Dodaj do ulubionych

Poznam miłego złośliwca z Krakowa......

IP: 212.160.78.* 22.08.01, 15:25
Ma być złośliwy do bólu, wredny i paskudny. Ma mnie drażnić i denerwować tak,
żebym zwsze rano chciała do niego zadzwonić, aby rzekł mi parę wstrętnych
słówek... na razie tyle, czekam z drżącym sercem
Kaja
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 15:41
      jestem do Twojej dyspozycji, moge Cię denerwować przez 24 godziny na dobę.
      Ponoć jestem w tym dobry. I "nie kończę" za wcześnie tak jak niektórym się do
      zdarza.

Andrzej z Krakowa
      andrew113@wp.pl
      • Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 22.08.01, 15:49
        A moze jakaś mała próbka złośliwości, no wiesz muszę miec pewność, czy się
        nadajesz....
        Kaja
        • Gość: Andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:04
          aleś ty jest upierdliwa a pozatym to nie chce mi się z Tobą gadać (może być)
          przeszedłem testy !!!!!?????
          • Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 22.08.01, 16:09
            Miałeś być złośliwy, a nie chamski -test oblany
            • Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:12
              Nie przesadzasz z tym "chamstwem" ????
            • Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 22.08.01, 16:21
              przecież to były żarty!!!
              • Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 23.08.01, 10:04
                żarty żartami, ale jest jakiś dobry smak
                • Gość: andrzej Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 10:35
                  to była złosliwość ale chyba nie o taka ci chodziło, sorry postaram sie to
                  naprawic
        • Gość: tester Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 149.156.177.* 23.08.01, 11:51
          Gość portalu: kaja napisał(a):

> A moze jakaś mała próbka złośliwości, no wiesz muszę miec pewność, czy się
          > nadajesz....

A Ty znowu w tej samej sukience co Aneta????
          ...taka probka....
    • Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 12:15
      Czy czasem nie pracujesz w agencji reklamowej lub czymś podobnym? Ci ludzie lubią, jak wetknie im
      się z rana parę szpileczek w słabiznę. Mają później przez cały dzień więcej adrenaliny i motywacji do
      pracy; ponieważ nie szanują siebie ani swojej roboty, chcą za wszelką cenę udowodnić złośliwcowi,
      że są coś warci (nawet jeśli sami w to nie wierzą). A może jesteś dziennikarzem, który stracił pazury i
      temperament? Może upokarzano Cię w domu i ludzie, którzy Cię dręczą, przypomijają Ci szczęśliwe
      dzieciństwo?
      • Gość: kaja Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: 212.160.78.* 23.08.01, 15:24
        Nie uważam, że złośliwcy są interesujący, bo byle głupka nie stać na
        złośliwości i ot tyle :-)
        • Gość: cdn Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 15:59
          ciekawe czy ty jestes tak ładna jak jestes bezsczelna bo gdyby tak było to bys
          była niezła laska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 16:05
          Gość portalu: kaja napisał(a):

> Nie uważam, że złośliwcy są interesujący, bo byle głupka nie stać na
          > złośliwości i ot tyle :-)

Powyższe zdanie jest wewnętrznie sprzeczne (dlaczego nie uważasz, ze złośliwcy są interesujący, skoro
          byle głupka nie stać na złośliwości?), podobnie jak sam Twój ideał faceta - "miły złośliwiec"...
          Zresztą nie wszystkie złośliwości muszą być najwyższych lotów - można być osobnikiem głupim i
          ograniczonym, a zarazem wrednym i dokuczliwym. Owszem, inteligencja pociąga za sobą złośliwość, ale
          w drugą stronę to nie musi działać. Jakże uroczo kobieca logika: jeżeli z p wynika q, to z q wynika p...
          • Gość: gosia Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.*.*.* 23.08.01, 16:09
            przepraszam, ze sie wtracam w tak interesujaca pogawedke ale mam pytanko: czy
            interesuja Cie malo ciekawi mezczyzni ?
            • Gość: cdn Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa......do Gosi IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 16:12
              czesc Gosia co słychać,
          • Gość: malena+ Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:26
            Gość portalu: good son napisał(a):

> Powyższe zdanie jest wewnętrznie sprzeczne (dlaczego nie uważasz, ze złośliwcy
            > są interesujący, skoro
            > byle głupka nie stać na złośliwości?), podobnie jak sam Twój ideał faceta - "mi
            > ły złośliwiec"...
            > Zresztą nie wszystkie złośliwości muszą być najwyższych lotów - można być osobn
            > ikiem głupim i
            > ograniczonym, a zarazem wrednym i dokuczliwym. Owszem, inteligencja pociąga za
            > sobą złośliwość, ale
            > w drugą stronę to nie musi działać. Jakże uroczo kobieca logika: jeżeli z p wyn
            > ika q, to z q wynika p...

ty Synek mi tu kobiet nie obrazaj uogolnianiem ,bom jest umysl scisly
            moze Kaja pila do Ciebie z tym "milym zlosliwcem"? hi hi ;))
            • Gość: good son Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.filg.uj.edu.pl 23.08.01, 21:32
              Gość portalu: malena+ napisał(a):
              >
              > ty Synek mi tu kobiet nie obrazaj uogolnianiem ,bom jest umysl scisly
              > moze Kaja pila do Ciebie z tym "milym zlosliwcem"? hi hi ;))

Istnieje pewna roznica pomiedzy umyslem scislym a umyslem scisnietym. Ludzie,
              ktorzy mowia o sobie "ja jestem umysl scisly", naleza przewaznie do tej drugiej
              kategorii. To samo zreszta, nawet bardziej, odnosi sie do ludzi, ktorzy mowia o
              sobie dumnie, ze sa "humanistami".
              • Gość: malena+ Re: Poznam miłego złośliwca z Krakowa...... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 23:01
                Gość portalu: good son napisał(a):

> Istnieje pewna roznica pomiedzy umyslem scislym a umyslem scisnietym. Ludzie,
                > ktorzy mowia o sobie "ja jestem umysl scisly", naleza przewaznie do tej drugiej
                > kategorii. To samo zreszta, nawet bardziej, odnosi sie do ludzi, ktorzy mowia o
                > sobie dumnie, ze sa "humanistami".

Szanowny Panie Syn`ek!

Wlasnie ,no wlasnie! bo ja jestem strasznie rozhumanizowana inteligencja
                techniczna scisnieta w waskotorowa kolejke do Rabki/ ktora do tego zlikwidowali w
                zwiazku z nieoplacalnoscia / no i teraz zywcem nie mam dokad jazd uskuteczniac
                :(( , co gorsza mowie to zupelnie bez dumy ..uuuu...

No ale widze ze trafilam na wyjatkowo /khe khe/ szeroki umysl , /no gdziez mi sie
                rownac z Inter City!/, wytlumacz wiec mi o Panie jak doszedles do tego stanu?
                zechciej rozszerzyc nieco me horyzonty bo /khe khe/ ucisk na moj umysl zaczyna
                byc bolesny! tak mocno jest scisniety!
              • Gość: kaja do synka :przerost formy nad trescia IP: 212.160.78.* 24.08.01, 09:16
                Z rozmów Twoich które dotychczas czytałam wydawałeś się osobą posiadajacą spora
                inteligecje, ale coz skoro teraz okazuje się iż jest ona polaczona z nad wyraz
                rozwinieta duma i pycha, czyli zapewne znany Ci przerost formy nad trescia. My
                jestesmy tylko ludzmi, mamy swoje slabe i mocne strony i uwazam, ze nie masz
                najmniejszego prawa nikogo oceniac nie znajac go. A co do Hitlera - to on też
                popełniał bledy, tworzyl gette z miastach z ktorych ludzie uciekali (nie to co
                Stalin -on miał Sybir :-)) a sam fakt przegranej wojny świadczy rowniez o
                zbyt "scislym "umysle :-)
                • Gość: cdn Re: do synka :przerost formy nad trescia do Kaji IP: *.bci.net.pl 24.08.01, 09:50
                  oj KAJA ty z dnia na dzień okazujesz się coraz bardziej głupsza, czy ty jestes
                  blondynka czy co
                • Gość: good son Re: do synka :przerost formy nad trescia IP: *.filg.uj.edu.pl 24.08.01, 10:13
                  skad Ci sie wzial ten Hitler? na czyj post w ogole odpowiadalas? moze pisalas do kogos maila i
                  przez pomylke wyslalas go jako post na forum, ni z gruchy, ni z pietruchy...
                  • malena+ Re: do good son? 24.08.01, 18:33
                    good synku
                    Czekam wciaz na odpowiedz na me wczesniejsze pytanie, wybacz ze ponaglam ale
                    dostalam migreny od tego khe khe ..ucisku.
                    Czyzbym miala sie nie doczekac??
                    No to w takim razie coz..ide po apap.
                    A ze nie wiem kidy wroce wiec pozwol ze nieudolnie podsumuje:
                    Nick Cave jest jeden, za bardzo Ci te klimaty nie wychodza..przemysl to jeszcze
                    raz. ;)
                    • Gość: good son do maleny+ (z zachwytem) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 02:50
                      Santa Madonna, nareszcie ktoś się zorientował! Pani, masz mnie u swoich stóp. Wiem doskonale, że Nicka nie
                      sposób naśladować i nawet nie próbuję, dlatego uwaga, że "za bardzo mi te klimaty nie wychodzą", opierała się
                      na nieporozumieniu - gdybym nawet próbował iść w Jego ślady, nie robiłbym tego na forum, tu mogłem najwyżej
                      zapożyczyć od niego ksywkę. Pozwól mi wszakże obsypać Cię kwiatami.
    • Gość: pitx OK IP: 216.214.9.* 25.08.01, 00:09
      Czesc, napisz cos wiecej , wyslij fotke ,nie zawiedziesz sie
      do zobaczenia w Krakowie
      pitx1@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka