Gość: klaps IP: *.chello.pl 02.11.04, 20:23 to, ze kobiety lubia dostawac klapsy w pupe i w ogole dotyk po tej czesci ciala jest juz potwierdzonym przez forumowiczow faktem. ale jak to jest z facetami? mam sprobowac? co wtedy czuja faceci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: klaps IP: *.katowice.pik-net.pl 03.11.04, 07:24 otatnie tego typu doswiadczenie miałem o ile dobrze pamiętam we wczesnym dziecinstwie i raczej nie kojarzy mi sie ono z pieszczotą ;) ps. mam na mysli rzecz jasna klapsa... rasowego i nie budzącego wątpliwosci co do swojej natury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: klaps 03.11.04, 07:54 Nie lubię klapsów, nie toleruję ich ani w stosunku do siebie, ani w stosunku do innych. Tak samo zresztą, jak dotykania przez osoby obce przy rozmowie np. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: klaps 03.11.04, 07:58 Nie spotkałeś się z tym nigdy, że ktoś natrętnie dotyka Cię podczas rozmowy, chwyta za ramię, poklepuje po plecach, albo zbliża się zbytnio? Nie przeszkadza Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: klaps 03.11.04, 08:06 A klepał Cie ktoś po tyłeczku? Jak się wtedy czułeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: klaps 03.11.04, 08:08 nikt mnie nie klepal, A Ciebie? Bo mnie akurat to sie podobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: klaps 03.11.04, 08:13 A mnie się klepanie po pupie nie podoba, nawet w wykonaniu ukochanego :P Czy ja kobyła jakaś jestem, żeby mnie klepać po zadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: klaps 03.11.04, 08:14 Ale to takie pieszczotliwe O! Poza tym daje dzieciom dobre wyobrazenie o sexie :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: klaps 03.11.04, 08:17 Ciekawe, że to pieszczotliwe przeważnie dla tych, co klepią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najswietsza.panienka Re: klaps 02.04.05, 17:47 że ktoś ich po zadaie klepie - to wedy się czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
najswietsza.panienka poprawka :) 02.04.05, 17:48 że ktoś ich po zadzie klepie - to wedy się czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś