Gość: Aroska Re: Mam ochote kogos zatluc.... IP: 195.116.92.* 25.06.02, 11:13 Saqqarka...czyżby przerzuciło się z Only albo z Tygryska na Ciebie???...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 11:18 a nie wiem, byc moze to moja wscieklizna przeszla ze mnie na nich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Mam ochote kogos zatluc.... IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 11:19 pytanie w kwestii formalnej- czy mozna sobie wybrac sposób w jaki mamy byc zatłuczeni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 11:20 kantem go kantem.......;D Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 11:21 n0name, chcesz byc dzisiaj dla mnie wyzwaniem?;)) Ooona, witam :)) oczywiscie, jakies zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Mam ochote kogos zatluc.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:23 no dobra saggara, wylaz przed biurowiec. rozbieramy je w celu otrzymania elementow do rzucania, i bedziem sie przez ulice probowaly zatluc nawzajem.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 11:26 hehehe, tez masz swoj dzien? dobra, juz jestem na chodniku, w reku mam kawalek zbrojonego betonu i cegle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Mam ochote kogos zatluc.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:39 spojrz na swoj samochodzik, he he he, cos się skrzywił pod tym filarem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: SZUKAJ DOBRZE! 25.06.02, 11:42 błazenada - kawałek zbrojonego betonu - szyną, szyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: SZUKAJ DOBRZE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 11:49 do uslug.....szyna razem z kolejka WKD, moze byc??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 11:45 .. Lepper tez dymi od 1100 .. czyby FAN CLUB na tym watku ( hehe ).. Enancjo ( jako rozjemca .. oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 12:13 I sru go w głowę studzienką kanalizacyjną - niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nadal mnie nosi..... 25.06.02, 13:33 Only won od mojego samochodu!!! nigdy wiecej nie wsiadziesz.... ps. wlasnie sobie przypomnialam ze na podlodze zostawilam torebke z ta cholerna kapusta!!!! Jezu..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nadal mnie nosi..... 25.06.02, 14:17 jakbys mnie tam zostawila na takim sloncu to tez bys miala niezle.......:))) bo ja Rybka jestem, nieswieza, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mnie nosi..... 25.06.02, 14:24 przestan!!! ja tym samochodem mam do domu wrocic!!! jak ja moglam o tej kapuscie zapomniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nadal mnie nosi..... 25.06.02, 14:27 he he he, jak moja znajoma pracowala w markecie i przydzielili ja do stoiska z rybami, to po powrocie do domu wolali na nia rybak, he he he a ty jak zostaniesz nazwana, he??? w domu zawsze mozesz powiedziec ze cie przeca w kapuscie znalezli, wiec niech sie nie dziwia ze kapusta nieswieza byla, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 14:27 saqqara napisał(a): > ochotnicy sa? Oddam moją szefową, zasiedziałą starą klempę. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:30 mam jedynie nadzieje ze to nie jest jakas silaczaka spedzajaca pol zycia przy zrzucaniu wegla?;)) ONLY zatluke Cie, ja sie na Tobie wyzyje, poczekaj, tym razem nie bede samochodem i nie bede siedziala o suchym pysku, jeszcze mnie popamietasz, sama bedziesz kapusciara! o!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:32 zawsze mozesz zostac suroweczka z kapusty....:)))) moze latwiej znajdziesz jakiegos glaba....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:35 nie mecz mnie, bo pogryze, nie szczepilam sie w tym roku, oszczegam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:36 sagarka, byndziesz miala w piateczek specyficzny zapaszeczek....:)))) wszyscy padniemy z wrazenia...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Paszla!!!! 25.06.02, 14:38 dam Ci zapaszeczek!!! ja sie nie musze byle kapsuta upachniac!! ja mam swoj zapach i to nie jest zapach moich stop;))) tej elektrycznej tez nie....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:39 po kapuscie kazdy ma....:))) tak samo jak po grochowce....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:41 nie kazdy! ja nie mam! po grochowce tez nie. Only nie draznij Wodnika, wiem gdzie mieszkasz i pracujesz, bedziesz miala ciezko jak sie Ciebie upne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:42 i tak nie jest lekko... leb mi od wczoraj cos ciazy...... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:44 sie nie dziwie, takie mieszanki na takie cialko;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:49 jakie tam mieszanki, najbardziej zmieszana to byla ta kapusta....:)))) co teraz w samochodziku u ciebie rosnie....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:52 przez Ciebie bede czula sie zmuszona isc na parking... juz tutaj czuje ten smrodzik, przestan, ja wrazliwa jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Paszla!!!! 25.06.02, 14:56 jak rano mijalam twoj samochodzik to juz bylo cos takiego niemilego w powietrzu...czyzby to ta kapusta???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:38 saqqara napisał(a): > mam jedynie nadzieje ze to nie jest jakas silaczaka spedzajaca pol zycia przy > zrzucaniu wegla?;)) Nie, ona ma wyćwiczony tylko jeden palec, którym pokazuje co jeszcze zrobić. Poza tym ćwiczy go stukając w klawiaturę komp. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:39 Do tego ma klatę jak szczur czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:39 a nie mowila ci moze panterka jak go nocami cwiczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:40 onlyania napisał(a): > a nie mowila ci moze panterka jak go nocami cwiczy???? Nocami ćwiczy go na drążku. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:41 dam rade, ja mam paluszki wycwiczone, aha i umiem kopac... w jajka tez;)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Moze byc i stara klempa, dzisiaj bez roznicy 25.06.02, 14:45 tlok w autobusie, autobus zachamowal gwaltownie, facet wpadl na staruszke z siatka, babcia krzyczy: pan uwaza na jajka! facet: a co ma pani jajka w torbie?? baba: nie, gwozdzie, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Only, pragne ..... 25.06.02, 15:01 przemowic do Twojego rozsadku, wiec prosze, wyjmij go z szuflady i sluchaj;)) nic nie smierdzi w moim malym samochodziku, zadna kapsuta, kompletnie nic!!! ja nie czuje smrodu, bo go nie ma, wiec daj mi luz i przestan stosowac destrukcje mojego zdrowia(?) psychicznego;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, pragne ..... 25.06.02, 15:03 oj, widze ze bardzo sie ozywilas po powrocie z samochodziku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Only, pragne ..... 25.06.02, 15:06 z toalety, moja Droda, z toalety...:)))) to po tym co zastalam w samochodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, pragne ..... 25.06.02, 15:07 a mowilam......te mieszanki....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Only, pragne ..... 25.06.02, 15:12 po mieszanakach to TY powinnas siedziec w toalecie nie ja!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 15:28 A ciem chcesz to zrobić Saggareczko, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 15:36 czesc, gdziezes to bywal czarny baranie?;)) czym? w tej chwili zaslepka z samochodu mojego kolegi, dostal samochod sluzbowy, nowiutki ale jest bydle nieszczesliwe bo mu zaslepki w bagazniku brakuje, bez niej samochod nie jezdzi, kurna jego olek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 15:40 No, no Dziecinko (ups. Mamusiu), bez cytatów zoologicznych, O !:) A ciemu chcesz zatłuc ?:) p.s.: na urlopiku byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 15:47 hehehe, juz nie mamuska, sroka poszla do adopcji, teraz sie wydziera w pokoju obok;)) zatluc chce bo ja nie lubie upierdliwych ludzi, dajesz samochod a on wrzeszczy ze nie ma zaslepki z plastiku! no tylko w morde dac! ps. wypoczety? opalony i gotowy do pracy... na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 15:58 A co, ups. ciem chcesz w morde dać, hę ?:)) p.s.: nie do końca wypoczety, jeszcze tak z dwa, trzy razy w wakacje to będę mógł powiedziec, że tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:10 w morde dac z prawego sierpowego moge :))) nic wiecej i w nic wiecej!;)) aha, ja bede mogla powiedziec ze jestem wypoczeta jak bede miala wakacje od dzis do roku 2050;) jesli dozyje, to potwierdze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:13 To uciekaj z tym wątkiem na forum Sport, tu chyba chętnego nie znajdziesz !:) p.s.: a co na to ZUS ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:14 nie azne czy bedzie chcial, istotne ze ja mam ochote:)) a kto by pytal ZUS o zdanie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:15 chęci to połowa sukcesu, szukaj drugiej !:) p.s.: a będziesz na zasiłku, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:17 po druga to sie nawet nie bede musiala schylac, samo przypelznie;))) nie, znajde sponsora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam ochote kogos zatluc.... 25.06.02, 16:27 No co Ty ?? Na ziemi będziesz cos pełzającego szukała ?:)) p.s.: to zacznij wreszcie, bo potem bedzie za późno !:) Odpowiedz Link Zgłoś