Dodaj do ulubionych

Sylwia! Emperor zdradza!!!

22.03.02, 15:18
Olał nas i umawia sie z innymi!!! A w ogóle to jakaś epidemia, konkurencję nam
tu robią. Wiosna wszystkim na umysły padła.
Ogłaszam - Sylwia i Alennka nadal wolne i chętne!!!!
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 15:29
      to stare,dobre, kolezanki, im tez sie cos od zycia nalezy:)))))
      • kitek1 A Emperor jest przeciez mezem mojej narzeczonej.. 22.03.02, 15:30
        jasminki:)
        • alennka Re: A Emperor jest przeciez mezem mojej narzeczonej.. 22.03.02, 15:37
          Jako mąz i nie mąż niech on sobie będzie, ale my z Sylwią uzurpujemy sobie
          prawo pierwszeństwa (pierwszej nocy???? :-))) i już!
        • laelia Re: A Emperor jest przeciez mezem mojej narzeczonej.. 22.03.02, 15:38
          To Jasmina ma i męża i narzeczonego? Ja też chcę :o(
        • emperor Re: A Emperor jest przeciez mezem mojej narzeczonej.. 22.03.02, 15:38
          kto to jest? pierwsze slysze:))))

kitek1 napisał(a):

> jasminki:)

• sylwia-77 Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 15:46
      Ale z niego zdrajca!!!! Powiem Ci szczerze i tak by z tego nic nie było - on
      lubi typ "techno-barbi" - ja odpadam. Nie dość, że nie Barbi to jeszcze nie
      przepadam za techno! Ale nie ma się co smucić. Ja nastawiam sie optymistycznie
      na 11.04 i bez Empcia!Pozdrawki:)
      • alennka Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 15:48
        fakt, mnie i do Barbi i do techno daaaaaleeeeko, że hej! Ale w takim razie
        musimy ogłosić nowy nabór :-)))) Miejmy chociaż nadzieję, że Gonziu wiernie
        przy nas ostanie!!!
        • emperor Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:08
          nie ma lekko, ja i tak bede:)
          • alennka Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:15
            Tylko nie bierz ze sobą narzeczonych swoich mężów (czy jakoś tak...) Sam. Albo
            z kolegami :-)))
            • sylwia-77 Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:19
              Potwierdzam! Wręcz żądam! - im wiecej kolegów tym lepiej! Pozdrawiam i do
              zobaczenia!
              • emperor Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:23
                nie lubie konkurencji:)
                • alennka Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:32
                  Ależ Ty jesteś bezkonkurencyjny!!! Koledzy będą w chrakterze ochroniarzy!!!
                  Żeby się te tłumy na nas nie rzuciły, jak my takie szlyczne som!!!!
                  • emperor Re: Sylwia! Emperor zdradza!!! 22.03.02, 16:48
                    ilu chcesz tych kolegow? :))) 5,10,15,30,100....???
                    mam duzo, same rzeskie charty!
                    • alennka Sylwunia!! Ilu nam wystarczy? 22.03.02, 16:52
                      Ja myślę, że 10, no i oczywiście emperor na pierwszym miejscu (cysorz to mo
                      klawe życie!) Co Ty na to???
                      • emperor Re: Sylwunia!! Ilu nam wystarczy? 22.03.02, 16:55
                        co to za tekst? - "cysorz to mo klawe zycie"
                        • alennka Re: Sylwunia!! Ilu nam wystarczy? 22.03.02, 16:59
                          To cytat z piosenki (o ile się nie mylę śląskiej przyśpiewki) a chodzi mi o to,
                          że jesteś na uprzywilejowanej pozycji jako Kaiser!!!
                          • jasmina_tdi EMPEROR DO CHOLERY!!!!!!! 22.03.02, 18:16
                            Na pol dnia Cie z oka spuscic i juz wyprawiasz?????????????? :(((((
                            O rozwod wystapie!!!!!!!!!!!!! Jak slowo daje!!!!
                            • kitek1 wystap, wystap............. 22.03.02, 18:28
                              bo juz nawet mego proboszcza,
                              nudza, te moje spowietki o cudzolustwie:)
                              • men_ Re: wystap, wystap............. 22.03.02, 18:32
                                A jako pokutę daje Ci jedno okrążenie kościoła za jeden grzech - ile dzisiaj
                                przebiegłeś Kitek ?:))
                                • kitek1 Re: wystap, wystap............. 22.03.02, 18:34
                                  na deskorolkach sobie posuwam,
                                  tez chce byc takie tdi, jak jasmineczka moja:)
                                  • jasmina_tdi jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 18:42
                                    nie pozwalaj se!

kitek1 napisał(a):

> na deskorolkach sobie posuwam,
                                    > tez chce byc takie tdi, jak jasmineczka moja:)

• kitek1 Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 18:47
                                      no co Ty,
                                      pofantazjowac sobie nie mozna:)
                                      • alennka Jasmina! 22.03.02, 18:50
                                        Obiecałaś Kitka odstąpić. Jak będzie???
                                        • kitek1 do Jasmina! 22.03.02, 18:52
                                          powaznie,
                                          masz mnie na zbycie:)
                                          • men_ Kitek 22.03.02, 18:53
                                            Zmieniaj gumy .. w deskorolce :)))
                                            • kitek1 Re: Kitek 22.03.02, 18:55
                                              zegnaj wawawko,
                                              lece do krakowka:)))
                                              sminka mysli, ze dobry inters z krakuska robi?:)
                                              • men_ Re: Kitek 22.03.02, 18:56
                                                Złotowłosa sie zapłacze :)))
                                                • kitek1 Re: Kitek 22.03.02, 18:57
                                                  rudaszka,
                                                  teraz cos z iksikiem kombinuje:)
                                              • alennka Re: Kitek 22.03.02, 18:57
                                                Jak Ty na desko- to ja na łyżwo- ! Mogę Ci nawet wyjechać na spotkanie :-))
                                                • kitek1 Re: Kitek 22.03.02, 18:58
                                                  obysmy sie tylko w slonskim smogu nie mineli:)
                                                  • alennka Re: Kitek 22.03.02, 19:01
                                                    Gdzie Ślónsk gdzie Małopolska? A jakby co bede machać flagą. I ten mój włos
                                                    rozwiany....
                                                  • kitek1 Re: Kitek 22.03.02, 19:03
                                                    bo ja z dolnego sune,
                                                    i wlos mam mniej rozwiany:)
                                                    a skad Ty mnie znasz alennko:)
                                        • jasmina_tdi allenka 22.03.02, 19:10
                                          rozmyslilam sie :)))) kitek jest tylko moj i moj i moj!!!!!!

alennka napisał(a):

> Obiecałaś Kitka odstąpić. Jak będzie???

• jasmina_tdi Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:10
                                        mozna alle uwazaj bo niektorym to na stale zostaje :)))))

kitek1 napisał(a):

> no co Ty,
                                        > pofantazjowac sobie nie mozna:)

• kitek1 Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:11
                                          to teraz sobie bede z alennka wyobrazal:)))
                                          jak Ty taka wrazliwa:(
                                          • jasmina_tdi Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:34
                                            taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak?????? to sobie wyobrazaj!:((((((((((

kitek1 napisał(a):

> to teraz sobie bede z alennka wyobrazal:)))
                                            > jak Ty taka wrazliwa:(

• kitek1 Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:40
                                              alennka jst wolna i chetna,
                                              i nie balamuci tak wszystkim w glowach jak TY,
                                              a TY nawet na romantice jakies milosne szamanstwo uprawiasz:(
                                              • jasmina_tdi Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:48
                                                a Ty myslisz, ze ja nie widzialam co Ty na Romantice wyprawiasz???? slinisz sie
                                                do wszystkiego co potrafi pisac!!!!

kitek1 napisał(a):

> alennka jst wolna i chetna,
                                                > i nie balamuci tak wszystkim w glowach jak TY,
                                                > a TY nawet na romantice jakies milosne szamanstwo uprawiasz:(

• kitek1 Re: jaka tam Twoja!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:50
                                                  bo ja bardzo romantyczny jestem,
                                                  uneczka mi to zarzucila, wybierajac menika:)
                                  • men_ Re: wystap, wystap............. 22.03.02, 18:50
                                    Takie, jak na któres części "Powrót do przyszłośći" - odrzutowe ?:))

kitek1 napisał(a):

> na deskorolkach sobie posuwam,
                                    > tez chce byc takie tdi, jak jasmineczka moja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka