Dodaj do ulubionych

Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika

12.09.01, 12:22
A do takiej fajnej dziewczyny jak ja ktoś napisze?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika 12.09.01, 12:26
      Proponuje przylaczyc sie do grup juz istniejacych. Latwo znajdziesz tam ludzi o
      roznych zapatrywaniach, wiec bedziesz miala mozliwosc wyboru.
      Ja w kazdym razie serdecznie Cie witam!
      • Gość: trapszo Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 195.145.184.* 12.09.01, 12:32
        A ja proponuje, nigdzie sie nie dolaczac.
        Czekac na mnie bede o 17,00

Pozdrawiam
        • Gość: amaranta Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 15:18
          A Ty co taki niezintegrowany/a? Samotnik? Pustelnik? Odludek? Outsider?
      • Gość: Neo Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 9.67.96.* 12.09.01, 12:38
        ja również proponuję przyłąszyc się do innych grup.
        stali bywalcy napewno cię "przywitają".
        przekonasz się czym naprawdę jest forum:))
        ale miło cię poznać amaranto.
        mam pytanie :skad wzięłaś tę nazwę?

Neo
        • Gość: amaranta Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 15:19
          Odnośnie nazwy - a Tobie z czymś się kojarzy?
    • Gość: anka1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 212.33.74.* 12.09.01, 12:54
      amaranta napisał(a):

> A do takiej fajnej dziewczyny jak ja ktoś napisze?

Witaj Amaranta! Przyłączam się do powitań a Ty przyłącz się do nas!
      • Gość: amaranta Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 15:14
        Dziękuje wszystkim za taaaakie powitanie. Chyba mi się tu spodoba. Już mi sie
        podoba! Mam trochę ograniczony dostęp do Was ale będę się odzywać. Pozdrawiam
        wszystkich!
        • Gość: orange Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 15:26
          Czy amaranta to roślinka?

• krzysztof.r.m Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika 12.09.01, 18:15
            AMARANTE witam serdecznie.
            Orange pewnie swiadomie, z wdziekiem, kokietuje nas , bo sam tez i orange''a
            z kolorkow i od botanikow wywodzi. Amaranta zas dodatkowo "niewiednacy".
            Co z pewnoscia wszystkich cieszy.
            Pozdrawiam
            krm
          • Gość: trapszo Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.access.nacamar.de 12.09.01, 18:18
            Amaranta to nie roslinka, tylko odmiana armaty. No moze jednak roslina do
            barwienia welny.

Pozdrawiam
            • Gość: amaranta Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 15:39
              Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Amaranta to nie roslinka, tylko odmiana armaty. No moze jednak roslina do
              > barwienia welny.
              >
              > Pozdrawiam
              O wypraszam sobie z tą armatą! Mam nadzieję, że to z sympatii a nie złośliwości!
              Duże amarantowe pozdrowienia
            • Gość: amaranta Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 15:45

> Amaranta to nie roslinka, tylko odmiana armaty. No moze jednak roslina do
              > barwienia welny.
              >
              > Pozdrawiam
              O wypraszam sobie z tą armatą! Mam nadzieję, że to z sympatii a nie złośliwości!
              Duże amarantowe pozdrowienia
    • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.09.01, 18:30
      Wszystkie fajne dziewczyny do tego roslinno-ogorkowe, a szczegolnie amarantowe
      maja tu wielkie powodzenie!! Witam i nie przejmuj sie, ze prawie na wszystkich
      watkach pija jak cholera, taka teraz tutaj moda, z zalu, z tesknoty, ze zlosci,
      ze smutku, ze strachu, z rozgoryczenia, z braku laku a niektorzy nawet ze
      szczescia.
      Pozdrawiam
      • trapszo Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika 12.09.01, 18:43
        Witam!! Tak masz racjie jakos sie wszystkim odechcialo, ale to moze miec dobry
        wplyw.
        Ty nalezysz do ogorkowych czy pomidorowych, do slatki przydalo by sie troche
        koperku, czosnku.

Pozdrawiam
        • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.09.01, 19:06
          Jesli to mialo byc do mnie, a pewnosci nie mam. Odpowiadam, juz teraz napewno
          jestem przelomowy.
          Co do czosnku. Nadaje niezwykle gleboki smak wszelkim potrawom, szczegolnie
          nieroslinnym i jest bardzo zdrowy...

• trapszo Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika 12.09.01, 19:13
            O czosnku to wiem ze zdrowy. A Ty co jestes przelamany? Co to za roslina?

Pozdrawiam
      • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 12.09.01, 19:27
        ja pije z wlasnej woli! Zagryzam ogorkami, na ktore zapraszam miesozerne istoty
        (takie poczucie humoru!).
        • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 12.09.01, 21:50
          mario2 napisał(a):

> ja pije z wlasnej woli! Zagryzam ogorkami, na ktore zapraszam miesozerne istoty
          >
          > (takie poczucie humoru!).

Mario zawsze mnie rozbawiasz....no coz wszystko kwestia gustu, jak juz bedziesz
          mial niestrawnosci albo uczucie przesytu, to sie zglos zamienimy diete na cos
          bardziej krwistego i nie bedzie to wcale kaszanka.
          • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 12.09.01, 23:01
            cos bardziej krwistego?- chcesz ze mnie wampira zrobic?
            Zreszta wiesz- gdy sie tak boisz, ogoreczki mozna pokroic!
            • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:24
              mario2 napisał(a):

> cos bardziej krwistego?- chcesz ze mnie wampira zrobic?
              > Zreszta wiesz- gdy sie tak boisz, ogoreczki mozna pokroic!

wampira????? Mario jest z tych co to krew wypija a dziurki nie zrobia!:)))
              Ps.I tak.....:)

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 13.09.01, 00:09
                Widze, ze tu nie tylko przewodnika mozna znalezc, ale i kabla. Wyglada na to
                Mario, ze jestes wampir-sekator i jak tu takiego sie nie bac?

• Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 00:32
                  Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Widze, ze tu nie tylko przewodnika mozna znalezc, ale i kabla. Wyglada na to
                  > Mario, ze jestes wampir-sekator i jak tu takiego sie nie bac?
                  ***Chyba mialo byc"sexator"????;)Czy sexaktor?;)))
                  >
                  >

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 13.09.01, 00:48
                    Samanto, chetnie zapytuje o definicje, napewno bardzo ciekawe, mozna nawet
                    zalozyc nowy watek z mariem w tytule :)))) Tutaj zaraz znow amaranta bedzie
                    niezadowolona, ze zamiast przewodnika, dwie maszyny do pisania sie jej wciely.
                    POzdrwiam serdecznie.

• Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 00:55
                      Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Samanto, chetnie zapytuje o definicje, napewno bardzo ciekawe, mozna nawet
                      > zalozyc nowy watek z mariem w tytule :)))) Tutaj zaraz znow amaranta bedzie
                      > niezadowolona, ze zamiast przewodnika, dwie maszyny do pisania sie jej wciely.
                      > POzdrwiam serdecznie.
                      **A ja myslalam ze od Ciebie sie dowiem ,tak seksownie zabrzmial ten sekator:(
                      Nikt na nas nie bedzie sie gniewal! To nie nasza wina! tego potwora
                      czyli "zakale" stworzyl ..Mario! I jemu sie obeeeerwie!!!:)))
                      Prezesieeeeee...pozdraaaawiam!!!!:))
                      >

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 13.09.01, 10:07
                        od dzis korespondencje z Wami bedzie prowadzil moj niedorozwiniety brat- niech
                        sie dowartosciuje!!! :o)))

2001- co z tymi krwistymi smakolykami?- myslimy o tym samym??? :o)))
                        • krzysztof.r.m Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 13.09.01, 10:17
                          Witaj Mario,
                          ubolewam, ze nie mam rodzenstwa. A juz na taki luksus jak ty, ze on nie calkiem
                          tego, to zupelnie nie moge sobie pozwolic.
                          Natomiast ci znajomi , ktorych cechy pozwolilyby na pelny kontakt z bratem
                          gdzies przepadli i nie zobowiaze sie , ze ich odnajde.
                          A co do szukania, to dzieki Ci zes cos myslal jak tropiciel wokol siebie. Dwa ,
                          trzy dni wypadam, nie calkiem, ale tak na pol gwizdeczka uczestnicze w
                          rozmowach.
                          Pozdrawiam i do spotkan
                          krm
                          • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 13.09.01, 10:26
                            Krzysiu,
                            nie wiem czy to luxus posiadanie takiego brata. Wiesz, ale w kilku sprawach
                            mozna sie nim wyreczac!!! :o)))

• krzysztof.r.m Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 13.09.01, 10:32
                              A widzisz czasem wlasnie to jest nieodzowne.
                              Rodzina - rzecz wazna. A to czy on bystry?
                              To juz drugi plan. Przeciez powtarzanie moze uczynic Mistrzem,
                              trening poprawia wyniki, a on ma szczescie miec brata ...
                              Odpowiednie dac rzeczy slowo , Mario.
                              Ale dosc zartow. Klaniaj mu sie i innym takze sie na dzien dobry klaniam.
                              Dobrego dnia.
                              Wczoraj usilowalem Cie znalezs, a widzisz zem jako ten Twoj brat wykazal sie ,
                              no wlasnie czym?
                              Na sto % szybka rezygnacja.
                              Wiec jednak wytrwalosc, systematycznosc i cwiczenia. Ktos powie, ze to nudne.
                              No jasne , ze nudne, w dodatku moze wpedzic w rutyne.Cholera cos nie tak,
                              adzien niby ze slonkiem...
                              krm
                        • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 15:50
                          mario2 napisał(a):

> od dzis korespondencje z Wami bedzie prowadzil moj niedorozwiniety brat- niech
                          > sie dowartosciuje!!! :o)))
                          >
                          > 2001- co z tymi krwistymi smakolykami?- myslimy o tym samym??? :o)))

**dziekuje ,znajde sobie sama towarzystwo!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 13.09.01, 15:51
                            Samanto, gdzie?. :o))) To narazie jeszcze ja! - brat akurat klocki uklada!
                            • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:08
                              mario2 napisał(a):

> Samanto, gdzie?. :o))) To narazie jeszcze ja! - brat akurat klocki uklada!
                              ***tak?A jak mu sie klocki znudza to zaoferujesz mu mnie?

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 14.09.01, 16:31
                                Samanto- nie Ciebie oszczedze- i tak by nie wiedzial, co z Toba zrobic!
                                • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:33
                                  mario2 napisał(a):

> Samanto- nie Ciebie oszczedze- i tak by nie wiedzial, co z Toba zrobic!
                                  *** Moge go rewalidowac,jestem po specjalnej

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 14.09.01, 16:39
                                    nie mam nic przeciwko temu- moze go zycia nauczysz!
                                    • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:50
                                      mario2 napisał(a):

> nie mam nic przeciwko temu- moze go zycia nauczysz!
                                      dziwne,ze przy takim mistrzu jak jego brat sie nie nauczyl!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 14.09.01, 17:01
                                        za duza przepasc intelektualna!- nie rozumial, co sie do niego mowi!
                                        • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:03
                                          mario2 napisał(a):

> za duza przepasc intelektualna!- nie rozumial, co sie do niego mowi!
                                          ***To dzieki! W warzywach nie gustuje !
                                          wczoraj chciales sie sklerozo radzic,miales napisac i co? zrezygnowales ?

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 14.09.01, 17:15
                                            to przejrzyj swoje konto!- wyszlo odemnie o 23.58.

On nie jest warzywem- znajduje sie na etapie pitekantropa- na pewno sie
                                            dogadacie!
                                            • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:18
                                              mario2 napisał(a):

> to przejrzyj swoje konto!- wyszlo odemnie o 23.58.
                                              >
                                              > On nie jest warzywem- znajduje sie na etapie pitekantropa- na pewno sie
                                              > dogadacie!
                                              Przykro mi ale nic nie doszlo! A z bratem podajcie sobie raczki ,ten sam
                                              poziom!!!!!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 14.09.01, 20:34
                                                3 posty wyzej pisalas cos innego, no ale i tak to wyzszy poziom niz Twoj-
                                                dlatego proponuje uczyc sie od nas
                                                • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:47
                                                  refleksja przyszla po porownaniu mnie do... jestes wredny,podly,
                                                  obrzydliwy!!!!!!
                                                  ale i tak cie kooocham!
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 02:47
                                                    Wiec potwierdza sie moja teoria: kobiety bardziej kochaja brutali, nie panow
                                                    subtelnych!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:52
                                                    mario2 napisał(a):

> Wiec potwierdza sie moja teoria: kobiety bardziej kochaja brutali, nie panow
                                                    > subtelnych!

***swoja teorie to ..wiesz co mozesz z nia zrobic! gdybym na prawde tak o Tobie
                                                    myslala to nie zaszczycilabym Cie nawet jednym slowem! poniewaz przypuszczam ze
                                                    troche jestesmy podobni(nie z wygladu!) wiec sie nie obrazam! Natomiast wreszcie
                                                    (kiedys sie zapierales ze nie!) przyznales ze jestes brutalem!!!!! ;)) A tak
                                                    serio to nie gustuje w mieczakach .Wyobraz sobie :On nawija o gwiazdkach a ja
                                                    wyskakuje z jakims slowkiem typu np.gowno. gryzloby sie okrutnie.:) Inna sprawa
                                                    ze czasami tez zamieniam sie w mieczaka.:)
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 12:22
                                                    To mialas do czynienia z astronomami, ze o gwiazdach nawijali? A ty
                                                    spogladajac, na Wielka Niedzwiedzice, zauwazylac cos, co ona ma pod soba- gowno!

A tak serio. Czy romantycy musza byc od razu mieczakami?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:09
                                                    Nie ,nie widzialam gowna!Romantycy nie musza byc mieczakami ,to zalezy w jakim
                                                    stylu sa nimi.Jak slysze niektore wytarte teksty ,ktore maja byc romantyczne
                                                    to ...(sorki!)rzygac mi sie chce. Nie pije do Ciebie ale tez nie powiem jakie
                                                    bo spotykam sie tez z czyms takim na forum.Prawdziwych romantykow tak na prawde
                                                    jest bardzo malo.
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 15:25
                                                    ale sa- i romantyzm nie polega na gadaniu, a czynach i zachowaniu!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:38
                                                    mario2 napisał(a):

> ale sa- i romantyzm nie polega na gadaniu, a czynach i zachowaniu!
                                                    *** No,no,no..... A juz myslalam ze tylko bajerowac potrafisz...:)) Zwracam
                                                    honor Mario ,nie docenialam Cie!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 16:03
                                                    Dzieki- honor zwracasz , ale P.S. nie!!! :o(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 16:10
                                                    mario2 napisał(a):

> Dzieki- honor zwracasz , ale P.S. nie!!! :o(
                                                    *** A chcialbys?:)
                                                    Ps.

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 16:49
                                                    Jak sie domagam, to znaczy, ze to mile. No nie boj sie- daj wiecej :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:02
                                                    mario2 napisał(a):

> Jak sie domagam, to znaczy, ze to mile. No nie boj sie- daj wiecej :o)))
                                                    ***Egoista!!!!!!!!
                                                    Ps.I

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 15.09.01, 18:41
                                                    Egoizm jest przywilejem ludzi ponadprzecietnych- wiec staram sie byc egoista.
                                                    Niestety moje altruistyczne poglady stale mi w tym przeszkadzaja!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:52
                                                    mario2 napisał(a):

> Egoizm jest przywilejem ludzi ponadprzecietnych- wiec staram sie byc egoista.
                                                    > Niestety moje altruistyczne poglady stale mi w tym przeszkadzaja!

***No co Ty?Mam Cie tak bezwarunkowo kochac a Ty nawet mnie za uchem jak psiaka
                                                    nie podrapiesz????
                                                    Ps.I tak Cie koocham!
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 00:10
                                                    Masz mnie kochac takim jakim jestem, i niech Ci do glowki nie przychodzi, ze
                                                    mnie da sie zmienic!!- kochanie!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:13
                                                    Chwilusia!Tam nie bylo nic o zmienianiu !!!!!! To co ,podrapiesz za uchem???
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 03:37
                                                    i moze jeszcze mam wyiskac- Podrapac moge gdzie indziej!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:08
                                                    mario2 napisał(a):

> i moze jeszcze mam wyiskac- Podrapac moge gdzie indziej!
                                                    **** Jestes wyzuty z uczuc!!! Co mam zrobic zebys mial ochote sam podrapac mnie
                                                    za uchem?
                                                    Ps.I tak Cie koooocham!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 13:33
                                                    ochoty ci u mnie dostatek, tylko Ty nie potrafisz jakos mne odpowiednio
                                                    sprowokowac!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:40
                                                    mario2 napisał(a):

> ochoty ci u mnie dostatek, tylko Ty nie potrafisz jakos mne odpowiednio
                                                    > sprowokowac!
                                                    *** Widocznie nie mam talentu do tego.

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 14:56
                                                    Wiec cwicz kobieto- niedostatek talentu mozna nadrobic pracowitoscia!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:00
                                                    *** Juz i tak sie napracowalam a efektow zadnych.To zniecheca ...
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 15:02
                                                    O jakie efekty Ci chodzi kochanie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 15:04
                                                    mario2 napisał(a):

> O jakie efekty Ci chodzi kochanie?
                                                    *** Mimo moich usilnych staran nie wykazujesz zapalu do drapania mnie za uchem!

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 16.09.01, 18:17
                                                    tego nigdy nie bede robil- proponowalem juz inne czesci ciala!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:27
                                                    mario2 napisał(a):

> tego nigdy nie bede robil- proponowalem juz inne czesci ciala!

***Lubie byc glaskana po wlosach na glowie.Moze byc?

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 17.09.01, 10:26
                                                    Moze byc!!!- na glowie tez!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:01
                                                    mario2 napisał(a):

> Moze byc!!!- na glowie tez!!!
                                                    ***Moze skup sie na razie tylko na glowie!:)

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 17.09.01, 20:29
                                                    Ale ja mam 2 rece do glaskania!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:37
                                                    bedziemy miec psa wiec druga bedziesz go glaskal!
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 17.09.01, 22:46
                                                    Nie - psa do lozka nie wpuszcze!- Moze jeszcze krokodyla-?- a Ty go bedziesz
                                                    namawiac do sexu oralnego ze mna?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:01
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie - psa do lozka nie wpuszcze!- Moze jeszcze krokodyla-?- a Ty go bedziesz
                                                    > namawiac do sexu oralnego ze mna?
                                                    *** Chyba zbyt jednak rozmija sie nasza wyobraznia .Ja inaczej sobie wyobrazalam
                                                    scenerie tego glaskania ,jakas sloneczna ,leniwa dolina ,moze szemrzacy
                                                    potok....ale to tylko moja wizja byla niestety. Coz....dobranc Kochanie.

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 00:57
                                                    a co mialby pies w tej dolinie robic?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:04
                                                    mario2 napisał(a):

> a co mialby pies w tej dolinie robic?

***..no tak,zapomnialam ze rozmawiamy o psie.
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 09:12
                                                    rozmawiamy o glaskaniu druga reka- zaproponowalas psa- wiec?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 10:47
                                                    mario2 napisał(a):

> rozmawiamy o glaskaniu druga reka- zaproponowalas psa- wiec?
                                                    **** sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po Twojej stronie? Kazdy widzi to co
                                                    chce zobaczyc...

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 12:30
                                                    ja tylko czytam dokladnie to co piszesz!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:02
                                                    mario2 napisał(a):

> ja tylko czytam dokladnie to co piszesz!
                                                    ***fakt...

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 16:53
                                                    niezaprzeczalny
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 17:05
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ja tylko czytam dokladnie to co piszesz!
                                                    > ***fakt...
                                                    ***A musisz tak dokladnie trzymac sie faktow? A co z Twoja fantazja?:)
                                                    >

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 20:35
                                                    Wodze fantazji popuszczam tylko od czasu do czasu i to na krotko
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:16
                                                    mario2 napisał(a):

> Wodze fantazji popuszczam tylko od czasu do czasu i to na krotko
                                                    *** Bardzo krotko czy wystarczajaco dlugo???:)

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 18.09.01, 23:25
                                                    Zalezy od partnerki- niekiedy moze sie przedluzyc, czy nawet powtorzyc :o))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: 213.76.59.* 18.09.01, 23:57
                                                    mario2 napisał(a):

> Zalezy od partnerki- niekiedy moze sie przedluzyc, czy nawet powtorzyc :o))
                                                    *** No to nie tak zle z ta fantazja jednak!:)

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 19.09.01, 00:03
                                                    To tylko doswiadczenia i przebrzmiale echa, ktore sie jeszcze od czasu do czasu
                                                    w pamieci tluka!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:20
                                                    mario2 napisał(a):

> To tylko doswiadczenia i przebrzmiale echa, ktore sie jeszcze od czasu do czasu
                                                    >
                                                    > w pamieci tluka!

**Ludzieeeeee!ja z nim oszalejeeeee!!!!W koncu kochasz mnie czy nie?
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 19.09.01, 08:20
                                                    Czy zawsze wszystko musi byc do konca powiedziane?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 13:25
                                                    mario2 napisał(a):

> Czy zawsze wszystko musi byc do konca powiedziane?

***nie musi byc do konca moze byc na razie kawalek!:)
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 19.09.01, 18:06
                                                    No dobra- jak chcesz : ko....
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 18:32
                                                    mario2 napisał(a):

> No dobra- jak chcesz : ko....
                                                    ...no...odwaznie...jeszcze troszeczke kochanie...dalej :ko...:)

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 19.09.01, 18:34
                                                    oki, jak chcesz: kobieto....
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 19:05
                                                    mario2 napisał(a):

> oki, jak chcesz: kobieto....

***Zupelnie mnie zniechecasz ,celowo???
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 19.09.01, 20:21
                                                    Dlaczego Cie zniechecam?- czyzbys nie byla kobieta? Jesli Cie to stwierdzenie
                                                    urazilo- przepraszam!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 20:41
                                                    Nie przycinaj bo Cie obserwuja!!! Zniecheca mnie brak Twojej zachety!!!
                                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty 20.09.01, 00:17
                                                    A co to ja na rybach jestem, zeby zanecac? A obserwowac sobie moga- mnie i tak
                                                    wszystko jedno
                                                  • Gość: samanta1 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 07:49
                                                    mario2 napisał(a):

> A co to ja na rybach jestem, zeby zanecac? A obserwowac sobie moga- mnie i tak
                                                    > wszystko jedno
                                                    *** Wszystko jedno to moze byc po smierci!!! Na prawde wszystko Ci jedno????

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 13.09.01, 18:27

> 2001- co z tymi krwistymi smakolykami?- myslimy o tym samym???

Krwiste, koniecznie gorace, soczyste, dobrze doprawione z jednolita, spojna
                          kompozycja przypraw, to jest wlasnie to. No i czym ja mysle Mario?

• mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 14.09.01, 16:30
                            Nie wiem czym myslisz! Domyslam sie o czym!
                            Ale pomysl ze steczkiem niezly- wiec podejrzewam udzial glowy w procesie
                            myslowym! Widac ogorki Ci nie szkodza!
                            • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 16:53
                              mario2 napisał(a):

> Nie wiem czym myslisz! Domyslam sie o czym!
                              > Ale pomysl ze steczkiem niezly- wiec podejrzewam udzial glowy w procesie
                              > myslowym! Widac ogorki Ci nie szkodza!

Od myslenia glowa Cie boli, tak intensywnie ciagle myslisz za wszystkich...a mysl
                              sobie mysl i tak nic nie wymyslisz...
                              • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 14.09.01, 17:00
                                Mnie glowa boli calkiem z innego powodu. Nie z myslenia. A tak swoja droga- ja
                                juz wymyslilem...!
                                • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 17:15
                                  mario2 napisał(a):

> Mnie glowa boli calkiem z innego powodu. Nie z myslenia. A tak swoja droga- ja
                                  > juz wymyslilem...!

Masz racje Mario, od przybytku glowa nie boli. Nie wiedzialam, ze jestes
                                  mysliwcem, jeszcze troche i zostaniesz myslicielem-teoretykiem, a na diecie
                                  ogorkowej czekaja Cie dlugie lata zycia....oby szczesliwe.
                                  • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 14.09.01, 17:29
                                    Na szczescie juz nie licze- za starym na to! Diety ogorkowej, poza zagrycha,
                                    nie stosuje.jesli mam umrzec - to z powodu przedawkowania miesa wolowego, lub
                                    na chorobe szalonych krow!

A z maslenia zwalniam sie do poniedzialku. Idzie weekend- czas zalac pale!
                                    • Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:05
                                      Co prawda Nadzieja sie nie nazywam, ale widzialam ja, stala na przystanku, padal
                                      deszcz...kurcze Mario ochlapales ja blotem.

mario2 napisał(a):

> Na szczescie juz nie licze- za starym na to! Diety ogorkowej, poza zagrycha,
                                      > nie stosuje.jesli mam umrzec - to z powodu przedawkowania miesa wolowego, lub
                                      > na chorobe szalonych krow!
                                      >
                                      > A z maslenia zwalniam sie do poniedzialku. Idzie weekend- czas zalac pale!

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:07
                                      Co prawda Nadzieja sie nie nazywam, ale widzialam ja, stala na przystanku, padal

mario2 napisał(a):

>

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:08

mario2 napisał(a):

>

• Gość: 2001 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:10

mario2 napisał(a):

>

• Gość: 2001 ALE przewodzenie!!!! az mnie porazilo. IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 14.09.01, 18:19
                                        • Gość: Enancjo Re: ALE przewodzenie!!!! az mnie porazilo. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:24
                                          ... no no przewodnikow sporo.. a gdzie klient ?
                                          Enancjo
                                          • amaranta Re: ALE przewodzenie!!!! az mnie porazilo. do Enancjo 18.09.01, 15:40
                                            Gość portalu: Enancjo napisał(a):

> ... no no przewodnikow sporo.. a gdzie klient ?
                                            > Enancjo

Nie bój się klienta. Klient przegląda oferty.
                                            Pozdrawiam
                                      • mario2 Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do 2001 14.09.01, 20:09
                                        To nie moglem byc ja- ja sie poruszam furmanka- albo wypycham staruszki z
                                        tramwaju!
    • Gość: "felix" Ale masz powodzenie.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 01:26
      Widzisz, wystarczy rzucić temat w stylu "jestem dziewczyną" i skrzynka
      zapełnia się mailami. Jeżeli jednak pomimo tego odczuwać będziesz pewien
      niedosyt, napisz: president@hoga.pl
      • Gość: trapszo Re: Ale masz powodzenie.... IP: *.access.nacamar.de 17.09.01, 18:30
        Ludzie przyznac sie kto porwal Amarate,to by byla nie powetowana strata.

Pozdrawiam
        • amaranta Re: Ale masz powodzenie....do traszpo 18.09.01, 15:36

> Ludzie przyznac sie kto porwal Amarate,to by byla nie powetowana strata.
          >
          > Pozdrawiam

Nic się nie bój nikt mnie jeszcze, zaznaczam jeszcze! nie porwał. Tak się trochę
          błąkam nadal... Ale jestem już chyba na dobrej drodze. A swoją drogą jaka troska.
          Pozdrawiam
    • Gość: ROBERT Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika IP: 10.1.1.* / 217.96.65.* 18.09.01, 15:09
      To jeszcze może ja odpowiem. Mam 29 lat przystojny wysoki brunet z brązowymi
      oczkami. Czekam może na Ciebie !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: swidera Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Roberta IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:20
        Czy ty tez szukasz przewodnika?
        • kropka! Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Roberta 18.09.01, 16:23
          raczej szuka przewodniczki....skąd jesteś, jeśli można spytać?

Gość portalu: swidera napisał(a):

> Czy ty tez szukasz przewodnika?

• Gość: Gero Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Roberta IP: *.mcps.com 18.09.01, 16:26
          on jest przewodnikiem, szuka uziemienia.
          • kropka! Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Roberta 18.09.01, 16:30
            ja bardzo chętnie go uziemię...jeśli okaże się dobrym przewodnikiem...

Gość portalu: Gero napisał(a):

> on jest przewodnikiem, szuka uziemienia.

• Gość: Gero Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Roberta IP: *.mcps.com 18.09.01, 16:38
              Wydaje mi sie,ze jest dobrym przewodnikiem. Ale mozna sie przekonac empirycznie
              podlaczajac do przewodnika linie sredniego napiecia. Jezeli "brazowe oczka"
              wyjda od razu z orbit, znaczy ze nie byl dobrym przewodnikiem.
              • kropka! Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero 18.09.01, 16:43
                dzieki za radę, ale jak na razie zniknął, więc próbę muszę przełożyć na
                później....

> Wydaje mi sie,ze jest dobrym przewodnikiem. Ale mozna sie przekonac empirycznie
                >
                > podlaczajac do przewodnika linie sredniego napiecia. Jezeli "brazowe oczka"
                > wyjda od razu z orbit, znaczy ze nie byl dobrym przewodnikiem.

• Gość: Gero Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero IP: *.mcps.com 18.09.01, 16:56
                  Ultonil sie czyli ze stanu stalego, przeszedl w stan gazowy, ale dawno mialem
                  fizyke, nie pamietam jak to sie nazywalo, resublimacja chyba. Ale w przyrodzie
                  tyle niesparowanych elektonow, ze zawsze sie znajdzie jakis ersatz. Podobno
                  nikt nie jest niezastapiony.
                  • Gość: kropka! Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero IP: 195.94.206.* 19.09.01, 10:12
                    Zjawisko to nazywa się sublimacja.(sprawdziłam, bo też nie pamietałam).Podobno
                    tak jest,ale najważniejsze byleby nie trafić na wielokrotnie zmutowanego
                    elektrona, a jeszcze nie daj Boże jeśli okaże sie on zmutowanym do kwadratu albo
                    silnią, to wtedy mogiła.

> Ultonil sie czyli ze stanu stalego, przeszedl w stan gazowy, ale dawno mialem
                    > fizyke, nie pamietam jak to sie nazywalo, resublimacja chyba. Ale w przyrodzie
                    > tyle niesparowanych elektonow, ze zawsze sie znajdzie jakis ersatz. Podobno
                    > nikt nie jest niezastapiony.

• Gość: Gero Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero IP: *.mcps.com 19.09.01, 10:43
                      Nie slyszalem aby elektrony podlegaly mutacji, ale to nie moja dzialka. Ja
                      jestem zwyklym alchemikiem drugiej kategorii.
                      Ale mutanci pchaja ewolucje do przodu wiec sa chyba rowniez potrzebni. Inaczej
                      bylabys ciagle australopitkiem.
                      • Gość: Gero Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero IP: *.mcps.com 19.09.01, 11:02
                        ...albo meduza z parzydelkami.
                      • Gość: kropka! Re: Jestem tu Nowa! Szukam przewodnika do Gero IP: 195.94.206.* 19.09.01, 11:27
                        grunt to ewoluować we właściwym i pożądanym przez wszystkich kierunku!
                        Na szczęście nie jestem z tych pierwotnych i jak na razie mi to nie grozi.

> Nie slyszalem aby elektrony podlegaly mutacji, ale to nie moja dzialka. Ja
                        > jestem zwyklym alchemikiem drugiej kategorii.
                        > Ale mutanci pchaja ewolucje do przodu wiec sa chyba rowniez potrzebni. Inaczej
                        > bylabys ciagle australopitkiem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka