kokolores 14.02.05, 15:07 Czy Ty przypadkiem nie miales kilka dni temu urodzin??Cos mi swita!! Jak tak ,to wszystkiego najlepszego i calusa olbrzymiego!! Sorry ,ze przegapilam. (A moze sie myle??) :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Dociek?? 14.02.05, 17:22 kokolores napisała: > Czy Ty przypadkiem nie miales kilka dni temu urodzin??Cos mi swita!! > Jak tak ,to wszystkiego najlepszego i calusa olbrzymiego!! > Sorry ,ze przegapilam. > (A moze sie myle??) > :o) Całus od Ciebie słodki niczym tort urodzinowy. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Dociek?? 14.02.05, 22:04 Oj to i ja w takim wypadku składam serdeczne życzenia (bez całusów ;)) i życze Tobie Doćku żebyś zawsze cieszył się samym zdrowiem i żebyś w końcu miał więcej wolnego czasu :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Dociek?? 14.02.05, 22:14 Jeśli to prawda to tez przesyłam zakichanego zakatarzonego całusa <cmok>. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dociek?? 14.02.05, 23:28 Przy infekcji można się szybciej wykończyć, ale dzięki za serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Dociek?? 15.02.05, 08:20 No to i ja sie podwiesze pod te życzenia. Zyj nam długo doćku i nie zgredziej :) Odpowiedz Link Zgłoś