Gość: Typ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 14:02 Gdzie mozna zakupic takie tabletki? Ile kosztuja? Na ile sa bezpieczne wzgledem dzialania i bioracego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Demokrata Re: Antykoncepcja męska IP: *.ds2-s.us.edu.pl 30.01.05, 20:39 Taaa... Tylko nie dawno czytałem artykuł o takich tabletkach i rzeczywiście stworzono takie (testy na szczurach), ale powodują całkowitą bezpłodność. Nie wymoślono jeszcze działających stale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Antykoncepcja męska IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.01.05, 22:25 jest środek od dawna znany - cjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiaczek Re: Antykoncepcja męska IP: 81.219.15.* 30.01.05, 22:47 ty i nicku ONA, zrób se lewatywe o ci przejdzie zlosliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Antykoncepcja męska IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 00:06 Sam se zrób lewatywę gó..jadzie Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Antykoncepcja męska 31.01.05, 00:25 oprócz przecięcia nasieniowodów nie istnieje na razie żaden pewny środek antykoncepcyjny dla facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: Antykoncepcja męska IP: 194.204.171.* 21.02.05, 09:37 które dalej w polsce jest nielegalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Antykoncepcja męska IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 12:20 Ja bym nie miała nic przeciwko, gdyby powstała tabletka anty dla facetów. Wreszcie to oni by się trochę pomęczyli (przytyli, mieli zmienne nastroje itd itp ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny Re: Antykoncepcja męska IP: *.ckzeto.com.pl 01.02.05, 10:28 ja tez popieram... a ile spraw rozwodowych by sie pojawilo, ho ho no bo jak wmowic facetowi ze to jego jak on juz dawno sam sie zabezpiecza. to bicz na d..y wielu kobiet (i oby jak najszybciej). a jak sie pojawia takie srodki to wreszcze bedzie mozna mowic: "wiedzieli co robia" bez przerzucania winy z jednego na drugie. juz oczami wyobrazni widze scenke jak Ona slodzi: "kochanie bedziemy mieli dzidziusia..." a On wyciaga z kieszeni opakowanie po srodkach anty.... ech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Antykoncepcja męska IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 16:07 Myśle,że męska antykoncepcja to bardzo dobry pomysł.Napewno zaufałabym swojemu partnerowi w tej kwestii jeśli bylaby taka możliwość.Taki środek nie tylko pozwala na skuteczna antykoncepcje,ale również ugruntowuje zwiazek przez budowanie zaufania do partera.Jestem ciekawa czy można takie tabletki dostac na naszym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Antykoncepcja męska IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 16:08 Czy można te tabletki dostac na naszym rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
0roger0 Re: Antykoncepcja męska 26.04.05, 14:52 To by bylo dobre... nie tylko kobietom bedziemy musieli wierzyc ... od dawna juz o tym mysle aby dla mezczyzn tez byly tablety ...pozostaje tylko pytanie czy dla mezczyzn jest to bezpieczne (chodzi o zdrowie) tak jak dla kobiet ... Odpowiedz Link Zgłoś
maacin Re: Antykoncepcja męska 27.08.05, 14:57 moja baba już nie chce brać tabletek bo podobno szkodzą zdrowiu ja tam to pie....le i chętnie bym takie łykał żeby gdzieś były Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Dajcieni jakis link... 27.08.05, 15:11 O sposobie dzialania, o dostepnosci i w ogole o takich pigolkach.... I jezeli chodzi o dostepnosc to porsze o wersje polska... :) Odpowiedz Link Zgłoś