Dodaj do ulubionych

SLOWKO O MENIE ...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:00
Wszyscy go znamy od dawna. To on wariowal ze swoimi "sloneczkami" na forum obrzydzajac nam czasami
zycie. To bylo kiedys. Pozniej sie okazalo ,ze Men to facet w porzasiu. Nigdy nie odmawia pomocy! Ma swoje
wady ,odbicia jak kazdy z nas. Komu z was pomogl kiedys co? Bo mnie (mimo naszej klotni) staral sie pomoc. A to
swiadczy ze facet jest ponad duperele ! Poznal dziewczyne na forum,unke. Kazdy wyraza swoje uczucia jak
potrafi.Men wyrazal je 100 watkow dla unki. Posmialismy sie,powkurzalismy i starczy. Nikt nigdy nie kpil z mario i
maryjki ze sie kochaja wiec dlaczego men i una sa celem durnych zartow? Nie jestem kumoszkom i okresu tez sie
nie spodziewam.Przykro mi tylko,ze mozna pchac ryja miedzy dwoje ludzi ,ktorzy cos do siebie czuja. Pchac i
macic.Malo tego,uwazac to za dobra zabawe. Lubie Mena i lubie Unke. I nie bede patrzec jak ktos jezdzi na nich
jak na kasztance Pilsudzkiego ! Obrzucano juz unke epitetami ,mena obraza sie naookraglo...za co? No za co
kurwa? Nigdy nie byliscie zakochani do cholery? Chcecie cos zepsuc miedzy nimi? Moze jestem naiwna jak
dziecko,moze aktywistka jak mnie nazwal X ale nigdy nie psuje i nie pcham sie tam gdzie rodza sie lub istnieja
uczucia. Co chcecie osiagnac? Wygryzc ich z forum? Osmieszyc ich uczucia? A wy? Nigdy nie kochaliscie? Nie
kochacie? Dlaczego sie wtracam? Staje po tej stronie barykady ,ktora wydaje mi sie sluszna . Bronie tego co jest
cenne rowniez dla mnie .I tylko tyle.
Obserwuj wątek
    • kitek1 szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:03
      tego nikt z natury nie czyta:)
      • Gość: samanta Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:07
        kumoszka mialo byc.Bo zaraz mi wytkniecie orografie!
        • crimen Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:14
          Samciu, opierdoliłaś mnie wczoraj, bo mi troche nerwy puściły.Masz rację, ale
          wyluzuj.
          • men_i_materna Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:17
            Najgorsi są zawsze ci wszechwiedzący, którzy myślą, że świat zbawić potrafią.
            zawsze miałam Samante za histeryczkę- tu udawadnia, że ma problem z emocjami.
            • crimen Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:18
              Każdy miewa problemy z emocjami.Nie tylko Samcia.
              • men_i_materna Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:24
                Jak widać problem Samanty jest dużo poważniejszy niż możnaby było przypuszczać.
                Wyluzowywać nie chce, szarpie się i rzuca jak mała weszka na grzebyczku.
          • Gość: samanta Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:19
            NIE wyluzuje!!!! Nerwy mam w porzadku! I rozpuszcze na forum ryja jak bedzie trzeba! Wywale na forum
            prawde jak amen w pacierzu! ty tez znasz mena! I dziwie sie ze spokojnie patrzysz jak ktos wlazi miedzy unke a
            niego! To jest wysmiewanie ich oboje!
            • kitek1 KOBIETO DAJ SE LUZU.............. 20.05.02, 22:22
              jak nawet menik z uneczka, to olewaja,
              to nie jest niesmaczne,
              tylko cholernie nudne:)
              • Gość: samanta Re: KOBIETO DAJ SE LUZU.............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:25
                No wiec informuje ze men z una tego nie olewaja. I wczale im to nie zwiasa ze takie rzeczy sie o nich wypisuje. A
                Ty Kitek jesli nie chcesz zabrac glosu w tym temacie to nie musisz.
                • kitek1 ALE MOGE ........ 20.05.02, 22:27
                  i ty mi swojej woli narzucac nie bedziesz,
                  bo sie zaraz zagotuje i ostrzej wyraze,
                  o takich co innym swoje zdanie narzucaja:)
                  • Gość: samanta Re: ALE MOGE ........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:32
                    Kitek ,stan raz w zyciu po ktorejs stronie! Wiem ze masz w nosie rozgrywki forumowe ,rozumiem to. Ale znasz
                    mena juz dlugo i jesli nie podobaja ci sie te zarty z unki i niego to powiedz to! Nie zamieniaj wszystkiego w zart,bo
                    to co robia nasi "artysci" jest swinstwem!
            • crimen Re: szkoda ze takie dlugie teksty popelniasz....... 20.05.02, 22:24
              Masz rację.Ja miałem wczoraj dzien heroiczny.To Ty mnie powstrzymywałaś.Nie
              możemy się zgrać w fazie.Mena znam i lubię.Jemu i Uneczce życzę jak najlepiej.
              Oboje wiedzą na kogo mogą liczyć.Co do reszty pies z nimi tancował.Wyluzuj.
    • Gość: Pom Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 22:17
      Dokładam się do Sam. Mierzi mnie zabawa cudzym kosztem. Banda sfrustrowanych
      miałkich osobników, próbujących błysnąć intelektem wyżywając się i próbując
      ośmieszyć cudze uczucia. Na szczęście Unka i Men przeżywają coś, co jest poza
      forum. I bardzo dobrze. Szkoda tylko, że pokazali niektórym nędznikom część z
      tego co ich łączy i jak to oboje przeżywają.
      Kto z tego kpi - jest naprawdę nieszczęśliwy w swej głupocie!
      • Gość: samanta Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 22:21
        Moze jestem histeryczka,moze mam problemy z emocjami ,ale jednoczenie mam uczucia ,ktore wiem do czego
        sluza! Nie do osmieszania! Mozecie sobie po mnie jezdzic,zwisa mi to! tak dokladnie! Ale od nich won! Won bo
        zaczne mowic!
        • kismajas Re: SLOWKO O MENIE ... 20.05.02, 22:30
          zeby zabawa miala bardziej humanitarny wymiar
          dla ukamenowania
          nalezy uzywac malych kamieni
          o gladkich brzegach

