dzidzia_bojowa 02.06.05, 08:37 byłam u Czeski-wszyscy śpią. Tu też wywiało wszystkich. Melować się obecni! Dżejms rzuc hasło! Będziem pisać! A ja wam wszyyystko wyśpiewam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 08:41 dobra, dobra. to ja się oddalam dumna i blada. Idę na zakupy. Kupię sobie ekstra ciuch i nawet się nie pochwalę jaki. O! A wy sobie spijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 08:49 Oj dzidzia, nie bądź taka, pochwalisz się ciuszkiem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 09:03 Tobie, Kochanie tak! Innym nie!Czekam na otwarcie sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 09:16 siestem przecie...a ty Dzidzia miałaś uskutecznić ciag dalszy o Infigenii??? sie lenisz... Ciuchy??? a co, masz jakiś problem? ponoć kobitki jak mają problem to idą do fryzjuuuura abo na ciuch! ja chodzę na słodkie!!!(wczoraj mię zemgliło) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 11:06 już wróciłam. A kto nie ma problemów Dżejms? O Infigenii napiszę, ale narazie nie mam weny, może później... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 12:01 jestem, jestem. wróce jeszcze:) melduje posłusznie:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 13:01 Też jestem, ale chwilowo i nie wiem, do kiedy będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tutaj też puchy 02.06.05, 13:18 bo to jest, prosze ja ciebie PUCHA PANDORRRRRRRRRRRY Odpowiedz Link Zgłoś