Dodaj do ulubionych

MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:41
kocham go ale nie moge z nim uprawiać seksu poprostu nie ciągnie mnie .
dziwne nie ? co to za związek
Obserwuj wątek
    • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 10:50
      Czy to Twój pierwszy związek?
      • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:55
        trzeci w każdym był seks - gorzej z miłością a tu on by dla mnie zrobił
        wszysstko a seks leży .
        • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 11:02
          Być może w żaden sposób Cię nie zaskoczył... każda kobieta potrzebuje czegoś z
          zaskoczenia, jakiejś fascynacji, a może masz taki okres że poprostu Ci się nie
          chce, ja tak czasem mam,
          • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:07
            to fakt z tym zaskoczeniem. on jest jak taki misiu do przytulania wzbudza we
            mnie uczucia macierzyństwa ( bardziej ) niż podniecenia seksualnego. małe
            dziecko
            • Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 11:27
              marta powiedz jemu wprost - brakuje mi tatusia, malutka jestem i potrzebuje
              misia, jak dojrzeję to wystawie ci to coś - ale mój drogi jeszcze nie teraz.
              ps. zagadaj tak do niego a napewno zrozumie
              oooaaaahahahahihihi...eee wy dziewczyny naprawdę jesteście w dechę
              • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:53
                myślisz że to lepsze niż nieustanne ,, nie mam ochoty boli mnie głowa, ? tylko
                że ja naprawde mam ochote go przytulić bardziej niż uprawiać z nim seks. czy to
                nie jest aby wina nadopiekunczości ze strony matki on ma 29 lat !!!!
                • Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 12:15
                  marta coś dziwnego się z Tobą dzieje!!!
                  • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:17
                    no a można jaśniej ???
                    • wierna_rzeka Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 13:59
                      Marta piszesz, ze go kochasz, a co wedlug Ciebie oznacza ten termin ?
                      Co znaczy kochac kogos ?
                      Rozne sa milosci: do ojczyzny, do Boga, braterska, rodzica do dziecka...no i
                      wreszcie ta, za ktora tak prawie wszyscy gonia, czyli milosc polaczona z
                      pozadaniem seksualnym.
                      Jak to spiewa Grechuta: ...I teskniac sobie zadaje pytanie, czy to jest
                      przyjazn, czy to jest kochanie ?
                      Moze zadaj sobie pare takich pytan, a bedziesz miala odpowiedz.
                      Powodzenia :).
                      • pumala Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 14:10
                        tylko, ze odpowiedź nie jest taka prosta niestety wierna_rzeko

doskonale Cie rozumiem marta, mam to samo...
                        • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:19
                          dziękuje że nie jestem sama. jak odróżnić przyjaźń od kochania , od zakochania
                          czy w przyjaźni jest zazdrość ? czy jej nie powinno być to wszystko jest bardzo
                          płynne . poza tym seks jest trudnym rzemiosłem i być może to sprawa treningu ?
                    • Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 14:20
                      ::::::))))))
                      • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:25
                        ale masz chłopie ubaw co ?
                      • pumala Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 14:44
                        Gość portalu: yorg napisał(a):

> ::::::))))))

ale co Cie najbardziej rozsmieszylo yorg?:)
                • Gość: SPHed GIRL Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: 212.126.14.* 20.09.04, 14:37
                  Czyś Ty zwariowała dziewczyno???
                  To, że go nie pożądasz ma być winą jego matki?
                  Może lepiej będzie jeśli znajdzie sobie taką, co będzie jej odpowiadał taki
                  jaki jest?
                  Nie piszesz, czy on nalega!
                  • Gość: marta Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:40
                    polecam książke freuda pt
                    seksitria. ( kompleks edypa ) a propos mojego szaleństwa .czy mnie pożąda
                    jest prawiczkiem i nie wie jak się za vto zabradz ( ponoć )
                    • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:26
                      Marto pozwól że zadam Ci pytanie, jak długo jesteście razem?
                      co do dużego dziecka to mnie taki związek też się przydażył nie tyle w kwestii
                      seksualnej ale ogólnego partnerstwa.
                      Nie wydaje mi się aby wychowanie przez mamusię było konsekwencją jego stosunku
                      do spraw sexu chyba że się myle?....:)
                    • Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 16:30
                      lalkę, kup chłopcu laklkę, albo będzie się bawil albo nauczy się celować.
                      • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:32
                        Yorg czy Ty tak dla zabawy? wypowiedz się sensownie co? i na temat
                        • Gość: yorg Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU IP: *.crowley.pl 20.09.04, 16:42
                          sensownie powiadasz.
                          widzę czarne chmury nad ...
                          albo nie
                          czarne chmury już przeszły ale
                          ten związek stracił sens
                          nie sądzisz
                          • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 21:04
                            Gość portalu: yorg napisał(a):

> sensownie powiadasz.
                            > widzę czarne chmury nad ...
                            > albo nie
                            > czarne chmury już przeszły ale
                            > ten związek stracił sens
                            > nie sądzisz

według mnie ktoś w tym związku powiniem coś zrobic o ile im na nim zależy,
                            a czy to możliwe żeby miał ten związek sens...? szanse są zawsze

"Czy było komy kochać kogo?
                            Czy było komu walczyć z kim?
                            Działo się wszystko albo nic
                            Tam albo nie tam?
                          • pumala Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 21.09.04, 10:04
                            niekoniecznie
    • kemocik Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:37
      Widac jestes uczulona na rodzynki.............hm wiec same tylko ciasto mozesz
      jesc:))przykro.......tracisz wiele z tego:))
      • niezapominajka14 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 16:39
        najlepsze są orzechy i migdały
        • kemocik Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 17:28
          To powiedzmy bez nadzienia zadne ciasto nie jest dobre;))bo juz nadzienie jest
          zecza gustu jakie woli:)):))))))))
    • tominaley Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 22:11
      strata czasu!!
    • lopp1 Re: MIŁOŚĆ- BEZ SEKSU 20.09.04, 22:16
      jest możliwa ......... choc nie na długo hehhheh
      • Gość: jak zapomniec1 8 L ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:47
        Jezeli nic sie nie zmini to to chyba bedzie najleprzez rozwiaznaie skoro sie
        bardzo lubicie i wam na was zalezy to moze lepiej zostac przyjeciulmi jak cos
        komus bedzie doskierac to sie bedzie mial na czyim ramieniu wyplakac przytulic
        ale CHLOPA na stale czy tam "przelotnie ":D::D to sobie znajdz "normalnego " a
        jak sie pokucicie to bedziesz miala do kogo przyjsc i sie pozalic .
        • niezapominajka14 Re: ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.09.04, 20:51
          Nie rozumiem dlaczego umilkłaś ....Marto
          • Gość: marta Re: ZOSTANCIE PRZYJACIULMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:01
            bo niestety nie ma internetu w domu tylko pisze z pracy . dziękuje że chcecie
            mi pomóc!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka