niedzwiedziczka 01.10.03, 15:18 Zabulgatało coś, a nad powierzchnią bagna zaczęły unosić się opary.... Nagle z błota wynurzyła się postać pokryta brązową mazią. Któż to mógł być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:23 zanim dopowiem, to napisz czy widac czy postac ma na sobie bielizne czy tez zaklada jeansy bez majtek?:) niedzwiedziczka napisała: > Zabulgatało coś, a nad powierzchnią bagna zaczęły > unosić się opary.... > Nagle z błota wynurzyła się postać pokryta brązową mazią. > Któż to mógł być? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:36 amor_latino napisał: > zanim dopowiem, to napisz czy widac czy postac ma na sobie bielizne czy tez > zaklada jeansy bez majtek?:) To prze jeansy widać majtki??? ;P "Czas na małe conieco" Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:40 nie przez tylko nad. nie widzisz na ulicy jak sie pannom te stringi wystrzeliwuja znad grubego czarnego paska z wielka klamra? a szakire zna, he? niedzwiedziczka napisała: > amor_latino napisał: > > > zanim dopowiem, to napisz czy widac czy postac ma na sobie bielizne czy te > z > > zaklada jeansy bez majtek?:) > > To prze jeansy widać majtki??? ;P > > "Czas na małe conieco" Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:54 amor_latino napisał: > nie przez tylko nad. nie widzisz na ulicy jak sie pannom te stringi > wystrzeliwuja znad grubego czarnego paska z wielka klamra? a szakire zna, he? > Taaak.. A najbardziej mi się podobało pytanie mojego kolegi z pracy (kolega w wieku 50+), czy kiedy na pracowni studenci piszą kolkwium i studentce ze spodni biodrówek wystają majtki, a z tych majtek metka, to może za tą metkę pociągnąć? A ja już wiem po co są stringi. Jak panienki siedzą na kolokwium nachylone nad kartką i biodrówki kończą się w połowie pupy, to dokładnie widac po co są. Tyle, że potem nie mam dużo roboty ze sprawdzaniem wypracowan ich kolegów. Same pały. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 16:24 niedzwiedziczka napisała: > amor_latino napisał: > > > nie przez tylko nad. nie widzisz na ulicy jak sie pannom te stringi > > wystrzeliwuja znad grubego czarnego paska z wielka klamra? a szakire zna, > he? > > > Taaak.. > A najbardziej mi się podobało pytanie mojego kolegi z pracy (kolega w wieku > 50+), czy kiedy na pracowni studenci piszą kolkwium i studentce ze spodni > biodrówek wystają majtki, a z tych majtek metka, to może za tą metkę pociągnąć? > > A ja już wiem po co są stringi. Jak panienki siedzą na kolokwium nachylone nad > kartką i biodrówki kończą się w połowie pupy, to dokładnie widac po co są. Tyle > , > że potem nie mam dużo roboty ze sprawdzaniem wypracowan ich kolegów. Same pały. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 16:25 az mi dech zaparlo:)))))) zwoja szosa, to ci studenci to maja teraz fajnie. przynajmniej moga sobie postrzelac. amor_latino napisał: > niedzwiedziczka napisała: > > > amor_latino napisał: > > > > > nie przez tylko nad. nie widzisz na ulicy jak sie pannom te stringi > > > wystrzeliwuja znad grubego czarnego paska z wielka klamra? a szakire > zna, > > he? > > > > > Taaak.. > > A najbardziej mi się podobało pytanie mojego kolegi z pracy (kolega w wiek > u > > 50+), czy kiedy na pracowni studenci piszą kolkwium i studentce ze spodni > > biodrówek wystają majtki, a z tych majtek metka, to może za tą metkę > pociągnąć? > > > > A ja już wiem po co są stringi. Jak panienki siedzą na kolokwium nachylone > nad > > kartką i biodrówki kończą się w połowie pupy, to dokładnie widac po co są. > > Tyle > > , > > że potem nie mam dużo roboty ze sprawdzaniem wypracowan ich kolegów. Same > pały. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 16:32 Żałuj, że nie możesz sobie takich zajęć poprowadzić :) Chociaż na mnie to bardziej by chyba podziałały mięśnie jakiegoś studenta spod obcisłej koszulki.... Ale takich nie uśwaidczysz... Ah! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 16:39 zawsze mi zostaje prowadzenie zajec na studiach wieczorowych:) niedzwiedziczka napisała: > Żałuj, że nie możesz sobie takich zajęć poprowadzić :) > Chociaż na mnie to bardziej by chyba podziałały mięśnie jakiegoś studenta spod > obcisłej koszulki.... > Ale takich nie uśwaidczysz... Ah! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 20:59 Eeee tam. Na studiach wieczorowych to sami zapracowani. Raz miałam pana, który błagał o zaliczenie, a powodem dla którego miał je dostać była.... piątka dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 02.10.03, 10:42 pewnie mu rzucilas: - przeciez ma pan juz piatke. o co panu chodzi? - na moich studiach wieczorowych wszyscy sa na dopingu. to pomaga szybciej sie uczyc:) niedzwiedziczka napisała: > Eeee tam. Na studiach wieczorowych to sami zapracowani. Raz miałam pana, który > błagał o zaliczenie, a powodem dla którego miał je dostać była.... > piątka dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:33 bulgotek blotnisty z niziny mazowieckiej. pod ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:35 No i kwik, jak zawsze ma rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:41 tak kwik, znowu masz racje jak nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:47 wszak to dla mnie typowe jak nigdy:P kwik napisała: > wreszcie cos madrego napisales :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:54 never say always and always say never. whatever :P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:42 niedzwiedziczka napisała: > Zabulgatało coś, a nad powierzchnią bagna zaczęły > unosić się opary.... > Nagle z błota wynurzyła się postać pokryta brązową mazią. > Któż to mógł być? Tylko nie mazią - oki? Brązową paciają... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: bul, bul.... 01.10.03, 15:55 Dobra, nie ch będzie breja na zgodę! Odpowiedz Link Zgłoś