mallina 19.04.05, 22:47 trzeba przyznac, ze wizualnie dosyc sie zmienil no albo ja dawno temu go po prostu widzialam;-))))) ale wydaje mi sie ze jest osoba z poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_kidler Re: Piasek w "Mamy cie" 19.04.05, 22:54 Całe szczęście, że nie ma takiego programu, w jakim został wkręcony Piasek - kolejny hicior z Magdą Mołek w stylu Ciao Darwin, chyba bym tego nie przeżył. Numer był najsłabszy ze wszystkich, ale Piasek wypadł OK. Wiśniewska wkręciła się na maxa, a mówiła że się nie da. Ale babka z klasą. Samusionek też nieźle wpadła, ta gimnastyka i śpiewanie w pełnej ludzi kawiarni... To byl chyba najlepszy dzisiaj gag. A z tej Samusionek dziewka całkiem całkiem :) I wypadła bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Piasek w "Mamy cie" 20.04.05, 11:46 ale czy przypadkiem Piasek już kiedyś nie był wkręcany??? chodzi mi po głowie że taka mamuśkę policjanta woził z kurą :) to nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
omenn Re: Piasek w "Mamy cie" 20.04.05, 17:55 moniq_c napisała: > ale czy przypadkiem Piasek już kiedyś nie był wkręcany??? chodzi mi po głowie > że taka mamuśkę policjanta woził z kurą :) > to nie on? to było w programie "jak łyse konie" Odpowiedz Link Zgłoś