łał!!!SAM czort równiez siódemką!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) 21.02.02, 16:06 ty, unka - nie lalkaj - do mnie siem "kuwa mac" mowi:)))) a co? czort tyz moze byc 7, ni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:17 no własnie,la czemu nie trzy szóstki??? ku...mac pocwiczem,grzeczna dziewczynka jestem to mi przez buzie czystą nie bardzo chce przejsc ale zrobie to,dla siostry siódemki zrobie od czasu do czasu!!obiecuje!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) 21.02.02, 16:22 no, kolejna na ludzi wychodzi!!!!!! w koncu moja misja na ziemi przynosi rezultaty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:26 bo najwyzsza pora! w koncu latka leca i nie mozna zycia zmarnowac na byciu porzadnym człowiekiem tudziez grzeczną dziewczynką,no nie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 16:27 Diabełku, prosze mi nie demoralizować Grzecznej dziewczynki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:37 A moze by wiecej pozytku realnego miał z Wirtualnej Grzecznej Dziewczynki po zdemoralizowaniu jej leciutkim??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 16:39 Hmmm..., znowu ten głód mi się przypomina ..:)) O.K. - ale tylko tak tyci, tyci :)) no troszke więcej niż tyci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:42 a Kitek na innym watku pupę komus masuje..:) a nie mówiłam,ze Menika zastepuje podczas jego ascezy?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:48 o kurde,nie poznaje go-znaczy Kitka:)) dobrze?szkoda?ze im czas sie zaraz konczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 17:05 I widzisz, co z Kitka sie zrobiło :)) Zazdrościsz tamtej pannie, hę ?:)) tego masowania No to jutro rozbrykam się na nowo, tylko Uneczka musi mnie pilnować, żebym nie pomylił sie z tym wrockiem ...:))nietyle wrockiem, co ..hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:11 nie zazdroszcze tylko sie dziwuje do czego to doszło:)) bo najpierw kitek-romantyk a men-zd uneczke publicznie na drugiej randce...no,hihi,miło było:)) a teraz odwrotnie jakby...:))) czemu ma sie mu wrocek mylic?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 17:31 Nie powiem ..:))) w kwestii mylenia się :)) p.s.: bo Menik sie spieszył, żeby Uneczka sobie nie przypomniała o panu K. :)) Udało się , hę :))w kwestii tego co powyżej ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:39 sie Menik nie musi spieszyc i stresowac przeciez widzi ze Uneczka mu wierna jak piesek:)) od...dobra,juz przeciez nie liczy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ladnie to tak podgladac......... 21.02.02, 17:43 kropeczce tyleczek lekko w pracy zesztywnial, to kitek samarytanin z pomoca polecial:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:48 z kwiatka na kwiatek :)) Te tyłeczki itd. to jakims psim węcem wyczuwasz, hę ?:)) Nauczysz mnie tego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie badz mistrzu, taki skromny.......... 21.02.02, 17:50 sama uneczka zauwazyla, ze ja tak tylko w czasie twoje ascezy sobie brykam:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: nie badz mistrzu, taki skromny.......Kitek 21.02.02, 18:05 No ze skromności nie zaprzeczam :)) Ale ten mistrz ostatnio wpadł w jakieś dziwne (czytaj: miłe) Sidła :)) p.s.: a co do tego brykania - może bedą jeszcze z ciebie ludzie :)) może czas, żeby mistrza na forum zastąpił uczeń, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:50 buuuuuu to niech bedzie ze mnie tez zesztywniał tyłeczek:)) trudno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:53 a do kogo z tym cierpieniem, sie zwracasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:57 do Menika bo siem za innymi tyłeczkami zaczyna ogladac:)) Ty juz na dzis chyba masz dosc?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:58 menik strasznie szczypie jak masuje, wawiaczki gadaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:01 hihi,to musi byc przyjemne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: meniku masz robote........... 21.02.02, 18:07 siem zrozumiał, aż nadto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 17:50 No to siem juz nie bedę stresował :)) A i tak liczę - tfu, cicho sza tajemnica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:00 licz licz na Uneczke-czarownice-siódemeczke:)) i uwazaj na jej intuicje....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:09 A ta yyntuicyja to w kwestii jakiegoś ogladania sie menika, cio ?:)) p.s.: troszkę sie pogubiłem: ma być pieszczenie, szczypanie, głaskanie czy kasanie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:11 a co oon taki uległy i bez inicjatywy a oona ma mu wszystko mówic,hę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:23 Noo, ale tylko czasami - to w kwesytii tej yynicjatywy :)) -Kąsanie - nie pasuje raczej menikowi do miejsca, tzn. tego, o czym mówiła Uneczka (lepiej kąsac gdzie indziej, na zmiane w dwa prawie symetryczne punkciki, te malutkie:); - głaskanie - e to za wcześnie, lepiej po niz przed, - buziaczki - no to chyba całość, po troszku wszystkiego :)od stópek do główki p.s.: co tam dalej było, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:32 E tam, to też po :)) Chyba tylko te pieski, i te włosieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:40 Ups, myslałem, że Uneczce też, no To jest teraz na foteliku, domaga sie masazyku :)) No dobra: randka w kafejce - ale nie netowej ! - wino, muzyka i spiew - i takie tam bajery, tak ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:02 Ale to juz jesteśmy w domku, hę ?:)) Bo juz zaczynam sie gubić, gdzie Uneczka mnie zaciągnęla, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:07 a tak,tak:)) teraz gania Uneczke po mieszkaniu bo mówiła,ze oona płochliwa sarenka zanim...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:12 Kurde, lecę zamknąć szafę i kluczyk zabrać, bo znowu mi sie tam schowa :) No nieeeeee !!!!! Znowu mam szukać Uneczki pod stołem w jadalni ?:)) p.s.: no dobra, włażę tam .., wow !!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:13 aaaaaa!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:22 Łał :))))))) Oj, guza sobie chyba nabiłem przez ten stół :)))) łał, co to jest guz !! Nie szalej .., ulala, łał, mhm ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:24 moze jednak wyjdzmy spod tego stołu bo poobijana kobieta-Uneczka to nie bedzie przyjemny widok? i wszyscy w pracy beda współczuc:)) zamiast zazdroscic!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:34 To poco Oona tam uciekała, hę ?:)) To tak w "trymiga" niech ucieka do sypialni, bo do wanienki chyba jeszcze za wczesnie, tzn. za mało potu na nas ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:36 oona do domku sie zbiera pieszczot jej sie odechciało bo nie lubi jak sie ludzie kłóca:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:39 Uneczko, przepraszam, juz nie będę, słowo :))) plizzzzz :))) p.s.: czasami mnie ponosi, jak ktos mnie zaczepia bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:41 nie obrazam sie tylko misiem troche humorek zepsuł ale i tak musze zaraz wyjsc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:46 Juz jestem bardzo grzeczny, w tamtym tylko przyziemnym temacie ... przepraszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:50 mnie i tak bardzo smutno:(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:52 Przestań :((( Czasami mnie ponosi, ale tym razem to chyba nie moja wina )głównie :(((( ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:57 no juz dobrze:)) brrr zaraz musze na te zawieruche za oknem wyjsc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:00 a czym Kitek czym?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:03 no nie,to juz mamy omówione:)) "barany" i te klimaty..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 20:10 Men to men, taki jest ! Jutro tez bede troszke póxniej, bo z rana spadam w Polskę - niestety w przeciwny kierunek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:13 toz przeciez nie zabraniam mu niczego, nawet nie prosiłam zeby sie nie kłocił niech sie kłoci jak musi a ze mnie jest smutno i przykro to moj problem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:22 i papa*:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 20:25 papa ***:))) p.s.: przepraszam mimo wszystko ((( mnie tez będzie smutno Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:12 Czorty to chyba mają trzy szóstki, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:16 Menus, kroliczku, siodemeczka!!!! ja jezdem czort "inaczej" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:20 Taki Boruta "inaczej", bo w spódnicy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:21 menus - od dzisiaj mozesz mi mowic "lucyferek2" pamietasz? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:28 Hi, hi - troszke pamiętam :)) To ten lucyferek co sie w aniołka zmienił, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś