Gość: kaja IP: 212.160.78.* 22.08.01, 15:25 Ma być złośliwy do bólu, wredny i paskudny. Ma mnie drażnić i denerwować tak, żebym zwsze rano chciała do niego zadzwonić, aby rzekł mi parę wstrętnych słówek... na razie tyle, czekam z drżącym sercem Kaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 15:41 jestem do Twojej dyspozycji, moge Cię denerwować przez 24 godziny na dobę. Ponoć jestem w tym dobry. I "nie kończę" za wcześnie tak jak niektórym się do zdarza. Andrzej z Krakowa andrew113@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 22.08.01, 15:49 A moze jakaś mała próbka złośliwości, no wiesz muszę miec pewność, czy się nadajesz.... Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:04 aleś ty jest upierdliwa a pozatym to nie chce mi się z Tobą gadać (może być) przeszedłem testy !!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 22.08.01, 16:09 Miałeś być złośliwy, a nie chamski -test oblany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:12 Nie przesadzasz z tym "chamstwem" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:21 przecież to były żarty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 23.08.01, 10:04 żarty żartami, ale jest jakiś dobry smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 10:35 to była złosliwość ale chyba nie o taka ci chodziło, sorry postaram sie to naprawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 149.156.177.* 23.08.01, 11:51 Gość portalu: kaja napisał(a): > A moze jakaś mała próbka złośliwości, no wiesz muszę miec pewność, czy się > nadajesz.... A Ty znowu w tej samej sukience co Aneta???? ...taka probka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 12:15 Czy czasem nie pracujesz w agencji reklamowej lub czymś podobnym? Ci ludzie lubią, jak wetknie im się z rana parę szpileczek w słabiznę. Mają później przez cały dzień więcej adrenaliny i motywacji do pracy; ponieważ nie szanują siebie ani swojej roboty, chcą za wszelką cenę udowodnić złośliwcowi, że są coś warci (nawet jeśli sami w to nie wierzą). A może jesteś dziennikarzem, który stracił pazury i temperament? Może upokarzano Cię w domu i ludzie, którzy Cię dręczą, przypomijają Ci szczęśliwe dzieciństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 23.08.01, 15:24 Nie uważam, że złośliwcy są interesujący, bo byle głupka nie stać na złośliwości i ot tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 15:59 ciekawe czy ty jestes tak ładna jak jestes bezsczelna bo gdyby tak było to bys była niezła laska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 16:05 Gość portalu: kaja napisał(a): > Nie uważam, że złośliwcy są interesujący, bo byle głupka nie stać na > złośliwości i ot tyle :-) Powyższe zdanie jest wewnętrznie sprzeczne (dlaczego nie uważasz, ze złośliwcy są interesujący, skoro byle głupka nie stać na złośliwości?), podobnie jak sam Twój ideał faceta - "miły złośliwiec"... Zresztą nie wszystkie złośliwości muszą być najwyższych lotów - można być osobnikiem głupim i ograniczonym, a zarazem wrednym i dokuczliwym. Owszem, inteligencja pociąga za sobą złośliwość, ale w drugą stronę to nie musi działać. Jakże uroczo kobieca logika: jeżeli z p wynika q, to z q wynika p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.*.*.* 23.08.01, 16:09 przepraszam, ze sie wtracam w tak interesujaca pogawedke ale mam pytanko: czy interesuja Cie malo ciekawi mezczyzni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa......do Gosi IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 16:12 czesc Gosia co słychać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena+ Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:26 Gość portalu: good son napisał(a): > Powyższe zdanie jest wewnętrznie sprzeczne (dlaczego nie uważasz, ze złośliwcy > są interesujący, skoro > byle głupka nie stać na złośliwości?), podobnie jak sam Twój ideał faceta - "mi > ły złośliwiec"... > Zresztą nie wszystkie złośliwości muszą być najwyższych lotów - można być osobn > ikiem głupim i > ograniczonym, a zarazem wrednym i dokuczliwym. Owszem, inteligencja pociąga za > sobą złośliwość, ale > w drugą stronę to nie musi działać. Jakże uroczo kobieca logika: jeżeli z p wyn > ika q, to z q wynika p... ty Synek mi tu kobiet nie obrazaj uogolnianiem ,bom jest umysl scisly moze Kaja pila do Ciebie z tym "milym zlosliwcem"? hi hi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 21:32 Gość portalu: malena+ napisał(a): > > ty Synek mi tu kobiet nie obrazaj uogolnianiem ,bom jest umysl scisly > moze Kaja pila do Ciebie z tym "milym zlosliwcem"? hi hi ;)) Istnieje pewna roznica pomiedzy umyslem scislym a umyslem scisnietym. Ludzie, ktorzy mowia o sobie "ja jestem umysl scisly", naleza przewaznie do tej drugiej kategorii. To samo zreszta, nawet bardziej, odnosi sie do ludzi, ktorzy mowia o sobie dumnie, ze sa "humanistami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena+ Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 23:01 Gość portalu: good son napisał(a): > Istnieje pewna roznica pomiedzy umyslem scislym a umyslem scisnietym. Ludzie, > ktorzy mowia o sobie "ja jestem umysl scisly", naleza przewaznie do tej drugiej > kategorii. To samo zreszta, nawet bardziej, odnosi sie do ludzi, ktorzy mowia o > sobie dumnie, ze sa "humanistami". Szanowny Panie Syn`ek! Wlasnie ,no wlasnie! bo ja jestem strasznie rozhumanizowana inteligencja techniczna scisnieta w waskotorowa kolejke do Rabki/ ktora do tego zlikwidowali w zwiazku z nieoplacalnoscia / no i teraz zywcem nie mam dokad jazd uskuteczniac :(( , co gorsza mowie to zupelnie bez dumy ..uuuu... No ale widze ze trafilam na wyjatkowo /khe khe/ szeroki umysl , /no gdziez mi sie rownac z Inter City!/, wytlumacz wiec mi o Panie jak doszedles do tego stanu? zechciej rozszerzyc nieco me horyzonty bo /khe khe/ ucisk na moj umysl zaczyna byc bolesny! tak mocno jest scisniety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja do synka :przerost formy nad trescia IP: 212.160.78.* 24.08.01, 09:16 Z rozmów Twoich które dotychczas czytałam wydawałeś się osobą posiadajacą spora inteligecje, ale coz skoro teraz okazuje się iż jest ona polaczona z nad wyraz rozwinieta duma i pycha, czyli zapewne znany Ci przerost formy nad trescia. My jestesmy tylko ludzmi, mamy swoje slabe i mocne strony i uwazam, ze nie masz najmniejszego prawa nikogo oceniac nie znajac go. A co do Hitlera - to on też popełniał bledy, tworzyl gette z miastach z ktorych ludzie uciekali (nie to co Stalin -on miał Sybir :-)) a sam fakt przegranej wojny świadczy rowniez o zbyt "scislym "umysle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: do synka :przerost formy nad trescia do Kaji IP: *.bci.net.pl 24.08.01, 09:50 oj KAJA ty z dnia na dzień okazujesz się coraz bardziej głupsza, czy ty jestes blondynka czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: do synka :przerost formy nad trescia IP: *.filg.uj.edu.pl 24.08.01, 10:13 skad Ci sie wzial ten Hitler? na czyj post w ogole odpowiadalas? moze pisalas do kogos maila i przez pomylke wyslalas go jako post na forum, ni z gruchy, ni z pietruchy... Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: do good son? 24.08.01, 18:33 good synku Czekam wciaz na odpowiedz na me wczesniejsze pytanie, wybacz ze ponaglam ale dostalam migreny od tego khe khe ..ucisku. Czyzbym miala sie nie doczekac?? No to w takim razie coz..ide po apap. A ze nie wiem kidy wroce wiec pozwol ze nieudolnie podsumuje: Nick Cave jest jeden, za bardzo Ci te klimaty nie wychodza..przemysl to jeszcze raz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son do maleny+ (z zachwytem) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 02:50 Santa Madonna, nareszcie ktoś się zorientował! Pani, masz mnie u swoich stóp. Wiem doskonale, że Nicka nie sposób naśladować i nawet nie próbuję, dlatego uwaga, że "za bardzo mi te klimaty nie wychodzą", opierała się na nieporozumieniu - gdybym nawet próbował iść w Jego ślady, nie robiłbym tego na forum, tu mogłem najwyżej zapożyczyć od niego ksywkę. Pozwól mi wszakże obsypać Cię kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitx OK IP: 216.214.9.* 25.08.01, 00:09 Czesc, napisz cos wiecej , wyslij fotke ,nie zawiedziesz sie do zobaczenia w Krakowie pitx1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś