chudyy 12.04.02, 10:06 hej, jak tam w piaskownicy? w sumie to miłe wpadać tu i widzieć, że wielu weteranów ciągle nawija a spotykacie się jeszcze czasami na piciu? to bym kiedy zajrzał i wódeczki się napił z wami, ba może nawet piwa, hej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: Chudyy was pozdrawia IP: 195.205.73.* 12.04.02, 10:09 chudyy napisał(a): Dziś pijemy za Jasminę... A Ty kidy na kapuśniak zapraszasz? > hej, jak tam w piaskownicy? > w sumie to miłe wpadać tu i widzieć, że wielu weteranów ciągle nawija > a spotykacie się jeszcze czasami na piciu? to bym kiedy zajrzał i wódeczki się > napił z wami, ba może nawet piwa, > hej Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 10:17 Gość portalu: magnolia napisał(a): > Dziś pijemy za Jasminę... > A Ty kidy na kapuśniak zapraszasz? buuu, dziś z moją miłą idziemy do jakiejś odjechanej knajpy, gdzie wódeczka po 4 złote !!!, klimat mocno siermiężny, a kelnerka po zamówieniu pierwszej kolejki przychodzi i pyta: - to co na drugą nóżkę !!! a kapuśniak, hm, cieplej się robi to może rzeczywiście by jaką imperę skręcić? choć na coś takiego to bym fasolkę po bretońsku zaproponował hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Chudyy was pozdrawia IP: 195.205.73.* 12.04.02, 10:20 chudyy napisał(a): to wolałabym barszcz ukraiński > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > Dziś pijemy za Jasminę... > > A Ty kidy na kapuśniak zapraszasz? > > buuu, dziś z moją miłą idziemy do jakiejś odjechanej knajpy, gdzie wódeczka po > 4 > złote !!!, klimat mocno siermiężny, a kelnerka po zamówieniu pierwszej kolejki > przychodzi i pyta: > - to co na drugą nóżkę !!! > > a kapuśniak, hm, cieplej się robi to może rzeczywiście by jaką imperę skręcić? > choć na coś takiego to bym fasolkę po bretońsku zaproponował > > hej Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 11:03 Gość portalu: magnolia napisał(a): > to wolałabym barszcz ukraiński o, nowe wyzwanie, podejmuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Chudyy was pozdrawia IP: 195.205.73.* 12.04.02, 11:10 chudyy napisał(a): toprzyjmuję zaproszenie > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > to wolałabym barszcz ukraiński > > o, nowe wyzwanie, podejmuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess chudy :))))))))))))) 12.04.02, 10:10 caluski :)))))))))) fajnie ze wpadles :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy :))))))))))))) 12.04.02, 10:50 yess napisał(a): > caluski :)))))))))) fajnie ze wpadles :))))))))) siemka, wpadłem owszem, zakochałem się chyba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy :))))))))))))) 12.04.02, 11:02 yess napisał(a): > az tak cie zlapalo ? ale jakie to przyjemne i z wzajemnością :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: chudy :))))))))))))) 12.04.02, 11:03 chudy ale czy nie za bardzo fikasz dziecko ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy :))))))))))))) 12.04.02, 11:54 yess napisał(a): > chudy ale czy nie za bardzo fikasz dziecko ? :))) a da się to na zimno? myślisz, że nie próbowałem? jak mnie wzięło tak mnie trzyma, rozkręca, wiesz, listy, spotkania, sms-sy ... więcej się wstydzę mówić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: chudy :))))))))))))) 12.04.02, 15:34 yess napisał(a): > oj chudy co z ciebie wyroslo :))) a to nie koniec, co i rusz wyrasta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 10:19 Czesc Chudyy- Ty jeszcze zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 10:27 Czesc Chudyy- Ty jeszcze zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 10:51 mario2 napisał(a): > Czesc Chudyy- Ty jeszcze zyjesz? cze nie ściemniaj, wszak ciagle się spotykamy "na" kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 10:54 Insynuujesz, ze grzmocimy te sama ? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 11:02 mario2 napisał(a): > Insynuujesz, ze grzmocimy te sama ? :o)) eeee, do grupen nie dorosłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 11:38 Ty ponoć zjawy nie przypominasz(....tak mi mówiono......) za to Chudyy jak sama "nazwa" wskazuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 11:56 9876aaww napisał(a): > Ty ponoć zjawy nie przypominasz(....tak mi mówiono......) za to Chudyy jak > sama "nazwa" wskazuje.... Mario też zjawa tylko częstsza ;-) a ja z krainy umarłych przybywam i obwieszczam wam, że jest życie po życiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 12:18 Chudyy, to moze jeszcze i w reinkarnacje kazesz nam wierzyc? aaww- ktos chyba miaj zaburzenia wzroku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 12:23 on zazwyczaj ma zaburzenia wzroku...nic dziwnego w tym ...a po takiej porcji psiego-gorącego to nie wiem....czy nadal sie do "zjaw" zaliczyć możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 12:52 On ma klopoty ze wzrokiem, jak piwo denaturatem zapija. Ale nie przecze, ze potem ma powodzenie u kobiet: Wszystkie mu sie podobaja :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 13:04 Cześć - miło Cię widzieć po mimo stanu w jaki popadłeś - bo to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 13:25 Czesc- o jaki stanie jestes laskaw mowic? I nie sklamie twierdzac, ze tez milo Cie widziec! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 14:45 Stanie stracenia głowy dla wyśnionej niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 15:43 Witaj, mógłbyś mnie zarazić tą chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 14.04.02, 12:39 laelia napisał(a): > Witaj, mógłbyś mnie zarazić tą chorobą? hm, no nie wiem, ale wiesz wiosna jest to może i Ciebie dopadnie, prawdopodobieństwo jest teraz większe :))) uśmiechajcie się dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Chudyy was pozdrawia 12.04.02, 15:43 Chudy a gdzie Ty sie podziewasz jak Cie tu niet?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 14.04.02, 12:40 anka1 napisał(a): > Chudy a gdzie Ty sie podziewasz jak Cie tu niet?:)))) no najczęściej "na" kobiecie, i na portalu i na prawdziwej lubej mojej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy was pozdrawia 14.04.02, 12:40 motor napisał(a): > Cześć - miło Cię widzieć po mimo stanu w jaki popadłeś - bo to choroba pomimo, no myślałby kto, staruszku a Ty co filozofem chcesz zostać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś