nikiniki34vb 08.02.14, 18:51 mimo ze jestem bogaty to moja mloda zonka od dawna mnie zdradzała mimo ze wszystko jej kupowalem i spelniałem jej zachcianki a ta k mnie zrdadza od dawna jaka kare mam szmacie wymierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt zadna k... zadna (kare) 08.02.14, 20:22 rozwodzisz sie (grzecznie) albo to tolerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koko.cha Re: jak ukarać żone za zdrade 08.02.14, 23:45 Zdradzająca żona-to k.... i szmata. Zdradzający mąż-to nieszczęsliwy niedopieszczony facet. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
gabber33 Re: jak ukarać żone za zdrade 11.07.14, 15:58 czytajac poprzednie wypowiedzi jestem zaskoczony jak mozna dawac tak"plytkie" odpowiedzi?!!!! no ale do rzeczy : porozmawiaj z nia bez emocji(tzn sproboj:) ) bo sam wiem jakie to trodne ,i znajdz odpowiedz pierw dlaczego to robi/robila. MFG Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: jak ukarać żone za zdrade 13.07.14, 00:56 Kobieta nie zdradza bez przyczyny sugeruję abyś siebie ukaral Odpowiedz Link Zgłoś
facettt czy ja wiem... ? 13.07.14, 19:52 black-sandra napisała: > Kobieta nie zdradza bez przyczyny sugeruję abyś siebie ukaral czy ja wiem? - te mezatki , ktore ze mna swoich mezczyzn zdradzaly, to czynily to chyba bez przyczyny wlasnie... Bo na mezow nie narzekaly, a ja sam tez nie jestem jakis Apollo, albo inny geniusz intelektu... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: czy ja wiem... ? 14.07.14, 23:34 facettt > czy ja wiem? - te mezatki , ktore ze mna swoich mezczyzn zdradzaly, to czynily > to chyba bez przyczyny wlasnie... > Bo to nim formami były ;) > Bo na mezow nie narzekaly, a ja sam tez nie jestem jakis Apollo, albo inny geni > usz intelektu... No musi być w Tobie cos co przyciąga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: czy ja wiem... ? 11.10.14, 22:42 black-sandra napisała: > No musi być w Tobie cos co przyciąga ;) no potrafie byc mily i uprzejmy - ale to chyba zadna szczegolna zaleta ? uwazasz , ze trafialem na kobiety majace za mezow introwertykow, milczkow, czy gburow ? Odpowiedz Link Zgłoś
romsan Re: jak ukarać żone za zdrade 13.07.14, 19:02 Dostałeś, co chciałeś...czyli dostęp do młodego ciała, Twoja Pani dostała dostęp do pieniędzy...taki układ... ...o jakiej zdradzie mówisz? Może ktoś inny nie ma pieniędzy, ale kochać potrafi...pomyśl o tym. Ukarać? Kiepsko to brzmi...nie sądzisz? Jak się czujesz urażony...to się rozwiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: jak ukarać żone za zdrade 13.07.14, 23:40 a ile lat mam powtarzać,ze zdrada zdrady nie jest zdradą... no i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: jak ukarać żone za zdrade 15.07.14, 17:17 Po co karac? Po co sie zenic? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: jak ukarać żone za zdrade 11.10.14, 22:44 viviene napisała: > a ile lat mam powtarzać,ze zdrada zdrady nie jest zdradą... a powtorka zdrady - to tez juz nie zdrada. to zwykly proceder. Odpowiedz Link Zgłoś
eurekax Re: jak ukarać żone za zdrade 19.07.14, 23:51 Kasa to nie wszystko... Ulokuj kasę na koncie, albo na giełdzie. W wolnym czasie zajmij się żoną. Okaż jej, jak bardzo ją kochasz. Powiedz jej. Doceni :) Odpowiedz Link Zgłoś