sraczek 11.09.02, 07:27 Fiołko kochana! powiem ci co mi sie dzis snilo ale na małpe Buziaki Sraczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_flona Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 07:34 Witaj kochanie! Znow cos Ci sie snilo? To zupelnie tak jak mi. Jakies filmy, w ktorych chloszczesz mnie sepetana drutem kolczastym? Niecierpliwie czekam na malpeczke, pysiu. Ksiezniczka Fiona ----------------- Zabraniam kopania Sraczka bez zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 07:40 snila mi sie moja ksiezniczka w lozu pelnym kwiatow, z baldachimem, Kurde, nie lubie koszmarow Jestem twoja małpa Buziaki PA! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 07:47 Ooooch, kochanie, jakze ja tesknie. Wczoraj myslalam o tobie. Dzis wieczorem tez pomysle. W moim snie tanczyles w moich rajstopach, caly wysmarowany maslem orzechowym, podczas gdy ja zabawialam sie z moim jamnikiem, inkasentem, instalatorem kablowki i dozorca. Obudzilam sie zlana potem. Bylo cudownie. Wyslalam Ci 72 maupeczki, paczuszku. Ksiezniczka Fiona ----------------- Zabraniam kopania Sraczka bez zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 08:04 Moja droga, sny sa odzwierciedleniem wyobrazni, ale gdybys chciala je realizowac to podlacz dozorce za pomoca kabelka od zelazka do prondu Bedzie drgal jak wibrator Caluski. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 08:11 Kochanie! Ty wiesz jak doprowadzic kobiete do obledu! Jestes cudowny. Nie uwierzysz, ale spoznia mi sie okres. Musimy bardziej uwazac na czacie. PS. Czy zrealizowales juz swoja fantazje erotyczna z chomikiem Kubusiem? Ksiezniczka Fiona ----------------- Zabraniam kopania Sraczka bez zezwolenia. sraczek napisała: > Moja droga, > > sny sa odzwierciedleniem wyobrazni, > ale gdybys chciala je realizowac > to podlacz dozorce > za pomoca kabelka od zelazka > do prondu > > Bedzie drgal jak wibrator > > > Caluski. > > Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 08:20 ja znam wiecej takich numerkow nauczylem sie jezdzac w delegacje i podpatrujac panow na dworcach. Z okresem nic sie nie martw, bo mamy rok przestepny i moze o dzien sie przesunal, bo rok przestepny ma wiecej dni tak mysle Kochanie swintuszyc mi sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 08:31 Och! Okazalo sie ze nie potrafie liczyc do 28. Jestem tak glupia... Kiedy znow bedziesz w delegacji? Zaraz po naradzie na najwyzszym szczeblu czy moze jeszcze przed, pyszczku? Moj maly swintuszek. Fiona ------------------- Zabraniam kopania Sraczka bez zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek jestem, nie? 11.09.02, 08:59 Nie mow mi najdrozsza, ze jestes glupia Jestes madra i to jakze inaczej od tych innych. W delegacje jade niedlugo, smutne jest zycie karawaniarza! Odpowiedz Link Zgłoś