the_kami 01.06.04, 23:54 Ty chyba dziś (_jeszcze_ dziś) podwójnie imieninowy jesteś?!?! To... wiesz, czego Ci życzymy, prawda? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Konrad?! 02.06.04, 07:41 the_kami napisała: > Ty chyba dziś (_jeszcze_ dziś) podwójnie imieninowy jesteś?!?! Aha, było, było. Dzięki za pamięć. > To... wiesz, czego Ci życzymy, prawda? ;-))) To ja przekażę też Alicji, tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 08:52 konradbryw napisał: > Aha, było, było. Dzięki za pamięć. Hyhy :-) > To ja przekażę też Alicji, tak? ;) No chyba oczywiste, tak? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Konrad?! 02.06.04, 08:12 No to i ode mnie wszystkiego najlepszego ;-) Niech lato nie będzie za gorące i szybko i radośnie płyną Wam dni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 08:40 Niech żyje nam towarzysz Konrad, co usta ma koloru... Nie pasuje :-# Gdyby Konrad się zgodził na Kondzia, można by napisać "usta słodkie ma jak miodzio". A tak pozostaje mi tylko "a dlaczego, wszystkiego najlepszego, podwójnie imieninowy"? Dzidka zaintrygowana Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 08:54 the_dzidka napisała: > Niech żyje nam towarzysz Konrad, > co usta ma koloru... ... ciemny granat? :-PPP > Nie pasuje :-# Gdyby Konrad się zgodził na Kondzia, można by napisać "usta > słodkie ma jak miodzio". Jakieś restrykcyjne ma poglądy... :-D > A tak pozostaje mi tylko "a dlaczego, wszystkiego > najlepszego, podwójnie imieninowy"? Dlaczego 'wszystkiego najlepszego'? Bo tak się jakoś przyjęło, że się takich rzeczy życzy przy podobnych okazjach :-D A dlaczego podwójnie to niech już solenizant himself wyjaśnia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Konrad?! 02.06.04, 08:59 the_kami napisała: > Jakieś restrykcyjne ma poglądy... :-D Tobie wolno. ;) > A dlaczego podwójnie to niech już solenizant himself wyjaśnia :-D Z tej prostej przyczyny, że jestem Konradem Jakubem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:05 konradbryw napisał: > Tobie wolno. ;) Co doceniam bardziej, niż myślisz. O! > Z tej prostej przyczyny, że jestem Konradem Jakubem. Co było zabawne, kiedy na obiadku wiadomym zwracano się do Ciebie dwoma imionami :-) Zabawne też było, jak Kuba (mój bratanek znaczy) do Ciebie zadzwonił, przedstawił się jako Kuba, poprosił do telefonu Konrada, na co usłyszał, że Kuba zaraz podejdzie :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 09:08 > Co doceniam bardziej, niż myślisz. O! Lizuska :-P > Co było zabawne, kiedy na obiadku wiadomym zwracano się do Ciebie dwoma > imionami :-) Zabawne też było, jak Kuba (mój bratanek znaczy) do Ciebie > zadzwonił, przedstawił się jako Kuba, poprosił do telefonu Konrada, na co > usłyszał, że Kuba zaraz podejdzie :-DDD Dom wariatów. Joanna Zdzisława Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:15 the_dzidka napisała: > Lizuska :-P Zazdrościsz :-PPPPPPPPPPP > Dom wariatów. Nieee... wyglądają mniej więcej normalnie :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Konrad?! 02.06.04, 09:18 the_kami napisała: > > Dom wariatów. > > Nieee... wyglądają mniej więcej normalnie :-DDD Mniej więcej? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:21 konradbryw napisał: > > Nieee... wyglądają mniej więcej normalnie :-DDD > > Mniej więcej? hmm... No? Ani na takich, co to 'umrzeć_z_nudów_można' nie wyglądacie, ani na takich, co to 'jeju_co_oni_znów_wymyślą_ :-) Ale kota masz odjechanego :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 09:22 > No? Mniej niż więcej :-P Dzidencja starannie wkłuwająca szpileczki Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Konrad?! 02.06.04, 09:24 the_kami napisała: > Ale kota masz odjechanego :-D Prawda? Pies też całkiem normalny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Konrad?! 02.06.04, 09:12 the_kami napisała: > Co było zabawne, kiedy na obiadku wiadomym zwracano się do Ciebie dwoma > imionami :-) Zabawne też było, jak Kuba (mój bratanek znaczy) do Ciebie > zadzwonił, przedstawił się jako Kuba, poprosił do telefonu Konrada, na co > usłyszał, że Kuba zaraz podejdzie :-DDD Miał dysonans poznawczy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:16 konradbryw napisał: > Miał dysonans poznawczy? Jakby odrobinkę? Zastanawiał się, czemu jego chcą prosić do telefonu :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Konrad?! 02.06.04, 09:54 konradbryw napisał: > Z tej prostej przyczyny, że jestem Konradem Jakubem. No to wszystkiego naj Wam obu. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 09:05 > ... ciemny granat? :-PPP Znajdź rym do słowa "Konrad". Bo ja jakos nie mogę. > Dlaczego 'wszystkiego najlepszego'? Bo tak się jakoś przyjęło, że się takich > rzeczy życzy przy podobnych okazjach :-D To był przerywnik, wtręt, łapacz oddechu!! Taka kulturalniejsza wersja przerywnika "kurwa" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:08 the_dzidka napisała: > Znajdź rym do słowa "Konrad". Bo ja jakos nie mogę. Szedł Konrad przez grad? :-D > To był przerywnik, wtręt, łapacz oddechu!! Taka kulturalniejsza wersja > przerywnika "kurwa" :-P ROTFL To miłe, że taka kulturalna jesteś :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 09:10 > Szedł Konrad przez grad? :-D Nasz kochany Konrad to sprytny koniokrad? > ROTFL > To miłe, że taka kulturalna jesteś :-DDDDDDDDDDDDDDDDD No jestem, jestem, no. Dzidka Zrzędząca (nadal) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Konrad?! 02.06.04, 09:16 the_dzidka napisała: > Nasz kochany Konrad to sprytny koniokrad? Nawet jeśli, to ukrywał się z tymi a) skłonnościami, b) zdolnościami :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Konrad?! 02.06.04, 09:25 > Nawet jeśli, to ukrywał się z tymi a) skłonnościami, b) zdolnościami :-D Nie musi :) W mieścinie, z której pochodzę ja i Ju-ju (tzn. raczej nasi przodkowie), do dziś krąży plotka, że nasz wspólny pradziadek był koniokradem :) Odpowiedz Link Zgłoś