Gość: samanta
IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl
20.05.02, 22:00
Wszyscy go znamy od dawna. To on wariowal ze swoimi "sloneczkami" na forum obrzydzajac nam czasami
zycie. To bylo kiedys. Pozniej sie okazalo ,ze Men to facet w porzasiu. Nigdy nie odmawia pomocy! Ma swoje
wady ,odbicia jak kazdy z nas. Komu z was pomogl kiedys co? Bo mnie (mimo naszej klotni) staral sie pomoc. A to
swiadczy ze facet jest ponad duperele ! Poznal dziewczyne na forum,unke. Kazdy wyraza swoje uczucia jak
potrafi.Men wyrazal je 100 watkow dla unki. Posmialismy sie,powkurzalismy i starczy. Nikt nigdy nie kpil z mario i
maryjki ze sie kochaja wiec dlaczego men i una sa celem durnych zartow? Nie jestem kumoszkom i okresu tez sie
nie spodziewam.Przykro mi tylko,ze mozna pchac ryja miedzy dwoje ludzi ,ktorzy cos do siebie czuja. Pchac i
macic.Malo tego,uwazac to za dobra zabawe. Lubie Mena i lubie Unke. I nie bede patrzec jak ktos jezdzi na nich
jak na kasztance Pilsudzkiego ! Obrzucano juz unke epitetami ,mena obraza sie naookraglo...za co? No za co
kurwa? Nigdy nie byliscie zakochani do cholery? Chcecie cos zepsuc miedzy nimi? Moze jestem naiwna jak
dziecko,moze aktywistka jak mnie nazwal X ale nigdy nie psuje i nie pcham sie tam gdzie rodza sie lub istnieja
uczucia. Co chcecie osiagnac? Wygryzc ich z forum? Osmieszyc ich uczucia? A wy? Nigdy nie kochaliscie? Nie
kochacie? Dlaczego sie wtracam? Staje po tej stronie barykady ,ktora wydaje mi sie sluszna . Bronie tego co jest
cenne rowniez dla mnie .I tylko tyle.