Dodaj do ulubionych

A u mnie.....

24.08.02, 20:11
przesliczny wieczorek jednak jest.....
slonko zaczelo ladnie swiecic, wiaterek powiewa....
a ludziow to trzy na krzyz naokolo.....gdyby nie te przejezdzajace czasem
samochody i ladujace w dali samolociki, moznaby bylo pomyslec, zem na koniec
swiata dotarla.....:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 20:14
      Narzeczona, czy Ty masz fuchę w kontroli lotów?
      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:16
        jakos sie te samolociki mnie czeply.....:)))
        • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 20:17
          Tylko nie urywaj im skrzydełek:)))
          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:24
            ja je za ogonki lapie tylko....
            a pozatym grzeczna jestem....:)))
            • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 20:49
              Za ogonki łapiesz???Samoloty, czy pilotów??? ;)))
              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:54
                a co popadnie chwytam....:)))
                • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 20:57
                  Tylko krzywdy im nie rób.Ty sie znudzisz i wypuścisz, a takim pilotem jaszcze
                  ktoś się może pobawić:)))
                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:04
                    w sensie na recycling pojdzie?????
                    :)))
                    • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:08
                      A na cholerę komu bieżnikowany pilot? :)))
                      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:09
                        a jak bieznikowany pilot wyglada?????
                        • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:11
                          Kto tu wreszcie ma fuchę na lotnisku, ja czy Ty??? :)))
                          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:13
                            no do lotniska to ja mam jeszcze trochu do podjechania.......:(((
                            • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:16
                              Ja Cię narzeczona o szczegóły nie pytam.Wiem że myślisz o naszym wspólnym
                              szczęściu:)))
                              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:25
                                no no,
                                wlasnie....
                                ja ciebie na stewarda kcem obsadzic.....:))))
                                • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:33
                                  I nic innego nie wykombinujesz??Nie lubię kręcic dupcią.Nawet bez tego kagan ma
                                  wzwód na mój widok:)))
                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:37
                                    he he he
                                    nqa razie nic innego mi do glowy nie przychodzi....:)))
                                    • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:45
                                      Trudno, najwyżej przez Ciebie obiję ryja kaganowi, gdyby się do mnie zaczął
                                      dobierać:)))
                                      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:49
                                        kake mu na spodenki nalejesz goracej......i wafelek wsadzisz mu tam gzie tylko
                                        sie da...:))))
                                        • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:52
                                          Jemu się już nic nigdzie nie da wsadzić.Kituś mu wsadził banany we wszystkie
                                          możliwe miejsca:)))
                                          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:54
                                            moze lyzeczka da sie przepchac....:)))^
                                            • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:07
                                              A co on w ciąży jest, że skrobankę chcesz mu robić?? :)))
                                              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:15
                                                to sie nazywa lyzeczkowanie....
                                                no ale jesli chcezs to zrob mu to widelczykiem...:)
                                                • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:18
                                                  Z jajeczkami, czy bez? ;)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:20
                                                    jajka to chyba mrowkowe maja byc.....
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:27
                                                    Rece mi się trzęsą to chlasnę wszystko co zwisa:)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:31
                                                    tylko szkla powiekszajace naloz...:)))
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:35
                                                    Mówisz że kagan to facet z ikrą.Nikt inny nie ma tak małych jaj:)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:39
                                                    to dlatego ten kawior taki drogi.....
                                                    w przeca miesci sie rowniez caly rozum kagana....:))
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:41
                                                    Taaak...teraz wiem dlaczego nie cierpię kawioru:)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:45
                                                    ja nie cierpie kawioru i sera koziego......
                                                    czy myslisz ze kagan moze miec tez cos wspolnego z koza?????
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:47
                                                    Trochę ma, przykleja się do buta jak kozie gówno:)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:49
                                                    ano, prawda....
                                                    i tez beczy w kolko to samo.....
                                                    :)
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:54
                                                    Ma się tych wielbicieli:)))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 22:55
                                                    szkoda tylko ze taki monotematyczny......
                                                    nie podnieca cie chyba w kolko ta sama gra wstepna, h e he he
                                                  • Gość: crimen Re: A u mnie..... IP: *.smlw.pl 24.08.02, 23:08
                                                    Tak naprawdę to już go nie kocham.
    • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:14
      O! Obok mnie tez ludziów mało i samolociki lądują. Mamy do siebie blisko?? To
      na pyyffko zapraszam :))
      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:15
        a ty pewnie Balice...????
        co????
        • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:24
          Nooo...tylko słonko u mnie nie bardzo...to chyba mamy daleko :)))
          Buuu...
          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:26
            no mamy trochu do siebie....
            no ale pifko na odleglosc to tez mozna jakby co.....
            ja tam jak najbardziej....:)))
            • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:27
              Zdróffko!!!
              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:28
                gezondheid.....
                :))
                • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:29
                  Yyy....ni panimaju :))))
                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:30
                    nie szkodzitsa.....:))))
                    • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:33
                      To kiedy to piffko????
                      Only, fajnie by było :))))
                      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:36
                        no ja juz wyciaglam swoje.....
                        szkoda tylko ze takie gownowate z deka to pifko, no ale sklep mnie przed nosem
                        zamkli.....:(((
                        • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:37
                          Twoje zdrowie!!!!
                          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:39
                            no niech ci bedzie:
                            moje zdrowie.....:)))
                            • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:52
                              I buzi Ci dam :)))
                              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:55
                                a paszla z ta buzi, kurde blade....
                                cala noc padalo rekordowo, a ty mnie nastepna noc taka zyczysz?????
                                • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:56
                                  Np to Cie w tyłek kopnę :)))))
                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 20:57
                                    to ci noga uschnie.....he he he
                                    • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:00
                                      No to... a, pijemy :))))
                                      • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:06
                                        u mnie buteleczka juz pusta......jeszcze tylko lyczek......
                                        kurde....tyle ze to butelka rozmiar dzieciecy....0,25 l.....
                                        alkoholu dawka tyz dziecieca.....4,9%...
                                        :))))
                                        • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:09
                                          Posyłam samolocikiem kontenerek :)))
                                          • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:11
                                            dzis juz i tak nie doleci.....:((((
                                            zreszta tu som lepsiejsze, jakby co i tak.....
                                            • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:12
                                              Ja siem staram a ta narzeka :)))
                                              I tak wyślę :)))
                                              • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:14
                                                nie chce, wy nie dobre tam mata......pfhee......
                                                • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:16
                                                  Kurna!!!
                                                  Wóde Ci pośle!!!!
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:27
                                                    wode tu majom ale nikt nie pije tego!!!!
                                                    ja zreszta tyz nie.....
                                                    zreszta to tu sie jenevier nazywa, i mam cos takiego w szafeczce....:))))
                                                  • norma_jean Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:28
                                                    No i czym ja Cie mam przekonać???
                                                    Tekilka???
                                                    Gin???
                                                    A może jednak buzi???
                                                    :))))
                                                  • 0nly Re: A u mnie..... 24.08.02, 21:52
                                                    nie wyslalo kurde wiadomosci????
                                                    nie kcem zadnego buzi......
                                                    a tfu, kurde blade.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka