Dodaj do ulubionych

IDOL - finał

20.06.05, 14:04
ze zwycięstwa Maćka cieszę się...i się nie cieszę... fajnie, że wygrał, bo
był bezapelacyjnie najlepszy, miał charyzmę, a nie tylko ciekawy głos, jak
Sławek... jednak boję się, żeby kontrakt, jaki podpisuje zwycięzca IDOLa, nie
wymusił na Maćku pośpiechu i w efekcie "niedorobionej" płyty... mimo wszystko
wierzę, że wszystko potoczy się w dobrym kierunku, bo Silski to zrównoważony
człowiek "z charakterem" i raczej nie da sobą manipulować...
Obserwuj wątek
    • romana_polka Re: IDOL - finał 20.06.05, 14:17
      Ja też się cieszę,że wygrał Maciek,ale ze względu na Sławka. Myślę,że może nagrywac fajne płyty,ale gdyby sie teraz dostał w łapy wytwórni jako Idol mogłoby mu to poważnie zaszkodzic.
      • gregpatter4 Re: IDOL - finał 20.06.05, 14:25
        szczerze mowiac, to Slawek raczej nie zablysnie... glos ma dobry (nie da sie
        zaprzeczyc) ale pomyslu na siebie raczej zadnego... oby nie skonczyl jak Pawel
        Kowalczyk z IdolaIII, ktory na jednym z koncertow po finale w tej edycji
        wystapil ze swoim singlem...porazka, disco na maksa...
        PS: przepraszam wszystkie fanki Slawka U. za gorzkie slowa prawdy ;-)
    • romana_polka Re: IDOL - finał 20.06.05, 17:05
      A ja zrozumiałam,że właśnie ma pomysł na siebie - chciałby nagrac płytę w klimatach smooth jazzowych.
      Fanką to ja byłam wieeeeeeeeeki temu, w szkółce podstawowej.Teraz dany artysta podoba mi się lub nie,ale pokroic sie zań nie dam ;)
      • bialamamba Re: IDOL - finał 20.06.05, 19:19
        A mi się podobali obaj: Silski fajny głos, charyzma, power. Uniatowski świetny
        głos, wyczucie rytmu i ten feeling i muzykalność...eh, mam nadzieję że obaj
        nagrają fajne płyty :)))

W każdym razie Brodka utorowała im drogę, ale wcale nie będzie teraz łatwiej :(
        A Kowalczyk się świetnie zapowiadał, a zszedł na psy. Czy on nadal prowadzi ten
        koszmarny program ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka