swietlik4 01.09.04, 11:14 TO szare zycie wygladalo troche lepiej??? Jesli jest ktos kto ma jakikolwiek pomysl,niech napisze!Wszyscy przeciez mozemy sie postarac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swietlik4 Re: co zrobic by..... 01.09.04, 11:30 chocby nawet,chodzi mi o to,by zlapac jakies pomysly po odejsciu od klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
nicey Re: co zrobic by..... 01.09.04, 11:45 pierwszy krok masz za sobą - założyłaś ten wątek :) -wracać z pracy czy iść dokądkolwiek zawsze inną drogą niż ostatnio, najlepiej przez jakiś zarośnięty park -pogłaskać pieska/kotka... najlepiej nieznajomego - nigdy nie wiesz co się wydarzy... - o. albo pogłaskać kogoś nieznajomego. to by była adrenalinka ;) -segregować odpady - od razu robi się weselej (chyba że to już robisz to wiesz jak to wygląda>) nie szare już a kolorowe kubełki, w poszukiwaniu których należy zwykle prawdziwe wyprawy robić po mieście (chyba że nie masz tego miasta pod ręką) -uśmiechnąć się do sąsiada albo kogoś innego, kogo nie cierpisz (no chyba że takowi/e nie istnieją) -trochę ryzykowne w nowym budownictwie, ale... a nuż... spróbuj niechcący odbić płytkę przypodłogową w łazience jak Amelia... ewentualnie - po prostu zrób sobie coś dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik4 Re: co zrobic by..... 01.09.04, 11:53 Od razu usmiech na twarzy po przeczytaniu Twojej odpowiedzi;) Zrezygnuje z wpisywania nie przemyslanych tematow i chetnie utrzymalabym kontakt z osoba jak Ty! Jak jeszcze powiedzialbys czy i gdzie mozna Cie zlapac w tych godzinach mmmmm... Nie mysl ,ze jestem jakas niedopieszczona nimfomanka,prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
nicey Re: co zrobic by..... 01.09.04, 12:00 Jak jeszcze powiedzialbys czy i gdzie mozna Cie zlapac w tych godzinach > mmmmm... Nie mysl ,ze jestem jakas niedopieszczona nimfomanka,prosze! nie no, nie myślę tak. ale ja jestem takim bardzo kobiecym facetem :))) Odpowiedz Link Zgłoś