Dodaj do ulubionych

28.02.02, 03:27
Odgradzam stare wątki
od nowych

;-)))))))))

hi-hi
pzdr
Obserwuj wątek
    • oona 2 28.02.02, 17:38
      • kitek1 o czym chcesz uneczko w ten sposob............. 28.02.02, 17:42
        nas poinformnowac,
        czyszby to byl kres poprzedniej swawolnej wirualnie uneczki:)
        • oona Re: o czym chcesz uneczko w ten sposob............. 28.02.02, 17:43
          niestety nie!!:))
          to tylko nuda
          • kitek1 Re: o czym chcesz uneczko w ten sposob............. 28.02.02, 17:46
            a ja ci zawsze tyle propozycji skladam,
            a ty wszystko olewasz,
            a potem bez menika kreseczki smarujesz:)
            • oona Re: o czym chcesz uneczko w ten sposob............. 28.02.02, 17:47
              bo serduszek kompowo nie umiem:(
              • oona 7 28.02.02, 17:51
                • oona 8 28.02.02, 17:54
                  • oona 9 28.02.02, 17:55
                    zaczyna mi sie to podobac:))
                    • men_ Re: 9 28.02.02, 17:57
                      Oj, :)))
                      • oona Re: 9 28.02.02, 18:01
                        no czo?
                        urok samotnosci.... :))
                        był na @?
                        nie omdlał?:))
                        • oona 12 28.02.02, 18:04
                        • men_ Re: 9 28.02.02, 18:04
                          Był :)

?
                          • oona Re: 9 28.02.02, 18:05
                            ? :)
                            • men_ Re: 9 28.02.02, 18:07
                              No nie omdlał, men nie taki słaby :)))
                              • oona Re: 9 28.02.02, 18:08
                                aha:)

?
                                • oona Re: 9 28.02.02, 18:08
                                  w sumie nie ma o co pytac:)))
                                  • men_ Re: 9 28.02.02, 18:09
                                    A co chciałas zapytać ?:))
                                    • oona Re: 9 28.02.02, 18:11
                                      nic:))
                                      tylko jego reakcja taka...hm:)
                                      no ale przeciez nic tam przełomowego nie zawarłam
                                      wiec cóz..:))
                                      • men_ Re: 9 28.02.02, 18:12
                                        No własnie, nic :))chiba
                                        • oona Re: 9 28.02.02, 18:13
                                          nic:)
                                          choc mam nadzieje,ze nie znaczy to nic ciekawego:)
                                          choc jesli tak
                                          to trudno:)
                                          • kitek1 tatara spreparowalem............... 28.02.02, 18:18
                                            niech sie troche przegryzie,
                                            a ja lece po zimna wodeczke:)
                                            • oona Re: tatara spreparowalem............... 28.02.02, 18:19
                                              ja kolejny kubek czekolady
                                              tym razem bez mleka
                                              czarrrna:)
                                          • men_ Re: 9 28.02.02, 18:22
                                            Oj, przestań :))
                                            To zajrzyj szybciutko na pocztę, tylko nie zdziw sie za bardzo :))
                                            • oona Re: 9 28.02.02, 18:31
                                              hm,dzieki:))
                                              chiba byłam przygotowana na to
                                              ale juz nic moze dzisiaj@lepiej nie bede pisac
                                              albo troszke pozniej:))
                                              • men_ Re: 9 28.02.02, 18:34
                                                Dobrze, nie ma problemu :))
                                                A te cyferki (przy postach), to oznaczały pocżątek telefoniku czyjegos, hi,
                                                hi ?:))
                                              • men_ Re: 9 28.02.02, 18:34
                                                a co to było "hm", hę ?:))
                                                • oona Re: 9 28.02.02, 18:37
                                                  "hm" było tylko po to zeby"dzieki"nie zabrzmiało
                                                  sucho i zdawkowo,taki wstęp,tylko po to:))
                                                  • men_ Re: 9 28.02.02, 18:39
                                                    yhm :)))
                                                  • oona Re: 9 28.02.02, 18:40
                                                    wszystko w porzadku z menem?:)
                                                  • oona Re: 9 28.02.02, 18:39
                                                    ten telefonik to mysli oon,ze publicznie poda oona?
                                                    zyczy tak sobie?:))
                                                  • men_ Re: 9 28.02.02, 18:42
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaa, nie, plizzzzzz :))

troszke główka boli od pracy :)też - a tak w ogóle to O.K. z menem :))
                                                  • oona Re: 9 28.02.02, 18:44
                                                    3.........tfu najpierw kierunkowy,zapomniałam-
                                                    hihi zaczynam na przekór podawac:))
                                                    na pewno nie zepsułam mu humoru @?:)
                                                  • men_ Re: 9 28.02.02, 18:46
                                                    Nieeeeeeeee :) ostatni raz piszę, że nie :))
                                                  • oona Re: 9 28.02.02, 18:57
                                                    jeszcze raz plissssss:)))ostatni:))))
                                                  • kitek1 a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:43
                                                    nie chciala podac:(
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:45
                                                    Boś nie zasłużył, O!:))
                                                    Za uganiania sie za kobitkami po całym forum, nietylko "towarzyskim" :))
                                                  • kitek1 idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 18:46
                                                    albo w koncu po ta wodeczka:)
                                                  • oona Re: idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 18:48
                                                    Kitek-czekolada,banany=serotonina
                                                    kto mnie uczył jak miałam doła?:))
                                                  • men_ Re: idem sobie zrobi piff-paw....Uneczko 28.02.02, 18:49
                                                    nie pif-paw - wiesz, co to znaczy ?:))
                                                  • kitek1 Re: idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 18:49
                                                    az takiego dola to ja nie mam:)))
                                                  • oona Re: idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 18:52
                                                    kitek-uffffff:))
                                                    men-wiem co to znaczy:))
                                                  • kitek1 Re: idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 18:59
                                                    ja tez nie,
                                                    to menik jest taki drinkmen:)
                                                  • oona Re: idem sobie zrobi piff-paw.... 28.02.02, 19:02
                                                    moze nikt mu o czekoladzie i bananach nie powiedział?:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:46
                                                    o,to tez:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:45
                                                    na razie jedziecie na tym samym wozku
                                                    telefonikowo
                                                    gwoli wyjasnienia i pocieszenia:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:46
                                                    Nie drażnij, bo siem dowiem, hi,hi :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:48
                                                    tylko niech nie straszy
                                                    bo siem boje:)
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:49
                                                    Bedem cierpliwy - poczekam :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:53
                                                    ...byle nie za długo?:))))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:54
                                                    yhm :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:57
                                                    ok:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 18:58
                                                    ***:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:03
                                                    :)))
                                                    chyba faktycznie z humorem mena nienajgorzej *:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:05
                                                    Doskonale, również na tle zawodowym :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:06
                                                    wierze,ze nie...
                                                    ?
                                                    :))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:07
                                                    A to kurde, co miało znaczyć ?:)
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:09
                                                    ze nie chce zeby udawał
                                                    jesli cos jest nie tak
                                                    ze jest tak
                                                    zeby jej nie martwic:)
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:10
                                                    Kuuuuuuuuurde, słowo !!!!!!
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:13
                                                    e tam,taaaakie słowo....
                                                    hihi
                                                    ok juz wierze!!!!!!!!
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:15
                                                    Marsz mi natychmiast na pocztę !!!:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:17
                                                    najblizsza jeszcze czynna daleko-
                                                    w rynku:(
                                                    w noc mnie wyganiasz..:(
                                                    ide...:(
                                                    :))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:19
                                                    wrrrrrrrrrrrrr :)))

bo se zrobie pif-paw - w pubie, pamiętasz nazwę ?:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:24
                                                    uhm,przepraszam!!:))
                                                    teraz Ty biegnij:)
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:25
                                                    No !!! Bo już chciałem zawołać zd :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:28
                                                    wie ze w niego nie wierze
                                                    choc lubie
                                                    zd :))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:31
                                                    Ajaja, co ja zrobiłem - a mnie tez sie podobał :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:33
                                                    ani przez chwile nie wierzyła
                                                    moze jedną,dwie:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:35
                                                    Kłamczuszka - ta chwila to chyba dłużej trwała :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:39
                                                    nieeeeee:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:41
                                                    Nio dobra wierzę, że nie-kłamczuszka :))
                                                    Zadowolona ?:)))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:43
                                                    nie do konca wierzy ze oon wierzy
                                                    i dlatego nie całkiem zadowolona
                                                    ale tylko jesli o to chodzi
                                                    ogólnie taaaaak!:)))
                                                    to chiba przez nadmiar czekolady?:)))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:45
                                                    No proszę, cos tej nie-wiary u Uneczki dzisiaj duzio :))
                                                    To tez od nadmiaru czekolady, czy też z innego powodu ?:))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:49
                                                    nie,troszke spowazniała po prostu jako i oon
                                                    a poza tym nic innego i wszystko w porzadku
                                                    do jutra jej minie
                                                    i odpisała@!!:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:53
                                                    minie to spoważnienie ?:))

czytałem, i króciutko odpisałem, te meile widze odrazu
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 19:58
                                                    ja tez skrobnełam:)
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:04
                                                    hi, hi - ja też przed chwilą odskrobnąłem :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:08
                                                    to ja juz wracam tu
                                                    zeby forum sie jeszcze nami mogło nacieszyc zanim
                                                    wyjde:)))))
                                                    a jutro odpisze

jutro bedzie tez uczciwie pracowal?:))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:09
                                                    niestety, buuuuuuuuuuu :)))))))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:10
                                                    tak będzie do lata tj. lipca :(
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:11
                                                    ?????:))))))
                                                    biedaczek:)
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:13
                                                    No, jak bedzie potrzeba, to znajdzie czas wolny - poza tym czytała, że moze
                                                    jeździć po całej Polsce w delegacje :))
                                                  • oona Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:16
                                                    uhm:))
                                                    musze leciec:(
                                                    lubiemciem
                                                    dobranoc***:)))
                                                  • men_ Re: a mi numerka, uneczka................. 28.02.02, 20:20
                                                    Ja też, i lubiemcie i tez zaraz uciekam do domku :)

papa ***:)
                                                  • wawka30 oona+men -:) 01.03.02, 01:42
                                                    wasze posty sa balsamem dla mojej zkolatanej i zagubionej duszy ! łudze sie, ze
                                                    wy tak troche wiecej, niz to co w wirtualnej przestrzeni !-:)
                                                    chyba nie pogniewacie sie za czytanie waszych postów ?

życze powodzenia (odpukac w nie malowane drewno-:)

KOCHANI JESTESCIE !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka