quarantina 20.04.05, 09:08 zero powodów by pisać, ale piszę i wcale się nie zmuszam:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quarantina Re: absolutnie 20.04.05, 10:09 Odpowiem też sobie własnoręcznie:) Czy wszyscy jeszcze śpią? czy tylko ja? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: absolutnie 20.04.05, 10:58 Niektórzy nie śpią ale jeszcze nie przetarli oczu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: absolutnie 20.04.05, 11:11 Należy zatem przetrzeć oczy, umyć zęby i zabrać sie do pisania:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: absolutnie 20.04.05, 11:33 Zęby myję bez zwiąku z pisaniem...:) Zasadniczo jednak w procesie pisania nie korzystam z uzębienia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: absolutnie 20.04.05, 11:50 I słusznie, nie wskazane jest wręcz. Te treści to dla podtrzymania rozmowy. Ciekawe czy nam się uda, tak bez tematu?:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: absolutnie 20.04.05, 12:45 Absolutnie...;) Jak mawiał główny bohater jednego z polskich seriali;) Pewnie się uda..., a niedługo obudzą się inni;) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: absolutnie 20.04.05, 12:51 To kapitalnie, bo ja zacznę za chwilę zasypiać:) Czy są wśród was niskociśnieniowcy, pijący kawę hektolitrowcy? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: absolutnie 21.04.05, 21:47 ..owszem, owszem...możemy podać sobie kubeczki:) mocna, czarna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: absolutnie 20.04.05, 14:15 quarantina napisała: > bez > tematu?:) To temat morze! Arni Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: absolutnie 20.04.05, 14:57 Bałwany, gdy tak biją i biją tę pianę, bywają zmęczone. Bezsprzecznie należy zrozumieć ich stan spoczynku. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: absolutnie 20.04.05, 15:00 arnick_a napisała: > Bałwany, gdy tak biją i biją tę pianę, bywają zmęczone. Bezsprzecznie należy > zrozumieć ich stan spoczynku. Taaa.. więc nie Martwe , a SPokojne..? Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: absolutnie 20.04.05, 20:58 yoanna napisała: > Taaa.. więc nie Martwe , a SPokojne..? Mnie uczyli, że jeśli SPokojne... to już Ocean, chyba że chodzi o bałwany, ale te zanim nie staną się martwe, nie bywają spokojne. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: absolutnie 20.04.05, 21:04 Odpłyńmy może (morze) na spokojne wody, po prostu:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: absolutnie 20.04.05, 14:54 Nie wiem, czy moje wiedzenie jest tym, o którym myślicie. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: absolutnie 20.04.05, 15:02 arnick_a napisała: > Nie wiem, czy moje wiedzenie jest tym, o którym myślicie. Oby nie...bo jeśli zbiorowo zaczniemy widzieć jednako, ale odmiennie niz Ty... możemy się minąć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: absolutnie 20.04.05, 21:06 yoanna napisała: > Oby nie...bo jeśli zbiorowo zaczniemy widzieć jednako, ale odmiennie niz Ty... > możemy się minąć..;) Zdaje się, że to lepsze niż opcjonalne zderzenie czołowe. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: absolutnie 21.04.05, 17:26 rozrywkowy wątek i to ot tak, z zera powodów pękam ze śmiechu :D pomyśleć, że gdzies tam jest taki wpis o chciejstwie eeech radośniej mija popołudnie, i namiastka obiadu w "międzyczasie" powstała OLDKUCHENNY Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: absolutnie 04.05.05, 12:36 zero powodów by pisać, ale piszę i niestety trochę się zmuszam. Czy ktoś jeszcze ma dzisiaj kaca?? Nie podoba mi się określenie kac. Niech będzie: zespół dnia drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś