xemxija 28.05.05, 22:03 Ale sie Oliwier (Olivier???) wyginal, matko swieta, toz to czlowiek guma normalnie, haha!! Moja ulubiona para to Glogowska i Paszt, ze wzgledu na nia, oczywiscie. Ciekawe kto odpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:05 Sama do siebie powiem, ze podejrzewam Nejmana z partnerka o ostateczne zwyciestwo w turnieju... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:19 No luuuuuudzie!! Panstwo Nejmanostwo odpadlo...no nie! No to tylko moje faworyty moga jeszcze drapnac puchar, no bo przeciez nie ten kocmoluch Kamillla z Czlowiekiem Guma??? Swoja droga jak to jest, ze ona zawsze wyglada jakby swiezo z wykopkow wrocila?? Ta Kajak Kamilllla. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:22 Ale sobie fajowy watek zalozylam:)) I nikt mi sie nie WTRANCA:))) Milo sobie z kims yntelygentnym JAK JA powymieniac mysli:))))) Bede kontynuowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:32 ha ha! nie pozwole na to! :] nie oglondam tego tam tanca wiec nie wypowiem sie na temat... tak tylko chcialam sie ftrońcić - z czystej złoślywości :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:33 odkąd Skrzynka odpadła cały ten program stracił dla mnie sens;) zamiast Oliviera wolę ogladać Rolanda..Garrosa zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:38 zawsze sie jakies intruzy znajda, co nie sa yntelygentne a sieja komentarze po CUDZYCH watkach!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:44 cholera, wiedzialam. Sokowirufko mila. Musze Cie pszestszec. A mej rady posuchac musisz, gdysz ja doswjarczenie mam. Otusz. Jak bylam w Twojim wjeku to mimo niespotykanej mej yntelygencji i mondrosci zwyklam bylam pszekrencac rozne slowa a tagze robic blendy la checy. Ji co?? Ji mnie sie zostalo, kurna, na wjeki!! A najwjekszy opciach byl jak calkiem jusz pszestalam odruzniac gdzie mogie pszekrencac a gdzie nie, ze tak powjem, wypada. A pszet Tobom egzaminuf kupa, nie? Za kture ja czymje chciuki od dawna. To wes i pamjentaj o mej pszestrodze i bonc zafsze czujna na tem ponkcie, czego Ci z duszyserca rzycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:56 muczos gracjas xemxijo za rady Tfe :) aszholwiek: a) jeźli mie to zostanie na wieky, to bąba :] nie po to nat to jaksze trudno sztuko pszekrencania a taksze niepoprafnej pisofni wyrazuf pracuje ot lat kylq, żeby mie to pszejszło fkrutce, nieprafdasz? :D b) napisauam byuam jusz kylka egzamsuf w mym krutkym żywocie i nie zdarzyuo mie sie niehconcy napisać tamsze szegoś na odwrut lup tesz w jakymś dzifnym jenzyq c) z otrusznianiem dzie wypada a dzie nie folno sie nabijaś s mofy ojszystej jakoź nie mam hiba problemuf i wogle śfietnie se radze, taksze nie buj nis :] natomiazd jeźli homukolwiek to pszeszkadza, to kszyczta na mnie śmiało i ja sie ftenczas postaram pisać w mjare normalnie :) zreszto y tak na tym forumie Was oszczendzam gdysz zazwyszaj to pisze tak ze cienszko mie zrozumić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:04 apsolutnie:) musze tesz pszyznadz po otczytaniu Tfojego pszemuwjenia, rze jestem normalnie pod wrarzeniem jaka ta muodziesz terass sfjatla jest:)). A tagrze, rze pszekonaly mnieu Tfoje argumenta. Jusz jezdem spokojna o Tfuj los:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:17 Co do człowieka gumy- naród nasz nie dość, że głuchy to i ślepy. Takie wygibasy to nawep mój munż wyczynia (nawet wygibaśniejsze) a jeszcze mu nikt pucharu nie dał... (partnerka Paszteta przecudnie tańczy) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:21 no totez wlasnie, najpierw sie balam, zeby sie w pasie nie zlamal na pol, a potem drzalam zeby sie w kroku nie rozdarl jak szpagat wykonal, hahha!! Odpowiedz Link Zgłoś