enancjo 18.06.02, 07:50 .. dzien doberek .. .. chyba spedze dzionek .. np w piwnicy :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 212.244.252.* 18.06.02, 07:59 No, ja sobie jakichś podziemi poszukam, uwiję gniazdko i w tym chłodku pójde spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.116.92.* 18.06.02, 07:59 ...też bym chciała...:))))))))...u nas mają być 32 C... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 08:03 To niesprawiedliwe. Taka piekna pogoda a ja siedze w wypisuje swiadectwa a pozniej jeszcze do pracki ide. A powinnam wlasnie szykowac sie gdzies nad jeziorko:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 212.244.252.* 18.06.02, 08:06 Samanta, ja za 1,5 tygodnia zaczynam urlop - jaka zawzyczaj bywa pogoda po tygodniu upału?:))) Wszysycy wiedzą - i taki będzie cholera jasna mój URLOP!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.205.73.* 18.06.02, 08:12 słyszałam, że taki dzień można spędzić np. przy otwartej lodówce dzień dobry i pozdrawiam! enancjo napisał(a): > .. dzien doberek .. > .. chyba spedze dzionek .. np w piwnicy :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.116.92.* 18.06.02, 08:55 ...nie mam w pracy lodówki:(((((((((((((((((((((... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.02, 08:59 heloo:) siedze w piwnicy jest jeszcze klima:), ale zeby ja wlaczyc trzeba by zabic jakies trzy osoby:)))) czuje ze na moich rekach pojawi sie krew jak temperatura osiagnie 30:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:05 .. otwartej lodowce ... i mam patrzec na te rozne smakolyki .. OJ NIE .. nie wytrzymam .. pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:11 Enancjo, mogę posiedzieć z Tobą w piwnicy? U mnie już teraz jest 30C, bez klimatyzacji, 7 osób w pokoju, komputery, drukarki, xero, drzwi otwarte na przestrzał więc stanowimy lokalną ciekawostkę dla wszystkich przechodzących korytażem, wody zimnej brak. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:15 .. jak milo .. aby bylo ciekawiej .. w kupce wegla ojciec zakopal jakas takas butelczyne .. POSZUKAMY ??? Enancjo laelia napisał(a): > Enancjo, mogę posiedzieć z Tobą w piwnicy? U mnie już teraz jest 30C, bez > klimatyzacji, 7 osób w pokoju, komputery, drukarki, xero, drzwi otwarte na > przestrzał więc stanowimy lokalną ciekawostkę dla wszystkich przechodzących > korytażem, wody zimnej brak. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:23 Pewnie, chociaż jak się usmarujemy węglem, to kiedy wyjdziemy, wszyscy będą mogli dokładnie stwierdzić, co w tej piwnicy robiliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:36 .. a po co wychodzic ... i kto to wszyscy ??? .. prysznic tez jest ... w koncu to piwnica "pierwsza klasa " Enancjo laelia napisał(a): > Pewnie, chociaż jak się usmarujemy węglem, to kiedy wyjdziemy, wszyscy będą > mogli dokładnie stwierdzić, co w tej piwnicy robiliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:41 Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:57 No chyba ze po nowego "ty" jak stary nie wydoli przy tej temperaturze :)))))))))) laelia napisał(a): > Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:12 Jasminka, w tym właśnie celu wynaleziono zaimki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:16 W celu wymiany wymeczonego towaru na towar swiezy??? Interesujaca teoria! Czy mozesz mi o tym opowiedziec?:) laelia napisał(a): > Jasminka, w tym właśnie celu wynaleziono zaimki :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:16 .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!! Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > No chyba ze po nowego "ty" jak stary nie wydoli przy tej temperaturze :)))))))) > )) > > laelia napisał(a): > > > Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi enancjo 18.06.02, 10:17 CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu! Ja w trosce o interesy laeili :))))))) enancjo napisał(a): > > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:19 .. tzn ze ona nie wydoli .. mila kolesianka jestes .. Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu! > Ja w trosce o interesy laeili :))))))) > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: enancjo 18.06.02, 10:22 Jeszcze sekunda i ja nie wydole ze smiechu!!!!!!!!!!!! :)))))))) Laeila! Obrazaja Cie tu! Patrzysz i nie grzmisz?!:) enancjo napisał(a): > .. tzn ze ona nie wydoli .. mila kolesianka jestes .. > Enancjo > > jasmina_tdi napisał(a): > > > CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu! > > Ja w trosce o interesy laeili :))))))) > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!! > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: enancjo 18.06.02, 10:23 Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :) Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością Nobla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:27 .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!! Enancjo laelia napisał(a): > Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :) > Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością > Nobla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: enancjo 18.06.02, 10:30 Jasmina ZAWSZE wie czego chce - a nie chyba! A za brzydka pisownie mojego nicka to chyba nie wyleziesz dzisiaj z tego koksu! enancjo napisał(a): > .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale > unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze > rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:35 .. zartuje sobie srki .. be urazy ale czytam fonetycznie np JASmiNA.. ot tak sobie ... .. papa Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > Jasmina ZAWSZE wie czego chce - a nie chyba! A za brzydka pisownie mojego nicka > to chyba nie wyleziesz dzisiaj z tego koksu! > > > enancjo napisał(a): > > > .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale > > unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze > > rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: enancjo!!!!!!! 18.06.02, 10:41 Ja tez sobie zartowalam enancjo! Nie wyspales sie? :) enancjo napisał(a): > > .. zartuje sobie srki .. be urazy ale czytam fonetycznie np > JASmiNA.. ot tak sobie ... > .. papa > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi laeila 18.06.02, 10:32 laeila bardzo prosze nie insynuowac mi takich zamiarow, bo Pan Koksownik Piwniczny uwierzy, a ja wtedy wystapie z zamiarem odkupienia Crimenka! No przemysl to sobie :))))) laelia napisał(a): > Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :) > Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością > Nobla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila 18.06.02, 10:37 Crimena nie odsprzedam zanim mi się nie zamortyzuje :)))))))) A Enancjo jeszcze się nie domyślił, że jesteś moim rzecznikiem prasowym i dbasz tylko o interesy klientki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 10:42 Oj Enancjo jest bardzo domyslny tylko lubi sie podroczyc :))) Moge sie zalozyc ze wlasnie leci po dostawe koksu :) Tylko uwazaj sloneczko bo on ma prawie 60 na karku i to naprawde moze sie zle skonczyc, w tej piwicy.... :(((((( laelia napisał(a): > Crimena nie odsprzedam zanim mi się nie zamortyzuje :)))))))) > A Enancjo jeszcze się nie domyślił, że jesteś moim rzecznikiem prasowym i dbasz > > tylko o interesy klientki :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila 18.06.02, 10:48 myślisz, że się podźwiga od tego węgla i zejdzie gwałtowną śmiercią? Ale przynajmniej piwnicę w spadku dostanę. Poza tym co to jest 60 lat. Widziałaś Roberta Redforda? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 10:51 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!! Oszalalas! On tez go widzial i wcale nie poprawia mu to humoru! :) Ja nie myslalam o weglu, tylko o tym co na weglu :) Martwie sie o Ciebie kochanie! Crimen to byl naprawde dobry interes - widze, ze tracisz wyczucie... Tak naprawde to 62... w zeszlym miesiacu mu stuknnelo.. laelia napisał(a): > myślisz, że się podźwiga od tego węgla i zejdzie gwałtowną śmiercią? Ale > przynajmniej piwnicę w spadku dostanę. > Poza tym co to jest 60 lat. Widziałaś Roberta Redforda? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila 18.06.02, 11:02 Na węglu mamy się chronić przed chłodem, to nie jest aż tak ryzykowne :))) Ale dzięki za ostrzeżenie, postarm sie go zbytnio nie wyczerpać :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 11:27 Nie chce Cie martwic, ale on bardzoo czesto siedzi e tej piwnicy :( O niego tez sie martwie - czynniki atmosferyczne nie maja wplywu na jego piwniczne zainteresowania! To chyba jakis podstep! A wiesz ze Crimen na wianki sie szykuje, ale nie ma z kim? O niego tez sie martwie - trzeba mu jakos pomoc! Ja tam mam duzo pracy...... :)))) laelia napisał(a): > Na węglu mamy się chronić przed chłodem, to nie jest aż tak ryzykowne :))) > Ale dzięki za ostrzeżenie, postarm sie go zbytnio nie wyczerpać :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:41 .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!! .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 11:44 Chcialam Ci tylko pomoc :(((((( jasminka P.S. gorne masz za niskie!!!!! enancjo napisał(a): > .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!! > .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by > zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania. > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:45 .. kontrowersynie .. ale Ci wierze ... .. chyba zartujesz .. grone mam w normie dla roznistych wariacji ... .. Enancjo jasmina_tdi napisał(a): > Chcialam Ci tylko pomoc :(((((( > > jasminka > > P.S. gorne masz za niskie!!!!! > > > > enancjo napisał(a): > > > .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!! > > .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by > > zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania. > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila 18.06.02, 11:54 hi, hi, to może zostawię Was samych? :) Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle wymarły? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:56 .. smaza sie w tym parku pod moim nosem .. a ja durny klepie ale jest chlodniej .. chodzi wiatraczek Enancjo laelia napisał(a): > hi, hi, to może zostawię Was samych? :) > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle > wymarły? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila 18.06.02, 12:09 u mnie wiatraczek jeno ciepłym powietrzem obraca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 12:29 A w co sie klepiesz biedactwo??? To w tym parku tak zle placa? :) enancjo napisał(a): > > .. smaza sie w tym parku pod moim nosem .. a ja durny klepie > ale jest chlodniej .. chodzi wiatraczek > Enancjo > > laelia napisał(a): > > > hi, hi, to może zostawię Was samych? :) > > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum na > gle > > wymarły? :))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: laeila 18.06.02, 12:34 .. klepie w klawiature grabi mojego chleba powszedniego ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 12:39 znow to samo! wczoraj chciales klepac po klawiaturze, nie pamietasz?? :O enancjo napisał(a): > .. klepie w klawiature grabi mojego chleba powszedniego ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 12:51 zwariowalas? zeby mi w piwnicy kazal siedziec a sam ogladal gole laski na parkowych lawkach? a w zyciu nie! :) Crimenek tylko sie tak kryguje - przeciez widzisz, ze Cie zaczepia :) laelia napisał(a): > hi, hi, to może zostawię Was samych? :) > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle > wymarły? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:08 też mi się już w tej piwnicy samej nudzić zaczęło, rozglądam się za apartamentem z klimatyzacją, nad jakąś wodą najlepiej. :) A kiedy wypada Sobótka właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:17 Laeila! Od razu widac ze na wagary chodzilas - TA piwnica lezy nad woda! Wystarczy wyjrzec przez szpare w drzwiach, a moze widac morze :))) Spytaj Pana Piwnicznego jak nie wierzysz. Jak zaprzeczy to przez skromnosc :))) Crimen by Cie tak nie wystawil nawiasem mowiac :) laelia napisał(a): > też mi się już w tej piwnicy samej nudzić zaczęło, rozglądam się za > apartamentem z klimatyzacją, nad jakąś wodą najlepiej. :) > A kiedy wypada Sobótka właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:57 Jasminka, już mi go sprzedałaś, zaprzestań tej reklamy, bo ja zalety Crimena znam, a jeszcze ktoś mi go podkradnie :))) Czyli Enancjo znad morza jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 14:08 Znad morza? Mialam na mysli Morskie Oko! Facet to Goral jak sie patrzy ale o reszte sama go spytaj.... Ja tam nie lubie obsmarowywac nieobecnym tylka.... laelia napisał(a): > Jasminka, już mi go sprzedałaś, zaprzestań tej reklamy, bo ja zalety Crimena > znam, a jeszcze ktoś mi go podkradnie :))) > Czyli Enancjo znad morza jest? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 14:17 OK, zapytam :) Jak Ci egzaminy poszły? Kciuki tak trzymałam, że teraz do rozginania palcy silny mężczyzna mi potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:27 Jak na razie very good - zwlaszcza te branzowe :) Tylko noga mi sie powinela na prof Bralczyku bo zalozylam sie z rayoffem ze mi piatke postawi a stanelo na 4+ i SZLAG MNIE MALO NIE TRAFIL!!!!!!!! laelia napisał(a): > OK, zapytam :) > Jak Ci egzaminy poszły? Kciuki tak trzymałam, że teraz do rozginania palcy > silny mężczyzna mi potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:32 zawsze trzeba o takie rzeczy się zakładać, żeby i z przegranej móc się cieszyć GRATULUJĘ! :)* Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:56 tak tylko do tej pory nie wiem o co sie zalozylismy :)))) Jutro jeszcze tylko prawo prasowe i kooooooooooooooooooooooniec :)))))) laelia napisał(a): > zawsze trzeba o takie rzeczy się zakładać, żeby i z przegranej móc się cieszyć > GRATULUJĘ! :)* Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:44 a ja spedze ten dzien u siebie w biurze, bo mam klimatyzacje, zimne napoje, nudnego szefa, troche pracy, fajnych kolegow. zyc nie umierac.... ps. wiem, jestem swinia;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:54 świnka to przy Tobie szczyt dobrych manier :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:06 hehehehe:)) czy wspomnialam ze biuro jest prawie puste, nic sie nie dzieje a to swieze meskie miesko ktore zostalo jest wolne, chetne i gotowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:19 czy jeśli Cię zamorduję zaprotegujesz mnie na swoje miejsce? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:28 jesli mnie zamordujesz pozniej niz wczesniej to Cie zaproteguje:)) ps. niektorzy z tych mlodzieniaszkow sa calkiem calkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:55 nie wiem czy to dobry pomysl:)) chce zey sie do mnie odzywali;)) jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 11:11 widzę, że planujesz jakieś niesamowite ekscesy :) Odpowiedz Link Zgłoś