Dodaj do ulubionych

czy warto iść do wróżki?

13.04.05, 10:46
zastanawiałam się właśńie bo mnie trochę kusi dowiedzieć się czegoś
interesującego.
czy ktoś może był? jakie wrażenia? czy już się coś spełniło?
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Ja Ci powróżę 13.04.05, 10:51
      za friko. No to słucham.

daria313 napisała:

> zastanawiałam się właśńie bo mnie trochę kusi dowiedzieć się czegoś
      > interesującego.
      > czy ktoś może był? jakie wrażenia? czy już się coś spełniło?
    • krzysiek_dwadziesciapare Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 10:55
      mam kolezankę, która pracuje jako wróżka. Dobra jest i kasę z tego ma
      przyzwoitą. Czasem słyszę od niej " nie mam siły juz tych bzdur wymyślać..."

Lepiej kup sobie jakiś zwiewny ciuch - bo wiosna za oknem :)
      • jasmina_tdi Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:22
        No właśnie, dobrze kombinujesz - ja jej powróżę za darmo, a ona kupi sobie
        kieckę. Dwa pożytki z mojego dobrego uczynku, ciekawe czemu nie chce?!

krzysiek_dwadziesciapare napisał:

> mam kolezankę, która pracuje jako wróżka. Dobra jest i kasę z tego ma
        > przyzwoitą. Czasem słyszę od niej " nie mam siły juz tych bzdur wymyślać..."
        >
        > Lepiej kup sobie jakiś zwiewny ciuch - bo wiosna za oknem :)
        >
        • krzysiek_dwadziesciapare Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:27
          ty powróżysz, ona kupi sobie kieckę - a co ja z tego układu będę miał ? ;)
          • jasmina_tdi Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:37
            Tobie też moge powróżyć :)

> ty powróżysz, ona kupi sobie kieckę - a co ja z tego układu będę miał ? ;)
            >
      • daria313 Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:40
        co to znaczy że jest dobra? ładnie opowiada czy co?
        to znaczy że jacyś "naiwni" do niej przychodzą i co już więcej nie wracają i
        innym też jej nie polecają bo jak się nic nie sprawdzi, bo to przecież same
        bzdury, to nikt więcej tam nie zajrzy a poczta pantoflowa szybko idzie.....
        • jasmina_tdi Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:50
          Nie wybrzydzaj tylko skorzystaj z mojej oferty. mam dziś pałera. a kolega
          wyraźnie napisał, że znajoma robi w konia klientelę.

daria313 napisała:

> co to znaczy że jest dobra? ładnie opowiada czy co?
          > to znaczy że jacyś "naiwni" do niej przychodzą i co już więcej nie wracają
          i
          > innym też jej nie polecają bo jak się nic nie sprawdzi, bo to przecież same
          > bzdury, to nikt więcej tam nie zajrzy a poczta pantoflowa szybko idzie.....
      • kijwokozazdrosnikom Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 12:16
        przychodzi goral do wrozki,
        - puk, puk!
        - kto tam? - pyta wrozka
        - eee taka wrozke to ja mam w d..pie!
    • krzysiek_dwadziesciapare Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:54
      oj daria daria - wszystkie wróżki plotą bzdury dlatego, że są ludzie, którzy
      CHCĄ w nie wierzyć.
      Daruj sobie iluzje i zacznij żyć

owa moja koleżanka w zawodzie "robi" już kilka ładnych lat - i poczta
      pantoflowa działa, owszem, ale na jej korzyść :)
      Kobity lubią wierzyć, że znają przyszłość, że wiedzą, co je czeka, że będą
      szczęśliwe i bogate - opowiadaniem takich bajek zajmuje się moja znajoma
      wróżka - i z tych oto bajek całkiem nieźle sobie żyje :)

Jasmina - z wróżbę "dziękuję". Wolę martini ;)
      • jasmina_tdi Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 11:55
        Co najwyżej moge Tobą wstrząsnąć, ale bardzo Ci nie namieszam :)

>
        > Jasmina - z wróżbę "dziękuję". Wolę martini ;)
        >
    • daria313 Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 13:43
      ja się wyraźnie pytałam czy ktoś był tak?
      a wy mi tutaj mówicie że nie warto a skąd możecie wiedzieć jak nie byliście? ha
      większość polityków i ludzi z show biznesu chodzi do tej wróżki co teraz płytę
      wydała, tylko jak ona się nazywa....Aida chyba?
      ona dopiero co ma wzięcie i prawdę mówi. bo już nie raz się ludzie zwierzali,
      że im się spełniło co im wywróżyła, więc ziarenko prawdy w tym może być..
      a tak w ogóle to wizyta nie kosztje chyba majątku, a na dobra kieckę to troszkę
      kaski potrzeba!
    • jasmina_tdi WRÓŻBA DLA DARII 13.04.05, 15:44
      Twoja obecna sytuacja - karta sugeruje stagnację w życiu. Coś lub ktoś krzyżuje
      ci plany, być może masz trudności (jesli obijasz sie w szkole lub w pracy
      uwazaj, bo się wyda). Przeszkody te nie sa jednak tak duże, jak ci się wydaje.
      Zbierz się do kupy, póki czas. Czy w twoim zyciu nie pojawił się przypadkiem
      ktoś nowy? Facet mimo ze bystry i rozwazny może być agresywny; kontakt z nim
      wymaga koncentracji, bułke oprzez bibułke i te sprawy. Najbliższą przyszłość
      ukazuje Księżyc - karta złudzeń i rozterek. Pamiętaj - nic nie jest tym, czym
      wydaje się być. Z pozoru życzliwe kolezanki mogą ci wyciąć niezły numer -
      uważaj. Byc moze też, jakieś skrywane zdarzenie z przeszłosci ujrzy teraz
      światło dzienne, a tajemnice zostaną wydane. Marzenia mogą okażą się urojeniami
      bez szansy na realizację, również te związane z tym Nowym. Nie oszukuj samej
      siebie, i nie daj się oszukac innym. Jeśli pozbędziesz się złudzeń, uda ci się
      dostrzec coś o wiele bardziej wartosciowego (tłumacząc po ludzku, facet, o
      którym intensywnie myslisz raczej nie jest TYM, moment, w którym uswiadomisz to
      sobie mentalnie przyniesie ci nie dosc ze ulgę, to być moze księcia na białym
      koniu. Dalsza przyszłość to w twoim przypadku zmaganie się z własnymi demonami,
      nawet największe szczęscie mozna schrzanić, pamietaj o tym. Być moze do głosu
      dojdzie twoja ciemna strona natury i słabostki ujrzą swiato dzienne. Czy masz
      jakies nałogi lub upierdliwe nawyki? Jesli lubisz sobie golnąc, to uważaj.
      Odezwie się w tobie sentyment, i księcia z rumakiem postanowisz puścić w trąbe,
      na konto faceta z przeszłosci. Być moze tez, to książe zmęczony twoimi
      rozterkami postanowi cie zdradzic. Miłość jest jak ogród, niepielęgnowany
      usycha. Dalsza przyszłość rysuje się dwojako: nawet jesli nie zbierzesz w sobie
      sił na walkę, to i tak spotkasz kogos, kto bedzie dla ciebie duzym wsparciem.
      Karta sugeruje osobe spod znaku lwa. Pamietaj - nic w przyrodzie nie ginie, i
      byc moze, przy zmiennych wiatrach to wlasnie TY bedziesz musiała kogos
      wesprzec.
      Podsumowując: nadchodzą duze zmiany. Twoj dotychczasowy poglad na zycie nie
      jest zdaje sie najszczesliwszy. Predzej czy pozniej przyjdzie ci
      przewartosciowac sposob myslenia, tylko w ten sposob ruszysz z miejsca.
      Zerwanie z przeszłosćią pozwoli ci również rozpocząc nowy etap w życiu. Jesłi
      jednak bedziesz ogladac sie za siebie i tesknic za starymi ukladami - wszystko
      popsujesz. Aha - koniecznie wyjedz na wakacje.

Polecam sie na przyszłość.
      • kati1973 Re: WRÓŻBA DLA DARII 15.04.05, 12:50
        to ja tez poprosze taka wrozbe ;) jak juz masz taki power ;)
      • nafc Re: WRÓŻBA DLA DARII 15.04.05, 13:05
        hej,

jakis czas temu na targach zdrowia i niezwyklosci odwiedzilam slawna wrozke -
        nic mi sie nie sprawdzilo...

Jasmina, co Ty powiedzialabys o moim zyciu?
        • jasmina_tdi Re: WRÓŻBA dla Nafc 15.04.05, 14:00
          Jeśli w ostatnim okresie życia ciężko pracowałaś (fizycznie bądż mentalnie),
          mozesz spodziewać się NAGRODY. Na horyzoncie bowiem kasa! I niekoniecznie są to
          pieniądze związane z obecnym miejscem Twojego zatrudnienia. Byc moze samą
          nagrodą będzie zmiana miejsca - życia lub pracy. Wszystkie te zmiany wiązać się
          będą jednak z polepszeniem standardu zycia. Nie osiadaj jednak na laurach, gdyż
          gra się dopiero zaczyna. To, co za Tobą, to wstęp, preludium do przyszłych
          poczynań. Czeka Cie kupa pracy, ale zdaje się, ze determinacji Ci nie brakuje.
          Jeśli wykazesz się konsekwencją, czeka Cię dobrobyt i stabilizacja. Przyjdzie
          Ci podejmowac bardzo trudne decyzje, staniesz przed ogromnymi wyzwaniami. Masz
          chyba jednak cholernego farta; nie trać zimnej krwi i nie bój nawet
          drastycznych zmian. One będą początkiem całkiem nowego rozdziału w Twoim życiu.
          Gdy uporasz się już ze soba i swoimi możliwościami, kolejnym podrozdziałem
          będzie mało praktyczny romantyk :) Pamiętaj - od gotowania sa kucharze, od
          wbijania gwoździ w ścianę grupy remontowe. To bedzie świetnia przeciwwaga,
          chodź nie tyle "waga" co może "ryba".

Podsumowując:

Stoisz na progu - czeka Cię całkiem nowe zycie. I Wszystko zależy od Ciebie.
          Sukcesy, które byc może wkrótce się pojawią, nie są absolutem, który mozesz
          osiągnąć. Świat stoi przed Tobą otworem, dostaniesz co chcesz, pod warunkiem
          zachowasz konsekwencję działania, a z serca wyrzucisz lęk przed Nowym.

nafc napisała:

> hej,
          >
          > jakis czas temu na targach zdrowia i niezwyklosci odwiedzilam slawna wrozke -
          > nic mi sie nie sprawdzilo...
          >
          > Jasmina, co Ty powiedzialabys o moim zyciu?
          • kamize5 Re: WRÓŻBA dla Nafc 15.04.05, 15:04
            Droga Jasmino a mnie co powiesz ?
            • jasmina_tdi Re: WRÓŻBA dla Kamize 15.04.05, 15:48
              Masz za sobą jakiś zakończony etap; przyniesie on pewne zyski, ale nie takie
              jakich się spodziewasz. Być może to własnie zmusi Cię do spojrzenia na swoje
              życie z innej perspektywy. Przed tobą trudny wybór, który postrzegac będziesz
              jako ogromną dla siebie stratę - trzeba będzie z czegoś zrezygnować. Sytuacje
              odczujesz jaką krzywdę; wez jednak na przeczekanie. Nie ma tego złego, co by na
              dobre nie wyszło - po burzy zawsze wychodzi słońce. Okres stagnacji wykorzystaj
              na zrobienie małego remanentu w duszy: musisz wiedzieć, co jest dla ciebie
              ważne, i jakie tak naprawde masz priorytety, gdyż kolejny wybór jaki cie czeka
              może zaważyć na dalszym zyciu. Staniesz na rostaju i tylko wnikliwa analiza
              ofert i samego siebie da Ci właściwą odpowiedż. Może nadejść ciężki okres, i
              straty moga sie mnożyć. Pamiętaj - tylko czas spędzony na poznawaniu samego
              siebie pomoże Ci przetrwać, nie zmarnuj go, nawet jeśli wszystko wyda ci się do
              dupy. Harmonia przyciąga pozytywne osoby, spotkasz więc kogoś bardzo zyczliwego
              i hojnego, kto może przerwie impas w twoim zyciu. Ta starsza osoba nauczy cię
              również opymizmu. Problemy zostaną pokonane, nie wiem czemu, ale kroi się chyba
              jakas praca zespołowa - swoiste pogotowie mentalne. Nie wiem, czy masz
              przyjaciół, jesli nie - na pewno poznasz ich w biedzie.

Podsumowanie:
              Wycisz się duchowo i dojdż do porządku z samym sobą. Sytuacja nawet jeśli okaze
              się cięzka, nie będzie końcem świata. Czasem nie mamy żadnego wpływu na to, co
              się wokól nas dzieje; warto wtedy spokojnie POCZEKAC NA LEPSZE WIATRY, i nie
              czynic wokół siebie zbędnego chaosu.

kamize5 napisała:

> Droga Jasmino a mnie co powiesz ?
          • nafc Re: WRÓŻBA dla Nafc 15.04.05, 20:02
            dzieki:)

jest to troche odmienna wrozba od poprzedniej... postaram sie tym nie
            sugerowac, choc rzeczywiscie drastyczne zmiany i nowe wyzwania zawsze
            towarzyszyly mojej osobie;)

a tak z ciekawosci, jestes wrozka na codzien (etatowo) czy hobbystycznie?
    • wacekdluginos Re: czy warto iść do wróżki? 13.04.05, 21:18
      warto warto ja jestem wrozbita i za drobna kwote 100 zl przepowiem
      tobie to co chcesz tak wiec przyjdz do mnie
    • marla_glen Re: czy warto iść do wróżki? 15.04.05, 14:36
      heh, ja bym nie poszła, moja kumpela była i tak się zaprogramowała na to co
      usłyszała ze szok, wrózka powiedziała jej ze ten jedyny bedzie wysoki
      przystojny i bedzie miał ciemne włosy, ze pozna go w pracy, sierota teraz szuka
      faceta tylko w pracy gdzie 99% to kobity i cudem bedzie ze tam jej sie jakiś
      jedyny pojawi, wokół niej krecą się inni fajni faceci ale ona czeka na tego w
      pracy bo tak powiedziała wróżka, łoooo matko co ja z nią mam, cały czas marudzi
      kiedy ta wrózba jej się spełni, chyba poszukam inną wrózke i ją wyślę bo
      normalenie już nie wytrzymam z nią,

To są bzdury na które człowiek się programuje.
      • myszka243 Re: czy warto iść do wróżki? 20.04.05, 18:37
        Ja byłam u wróżki i wsumie to sama nie wiem czy się opłaca.O mnie co prawda
        powiedziala mi wszystko czego nie mogla wcześniej wiedziec i to byla prawda,no
        ale jej wróżby całkowicie mi się nie spełniły,borykałam się z problemem czy
        odejść od chłopaka,poradziła mi żebym odeszła bo mimo że mnie kocha to nie da
        mi wiele miłości a że ja jej potrzebuje.ja jednak zrobiłam na przekur i
        zostałam z nim i pomimo moich cierpień nie żałuję bo jest teraz super.Mam
        nadzieję że nie pożałuje tego za kilka lat;-)A takie bzdety jak ślub w rodzinie
        itp to się pospradzały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka