jagus2 30.05.05, 13:10 Byc moze ten watek jest tego oznaka. Ale czasem budze sie przez to w nocy...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quarantina Re: Boje sie byc nie inteligentny... 30.05.05, 13:44 Próbowałeś się leczyć? Najlepsze są bicze szkockie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Boje sie byc nie inteligentny... 30.05.05, 17:10 nie miej złudzeń, po prostu jesteś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Boje sie byc nie inteligentny... 30.05.05, 23:36 lepsze to niż nocne moczenie się...oczywiście nie mówię z własnej autopsji... Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Re: Boje sie byc nie inteligentny... 31.05.05, 08:43 A może wuju nie wszystko pamietasz? Czasem tak bywaja zapomninane zdarzenia z najbliższej przeszłości. Dosłownie z przed kilku godzin. I to w sytuaxji pamietanioa ze szczegółami wczesnej mlodości. W kazdym razie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Boje sie byc nie inteligentny... 31.05.05, 11:26 Tak myślałam: wujo nie mówił o swojej autopsji, tylko o autopsji facta. Odpowiedz Link Zgłoś
jagus2 Re: Boje sie byc nie inteligentny... 31.05.05, 11:46 Lekarz kazał mi o tym komus powiedziec , wiec pisze ... Niby nie mam problemu z Mickiewiczem, Stachura, Baczynskim... ale przy Bayer Full to już się gubie! :( Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Tak, quarrantino... 31.05.05, 13:48 Wuj opisał z detalami mój stan, znany mu zautopsji. Często pomaga odnaleźć mi drogę do sztabu. Wracam tam po każdej mowie wygłoszonej do armii przed bitwą. Najbardziej lubię ten fragment pod piramidami w Egipcie: Żołnierze - 40 wieków na was patrzy, et cetera... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Tak, quarrantino... 02.06.05, 09:52 Teraz wszystko rozumiem. Nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta1 Re: Boje sie byc nie inteligentny... 12.08.05, 00:33 To się nie bój ,głowa do góry życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś