mathildae 04.03.02, 15:56 zero migdalenia sie, sciskania (chyba ze wroga za szyje), buzi-buzi, dupci- dupci i innych podobnych! na ostro ma byc! brzytwa, zyleta i kaktus! ufff..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 15:58 siemanko babinko jedzowata, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:00 a z kim sie mamy napi...? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:05 Podesłać Ci kierowcę, żebyś potrenował prze 8-m, hę ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:06 to masz tylu kierowcow- by moc ich dziennie wymieniac? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:09 Hi, hi - no może jeszcze się zastanowię, jak padniesz na kolana przed Uneczką z przeprosinami, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:11 no tak- na Twoim miejscu tez bym oszczedzal kierowcow- moga sie Tobie przydac! Z polamanymi nogami trudno jest prowadzic samochod- albo szefa do samochodu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:12 No dobra, oszczędzę (ale nie kierowcę) - robię to tylko z czystej sympatii dla Maryjki, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:20 a co ma Maryjka z Twoim kierowca wspolnego. Przez to co powiedziales juz na niego wyrok podpisales :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:24 hi, hi - takiego marudnego kucharza oszczędzę dla Maryjki, no i dla tej wyżerki w Białym, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: to jest - qurna! - normalny watek-Mario 04.03.02, 16:14 wyku, nie zadzieraj, plizzzzzzzzzzzzz he he he :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpover Re: to jest - qurna! - normalny watek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:02 mathi, zwyczajowo Cię nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:17 x- jak zrozumiesz kobietem - bedziesz wielki!!!!!!! a tak - to jezdes normalny facet, a co!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xp Re: to jest - qurna! - normalny watek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:19 ja rozumiem kobietę i jestem wielki :) mathi nie rozumiem tylko sensu i słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort iks z przydatkami 04.03.02, 16:25 oki, wyprobujemy, wyprobujemy - zobaczymy, czy nie zmalejesz!!! ot, samochwala i juz! Gość portalu: Xp napisał(a): > ja rozumiem kobietę i jestem wielki :) > mathi nie rozumiem tylko sensu i słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:18 baaa, a ktoz zrozumie kobiete?;) zylete w dodatku;) ps. ulatwie Ci analize in private. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xp Re: to jest - qurna! - normalny watek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:22 mathi jak zwykle Cię nie rozumiem :) Co oznacza ułatwienie in private? w tweenpeaksowym nastroju nawet skrzynkę sprawdziłem! żadnego ułatwienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:34 nie bedzie ulatwien, bo... bo... wstyd sie przyznac.... namiary gdzies zgubilam.... ps1. ale Twoj tok rozumowania nie najgorszy byl, jak juz;) ps2. ale nie probuj sprawdzac, ostatniego blue box'a pana Lynch'a. takie, duze, futrzaste tam siedzi i gapi sie okrutnie..... Gość portalu: Xp napisał(a): > mathi jak zwykle Cię nie rozumiem :) > Co oznacza ułatwienie in private? > w tweenpeaksowym nastroju nawet skrzynkę sprawdziłem! > żadnego ułatwienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: to jest - qurna! - normalny watek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:39 no dobra, to ja się do Ciebie odezwę, po przerwie w interesownym romansie jeśli kojarzysz, bo ja zaś nie wiem co masz na myśli o blue boxie wspominając a to futrzeste w środku?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:42 musk mi sie wlasnie zlasowal, ale romansu nie pamietam;) to my.... no...o, matko!......ten tego?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: to jest - qurna! - normalny watek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:56 jam zszedł Ci z drogi, o pani, gdyś zapytać raczyła jakiż to romans do Ciebie mam, tak Ci słodząc! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:18 Ufff, ktos w koncu normalny watek zalozyl. mam ochote sie poklocic, przytargalam mala bombke ziemia-pieklo plus troche narzedzi zaczepnych, ostre zebiska znaczy... chetni sa? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:21 sa- ale w realu. W wirtualu nie wolno mi sie denerwowac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:23 ty, sacustam - ty od piekla odpierdolsia, co????? poszla na szczaw!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:26 czuuurt, czuc pieklo na odleglosc, siara az tu dojechalo. nerwy tylko w realu? chlopie, nie wiesz co tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:32 wiem- ale serce mam slabe. Jak mi zaczyna szwankowac w realu- koncze dyskusje dajac adwersarzowi w morde. W wirtualu nie jest to mozliwe :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:36 slusznie, o serce trzeba dbac, zwlaszcza serce meskie. jesli chodzi o dawanie w morde, zawsze sie mozna umowic w realu na wyrownanie rachunkow. lekka persfazja i juz. ok, spadam na szczaw, ale jeszcze wroce czort, milego popoludnia Ci zycze, widze ze letko dzis nie mialas. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:38 nie doczeklalbym tego spotkania w realu :o)) przeciwnik ze strachu w portki moglby narobic! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:38 ohohoho!!! marcys, ja Cie chyba na ring wstawie, wiesz? Ty tak piknie mordy obijasz, ze hej! a qurna, kto dostal, bo tylko nogi dyndajace w powietrzu zarejestrowalam?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:44 uj, rykoszetem:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:45 tak- nawet nie zauwazylem :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:48 bo Ci wprzody(?) sekulary zbilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 siemanko babino jedzowata........... 04.03.02, 16:52 gluchas, czy co starowinko kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wnusiu, slepoto moja;) 04.03.02, 16:58 pomodl sie predziutko, to moze los sie do mnie...hmm, hmmm, to znaczy do Ciebie usmiechnie i moze uda sie Ciebie wyswatac? cieszysz sie, nie?;O))) kitek1 napisał(a): > gluchas, > czy co starowinko kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only nie blondi............... 04.03.02, 17:02 ja w czarnym chodze, a une po uniesieniach slady zostawiaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: only nie blondi............... 04.03.02, 17:07 spokojnie, kochaneczku! jakie znowu uniesienia przy Tobie? trzeba by bylo dzieweczce najsamwprzod fiolke viagry do piwa dosypac;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 babcia zna juz rozowa viagre............. 04.03.02, 17:08 jestem dumny ze swej babci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a gdzie by zas!?! 04.03.02, 17:11 ja sie anabolami nie szprycuje,o! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a gdzie by zas!?! 04.03.02, 17:13 to czemu babcia ma takie wielkie uszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a gdzie by zas!?! 04.03.02, 17:17 zeby odpowiednio wczesnie uslyszec jak sie do mnie w niecnych zamiarach podkradasz;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a gdzie by zas!?! 04.03.02, 17:20 ja nie o radarach mowie, tylko o tych air-bagach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a gdzie by zas!?! 04.03.02, 17:41 oj, wnusiu, dziekuje Ci pieknie, za komplementa, ale ja obych jazykow nie uczona:( tolka po ruskomu niemnozko gawariu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:37 to ciebie tom bombom, a co, plci nie wyczuwasz???? bo ja jezdem Pani Czort i juz! saqqara napisał(a): > czuuurt, czuc pieklo na odleglosc, siara az tu dojechalo. > > nerwy tylko w realu? chlopie, nie wiesz co tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: to jest - qurna! - normalny watek 04.03.02, 16:40 ale qurna fajnie! coraz wiecej sie bije albo bic sie chce! moze igrzyska zorganizuje, co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Czorciku, cosik ostatnio mylą się 04.03.02, 16:40 co do Pani Czort, najpierw anioł tera saggara, co jest grane, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czorciku, cosik ostatnio mylą się 04.03.02, 16:44 menus, bom baba z jajamy jezd i moze dlatego???? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara No, wrocilam ze szczawiu 05.03.02, 12:24 Nie ukrywam, szczaw sie na zupe nie nadaje, ale moze ktos reflektuje. Aha, ja problemu z rozroznieniem plci nie mam kobieta chociazby z jajami, to tez kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś