Gość: duma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:38 Polonia Warbud jest najlepsza. Mistrzostwo czeka !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart.2b Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.uce.ac.uk 28.04.04, 21:39 Mam nadzieje, ze ta przegrana to porostu chwila odpoczynku po ciezkim meczu i przed waznymi meczami finalowymi. Gratulacje dla Poloni za pokazanie charakteru i walecznosci oraz zatrzymanie Greera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszkiewicz ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:34 Na zdjęciu jest Hlebowicki, który od roku leczy kontuzje...gazeta wstyd. Ze tez nie stac Was na fotografa z GPRSem, Chyba macie telefony w IDEI bhahehehbhabhahhhuuhhaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic inaczej Re: ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.chello.pl 28.04.04, 23:36 Jeżeli z tych czterech meczy najwazniejsze jest ,kto jest na zdjeciu,to ja wychodze i zamykam drzwi,bez żalu.Wśród głupich nawet troszke madrzejszy ,wygląda na mędrca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszkiewicz Re: ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:46 Zdjecia sa wazne. Sa ludzie, ktorzy ogladaja tylko zdjecia. Cenie gazete za fachowe pisanie, w stosunku do innych portali, ale czuje sie z lekka oszukany. A kto powiedzial, ze zdjecia sa najwazniejsze?? Ja nie. To mnie ukłuło tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.idea.pl 29.04.04, 02:07 Pozdrowienia dla Ciebie i innych, którzy oglądają tylko zdjęcia i cenią gazetę za fachowe pisanie:P hehe (a tak na marginesie- co ma GPRS do fotografa?? zdjęcia można przesłać również via CSD..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ';kjk Re: ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:33 ;hl'lj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwerek Re: ALE SCIEMA! Gazeta wstyd! IP: *.tele2.pl 29.04.04, 14:32 Taa....Na zdjeciu jest nasz kapitan Krzysiu Sidor :-) A mówiąc o Hlebowickim to ona już wrócił do trenowania i się "ogrywa", żeby w finale pokazać co potrafi!!! Aha wielki "szpecu" jego kontuzja nie trwa rok!!! Takze jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. To tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszkowa Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.04.04, 21:39 Czyli wszystko zgodnie z planem- ostatni mecz we Wroclawiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: 81.168.209.* 28.04.04, 21:40 Ale siara. Mam nadzieję, że w nieziele będzie lepiej i stanie się tak jak się stać powinno - Idea będzie w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic inaczej Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.chello.pl 28.04.04, 23:39 Biedny Krzysio............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:41 Tak jak widac Idea to cieniutki zespol! Zlepek staruchow! Jak Polonia zagra podobnie jak dzisiaj to we Wroclawiu rowniez nie powinna miec problemow! Dozobaczenia w Sopocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Polonia - Idea 2:2 Grzesiu S. już liczy kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:56 Tylko żeby się nie przeliczył. Polonia o mało nie wygrała pierwszego meczu we Wrocławiu. Teraz jak wygra to zysk z jednego więcej rozegranego u siebie meczu będzie mniejszy niż utraty jednego ze sponsorów. Bo Idea twierdzi, że ma największy zasięg, a tu klapa. Jeszcze się do Warszawy przeniesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySchetyna Re: Polonia - Idea 2:2 Grzesiu S. już liczy kasę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 00:24 Nawet ja zajma 4 miejsce to Grzesiu zalatwi pod stolem Eurolige dla judeii wiec to mistrzostwo im do niczego nie jest potrzebne. Powodzenia dla Polonii w finale .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar z Wroclawia Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:06 ---->Grisza...pofatygowalem sie specjalnie dla Ciebie i policzylem srednia wieku obu druzyn i wyszlo ze to Polonia jest "zlepkiem staruchow" :| co za debil z Ciebie!!! nie wypowiadaj sie lepiej chlopcze jesli nie masz pojecia o tym o czym mowisz!Meczu nie widzialem, dzieku "uprzejmosci" tvp:/ gratuluje Polonii wygranej w pieknym stylu.Trzeba przyznac ze podejscie Slask bylo zupelnie inne od tego co pokazali wczoraj:/Nie wiem czy specjalnie olali mecz zeby zakonczyn rywalizacje polfinalowa w Hali Ludowej czy byl jakis inny powod, ale musze przyznac ze wkurwia mnie ta chustawka "nastrojow" - w jeden dzien potrafia wygrac w pieknym stylu, zeby na nastepny doznac pogromu...w Euro tak nie bylo.Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie zgodnie z moim planem i oczekiwaniami...:> pozdrowienia z Wroclawia...!!!CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisza Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:18 Wiesz co "Cezar" Jestes poprostu idiota! Umiesz w ogole czytac to co ktos napisal? Zrozumiales chociaz tekst? Z tego co wiem to napisalem na koncu " Dozobaczenia w Sopocie" Wiec nie interesuje mnie srednia wieku Poloni tylko Idei (dziadki). Nastepnym razem jak bedziesz chcial cos napisac to przeczytaj to przynajmniej 2-3 razy ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:54 grisza - uhahahahaha- Prokom z kolei to mlodzieniaszkowie - uhahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piciu Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: 213.25.47.* 28.04.04, 23:41 Przeczytalem, trzy razy co napisales wcześniej. Może mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale uwaga Cezara chyba byla uprawniona. Skoro twierdzisz, ze Śląsk to staruszki to masz zapewne jakiś punkt odniesienia, pytanie jaki. Oczywiście zawsze istnieje taka moźliwość, że zastosowaleś jakiś skrót myślowy, który tylko ty jeden rozumiesz. Pozdrawiam p.s. Też chce pogratulować drużynie z Warszawy, pokazali, że potrafią grać z faworytami. To zasluguje na szacunek. Ja kibicuję Śląskowi, ta drużyna też ma charakter i mam nadzieję, że w niedzielę to udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic inaczej Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.chello.pl 28.04.04, 23:42 Oj Cezar,cos mi sie wydaje ,że Twój plan szlag trafi!!!!!!Idea traci zasięg,Śląsk straci ideę.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol IDEA sie podlozyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:14 Chodzi im o kase! To dlatego Wojcik zaczal z lawki Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: IDEA sie podlozyla 29.04.04, 10:17 Oby sie nie przeliczyli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:22 nie denerwujcie sie ludki, katzurina nie doceniacie a to blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Brawo Polonia IP: *.acn.pl 28.04.04, 22:50 Czekamy na trzecie zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySchetyna Powrot krola odwolany ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 00:09 I co madrale z judeii gdzie jest wasza wielka druzyna grajaca na poziomie Euroligi ? Zapowiada sie emocjonujacy 5 mecz we Wroclawiu . Jesli Polonia nie peknie to Grzes znowu bedzie musial zalatwiac Euro przy zielonym stoliku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwik Re: Powrot krola odwolany ? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.04.04, 10:29 z Judeii?!boze,pozostawie do bez komentarza...A co do klasy wroclawskiego zespolu,to w niedziele sie przekonasz,ze nie bez powodow Slaska wystepowal w Eurolidze!!!Fakt,Polonia zaskakuje w tym sezonie,ale to nie jest jeszcze druzyna na miare mistrza Polski,wiec...pozbadz sie zludzen:P Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Powrot krola odwolany ? 29.04.04, 11:39 Gość portalu: zolwik napisał(a): > z Judeii?!boze,pozostawie do bez komentarza...A co do klasy wroclawskiego > zespolu,to w niedziele sie przekonasz,ze nie bez powodow Slaska wystepowal w > Eurolidze!!!Fakt,Polonia zaskakuje w tym sezonie,ale to nie jest jeszcze > druzyna na miare mistrza Polski,wiec...pozbadz sie zludzen:P Klasowy zespol nie przegrywa z podobna slaba druzyna i to 2 razy a w pozostałych meczach wygrywa dość szczesliwie ... Odpowiedz Link Zgłoś
agus2 Brawo Polonia 29.04.04, 10:06 Wierze w zwyciestwo POLONII. To zwyciestwo bardzo poprawilo mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.magma-net.pl 28.04.04, 23:48 A ja mam wrażenie, że chodzi tutaj o kasę! Wiadomo, że Idea ma problemy finansowe i wygranie w Warszawie trzeciego meczu spowodowałoby, że nie byłoby ok. 200 000zł (ok.7000(osób) x 30(zł/osobę)). To suma całkiem spora, która może wpaść do kasy klubu. Tylko, że 2 maja swój dzień może mieć Polonia! Pozdrawiam kibiców z Warszawy i gratuluję dzisiejszego zwycięstwa. El - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: 62.233.200.* 29.04.04, 00:03 Mecz przecietny ale cieszy zwyciestwo... slask wyraznie nie wytrzymal kondycyjnie - ma krotsza lawke od polonii Piaty mecz zapowiada sie ciekawie i oby wygral lepszy (czyli polonia:)) Pozdrowienia dla kibicow polonii i slaska ps. przez ten pitolony szczyt gospodarczy torwar nie byl pelen... szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
olgied Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 29.04.04, 00:04 Szczere gratulacje dla Polonii! Kibicuje całym sercem Slaskowi, ale trudno sie nie martwic, kiedy druzyna ktora potrafi grac przeciwko najlepszym w Europie, przegrywa wyraznie z 4 druzyną EBL.To oni sa tak mocni czy my tacy słabi?! Szczegolnie martwi mnie postawa naszych rezerwowych a wlasciwie brak jakiejkolwiek postawy. Randl, Hyży, Ignerski- ich poczynania to prawdziwy dramat!!!Chłopaki do roboty!!!Mimo to wierzę w zwyciestwo!trudne bo trudne, ale zawsze do przodu!A finał? Po takich mękach może byc tylko lepiej!!!CPWS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: 62.233.200.* 29.04.04, 00:33 Olgied - bylem na meczu - akurat ignerski zagral calkiem calkiem i uratowal slask przed kompromitacja, natomiast tomczyk jest totalnie bez formy (a to przeciez reprezentant kraju!) A co do hyzego - to on lepiej fauluje niz gra w kosza Generalnie to slask ma slaba lawke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se z pamesą to raczej przegrali i chyba to było w Hal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 01:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.kogeneracja.com.pl 29.04.04, 08:40 Durne warszawioki co Wy byście ugrali bez pomocy sędziów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyŚląsk Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.uz.zgora.pl 29.04.04, 08:57 Akurat sędziowanie to od niepamiętnych czasów było stronnicze dla Śląska (pamiętny piąty mecz finału z Anwilem parę lat temu). Obawiam się niestety o ostatni mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Spikerka IP: *.dow.com 29.04.04, 09:42 Komentoanie meczu też pewnie nie jest najważniejsze, ale wczoraj na Torwarze, pani ktora wyła i darła się do mikrofonu popsuła przyjemność oglądania meczu nie jednemu kibicowi. Nie dość, że głos jazgoczący, to jeszcze wyraźnie kibicowała Poloni, wymieniala tylko nazwiska zawodników Polonii, a nawet krzyknęła do mikrofonu "trzy sekundy!" kiedy Polonii tyle zostało na dogranie akcji (czy tak można??)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <b>Janusz</b> Re: Spikerka IP: *.7bulls.com 29.04.04, 10:43 A moze powinna kibicować Śląskowi?!!! A moze we Wrocławiu kibice Poloni będą po równo kibicować obu drużynom.? Bhuahaha Widać, że nigdy na meczu nie byłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Spikerka IP: *.dow.com 29.04.04, 11:08 A skąd ta agresja?? Nie pisałem nic o kibicach - to oczywiste, że kibicuje się swojej drużnie, zabawnego zgrywasz? I byłem, byłem. Kibicuję Polonii i mam nadzieję na finały na Torwarze - a dla dobra widowiska i kibiców, z nie jazgoczącym komentatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek 3 Re: Spikerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:43 Do antysemity który nazywa sibie antyschetyną.Dlaczego chłoptasiu operujesz pojęciem chłopcy z judeii mama cię nie kochała? czy może dużo wagarowałeś? i nie nauczyli ciebie tzw. zasad dobrego wychowania?-bo pewnie nie byłeś wtedy w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Spikerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:16 a Ty jesli juz jestes taki dokladny to moze naucz sie ze odpowiada sie pod konkretnym postem. Nie rob trzody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna POLONIA OK IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 29.04.04, 10:48 Bylem na meczu z corkami- fajnie bylo - najbardziej podobala sie dziewczyna meksykanska fala! brawo Polonia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna POLONIA OK IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 29.04.04, 10:48 Bylam na meczu z corka i synem - fajnie bylo - najbardziej podobala sie dzieciakom meksykanska fala! brawo Polonia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raku Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.04, 09:58 Myślę, że o przegranym meczu przez Śląsk zadecydował Zarząd tego klubu, a raczej Schetyna, wydając takie polecenie zespołowi i trenerowi. Wiadomo, że Śląsk 5 mecz rozegra w Hali Ludowej, która pomieści ok. 2 razy więcej publiczności niż Orbita tj. ok 7000 osób. Mnożąc tą ilość przez średnią cenę biletów mamy niezłą sumkę, która dla budżetu klubu coś znaczy. Weżmy pod uwagę jeszcze to, że mecze decydujace o mistrzostwie w większości rozgrywane były i będą w Orbicie, a to już o połowę mniejsza kasa, dlatego też każda możliwość gra w Hali Ludowej będzie wykorzystana na "maksa". Mimo wszystko gratuluje Polonii zwycięstwa, a Śląskowi życzę aby te kalkulacje nie zakończyły się na półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 IP: *.bphpbk.pl 29.04.04, 15:18 Trudno przyznać, że byli słabsi? Skąd Wam się rodzą te spiskowe teorie o odpuszczeniu meczu w Warszawie aby móc zagrać jeszcze jeden w HL? Rozumiem, że np. w Anglii mecze w pucharze ligi kończą się również remisami aby móc go powtórzyć i zarobić parę funciaków więcej? Zwłaszcza, że tam na mecze chodzi po kilkadziesiąt tysięcy ludzi... Zamiast się cieszyć, że półfinały są emocjonujące i wyrównane to jak zwykle trzeba zacząć doszukiwać się podtekstów i pozaboiskowych przyczyn. Osobiście uważam, że zarówno Śląsk gra słabiej niż w Eurolidze jak i Polonia w końcu zaczęła bronić. Stąd wyrównane mecze. I na taki sam liczę w niedzielę... Jak wygra Polonia to będę się cieszył, bo zobaczę przynajmniej dwa mecze finałowe na żywo, bez łaski TV. Jak wygra Śląsk, to trudno - będę im życzył powodzenia w finale i jeszcze lepszego występu w Eurolidze w następnym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS-KIBOL Pelna Hala na 5-tym meczu przyniesie zysk.Proste IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 29.04.04, 13:04 Wiadomo,ze wygramy. W dodatku zarobimy jeszcze troszke na meczu w Hali Ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN_SLASK Trzej królowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:01 TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST "ŚLĄSK-WISEŁKA-LECHIA GDAŃSK". J...ć PPOOLLOONNIIEE. JEEEEEEEEEE. POZDRO ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal 1% dla mlodych koszykarzy IP: *.han.telia.se 29.04.04, 16:06 www.polonia.waw.pl/index.php?co=newsy&id_newsa=529 Odpowiedz Link Zgłoś
szenute Re: Półfinał play-off EBL: Polonia - Idea 2:2 30.04.04, 00:53 Polonia Polonia Polonia Misrtrzostwo na nas czeka. Idea będzie u siebie groźna ale Warszawa czeka na mistrza już zbyt długo. Zwycięstwo będzie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś