drzewko_pigwy 09.08.04, 20:12 A Twoje Kociątko to chłopczyk czy dziewczynka? Bo nasze właśnie zaczyna wyrastać z najmniejszych ciuszków. Mogłabym coś odłożyć, jeżeli chcesz. Pozdr. Kot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Cat! 09.08.04, 20:59 drzewko_pigwy napisała: > A Twoje Kociątko to chłopczyk czy dziewczynka? Bo nasze właśnie zaczyna > wyrastać z najmniejszych ciuszków. Mogłabym coś odłożyć, jeżeli chcesz. Ponoć chłopak ;-)) Ale dziewczyna za pare dni urodzi się Konradowi i Alicji ;- )) Może najpierw oni ;-) ja mam jeszcze dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Cat! 10.08.04, 07:43 catalina1 napisała: > Ponoć chłopak ;-)) Ale dziewczyna za pare dni urodzi się Konradowi i Alicji Dokładnie, to pani doktor daje pół paznokcia, że dziewczynka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_pigwy Re: Konrad i Cat! 10.08.04, 10:41 Kurczę, nie wiedziałam! Od razu widać, że mnie tu nie było oj dłuuuugo. To jak, odkładać coś? A jak dacie Dzieciakom na imiona? Kot Co Już Bywa z Powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Konrad i Cat! 10.08.04, 10:52 drzewko_pigwy napisała: > To jak, odkładać coś? Jeśli można, to pewnie. ;) > A jak dacie Dzieciakom na imiona? Mikołaj albo Helena. Zależnie od pci. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Konrad i Cat! 10.08.04, 12:04 konradbryw napisał: > Jeśli można, to pewnie. ;) Dokładnie ;-)) Ja poczekam w kolejce ;-) > > > A jak dacie Dzieciakom na imiona? > > Mikołaj albo Helena. Zależnie od pci. ;> Pawełek lub Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Cat! 10.08.04, 08:14 > Ponoć chłopak ;-)) Ale dziewczyna za pare dni urodzi się Konradowi i Alicji Możecie wrócić do starych dobrych obyczajów i zaaranżować małżeństwo od kołyski :-PP Kiedyś łączono w ten sposób majątki ziemskie, ale co Wy moglibyście połączyć? Komputery w sieć? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cat! 10.08.04, 08:27 the_dzidka napisała: > Możecie wrócić do starych dobrych obyczajów i zaaranżować małżeństwo od > kołyski :-PP Dajmy tym naszym Maluchom się urodzić w spokoju najpierw :-) > Kiedyś łączono w ten sposób majątki ziemskie, ale co Wy > moglibyście połączyć? Komputery w sieć? :-D > No to było by wyzwanie logistyczne ze względu na odległość ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś