fka5 24.03.05, 15:17 a ja se siedze w robocie, zwyczajowo czytam forum i czekam na 16-tą skubiąc nerwowo wargi i potrząsając grzywką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Dół 24.03.05, 15:22 a ja dzisiaj w pracy od 08.00 do 18.00., wiesz jaka obskubana i powstrząsana będę ? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dół 24.03.05, 15:24 Kooooocie! Don't worry, be happy! Specjalnie dla Ciebie: Mąż mówi do żony: - Kochanie, muszę ci się przyznać, że kiedy uprawiam z tobą seks, to myślę o innych kobietach. Żona: - Jesteś okropny! Kiedy ja uprawiam seks z innymi, zawsze myślę o tobie! Dlaczego Święty Mikołaj jest taki radosny? - Bo wie, gdzie mieszkają wszystkie niegrzeczne dziewczynki... Młodożeńcy po mocno zakrapianej nocy sącząc szampana... Ona: - Ja chcę chłopczyka On: - A ja - dziewczynkę! - No, to dzwonimy...! Odpowiedz Link Zgłoś
fka5 Re: Dół 24.03.05, 15:56 no mój czas się, bogu dzięki zbliża (nic się nie martw around the sun, ani się obejrzysz, a i szósta nadejdzie;)), z drugiej strony, do wtorku będę na forumowym odwyku - nie wiem jak mój organizm to zniesie;)) pozdrawiam wszystkich i dobrych świąt życzę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Dół 24.03.05, 17:58 no i nadszedł :) jakoś po 16 forum sie ustatkowuje :) Odpowiedz Link Zgłoś