kokolores 12.01.05, 23:43 ...na przybycie Ejno z Generalem.Trzymajcie kciuki ,zeby szczesliwie dojechali (w obie strony!!) i zeby sie wszystko udalo co zamierzamy!!!! Planowy przyjazd do mnie - piatek/sobota, wiec zaczynam odliczanie!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Czekam... 13.01.05, 21:09 Juzem spakowana:):) Paznokcie pomalowane, wlosy poukladane i jutro bruuuuuum w droge:):) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Czekam... 13.01.05, 22:11 Trzymam kciuki ... i małego kopa w rezerwie ;), bo jak Ejno zapomni uściskać Ciebie w moim imieniu to może sie przydac po jej powrocie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czekam... 13.01.05, 23:19 Jutro(piatek) rano wyruszaja .Czeka ich okolo 1320 km, jak nie zabladza!! Ejno sie pakowala jakby na miesiac do mnie jechala.A to ma byc tylko wydluzony weekend!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Czekam... 17.01.05, 10:38 No i jak ... czekamy na relacją z tej wiekopomnej chwili !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Juz po ! 19.01.05, 16:26 W sobote nad ranem ujrzalam to cudo(Ejno) wraz z zalacznikiem(General).Ejno o polowe szczuplejsza niz pol roku temu,fryzura znowu inna ,a tak pozatym usmiechnieta od ucha do ucha, no moze troche zaspana.Na granicy przetrzepali "przemytnikow" ,he,he,ale obylo sie bez kar pienieznych. 3 dni to raczej krotka wizyta, wiec musielismy wszystko robic pedem.Mimo to bawilismy sie dobrze i po dluuuuuugiej drodze powrotnej Ejno z Generalem dotarli spowrotem do domu,ale nie sami... Szkoda ,ze mieszkaja tak daleko!! Jak dobrze pojdzie to juz za dwa miesiace bede sie znowu z nia widziala ,ale niestety nie w Lublinie,:o(!! Pa,pa. Koko P.S.Kiedy ja sie doczekam lotniska w Lublinie???Bardzo by mi to ulatwilo zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Czekam... 19.01.05, 17:43 Dotarłam do Lublina :) z nowym kolegą o imieniu przecudnej urody Jurgen :):) Jest on czerwony, ma radyjko i będzie musiał być trochę podreperowany, ale jest piękny i będzie się mam nadzieję spisywał:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Czekam... 19.01.05, 18:26 No proszę!!! A już myślałm, zęście coś z Generaqłem zmajstrowali po drodze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czekam... 19.01.05, 20:33 A to nie wykluczone ,bo dluuuugo cos jechali! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Czekam... 19.01.05, 19:36 robokopa jakiegoś przytachali wow z radiem w dodatku a kawę parzyć umie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czekam... 19.01.05, 20:36 A ja sie z jurgenem już zapoznałam,po pleckach poklepałam:) Ładniutki:)I Ejno wyjeżdzała z pod mojego bloku:P Odpowiedz Link Zgłoś