Dodaj do ulubionych

Czlowiek Guma

28.05.05, 22:03
Ale sie Oliwier (Olivier???) wyginal, matko swieta, toz to czlowiek guma
normalnie, haha!!
Moja ulubiona para to Glogowska i Paszt, ze wzgledu na nia, oczywiscie.
Ciekawe kto odpadnie.
Obserwuj wątek
    • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:05
      Sama do siebie powiem, ze podejrzewam Nejmana z partnerka o ostateczne
      zwyciestwo w turnieju...
      • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:19
        No luuuuuudzie!! Panstwo Nejmanostwo odpadlo...no nie! No to tylko moje
        faworyty moga jeszcze drapnac puchar, no bo przeciez nie ten kocmoluch Kamillla
        z Czlowiekiem Guma??? Swoja droga jak to jest, ze ona zawsze wyglada jakby
        swiezo z wykopkow wrocila?? Ta Kajak Kamilllla.
        • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:22
          Ale sobie fajowy watek zalozylam:)) I nikt mi sie nie WTRANCA:)))
          Milo sobie z kims yntelygentnym JAK JA powymieniac mysli:)))))
          Bede kontynuowac.
          • sokowirufka Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:32
            ha ha! nie pozwole na to! :] nie oglondam tego tam tanca wiec nie wypowiem sie
            na temat... tak tylko chcialam sie ftrońcić - z czystej złoślywości :D
    • forumowicz_pospolity Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:33
      odkąd Skrzynka odpadła cały ten program stracił dla mnie sens;)
      zamiast Oliviera wolę ogladać Rolanda..Garrosa zresztą:)
      • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:38
        zawsze sie jakies intruzy znajda, co nie sa yntelygentne a sieja komentarze po
        CUDZYCH watkach!:)))))
        • sokowirufka Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:39
          zafsze mozesz na mnie lyczyć :]
          • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:44
            cholera, wiedzialam.
            Sokowirufko mila. Musze Cie pszestszec. A mej rady posuchac musisz, gdysz ja
            doswjarczenie mam. Otusz. Jak bylam w Twojim wjeku to mimo niespotykanej mej
            yntelygencji i mondrosci zwyklam bylam pszekrencac rozne slowa a tagze robic
            blendy la checy. Ji co?? Ji mnie sie zostalo, kurna, na wjeki!!
            A najwjekszy opciach byl jak calkiem jusz pszestalam odruzniac gdzie mogie
            pszekrencac a gdzie nie, ze tak powjem, wypada. A pszet Tobom egzaminuf kupa,
            nie? Za kture ja czymje chciuki od dawna. To wes i pamjentaj o mej pszestrodze
            i bonc zafsze czujna na tem ponkcie, czego Ci z duszyserca rzycze:)
            • sokowirufka Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 22:56
              muczos gracjas xemxijo za rady Tfe :) aszholwiek:

a) jeźli mie to zostanie na wieky, to bąba :] nie po to nat to jaksze trudno
              sztuko pszekrencania a taksze niepoprafnej pisofni wyrazuf pracuje ot lat kylq,
              żeby mie to pszejszło fkrutce, nieprafdasz? :D
              b) napisauam byuam jusz kylka egzamsuf w mym krutkym żywocie i nie zdarzyuo mie
              sie niehconcy napisać tamsze szegoś na odwrut lup tesz w jakymś dzifnym jenzyq
              c) z otrusznianiem dzie wypada a dzie nie folno sie nabijaś s mofy ojszystej
              jakoź nie mam hiba problemuf i wogle śfietnie se radze, taksze nie buj nis :]

natomiazd jeźli homukolwiek to pszeszkadza, to kszyczta na mnie śmiało i ja sie
              ftenczas postaram pisać w mjare normalnie :) zreszto y tak na tym forumie Was
              oszczendzam gdysz zazwyszaj to pisze tak ze cienszko mie zrozumić ;)
              • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:04
                apsolutnie:)
                musze tesz pszyznadz po otczytaniu Tfojego pszemuwjenia, rze jestem normalnie
                pod wrarzeniem jaka ta muodziesz terass sfjatla jest:)). A tagrze, rze
                pszekonaly mnieu Tfoje argumenta. Jusz jezdem spokojna o Tfuj los:)))
                • blubelle Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:17
                  Co do człowieka gumy- naród nasz nie dość, że głuchy to i ślepy. Takie wygibasy
                  to nawep mój munż wyczynia (nawet wygibaśniejsze) a jeszcze mu nikt pucharu nie
                  dał... (partnerka Paszteta przecudnie tańczy)
                  • xemxija Re: Czlowiek Guma 28.05.05, 23:21
                    no totez wlasnie, najpierw sie balam, zeby sie w pasie nie zlamal na pol, a
                    potem drzalam zeby sie w kroku nie rozdarl jak szpagat wykonal, hahha!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka