krzysztof.r.m 26.02.02, 13:55 Kazdy prawdziwy talent ma zrodlo w zmyslowosci, w zdrowych zdolnosciach ciala i ducha. Ale skromny jestem , nie? krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychoanalityk Re: Kazdy prawdziwy ... 26.02.02, 13:58 krzysztof.r.m napisał(a): > Kazdy prawdziwy talent ma zrodlo w zmyslowosci, w zdrowych zdolnosciach ciala i > ducha. > Ale skromny jestem , nie? > krm polemizowałbym za słowem 'zdrowych' Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kazdy prawdziwy ... 26.02.02, 14:02 a czy nie jesteś przypadkiem psychoanalitykiem z grupy psycholi? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kazdy prawdziwy ... 26.02.02, 14:04 U Priapa podobno co cieszylo innych , nie bylo zdrowym objawem. Tu wiec polemike mozna podjac i przychylam sie... :)krm Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Kazdy prawdziwy ... 26.02.02, 14:04 Czyżby łowca talentów? Mogę zaśpiewac lub zatańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Kazdy prawdziwy ... 26.02.02, 14:48 HMm ...znowu o mnie mówią, no cóż to nie moja wina, ża "mam talent" jak śpiewał Sthur Odpowiedz Link Zgłoś