slepyleon 16.04.05, 21:31 Mieszkam w Warszawie, jestem po 40-ce ale jeszcze atrakcyjna, byłam modelką, jestem wysoka 173 cm.Szukam mężczyzny na poziomie (nie tylko wzrostowym), skończyłam SGPiS obecnie SGH.Mam dużą fantazję i nie lubię nudy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majeczka84 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 21:34 No i ...?? Jakiś moral z tego..?? Jakaś konkluzja..?? Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 21:38 Tu nie musi być konkluzji. Po prostu chcę kogoś ciekawego poznać ale nie babę. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 21:39 ah poznać chesz... ano tego nie napisalaś... Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 21:42 Czy po SGPISie zostaje jeszcze czas na fantazję. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 21:52 A co to ma do rzeczy co ja kończyłam za studia. Znam pana Balcerowicza, Kołodkę, Oleksego i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:00 Studia Ok. W zdaniu chodziło o "czas" A na trzy walety, mówię pass. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:04 Balcerowicz musi odejsc,a moze ty hydraulika potrzebujesz .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:10 albercik7 napisał: > Balcerowicz musi odejsc,a moze ty hydraulika potrzebujesz .pozdrawiam Może Panią spytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:14 oczywiscie pytam ale pani juz pewnie znalazla swojego hydraulika.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:19 Znalazła, albo nie znalazła. Poziom tego forum jest żenujący.Ale zawsze jest ten pierwszy raz a czasami ostatni.Za grosz fantazji w was nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:24 Poziom jest niski? Nikt z pierwszej ręki nie dysponuje taką kartą! Szczęściara!! Odpowiedz Link Zgłoś
kilgor77 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:18 masz ode mnie wiadomość na poczcie gazety. będzie mi miło jesli odpiszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 22:57 kilgor77 napisał: > masz ode mnie wiadomość na poczcie gazety. będzie mi miło jesli odpiszesz:) Strasznie mi głupio ale nie wiem jak tę pocztę mam odebrać.Napisz coś więcej na zwykłym forum,. Odpowiedz Link Zgłoś
kilgor77 Re: facet do wszystkiego 16.04.05, 23:40 jak widzę chyba Ci się udało ? wchodzisz na www.gazeta.pl , wybierasz poczta, wklepujesz hasło i login i już :). a może masz jakiegoś innego maila z którego korzystasz? będzie łatwiej. mój to kilgorv@interia.pl nie lubię się odkrywać na ogólnym forum Odpowiedz Link Zgłoś
seth11 Re: facet do wszystkiego 17.04.05, 02:06 >Mieszkam w Warszawie, jestem po 40-ce ale jeszcze atrakcyjna, byłam modelką, >jestem wysoka 173 cm.Szukam mężczyzny na poziomie (nie tylko wzrostowym), >skończyłam SGPiS obecnie SGH.Mam dużą fantazję i nie lubię nudy Beznadzieja. Coś z cyklu "jak faceta zniechęcić na wstępie". Odpowiedz Link Zgłoś
daruniaelo Re: facet do wszystkiego 17.04.05, 02:45 a co to w ogóle było? gdzie jakiś polocik? jakaś nutka flirtu chociażby? Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: facet do wszystkiego 17.04.05, 08:17 daruniaelo napisała: > a co to w ogóle było? gdzie jakiś polocik? jakaś nutka flirtu chociażby? Kochana czytaj uważniej [ ;} ],to Szkoła Główna Planowania i Statystyki a nie jakaśtam akademia artystyczna { mniejszymi już nie można pisać }. Tam są poważni ludzie, Oni składają oferty, negocjują warunki, ogłaszają przetargi { publiczne -właśnie masz przykład }. ;{ .... A potem dziwią się, że coś im w życiu nie wychodzi ;} >"Na skrzyzowaniach życia nie ma drogowskazów" Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: facet do wszystkiego 17.04.05, 08:27 robakalenieksiadz napisał: > A potem dziwią się, że coś im w życiu nie wychodzi ;} ... nie wychodzi z braku umiejętności określenia swoich potrzeb, nie uważasz?...:))) > ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
krauzel a to czasem nie facet ? 17.04.05, 10:27 przejrzałem sobie wątki pana "ślepego leona" i widzę że we wcześniejszych wpisuje się wyraźnie jako ON. więc albo rozdwojenie jaźni albo trans :)) może sam slepyleon nam to wyjaśni ? Odpowiedz Link Zgłoś
plancik71 Re: facet do wszystkiego 18.04.05, 21:43 a ja sie dziewczynie nie dziwie-pewnie doszła już do takiego punktu w życiu,że chce wyć:kochajcie mnie-ja to rozumiem,chociaż jestem po filozofii,a nie SGPIS-e Odpowiedz Link Zgłoś