Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:41 kocham go ale nie moge z nim uprawiać seksu poprostu nie ciągnie mnie . dziwne nie ? co to za związek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 10:50 Czy to Twój pierwszy związek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:55 trzeci w każdym był seks - gorzej z miłością a tu on by dla mnie zrobił wszysstko a seks leży . Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 11:02 Być może w żaden sposób Cię nie zaskoczył... każda kobieta potrzebuje czegoś z zaskoczenia, jakiejś fascynacji, a może masz taki okres że poprostu Ci się nie chce, ja tak czasem mam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:07 to fakt z tym zaskoczeniem. on jest jak taki misiu do przytulania wzbudza we mnie uczucia macierzyństwa ( bardziej ) niż podniecenia seksualnego. małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 11:27 marta powiedz jemu wprost - brakuje mi tatusia, malutka jestem i potrzebuje misia, jak dojrzeję to wystawie ci to coś - ale mój drogi jeszcze nie teraz. ps. zagadaj tak do niego a napewno zrozumie oooaaaahahahahihihi...eee wy dziewczyny naprawdę jesteście w dechę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:53 myślisz że to lepsze niż nieustanne ,, nie mam ochoty boli mnie głowa, ? tylko że ja naprawde mam ochote go przytulić bardziej niż uprawiać z nim seks. czy to nie jest aby wina nadopiekunczości ze strony matki on ma 29 lat !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 12:15 marta coś dziwnego się z Tobą dzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:17 no a można jaśniej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 13:59 Marta piszesz, ze go kochasz, a co wedlug Ciebie oznacza ten termin ? Co znaczy kochac kogos ? Rozne sa milosci: do ojczyzny, do Boga, braterska, rodzica do dziecka...no i wreszcie ta, za ktora tak prawie wszyscy gonia, czyli milosc polaczona z pozadaniem seksualnym. Jak to spiewa Grechuta: ...I teskniac sobie zadaje pytanie, czy to jest przyjazn, czy to jest kochanie ? Moze zadaj sobie pare takich pytan, a bedziesz miala odpowiedz. Powodzenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
pumala Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 14:10 tylko, ze odpowiedź nie jest taka prosta niestety wierna_rzeko doskonale Cie rozumiem marta, mam to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:19 dziękuje że nie jestem sama. jak odróżnić przyjaźń od kochania , od zakochania czy w przyjaźni jest zazdrość ? czy jej nie powinno być to wszystko jest bardzo płynne . poza tym seks jest trudnym rzemiosłem i być może to sprawa treningu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:25 ale masz chłopie ubaw co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pumala Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 14:44 Gość portalu: yorg napisał(a): > ::::::)))))) ale co Cie najbardziej rozsmieszylo yorg?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPHed GIRL Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: 212.126.14.* 20.09.04, 14:37 Czyś Ty zwariowała dziewczyno??? To, że go nie pożądasz ma być winą jego matki? Może lepiej będzie jeśli znajdzie sobie taką, co będzie jej odpowiadał taki jaki jest? Nie piszesz, czy on nalega! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:40 polecam książke freuda pt seksitria. ( kompleks edypa ) a propos mojego szaleństwa .czy mnie pożąda jest prawiczkiem i nie wie jak się za vto zabradz ( ponoć ) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:26 Marto pozwól że zadam Ci pytanie, jak długo jesteście razem? co do dużego dziecka to mnie taki związek też się przydażył nie tyle w kwestii seksualnej ale ogólnego partnerstwa. Nie wydaje mi się aby wychowanie przez mamusię było konsekwencją jego stosunku do spraw sexu chyba że się myle?....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 16:30 lalkę, kup chłopcu laklkę, albo będzie się bawil albo nauczy się celować. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:32 Yorg czy Ty tak dla zabawy? wypowiedz się sensownie co? i na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 16:42 sensownie powiadasz. widzę czarne chmury nad ... albo nie czarne chmury już przeszły ale ten związek stracił sens nie sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 21:04 Gość portalu: yorg napisał(a): > sensownie powiadasz. > widzę czarne chmury nad ... > albo nie > czarne chmury już przeszły ale > ten związek stracił sens > nie sądzisz według mnie ktoś w tym związku powiniem coś zrobic o ile im na nim zależy, a czy to możliwe żeby miał ten związek sens...? szanse są zawsze "Czy było komy kochać kogo? Czy było komu walczyć z kim? Działo się wszystko albo nic Tam albo nie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:37 Widac jestes uczulona na rodzynki.............hm wiec same tylko ciasto mozesz jesc:))przykro.......tracisz wiele z tego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:39 najlepsze są orzechy i migdały Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 17:28 To powiedzmy bez nadzienia zadne ciasto nie jest dobre;))bo juz nadzienie jest zecza gustu jakie woli:)):)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 22:16 jest możliwa ......... choc nie na długo hehhheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zapomniec1 8 L ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:47 Jezeli nic sie nie zmini to to chyba bedzie najleprzez rozwiaznaie skoro sie bardzo lubicie i wam na was zalezy to moze lepiej zostac przyjeciulmi jak cos komus bedzie doskierac to sie bedzie mial na czyim ramieniu wyplakac przytulic ale CHLOPA na stale czy tam "przelotnie ":D::D to sobie znajdz "normalnego " a jak sie pokucicie to bedziesz miala do kogo przyjsc i sie pozalic . Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka14 Re: ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.09.04, 20:51 Nie rozumiem dlaczego umilkłaś ....Marto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:01 bo niestety nie ma internetu w domu tylko pisze z pracy . dziękuje że chcecie mi pomóc!! Odpowiedz Link Zgłoś