uderzac nisko
          od tyłu
          nic naocznie
          niech nie widzi

lap i ty kamien
          rzucaj
          bo inaczej kamien się
          przeciwko tobie obroci
          • kismajas Re: SLOWKO O MENIE ... 20.05.02, 22:34
            wspaniala rozrywka
            jestem w grupie
            nikt nie widzi ze jestem koslawy

rzuce jeszcze jeden kamien
            odlatuje moja koslawosc
            cel nie
            cel pal
            celnie !

• menryla_rodowicz Re: SLOWKO O MENIE ... 21.05.02, 12:01
      Rozumiem cię samanto, ja też bywam zakochana,
      szczególnie z rana, oczywiście,
      jak nie jestem nachlana.
      A co ja tam mam do mena, mogę mu i unce tylko powiedzieć:
      "Idźcie i rozmnażajcie sie, ku chwale szamPana."
      • Gość: fauxpas Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:48
        tak samanta idealizujesz miłość mena i unki i grozisz wywalaniem całej prawdy
        tym, którzy nie opamiętają się.

wiesz czym się różni wymieniony przez Ciebie, a nie wykpiwany związek?

a może Ci kpiarze chcą tym dwojgu dać coś do ZROZUMIENIA????????
        i może te wygłupy to jest najdelikatniejsza tego forma??????????
        pominąwszy, że ich coś nie widzę na forum, może to to pseudobłoto
        jest ich szansą? bo nadzy wyglądają komicznie?????

nie chcę rozmawiać o tym czym jest miłość, dojrzałość, uczciwy związek

ale ja im nigdy nie uwierzę, a zwłaszcza jednemu z nich!!!!!!!!!!!!!!!!

moja sprawa, że nie wierzę i nie uzasadnię, może znajdę jeden kawałek na temat

nosi tytuł

ANNA STESIA

(ANESTEZJOLOGIA CZYLI ZNIECZULENIE, GRA SŁÓW)
        • Gość: Crimen Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.05.02, 13:00
          A po jaką cholerę dawać im coś do zrozumienia.Nawet jeśli to tylko złudzenia,
          to jeden dzien złudzen to zawsze więcej niż nic.
          • Gość: fauxpas Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:54
            co Ty, Crimen!
            miałbyś wielką rację, gdyby to było uleganie iluzji,

ale to jest samobójstwo za pomocą pistoletu
            przystawionego do skroni,
            tyle że naciśnięcie spustu powoduje wyskoczenie
            chorągiewki z napisem:

"pifpaf!!!"
            mozna sobie zrobić coś w oko
            • Gość: Crimen Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.05.02, 13:57
              Mimo wszystko, ja jestem zwolennikiem legalizacji eutanazji.
              • Gość: fauxpas Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:06
                ja tak samo, tylko przeraża mnie ewentualny biznes z tego
                • Gość: Crimen Re: SLOWKO O MENIE ... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 21.05.02, 14:24
                  To tylko margines, a ja chcę mieć wybór.
        • menryla_rodowicz Re: SLOWKO O MENIE ... 21.05.02, 13:01
          teraz to dałeś czadu, nie powiem.
          Z drugiej strony, z całym szacunkiem do samenty, również ona powinna zauważyć
          pewne padające pod jej adresem aluzje, a nie klepać na prawo i lewo wszystko co
          wie.
          Bo tym też trochę daje podstawy by odbierać to jako chęć zbytniego podkreślenia
          siebie na forum - oczywiście zabronione to nie jest, jej sprawa. Trochę więcej
          rozwagi a mniej żubrówki, samento, i tego ci życzę z całym szacunkiem, jak to
          już podkreśliłam.
        • Gość: FAUXPAS ANNA STESIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:02
          Czy byłeś kiedyś tak samotny
          Ze czułeś się jedyny na Swiecie?
          Czy już kiedyś tak bardzo pragnąleś zabawy,
          Że zrobiłbys to z jakąkolwiek dziewczyną i chłopakiem?

Anna Stezja chodż do mnie, mów do mnie, pociesz mnie
          Uwolnij moją duszę

Powiedz co o mnie myślisz, módl się za mnie, zabierz
          Poza przestrzeń i czas
          Pomiędzy bielą i czernią, nocą i dniem,
          Czarna noc zdawała się być
          Jedynym wyjściem
          I zacząłem tanczyć

[z pozoru - bardzo nieprzystawalne, ale tylko ze względu na górnolotny język]
          • wawka30 Re: ANNA STESIA 21.05.02, 14:45
            ty ! kiedy ostatnio dała ci ktoraś z nas ?
          • Gość: oona Re: ANNA STESIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 15:58
            no wiem,
            ze to prince
            a nie Ty:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka