Dodaj do ulubionych

.. 29 C a dopiero 07:50

18.06.02, 07:50
.. dzien doberek ..
.. chyba spedze dzionek .. np w piwnicy :))
Enancjo
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 212.244.252.* 18.06.02, 07:59
      No, ja sobie jakichś podziemi poszukam, uwiję gniazdko i w tym chłodku pójde
      spać:)
    • Gość: Aroska Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.116.92.* 18.06.02, 07:59
      ...też bym chciała...:))))))))...u nas mają być 32 C...
      • Gość: samanta Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 08:03
        To niesprawiedliwe. Taka piekna pogoda a ja siedze w wypisuje swiadectwa a pozniej jeszcze do
        pracki ide. A powinnam wlasnie szykowac sie gdzies nad jeziorko:((((
        • Gość: Ronja Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 212.244.252.* 18.06.02, 08:06
          Samanta, ja za 1,5 tygodnia zaczynam urlop - jaka zawzyczaj bywa pogoda po
          tygodniu upału?:))) Wszysycy wiedzą - i taki będzie cholera jasna mój
          URLOP!!!!!!!
    • Gość: Magnolia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.205.73.* 18.06.02, 08:12
      słyszałam, że taki dzień można spędzić np. przy otwartej lodówce
      dzień dobry i pozdrawiam!
      enancjo napisał(a):

> .. dzien doberek ..
      > .. chyba spedze dzionek .. np w piwnicy :))
      > Enancjo

• Gość: Aroska Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: 195.116.92.* 18.06.02, 08:55
        ...nie mam w pracy lodówki:(((((((((((((((((((((...
        :)))
        • Gość: hm Re: .. 29 C a dopiero 07:50 IP: *.pozn.gazeta.pl 18.06.02, 08:59
          heloo:) siedze w piwnicy jest jeszcze klima:), ale zeby ja wlaczyc trzeba by
          zabic jakies trzy osoby:)))) czuje ze na moich rekach pojawi sie krew jak
          temperatura osiagnie 30:)
      • enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:05
        .. otwartej lodowce ... i mam patrzec na
        te rozne smakolyki .. OJ NIE .. nie wytrzymam
        .. pozdrawiam
        Enancjo
        • laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:11
          Enancjo, mogę posiedzieć z Tobą w piwnicy? U mnie już teraz jest 30C, bez
          klimatyzacji, 7 osób w pokoju, komputery, drukarki, xero, drzwi otwarte na
          przestrzał więc stanowimy lokalną ciekawostkę dla wszystkich przechodzących
          korytażem, wody zimnej brak. Ratunku!
          • enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:15
            .. jak milo .. aby bylo ciekawiej .. w kupce wegla
            ojciec zakopal jakas takas butelczyne .. POSZUKAMY ???
            Enancjo

laelia napisał(a):
            > Enancjo, mogę posiedzieć z Tobą w piwnicy? U mnie już teraz jest 30C, bez
            > klimatyzacji, 7 osób w pokoju, komputery, drukarki, xero, drzwi otwarte na
            > przestrzał więc stanowimy lokalną ciekawostkę dla wszystkich przechodzących
            > korytażem, wody zimnej brak. Ratunku!

• laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:23
              Pewnie, chociaż jak się usmarujemy węglem, to kiedy wyjdziemy, wszyscy będą
              mogli dokładnie stwierdzić, co w tej piwnicy robiliśmy :)
              • enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:36
                .. a po co wychodzic ... i kto to wszyscy ???
                .. prysznic tez jest ... w koncu to piwnica "pierwsza klasa "
                Enancjo

laelia napisał(a):
                > Pewnie, chociaż jak się usmarujemy węglem, to kiedy wyjdziemy, wszyscy będą
                > mogli dokładnie stwierdzić, co w tej piwnicy robiliśmy :)

• laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:41
                  Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :)))
                  • jasmina_tdi Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:57
                    No chyba ze po nowego "ty" jak stary nie wydoli przy tej temperaturze :))))))))))

laelia napisał(a):

> Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :)))

• laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:12
                      Jasminka, w tym właśnie celu wynaleziono zaimki :)
                      • jasmina_tdi Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:16
                        W celu wymiany wymeczonego towaru na towar swiezy??? Interesujaca teoria! Czy mozesz mi o tym opowiedziec?:)

laelia napisał(a):

> Jasminka, w tym właśnie celu wynaleziono zaimki :)

• enancjo Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:16

.. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!!
                      Enancjo

jasmina_tdi napisał(a):

> No chyba ze po nowego "ty" jak stary nie wydoli przy tej temperaturze :))))))))
                      > ))
                      >
                      > laelia napisał(a):
                      >
                      > > Piwnica, prysznic i Ty, rzeczywiście nie ma po co wychodzić :)))
                      >

• jasmina_tdi enancjo 18.06.02, 10:17
                        CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu!
                        Ja w trosce o interesy laeili :)))))))

enancjo napisał(a):

>
                        > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!!
                        > Enancjo

• enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:19
                          .. tzn ze ona nie wydoli .. mila kolesianka jestes ..
                          Enancjo

jasmina_tdi napisał(a):

> CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu!
                          > Ja w trosce o interesy laeili :)))))))
                          >
                          >
                          > enancjo napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!!
                          > > Enancjo
                          >

• jasmina_tdi Re: enancjo 18.06.02, 10:22
                            Jeszcze sekunda i ja nie wydole ze smiechu!!!!!!!!!!!! :))))))))
                            Laeila! Obrazaja Cie tu! Patrzysz i nie grzmisz?!:)

enancjo napisał(a):

> .. tzn ze ona nie wydoli .. mila kolesianka jestes ..
                            > Enancjo

>
                            > jasmina_tdi napisał(a):
                            >
                            > > CO???? Nie pochlebiaj sobie zarozumialcu!
                            > > Ja w trosce o interesy laeili :)))))))
                            > >
                            > >
                            > > enancjo napisał(a):
                            > >
                            > > >
                            > > > .. a co tez chcesz do piwnicy !!! zazdrosnico !!!
                            > > > Enancjo
                            > >
                            >

• laelia Re: enancjo 18.06.02, 10:23
                            Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :)
                            Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością
                            Nobla :)))
                            • enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:27
                              .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale
                              unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze
                              rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!!
                              Enancjo

laelia napisał(a):

> Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :)
                              > Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością
                              > Nobla :)))

• jasmina_tdi Re: enancjo 18.06.02, 10:30
                                Jasmina ZAWSZE wie czego chce - a nie chyba! A za brzydka pisownie mojego nicka to chyba nie wyleziesz dzisiaj z tego koksu!

enancjo napisał(a):

> .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale
                                > unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze
                                > rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!!
                                > Enancjo

• enancjo Re: enancjo 18.06.02, 10:35

.. zartuje sobie srki .. be urazy ale czytam fonetycznie np
                                  JASmiNA.. ot tak sobie ...
                                  .. papa
                                  Enancjo
                                  jasmina_tdi napisał(a):

> Jasmina ZAWSZE wie czego chce - a nie chyba! A za brzydka pisownie mojego nicka
                                  > to chyba nie wyleziesz dzisiaj z tego koksu!
                                  >
                                  >
                                  > enancjo napisał(a):
                                  >
                                  > > .. eee .. wegiel jest jeden .. flaszeczka tez jedna, ale
                                  > > unikatowa ... jak juz bedziesz handlowac .. to dobrze
                                  > > rekalmuj ... JASmina chyba wie czego chce !!!
                                  > > Enancjo
                                  >

• jasmina_tdi Re: enancjo!!!!!!! 18.06.02, 10:41
                                    Ja tez sobie zartowalam enancjo! Nie wyspales sie? :)

enancjo napisał(a):

>
                                    > .. zartuje sobie srki .. be urazy ale czytam fonetycznie np
                                    > JASmiNA.. ot tak sobie ...
                                    > .. papa
                                    > Enancjo

• jasmina_tdi laeila 18.06.02, 10:32
                              laeila bardzo prosze nie insynuowac mi takich zamiarow, bo Pan Koksownik Piwniczny uwierzy, a ja wtedy wystapie z zamiarem
                              odkupienia Crimenka! No przemysl to sobie :)))))

laelia napisał(a):

> Jasmina ma nadzieję, że przehandluję jej swoje miejsce :)
                              > Teorię zaimków dopiero dopracowuję, ale opublikowana przyniesie mi z pewnością
                              > Nobla :)))

• laelia Re: laeila 18.06.02, 10:37
                                Crimena nie odsprzedam zanim mi się nie zamortyzuje :))))))))
                                A Enancjo jeszcze się nie domyślił, że jesteś moim rzecznikiem prasowym i dbasz
                                tylko o interesy klientki :)
                                • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 10:42
                                  Oj Enancjo jest bardzo domyslny tylko lubi sie podroczyc :))) Moge sie zalozyc ze wlasnie leci po dostawe koksu :) Tylko uwazaj
                                  sloneczko bo on ma prawie 60 na karku i to naprawde moze sie zle skonczyc, w tej piwicy.... :((((((

laelia napisał(a):

> Crimena nie odsprzedam zanim mi się nie zamortyzuje :))))))))
                                  > A Enancjo jeszcze się nie domyślił, że jesteś moim rzecznikiem prasowym i dbasz
                                  >
                                  > tylko o interesy klientki :)

• laelia Re: laeila 18.06.02, 10:48
                                    myślisz, że się podźwiga od tego węgla i zejdzie gwałtowną śmiercią? Ale
                                    przynajmniej piwnicę w spadku dostanę.
                                    Poza tym co to jest 60 lat. Widziałaś Roberta Redforda? :)))))))
                                    • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 10:51
                                      Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!! Oszalalas! On tez go widzial i wcale nie poprawia mu to humoru! :) Ja nie myslalam o weglu, tylko o tym co na weglu :)
                                      Martwie sie o Ciebie kochanie! Crimen to byl naprawde dobry interes - widze, ze tracisz wyczucie... Tak naprawde to 62... w zeszlym
                                      miesiacu mu stuknnelo..

laelia napisał(a):

> myślisz, że się podźwiga od tego węgla i zejdzie gwałtowną śmiercią? Ale
                                      > przynajmniej piwnicę w spadku dostanę.
                                      > Poza tym co to jest 60 lat. Widziałaś Roberta Redforda? :)))))))

• laelia Re: laeila 18.06.02, 11:02
                                        Na węglu mamy się chronić przed chłodem, to nie jest aż tak ryzykowne :)))
                                        Ale dzięki za ostrzeżenie, postarm sie go zbytnio nie wyczerpać :))))))))))
                                        • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 11:27
                                          Nie chce Cie martwic, ale on bardzoo czesto siedzi e tej piwnicy :( O niego tez sie martwie - czynniki atmosferyczne nie maja wplywu
                                          na jego piwniczne zainteresowania! To chyba jakis podstep!
                                          A wiesz ze Crimen na wianki sie szykuje, ale nie ma z kim? O niego tez sie martwie - trzeba mu jakos pomoc! Ja tam mam duzo
                                          pracy...... :))))

laelia napisał(a):

> Na węglu mamy się chronić przed chłodem, to nie jest aż tak ryzykowne :)))
                                          > Ale dzięki za ostrzeżenie, postarm sie go zbytnio nie wyczerpać :))))))))))

• enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:41
                                            .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!!
                                            .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by
                                            zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania.

Enancjo
                                            • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 11:44
                                              Chcialam Ci tylko pomoc :((((((

jasminka

P.S. gorne masz za niskie!!!!!

enancjo napisał(a):

> .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!!
                                              > .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by
                                              > zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania.
                                              >
                                              > Enancjo

• enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:45
                                                .. kontrowersynie .. ale Ci wierze ...
                                                .. chyba zartujesz .. grone mam w normie dla roznistych wariacji ...
                                                .. Enancjo

jasmina_tdi napisał(a):

> Chcialam Ci tylko pomoc :((((((
                                                >
                                                > jasminka
                                                >
                                                > P.S. gorne masz za niskie!!!!!
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > enancjo napisał(a):
                                                >
                                                > > .. cisnienie mam 80 - 120 ..nawet Redford takiego nie ma !!!
                                                > > .. wiec wiek wiekiem .. ale wiesz ile trzeba miec by
                                                > > zainteresowac JAS mi NE .. i tyle mam .. reszta to przeklamania.
                                                > >
                                                > > Enancjo
                                                >

• laelia Re: laeila 18.06.02, 11:54
                                                  hi, hi, to może zostawię Was samych? :)
                                                  Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle
                                                  wymarły? :)))))))))
                                                  • enancjo Re: laeila 18.06.02, 11:56

.. smaza sie w tym parku pod moim nosem .. a ja durny klepie
                                                    ale jest chlodniej .. chodzi wiatraczek
                                                    Enancjo

laelia napisał(a):

> hi, hi, to może zostawię Was samych? :)
                                                    > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle
                                                    > wymarły? :)))))))))

• laelia Re: laeila 18.06.02, 12:09
                                                    u mnie wiatraczek jeno ciepłym powietrzem obraca :)
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 12:29
                                                    A w co sie klepiesz biedactwo??? To w tym parku tak zle placa? :)

enancjo napisał(a):

>
                                                    > .. smaza sie w tym parku pod moim nosem .. a ja durny klepie
                                                    > ale jest chlodniej .. chodzi wiatraczek
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    > laelia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > hi, hi, to może zostawię Was samych? :)
                                                    > > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum na
                                                    > gle
                                                    > > wymarły? :)))))))))
                                                    >

• enancjo Re: laeila 18.06.02, 12:34
                                                    .. klepie w klawiature grabi mojego chleba powszedniego ...
                                                    Enancjo
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila 18.06.02, 12:39
                                                    znow to samo! wczoraj chciales klepac po klawiaturze, nie pamietasz?? :O

enancjo napisał(a):

> .. klepie w klawiature grabi mojego chleba powszedniego ...
                                                    > Enancjo

• jasmina_tdi laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 12:51
                                                    zwariowalas? zeby mi w piwnicy kazal siedziec a sam ogladal gole laski na parkowych lawkach? a w zyciu nie! :)
                                                    Crimenek tylko sie tak kryguje - przeciez widzisz, ze Cie zaczepia :)

laelia napisał(a):

> hi, hi, to może zostawię Was samych? :)
                                                    > Crimen nie ma z kim się uszykować na wianki? Wszystkie kobiety na forum nagle
                                                    > wymarły? :)))))))))

• laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:08
                                                    też mi się już w tej piwnicy samej nudzić zaczęło, rozglądam się za
                                                    apartamentem z klimatyzacją, nad jakąś wodą najlepiej. :)
                                                    A kiedy wypada Sobótka właściwie?
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:17
                                                    Laeila! Od razu widac ze na wagary chodzilas - TA piwnica lezy nad woda! Wystarczy wyjrzec przez szpare w drzwiach, a moze widac
                                                    morze :))) Spytaj Pana Piwnicznego jak nie wierzysz. Jak zaprzeczy to przez skromnosc :)))
                                                    Crimen by Cie tak nie wystawil nawiasem mowiac :)

laelia napisał(a):

> też mi się już w tej piwnicy samej nudzić zaczęło, rozglądam się za
                                                    > apartamentem z klimatyzacją, nad jakąś wodą najlepiej. :)
                                                    > A kiedy wypada Sobótka właściwie?

• laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 13:57
                                                    Jasminka, już mi go sprzedałaś, zaprzestań tej reklamy, bo ja zalety Crimena
                                                    znam, a jeszcze ktoś mi go podkradnie :)))
                                                    Czyli Enancjo znad morza jest?
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 14:08
                                                    Znad morza? Mialam na mysli Morskie Oko! Facet to Goral jak sie patrzy ale o reszte sama go spytaj.... Ja tam nie lubie
                                                    obsmarowywac nieobecnym tylka....

laelia napisał(a):

> Jasminka, już mi go sprzedałaś, zaprzestań tej reklamy, bo ja zalety Crimena
                                                    > znam, a jeszcze ktoś mi go podkradnie :)))
                                                    > Czyli Enancjo znad morza jest?

• laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 14:17
                                                    OK, zapytam :)
                                                    Jak Ci egzaminy poszły? Kciuki tak trzymałam, że teraz do rozginania palcy
                                                    silny mężczyzna mi potrzebny :)
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:27
                                                    Jak na razie very good - zwlaszcza te branzowe :) Tylko noga mi sie powinela na prof Bralczyku bo zalozylam sie z rayoffem ze mi
                                                    piatke postawi a stanelo na 4+ i SZLAG MNIE MALO NIE TRAFIL!!!!!!!!

laelia napisał(a):

> OK, zapytam :)
                                                    > Jak Ci egzaminy poszły? Kciuki tak trzymałam, że teraz do rozginania palcy
                                                    > silny mężczyzna mi potrzebny :)

• laelia Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:32
                                                    zawsze trzeba o takie rzeczy się zakładać, żeby i z przegranej móc się cieszyć
                                                    GRATULUJĘ! :)*
                                                  • jasmina_tdi Re: laeila!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:56
                                                    tak tylko do tej pory nie wiem o co sie zalozylismy :))))
                                                    Jutro jeszcze tylko prawo prasowe i kooooooooooooooooooooooniec :))))))

laelia napisał(a):

> zawsze trzeba o takie rzeczy się zakładać, żeby i z przegranej móc się cieszyć
                                                    > GRATULUJĘ! :)*

• saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:44
      a ja spedze ten dzien u siebie w biurze, bo mam klimatyzacje, zimne napoje,
      nudnego szefa, troche pracy, fajnych kolegow. zyc nie umierac....

ps. wiem, jestem swinia;))))
      • laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 09:54
        świnka to przy Tobie szczyt dobrych manier :))))))))
        • saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:06
          hehehehe:))
          czy wspomnialam ze biuro jest prawie puste, nic sie nie dzieje a to swieze
          meskie miesko ktore zostalo jest wolne, chetne i gotowe:)))
          • laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:19
            czy jeśli Cię zamorduję zaprotegujesz mnie na swoje miejsce? :)))))
            • saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:28
              jesli mnie zamordujesz pozniej niz wczesniej to Cie zaproteguje:))

ps. niektorzy z tych mlodzieniaszkow sa calkiem calkiem....
              • laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:44
                zaproś ich na imprezę :)
                • saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 10:55
                  nie wiem czy to dobry pomysl:)) chce zey sie do mnie odzywali;)) jeszcze...
                  • laelia Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 11:11
                    widzę, że planujesz jakieś niesamowite ekscesy :)
                    • saqqara Re: .. 29 C a dopiero 07:50 18.06.02, 11:14
                      eee tam, to co zwykle:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka