men_ 17.03.02, 12:53 NIE WIEM, NIECH kTORAŚ MNIE POKOCHA !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 12:54 Przeze mnie. W życiu! Dozgonne kumplostwo Ci ślubowałam przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 12:56 men_ napisał(a): > NIE WIEM, NIECH kTORAŚ MNIE POKOCHA !!:)) ty to jestes dopiero spragniony milosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JESTEM PORZUCONY ?: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:58 men wyje z tesknotu do milosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 12:58 Ostatnio jestem :( :)) messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > NIE WIEM, NIECH kTORAŚ MNIE POKOCHA !!:)) > > ty to jestes dopiero spragniony milosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 12:59 i tak ci obojetne kto cie pokocha? > Ostatnio jestem :( > :)) > > messja napisał(a): > > > men_ napisał(a): > > > > > NIE WIEM, NIECH kTORAŚ MNIE POKOCHA !!:)) > > > > ty to jestes dopiero spragniony milosci:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:02 men_ napisał(a): > Nieeeeeeeeeeee :( > :) to powiedz drogi M. czego ty bys chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:05 men_ napisał(a): > Ciebie :)))) > Ciebie ????????? > :) klamczuch:))) (na forum sie uganiasz za innymi przeciesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:10 Bo przeszkodą "wielka woda" :)) messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Ciebie :)))) > > Ciebie ????????? > > :) > > klamczuch:))) > > (na forum sie uganiasz za innymi przeciesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:13 men_ napisał(a): > Bo przeszkodą "wielka woda" :)) > > messja napisał(a): > > > men_ napisał(a): > > > > > Ciebie :)))) > > > Ciebie ????????? > > > :) > > > > klamczuch:))) > > > > (na forum sie uganiasz za innymi przeciesz:) > skacz i ratuj... (dzisiaj mam taaaaaki ciezki dzien...:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:15 Skazany na straty !!! skoczyłem, i ??????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:19 men_ napisał(a): > Skazany na straty !!! > skoczyłem, i ??????:)) dlaczego na straty? i gdzie teraz, po wskoczeniu jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:23 W połowie drogi ...... Zawrócić z tym pływaniem ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:24 men_ napisał(a): > W połowie drogi ...... > Zawrócić z tym pływaniem ??:))) a co juz sie zzipales? zrob sobie przerwe na papierosa i dalej wiosluj:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:26 Oj, te wiosła ........ Chiba nie dopłynę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:28 men_ napisał(a): > Oj, te wiosła ........ > Chiba nie dopłynę :))) ale z ciebie "man"... juz sie poddajesz... jak zawrocisz to bedziesz skazany na takie rozne pozeraczki orek i wibratorow... nie boisz sie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:31 Wow !!!!!!!!!!!!! Jestem już man :)))))))))) Cio mam robić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:35 men_ napisał(a): > Wow !!!!!!!!!!!!! > Jestem już man :)))))))))) > Cio mam robić ?? ratuj!!!!! musze dzisiaj byc bardzo dzielna i odwazna... a nie mam na to ochoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:39 men_ napisał(a): > W d.pe przylać ??:) > Na czat ? oki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:42 men_ napisał(a): > nie przyleję , ale idę tamm:)) chiba mam problemy z otwrciem strony... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:56 men_ napisał(a): > chiba jednak w p.e :)) za co? napisz @ to sie umowimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:00 men_ napisał(a): > właź na czata :)) probowalam!!!!!!!!!!!!!! nie da rady! a poza tym musze juz isc, trzymaj za mnie kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:04 men_ napisał(a): > Jednak w p.pe :)) to sie juz nie odezwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:06 W p.pe :))) A nie lubisz mnie ?:)))))) messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Jednak w p.pe :)) > > to sie juz nie odezwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 12:59 Może Men chciałby być jednocześnie kochany i porzucony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JESTEM PORZUCONY ?: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:59 wlasnie. moze niech sie najpierw zastanowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:01 Tymczasem ja spojrzałam przez porzucone na stoliku okulary Kitka. No, teraz to widzę wszystko jasno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JESTEM PORZUCONY ?: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:02 ciekawe jak kitek teraz bedzie widziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:06 No, wczoraj dostawał zeza rozbieżnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JESTEM PORZUCONY ?: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:11 dobrze ze wogle dotarli do odmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:14 Ano. Żałuj, żeś ich nie widziała wczoraj :o). I życz im dzisiaj tego samego, bo mimo okularków Kitka na nosie wcale ich nie widze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: JESTEM PORZUCONY ?: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 14:06 dzis beda sie jeszcze dobijac? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:02 oj, on tylko taki rozdarty moze byc szczesliwy, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:04 onlyania napisał(a): > oj, on tylko taki rozdarty moze byc szczesliwy, he he he :)))) no prosze, nawet pozeraczka pirani sie pojawila.... nie martw sie kitek, ona cie pocieszy (wie jak to robic, bo obserwowala kroliczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:05 messja napisał(a): > onlyania napisał(a): > > > oj, on tylko taki rozdarty moze byc szczesliwy, he he he :)))) > > no prosze, nawet pozeraczka pirani sie pojawila.... > nie martw sie kitek, ona cie pocieszy (wie jak to robic, bo obserwowala > kroliczki:))) kurde, ta to dopiero zorientowana....... mena za kitka wziela, bo padne, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:08 onlyania napisał(a): > messja napisał(a): > > > onlyania napisał(a): > > > > > oj, on tylko taki rozdarty moze byc szczesliwy, he he he :)))) > > > > no prosze, nawet pozeraczka pirani sie pojawila.... > > nie martw sie kitek, ona cie pocieszy (wie jak to robic, bo obserwowala > > kroliczki:))) > > kurde, ta to dopiero zorientowana....... > mena za kitka wziela, bo padne, he he he faktycznie glupoty czsami pisze, a to dlatego, ze przed chwila pytalam o wibrator kitka na innym watku i stad ta pomylka. sorry men:)) a z drugiej strony w koncu kazdy man to i tak kitek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:12 od mojego wylosowanego kitusia siem odwal kobito!!!!! moj ci on!!!!!!!!!!!! (byl, he he he ) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:18 onlyania napisał(a): > od mojego wylosowanego kitusia siem odwal kobito!!!!! > moj ci on!!!!!!!!!!!! > > > (byl, he he he ) tak, slyszalam, ze mieliscie ze soba cos wspolnego: wibrator:))) ale dlaczego wkladalas go sobie w usta? i czy zabki sie od tego "niewykrusyly":))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:21 no przeca opisalam to na erotycznym, co wateczek przegapilas????? a taka pilna uczennica siem wydawalas, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:23 onlyania napisał(a): > no przeca opisalam to na erotycznym, co wateczek przegapilas????? > a taka pilna uczennica siem wydawalas, he he he przepraszam, ze przegapilam:))) ale nie badz taka i opisz to jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:28 no coz, ale ja juz taka jestem...... tobie proponuje wrocic na erotyczny i tam juz pozostac...... tam z pewnoscia bedziesz siem czula jak u siebie.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:33 onlyania napisał(a): > no coz, ale ja juz taka jestem...... > tobie proponuje wrocic na erotyczny i tam juz pozostac...... > tam z pewnoscia bedziesz siem czula jak u siebie.....:))) raczej jak w szkole.... i to z taka "prowesorka" z "powylamanymi renkami" jak ty.... hmm propozycja kuszaca... moze kiedys jeszcze zajze, pogadamy znowu o wibratorze, jak za starych dobrych czasow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:36 mam nadzieje nie miec tej pszyjemnosci z toba siem nawet tu spotykac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:38 onlyania napisał(a): > mam nadzieje nie miec tej pszyjemnosci z toba siem nawet tu spotykac > :))) pewno po "pszyjemnosciach" z wibratorem... no coz pozosotaje mi tylko podziekowac, ze nie bedziesz sie juz do mnie odzywac:)) bo to mi obiecalas, prawda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:54 ja ci tam gufno obiecywalam, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 13:59 onlyania napisał(a): > ja ci tam gufno obiecywalam, he he he :)))) wiem, wiem, mowisz, ze "pszyjemnosci" nie masz, a oderwac sie ode mnie nie mozesz... jak przyjdzie slawek to go poprosze, zeby cie znowu upil, moze wtedy sie zmeczysz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:01 niestety, slawus czeka pewnie na przyjaciela co go w Plocku odwiedzi, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:06 onlyania napisał(a): > niestety, slawus czeka pewnie na przyjaciela co go w Plocku odwiedzi, :))) i tobie to samo radze:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: JESTEM PORZUCONY ?: 17.03.02, 14:10 nie za bardzo mnie sie chce do Plocka jechac.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 niestety meniku, ja ci juz nie pomoge:( 18.03.02, 00:00 zakochalem sie w warszawiance, i nie bede juz dzikich milosci na forumie szukal:( Odpowiedz Link Zgłoś