blekitnooka_krolewna 28.03.02, 13:51 Przybywaj kochany...!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:04 a glodnego smoka bys nie chciala???? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:14 jak znam zycie i królewiczów to sie po "erotice"szwęda, tam daj anons Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:16 A czy przypadkiem ta Błękitnooka jaśminem nie pachnie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:19 wlasnie czuc taki delikatny aromat, a zamiast blekitu w oczach widac srebrne kamyczki:)) men_ napisał(a): > A czy przypadkiem ta Błękitnooka jaśminem nie pachnie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:19 pewnie pachnie,choc Ty masz blizej do jasminowej ksiezniczki niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:25 Hi, hi - Uneczka w tej chwili wygląda jak Miss Universum ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 14:33 jaka Miss??? Uniwersamu???? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:33 ze niby złość piękności szkodzi a zazdrość odwrotnie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:34 Niooo :))*)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:37 to są informacje niesprawdzone wiec nie wierz w nie za bardzo,cio? tak na wszelki wypadek:)* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:46 W które mam nie wierzyć ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:51 bałagan sie zrobił na watku a ja do sprzatania ostatnia chetna jestem wiec niech mnie nie pyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:11 OKi, idem znowu do pracy, ble :))*))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:35 oona napisał(a): > ze niby złość piękności szkodzi > a zazdrość odwrotnie??:) cos ty, ania-pirania, nie jest zazdrosna, ona wszak miss akwarium:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:37 Ojej, alem się cieszę - myślałem, że juz się z Only nie pogodzicie :)) Gość portalu: messja napisał(a): > > cos ty, ania-pirania, nie jest zazdrosna, ona wszak miss akwarium:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:44 oj men, masz niesprawdzone informacje: my sie nigdy nie klocilysmy, ja ja b. lubie, nawet dla niej kroliczki wyciagam z cylindra...:) (co ona z tymi kroliczkami robi to juz jej sprawa:))) men_ napisał(a): > Ojej, alem się cieszę - myślałem, że juz się z Only nie pogodzicie :)) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > cos ty, ania-pirania, nie jest zazdrosna, ona wszak miss akwarium:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:45 No co Ty za bzdurki opowiadasz, chyba ich nie zjada - to pirania w końcu czy modliszka ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 14:39 wszystkie rybki spia w jeziorze, nie w akwarium :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:41 Gość portalu: onlyania napisał(a): > wszystkie rybki spia w jeziorze, nie w akwarium :))) ale ty jestes pirania... ciebie trzeba w akwarium, bo bys wszystkie rybki zjadla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 14:46 Uwaga, uwaga! Wielka wojna pisankowa się rozpoczęła! Na surowe pisanki. Leci. Plask! Only trafiona!!! Trach! Trach! Messja, Men! Hurrra! I specjalna dla Emperora - prosto w nos! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ LAELIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.02, 15:13 Ty tu jaj nie rób, tfu, jajami we mnie nie rzucaj !!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 15:41 laelia napisał(a): > Uwaga, uwaga! Wielka wojna pisankowa się rozpoczęła! Na surowe pisanki. Leci. > Plask! Only trafiona!!! Trach! Trach! Messja, Men! Hurrra! I specjalna dla > Emperora - prosto w nos! ty sie tutaj tak nie rzucaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:46 JAJKAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIII !!!! A co! Świątecznie ma być! Jajka rzecz jasna są surowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:50 i jeszcze raz! nawet Bond nie uskoczył :o) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:51 ale pieknie malowane w cebuli i wysmarowane smalcykiem zeby blyszczaly!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:55 Oj, pranko będzie chopaki i dziewczyny... ale co tam! Jeszcze raz! Emperor, białko Ci po klacie spływa - mrrrrrrrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:56 Ronja piane ubij:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:57 Men! Trafiony! Hi, Hi nie ciskaj piorunów oczami! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:58 Piane na gorąco, hm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 14:59 zalezy od temperatury Emperora, a podniosla mu sie pewnie po tych jajach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! IP: 9.67.96.* 28.03.02, 14:58 cholera zagapiłem sie!!!!!!!!!!!!!!! ..cich!!,ciach w nich!!!!!! Ronja osłaniaj tyły spieprzamy stad szybko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! 28.03.02, 15:09 Dlaczego Ronja zawsze za awangardę albo za osłaniacza tyłów robi... Buuu... Znów ja zbiore od tych obrzuconych jajami... Tu! Halo! Tu celujcie!!!! Psyt! Uciekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: W mena, emperora, only, oonę o messję !!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 15:43 ronja napisał(a): > JAJKAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIII !!!! > A co! Świątecznie ma być! > Jajka rzecz jasna są surowe!!!!! we mnie tez? czy za mnie o mnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:08 przytargalam genetycznie modyfikowane kury, niosa na potege po 10 jajek na minute. kto chce? kur jest sporo.... o cholera, kto mi przywalil zbukiem???!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:10 To nie ja! Saqqara, nie celuj we mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:10 To wycofujący się. Ja tylko osłaniałam - i tu spuszczając oczka wiercę palcem w brzegu sweterka.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:32 Ronja a nie w oczku wielkanocnego zajaczka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:35 O ZESZ!!!! rycze na caly glos jak zraniony bawol!!!! kurna, oko mi prawie poszlo!!! Ronja, rzuce w Ciebie nie jajkiem tylko ta genetycznie modyfikowana kura i wszystkimi jajkami ktore w sobie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 15:37 Ronja jak jeszcze tu jestes to sie ewakuuj, drob bywa grozny, slyszalam o kurczaku, ktory w Anglii lokomotywe zdewastowal. aha dodam ze byl mrozony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor ZGNILE STRUSIE JAJA !!!!!! 28.03.02, 15:49 wyladowaly w tym momencie na glowie: Laeli (ty zmien tego nick'a bo nie wiem jak to sie odmienia) Saqqari/y (--II Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ZGNILE STRUSIE JAJA !!!!!! 28.03.02, 16:05 A kolorowe przynajmniej, bo to obowiązkowo pisanki muszą być :o) Poza tym myśmy już dawno uciekły Hi, Hi. Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ZGNILE STRUSIE JAJA !!!!!! 28.03.02, 16:12 feeeeeee..... jak ty pachniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnooka_krolewna ROZ_...ILISCIE MI WATEK!!!!!!!! 28.03.02, 16:12 Jazda mi stad bo was smokiem poszczuje!!!!!!! Na dwie godziny wystarczy stad wyjsc i taki efekt! Bezefektywny totalnie! Krolwicza jak nie ma tak nie bylo a burdel totalny jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: ROZ_...ILISCIE MI WATEK!!!!!!!! 28.03.02, 16:14 o! burdelmama wrocila:) witam serdecznie, jak dzisiaj stoimy? blekitnooka_krolewna napisał(a): > Jazda mi stad bo was smokiem poszczuje!!!!!!! > Na dwie godziny wystarczy stad wyjsc i taki efekt! Bezefektywny totalnie! > Krolwicza jak nie ma tak nie bylo a burdel totalny jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ROZ_...ILISCIE MI WATEK!!!!!!!! 28.03.02, 16:16 Ja właśnie pod prysznicem się pluszczę i pachnę wyjątkowo pięknie, a Wy nie czujecie wcale świątecznego nastroju, o! Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnooka_krolewna Re: ROZ_...ILISCIE MI WATEK!!!!!!!! 28.03.02, 16:31 sorry koles ale na tak malym koniu nie dojedziesz pod moj zamek :)))))))))) barthezz napisał(a): > o! burdelmama wrocila:) > witam serdecznie, jak dzisiaj stoimy? > > > > blekitnooka_krolewna napisał(a): > > > Jazda mi stad bo was smokiem poszczuje!!!!!!! > > Na dwie godziny wystarczy stad wyjsc i taki efekt! Bezefektywny totalnie! > > Krolwicza jak nie ma tak nie bylo a burdel totalny jest!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kto rzucil we mnie wielkim smierdzacym jajem??? 28.03.02, 16:16 kto qurna??!!!! emperor??? masz cale umorusane lapska! poczekaj, w rewanzu podrzuce Ci smierdzace jajo jakiegos palanta, dopiero bedziesz wanial jak franszuska perfumeryja! Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:27 Przy braku królewicza może być kosturek? Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnooka_krolewna Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:31 a co ja z wysokiego zamku na zebry ide zeby sie kosturkiem podpierac???? kosturek napisał(a): > Przy braku królewicza może być kosturek? Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:35 To jak ześ królewna bez zamku to może i bez błękitnej krwi, wówczas dobry kosturek to jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnooka_krolewna Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:39 mam blekitna krew bo codziennie pije plyn do chlodnicy i ten niebieski kompocik :)))) kolorystyka ma zbawienny wplyw na osocze, nie wiedziales???? zareklamuj sie jakos to moze Cie wezme (zamiast smoka:)))) kosturek napisał(a): > To jak ześ królewna bez zamku to może i bez błękitnej krwi, wówczas dobry > kosturek to jak zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:42 jasminko, a dlaczego nie jestes blekitnooka_krolewna_tdi? Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnooka_krolewna Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:43 bo sie nie zmiescilo! ale dobrze kombinujesz -masz u mnie plusa empciu :)))) barthezz napisał(a): > jasminko, a dlaczego nie jestes blekitnooka_krolewna_tdi? Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: Błękitnooka krolewna szuka krolewicza!!! 28.03.02, 16:44 To też stąd ten błękit oczu, a myślalem,że od urodzenia. Kosturek i reklama, nie umiem sie reklamować i chyba nie muszę. W końcu każdy mnie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Bohaterki smoooooooooookieeeem????? 29.03.02, 08:02 I jajami????? Kurami w nich!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a te blekitne oczka, to chyba po denaturacie...... 29.03.02, 08:47 pozdrawia krolewicz od nalewek za 2 zl:) Odpowiedz Link Zgłoś