Dodaj do ulubionych

SIÓDEMKĄ

21.02.02, 13:39
JESTEM...
...TEŻ PROSZĘ O PROGNOZY...
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: SIÓDEMKĄ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:41
      to łączy nas nie tylko to samo miejsce zamieszkania :))
    • arktur Re: SIÓDEMKĄ 21.02.02, 13:44
      będzie koło zera stopni, możliwe opady..
      • Gość: oona Re: SIÓDEMKĄ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:44
        cieplej...
        • arktur Re: SIÓDEMKĄ 21.02.02, 13:46
          cieplej.. to bedzie za kilka tygodni :)
    • arosa Re: SIÓDEMKĄ 21.02.02, 13:45
      A ja też:)))))))))

LICZBA PRZEZNACZENIa - SIEDEM
      Ludzie ci mają typ możliwości psychicznych, które są im pomocne również w
      wykonywanym zawodzie, niezwykła intuicję, dar proroczych przeczuć. Są wyjątkowo
      wrażliwi, nie tylko na uczucia osób najbliższych, ale także na
      emocjonalne "podziemne prądy". Ich sny mogą być bardzo wyraziste i pełne
      znaczeń. Mają bogatą wyobraźnię, często też odwołują się do niej żyjąc w
      świecie fantazji, co może dla nich skończyć niezbyt fortunnie. Są to ludzie
      głęboko myślący, niekiedy zamknięci w sobie, oderwani od rzeczywistości, co
      może powodować, że czują się wyobcowani. Mają skłonności do zamartwiania się,
      co źle wpływa na ich zdrowie.

Pozdr.:))

• arosa Magi, Una!!! 21.02.02, 13:47
        To już jesteśmy trzy:)))))))
        • Gość: oona Re: Magi, Una!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:50
          i moze wystarczy?!:))
          trzy"czarownice"z nadmiernie rozwiniętą intuicją....:))))
          • men_ brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 13:56
            Kurde, a ja tak lubiłem wrocek :)))hi, hi
            • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:00
              bedac tylko w wirtualnym kontakcie z nami jestes
              bezpieczny:))prawie:)
              • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:08
                hę ? Sugerujesz, że mam trzymać się daleko od wrocka ? Tak profilaktycznie
                tylko ?:)
                • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:10
                  moze az tak to nie...
                  ale na potrójna randke
                  sie czasem z nami nie umów:))
                  • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:15
                    Ale nawet mi ta potrójna nie w główce :)))

hę ??????
                    • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:18
                      a kto Cie tam wie...hihi zartuje!:))
                      najwyzej zrobimy sobie sabat bez zadnej meskiej ofiary:))
                      • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:26
                        No to muszę się zastanowić, co z najbliższym wyjazdem na jakaś tam ulicę
                        Gajowicką, czy coś takiego :)) i przy okazji pod pomnik pana hrabiego :))
                        • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:28
                          a czemu akurat Gajowicka?:))
                          ciepło ciepło....
                          • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:32
                            hi, hi - przerażona czy zdziwiona ?:)))

jak wrócę za gzodzinkę to wyjaśnię na @
                            • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:34
                              a oona znowu przez godzine ma umierac?
                              tym razem ze strachu??:))
                              • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:39
                                Nie musi :))
                                • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:44
                                  ale moze?hihi:))
                                  plissss,moze???:))
                                  • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 14:51
                                    A lubi, ale chyba nie mnie ?:))
                                    Tylko prosze bez czekoladki juz :))

znikam (na moment, tfu, na chwilkę :))
                                    • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:58
                                      ja mu dam znikanie na "moment"!!:)))
                                      a Uneczka lubi Menika nawet Menik nie wie jak bardzo...:)
                                      a strachliwa bo strachliwa
                                      a nie bo cos(kogos)ukrywa:))
                                      I precz z czekoladą-dzis ani kubeczka!na razie...:))
                                      • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:04
                                        Kogos ukrywa ?, hmmmmm....
                                        A z czym Uneczce kojarzy się "moment" - z jakąs znowu numerko-logią, hę ?:))

p.s.: ja tez :))

@
                                        • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:12
                                          to Oon jej brzydkie skojarzenia
                                          podsuwa bo oona sama...a skąd!:))
                                          @ czytała,dziekujem,odpiszem,choc nie wiem czy dzis:))
                                          • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:14
                                            Ja, jakie skojerzenia ? Co tez Uneczka mi impo-ten/tego coś ?:))

Momencik to podobne trzy chwile, a chwila to podobno wieczność, czy tez na
                                            odwrót, hę ?:))

p.s. były daw @
                                            • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:22
                                              były dwa:))
                                              Menik ostatnio nic,zadnych skojarzen,Kitek
                                              musi za niego te robote odwalac:))
                                              • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:26
                                                Kurde, jak zaczynam o czyms za dużo myśleć (kojarzyć), to mam potem straszny
                                                apetyt :) w realu też

To mają być te skojarzenia, czy też nie, hę ?:))
                                                • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:30
                                                  kurde,ja mam to samo!
                                                  dziwne,nie??:))
                                                  to siem moze nie frustrujmy wzajemnie:))
                                                  ładna pogoda za oknem,wiesz....tfu,paskudna!!!:))
                                                  • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 16:38
                                                    A jutro bedzie jeszcze lepsza, hi, hi :))
                                                    Może o polityce pogadamy, hi, hi :))

p.s.: kurde a ja obiadku nie jadłe, i juz mi jakies mięsko po główce chodzi :))
                                                  • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:40
                                                    to niech zje
                                                    bo mu resztki brzuszka spadną
                                                    i co?:( :))
                                                  • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 17:02
                                                    A ja o troszkę innym mięsku myslałem - taik surowym :) np. tatar :))

W weekend zniknie ten b.:)
                                                  • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:16
                                                    na odsysanie b.idzie???brrrr:)))
                                                  • men_ Re: brrrrrrrrrrrrrrr 21.02.02, 17:28
                                                    Nieeeeeeeeee :)))
                                                    Pobiegam sobie w parku, a raczej bede uciekał przed pieskami, no i suczkami :)))
                                                  • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:43
                                                    to Oon tez ma taki magnetyczny urok
                                                    ze gdzie sie pojawi
                                                    to wszystkie zaraz za nim?:)))
                                                    suczki:)
                                                  • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:16
                                                  • Gość: oona Re: brrrrrrrrrrrrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:17
                        • kitek1 do menika......... 21.02.02, 14:30
                          we wrocku jest tak zwyczaj, ze pod pomniczkiem hrabiego,
                          umawiasz sie z kims, z kim nie chcesz sie spotkac:)
                          a wogole to znowu za duzo klepiesz / po co nazwa tej ulicy/,
                          • Gość: oona Re: do menika......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:33
                            znowu jakies spiski???:)
                          • men_ Re: do Kitka 21.02.02, 14:41
                            Nic nie klepię - to jedna z kilku ulic, które znam, O !:))

brrrrr - to zapominam o tym pomniczku
                            • kitek1 Re: do Kitka 21.02.02, 15:22
                              ciekawe skad akurat ta, na ktorej stacjonowala Armia Czerwona:)
                              czysbys byl Olinem?
                          • arosa Do Kitka:)) 21.02.02, 15:09
                            Masz rację......ten Fredro chyba jest pechowy.......nigdy nie udało mi się
                            przyjść jak się tam z kimś umówiłam:))))))))))
    • czort Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) 21.02.02, 16:02
      • Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:04
        łał!!!SAM czort równiez siódemką!!!:))
        • czort Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) 21.02.02, 16:06
          ty, unka - nie lalkaj - do mnie siem "kuwa mac" mowi:))))
          a co? czort tyz moze byc 7, ni?
          • Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:17
            no własnie,la czemu nie trzy szóstki???
            ku...mac pocwiczem,grzeczna dziewczynka jestem
            to mi przez buzie czystą nie bardzo chce przejsc
            ale zrobie to,dla siostry siódemki zrobie od
            czasu do czasu!!obiecuje!!
            :))
            • czort Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) 21.02.02, 16:22
              no, kolejna na ludzi wychodzi!!!!!!
              w koncu moja misja na ziemi przynosi rezultaty:))))
              • Gość: oona Re: SIÓDEMKa witam koleżanki:))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:26
                bo najwyzsza pora!
                w koncu latka leca i nie mozna
                zycia zmarnowac na byciu
                porzadnym człowiekiem tudziez
                grzeczną dziewczynką,no nie??:))
              • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 16:27
                Diabełku, prosze mi nie demoralizować Grzecznej dziewczynki :))
                • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:37
                  A moze by wiecej pozytku realnego
                  miał z Wirtualnej Grzecznej Dziewczynki
                  po zdemoralizowaniu jej leciutkim??:))
                  • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 16:39
                    Hmmm..., znowu ten głód mi się przypomina ..:))

O.K. - ale tylko tak tyci, tyci :)) no troszke więcej niż tyci :))
                    • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:42
                      a Kitek na innym watku pupę komus masuje..:)
                      a nie mówiłam,ze Menika zastepuje podczas jego ascezy?:))
                      • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:48
                        o kurde,nie poznaje go-znaczy Kitka:))
                        dobrze?szkoda?ze im czas sie zaraz konczy:))
                        • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku, 21.02.02, 17:05
                          I widzisz, co z Kitka sie zrobiło :))
                          Zazdrościsz tamtej pannie, hę ?:)) tego masowania

No to jutro rozbrykam się na nowo, tylko Uneczka musi mnie pilnować, żebym nie
                          pomylił sie z tym wrockiem ...:))nietyle wrockiem, co ..hm..
                          • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Czorciku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:11
                            nie zazdroszcze tylko sie dziwuje do czego to doszło:))
                            bo najpierw kitek-romantyk a men-zd
                            uneczke publicznie na drugiej randce...no,hihi,miło było:))
                            a teraz odwrotnie jakby...:)))
                            czemu ma sie mu wrocek mylic?:))
                            • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 17:31
                              Nie powiem ..:))) w kwestii mylenia się :))

p.s.: bo Menik sie spieszył, żeby Uneczka sobie nie przypomniała o panu K. :))

Udało się , hę :))w kwestii tego co powyżej ?:))
                              • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:39
                                sie Menik nie musi spieszyc i stresowac
                                przeciez widzi ze Uneczka mu wierna jak piesek:))
                                od...dobra,juz przeciez nie liczy!:))
                                • kitek1 a ladnie to tak podgladac......... 21.02.02, 17:43
                                  kropeczce tyleczek lekko w pracy zesztywnial,
                                  to kitek samarytanin z pomoca polecial:)
                                  • men_ Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:48
                                    z kwiatka na kwiatek :))
                                    Te tyłeczki itd. to jakims psim węcem wyczuwasz, hę ?:))
                                    Nauczysz mnie tego ?:))
                                    • kitek1 nie badz mistrzu, taki skromny.......... 21.02.02, 17:50
                                      sama uneczka zauwazyla,
                                      ze ja tak tylko w czasie twoje ascezy sobie brykam:)
                                      • men_ Re: nie badz mistrzu, taki skromny.......Kitek 21.02.02, 18:05
                                        No ze skromności nie zaprzeczam :))
                                        Ale ten mistrz ostatnio wpadł w jakieś dziwne (czytaj: miłe) Sidła :))

p.s.: a co do tego brykania - może bedą jeszcze z ciebie ludzie :))

może czas, żeby mistrza na forum zastąpił uczeń, hę ?:))
                                    • Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:50
                                      buuuuuu
                                      to niech bedzie ze mnie tez zesztywniał
                                      tyłeczek:))
                                      trudno:))
                                      • kitek1 Re: Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:53
                                        a do kogo z tym cierpieniem,
                                        sie zwracasz?:)))
                                        • Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:57
                                          do Menika
                                          bo siem za innymi tyłeczkami zaczyna ogladac:))
                                          Ty juz na dzis chyba masz dosc?:))
                                          • kitek1 Re: Ty to Kitek jak ten motylek, 21.02.02, 17:58
                                            menik strasznie szczypie jak masuje,
                                            wawiaczki gadaly:)
                                            • Gość: oona Re: Ty to Kitek jak ten motylek, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:01
                                              hihi,to musi byc przyjemne:))
                                              • kitek1 meniku masz robote........... 21.02.02, 18:03
                                                szczypcie sie:)))
                                                • men_ Re: meniku masz robote........... 21.02.02, 18:07
                                                  siem zrozumiał, aż nadto :))
                                • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 17:50
                                  No to siem juz nie bedę stresował :))
                                  A i tak liczę - tfu, cicho sza tajemnica :))
                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:00
                                    licz licz na Uneczke-czarownice-siódemeczke:))
                                    i uwazaj na jej intuicje....:))
                                    • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:09
                                      A ta yyntuicyja to w kwestii jakiegoś ogladania sie menika, cio ?:))

p.s.: troszkę sie pogubiłem: ma być pieszczenie, szczypanie, głaskanie czy
                                      kasanie ?:))
                                      • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 18:11
                                        a co oon taki uległy i bez inicjatywy
                                        a oona ma mu wszystko mówic,hę?:))
                                        • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:23
                                          Noo, ale tylko czasami - to w kwesytii tej yynicjatywy :))

-Kąsanie - nie pasuje raczej menikowi do miejsca, tzn. tego, o czym mówiła
                                          Uneczka (lepiej kąsac gdzie indziej, na zmiane w dwa prawie symetryczne
                                          punkciki, te malutkie:);
                                          - głaskanie - e to za wcześnie, lepiej po niz przed,
                                          - buziaczki - no to chyba całość, po troszku wszystkiego :)od stópek do główki

p.s.: co tam dalej było, hę ?:))
                                          • oona Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:26
                                            chiba pieszczenie pozostaje,cóz...:))
                                            • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:32
                                              E tam, to też po :))
                                              Chyba tylko te pieski, i te włosieta :))
                                              • oona Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:35
                                                po???uuu...a co przed?nic???:))
                                                • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:40
                                                  Ups, myslałem, że Uneczce też, no To jest teraz na foteliku, domaga sie
                                                  masazyku :))

No dobra: randka w kafejce - ale nie netowej ! - wino, muzyka i spiew - i takie
                                                  tam bajery, tak ?:))
                                                  • oona Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 18:42
                                                    nie,juz po tych bajerach:)))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:02
                                                    Ale to juz jesteśmy w domku, hę ?:))
                                                    Bo juz zaczynam sie gubić, gdzie Uneczka mnie zaciągnęla, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:07
                                                    a tak,tak:))
                                                    teraz gania Uneczke po mieszkaniu
                                                    bo mówiła,ze oona płochliwa sarenka zanim...:)))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:12
                                                    Kurde, lecę zamknąć szafę i kluczyk zabrać, bo znowu mi sie tam schowa :)
                                                    No nieeeeee !!!!! Znowu mam szukać Uneczki pod stołem w jadalni ?:))

p.s.: no dobra, włażę tam .., wow !!!!!!:))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:13
                                                    aaaaaa!!!!:))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:22
                                                    Łał :)))))))
                                                    Oj, guza sobie chyba nabiłem przez ten stół :))))

łał, co to jest guz !! Nie szalej .., ulala, łał, mhm ....:)
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:24
                                                    moze jednak wyjdzmy spod tego stołu
                                                    bo poobijana kobieta-Uneczka to nie
                                                    bedzie przyjemny widok?
                                                    i wszyscy w pracy beda współczuc:))
                                                    zamiast zazdroscic!:)))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:34
                                                    To poco Oona tam uciekała, hę ?:))
                                                    To tak w "trymiga" niech ucieka do sypialni, bo do wanienki chyba jeszcze za
                                                    wczesnie, tzn. za mało potu na nas ?:))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:36
                                                    oona do domku sie zbiera
                                                    pieszczot jej sie odechciało
                                                    bo nie lubi jak sie ludzie kłóca:(
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:39
                                                    Uneczko, przepraszam, juz nie będę, słowo :)))
                                                    plizzzzz :)))

p.s.: czasami mnie ponosi, jak ktos mnie zaczepia bez powodu
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:41
                                                    nie obrazam sie
                                                    tylko misiem troche humorek zepsuł
                                                    ale i tak musze zaraz wyjsc:))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:46
                                                    Juz jestem bardzo grzeczny, w tamtym tylko przyziemnym temacie ...

przepraszam :)))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:50
                                                    mnie i tak bardzo smutno:((
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:52
                                                    Przestań :(((
                                                    Czasami mnie ponosi, ale tym razem to chyba nie moja wina )głównie

:(((( ???
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 19:57
                                                    no juz dobrze:))
                                                    brrr zaraz musze na te zawieruche za oknem wyjsc:(
                                                  • kitek1 Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 19:58
                                                    podjechac po Ciebie:)
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:00
                                                    a czym Kitek czym?:))
                                                  • kitek1 Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 20:02
                                                    no przeciez nie slubnym karawanem:)
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:03
                                                    no nie,to juz mamy omówione:))
                                                    "barany" i te klimaty..:)))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 20:10
                                                    Men to men, taki jest !
                                                    Jutro tez bede troszke póxniej, bo z rana spadam w Polskę - niestety w
                                                    przeciwny kierunek :))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:13
                                                    toz przeciez nie zabraniam mu niczego,
                                                    nawet nie prosiłam zeby sie nie kłocił
                                                    niech sie kłoci jak musi
                                                    a ze mnie jest smutno i przykro to moj problem:))
                                                  • Gość: oona Re: SIÓDEMKa Uneczko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 20:22
                                                    i papa*:))
                                                  • men_ Re: SIÓDEMKa Uneczko 21.02.02, 20:25
                                                    papa ***:)))
                                                    p.s.: przepraszam mimo wszystko (((

mnie tez będzie smutno
      • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:12
        Czorty to chyba mają trzy szóstki, hę ?:))
        • czort Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:16
          Menus, kroliczku, siodemeczka!!!!
          ja jezdem czort "inaczej" :))))
          • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:20
            Taki Boruta "inaczej", bo w spódnicy ?:))
            • czort Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:21
              menus - od dzisiaj mozesz mi mowic "lucyferek2" pamietasz? :)))))
              • men_ Re: SIÓDEMKa Czorciku :)) 21.02.02, 16:28
                Hi, hi - troszke pamiętam :))
                To ten lucyferek co sie w aniołka zmienił, hę ?:))
    • mag_nolia Re: SIÓDEMKĄ 22.02.02, 09:53
      podsumowują: co wyszło Siódemkom?
    • mag_nolia Re: SIÓDEMKĄ 22.02.02, 09:54
      podsumowująCCCC!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka