Dodaj do ulubionych

Gdzie taka znalezc?

27.03.11, 14:13
Witam,
Szukam ladnej, sympatycznej, skromnej, dziewczyny o naturalnej urodzie w przedziale wiekowym 24-28 i stwierdzam, ze na portalach randkowych takowe nie prawie nie wystepuja.Taki typ mozna bylo spotkac w ogolniaku i na studiach, a potem nie wiadomo gdzie sie podziały ;) Chyba sa za skromne zeby wchodzic na portale randkowe albo maja duze wziecie w realu. Jakies pomysly?
Obserwuj wątek
    • lerak Re: Gdzie taka znalezc? 29.03.11, 12:00
      W ogólniakach czy na studiach jasne, że były. Później ciężko je znaleźć, faktycznie. Zwłaszcza wolne. Ale myślę, że jest sporo sposobów, gdzie warto szukać . Na dyskotekach pewnie faktycznie nie za bardzo, bo tam często występuje specyficzny typ dziewczyn. Ale jakieś puby, to myślę, że już lepsze miejsce:) Albo jakieś zajęcia dodatkowe, jak nauka języka, kluby sportowe. A jeśli chodzi o internet i portale, to też sądzę, że czasem można spotkać jakąś fajną dziewczynę. Ale po pierwsze warto korzystać z płatnych portali, gdzie są osoby, które naprawdę kogoś szukają. A po drugie może lepiej próbować na portalach matrymonialnych, nie randkowych? Tam chyba są bardziej sensowne osoby. Ja mam porównanie , bo kiedyś korzystałem z randka.pl, bez szału, nie było źle, ale faktycznie o takie fajne dziewczyny i takie co odpiszą na wiadomość, było dość ciężko. Teraz korzystam z mydwoje i już widzę, że jest lepiej. Dziewczyny ładne, normalne, no i częściej tam otrzymuje odpowiedzi. Wprawdzie jeszcze nikogo nie znalazłem, ale sądzę, że portale nie są takim złym sposobem...
    • ann_1983 Re: Gdzie taka znalezc? 16.05.11, 14:27
      Część z dziewczyn, których szukasz jeśli w ogóle odważy się założyć profil na portalu randkowym często po prostu nie ma śmiałości żeby wkleić zdjęcie. Warto czasem zatem zwrócić uwagę na profile dziewczyn bez zdjęcia, jeśli się poprosi na pewno prześlą takowe. Wiem z autopsji...zabrzmiało to może mało skromnie, ale piszę szczerze. Pozdrawiam :)
    • jamster1 Re: Gdzie taka znalezc? 17.05.11, 20:31
      A gdzie szukasz? :)

marcin_kkkk napisała:

> Witam,
      > Szukam ladnej, sympatycznej, skromnej, dziewczyny o naturalnej urodzie w przedz
      > iale wiekowym 24-28 i stwierdzam, ze na portalach randkowych takowe nie prawie
      > nie wystepuja.Taki typ mozna bylo spotkac w ogolniaku i na studiach, a potem n
      > ie wiadomo gdzie sie podziały ;) Chyba sa za skromne zeby wchodzic na portale r
      > andkowe albo maja duze wziecie w realu. Jakies pomysly?
    • maxania-1980 Re: Gdzie taka znalezc? 13.07.11, 19:10
      Ja swojego aktualnego znalazłam na www.e-randki.com.Wcześniej myślałam że szukanie na takich portalach to porażka. Wiele osób mnie przestrzegało przed portalami,ale spróbowałam i nie żałuje.
    • redolka Re: Gdzie taka znalezc? 05.01.12, 15:38
      To prawda, że niekoniecznie trzeba od razu szukać kobiet po zdjęciu. Ja sama niechętnie umieszczam wszystkie zdjęcia na moim profilu, często wolę umieścić jedno zdjęcie, też nawet nie to najlepsze, a resztę udostępniać jedynie po trochę bliższym zapoznaniu mężczyzny. Teraz właśnie na tym mydwoje tak robię i to chyba przynosi całkiem niezłe efekty. A co do tego portalu, to ostatnio bardzo fajnie się rozwinął, sporo nowych ulepszeń wprowadzili, co dla mnie najciekawsze, to że mogę sobie szukać ofert facetów wg tego, czego oni szukają w kobietach, czyl, który facet właśnie mnie szuka i byłabym dla niego ideałem, fajnie nie? :) No i o wiele lepsze jest teraz to dopasowanie. Moge też wybrać oferty najlepiej dopasowane pod względem odległości czy naszej wzajemnej zgodności kryteriów. Już nie jest tak, że po prostu według jakiegoś klucza oferują mi mężczyzn, teraz sama sobie w pewien sposób mogę wybierać jakie dopasowania są dla mnie najlepsze. Dobra opcja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka